Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Εχουνε βαφτει δωματια για παρτη τηs....Φετο λεω να βαψω και την μεζονετα
Mε ρεγουλα βρε συ μη παθεις και τιποτα....
Εχουνε βαφτει δωματια για παρτη τηs....Φετο λεω να βαψω και την μεζονετα
Mε ρεγουλα βρε συ μη παθεις και τιποτα....
Για σένα όλο και κάτι θα βρούμε.Eχειs δικιο.....Ζουμε σ ενα κοσμο γιοματο αδικιεs ..Το τηλ τηs Δουκαs μηπωs τοχουμε?
Νομιζω αν ημουν αντρας την Αλεξανδρακη θα διαλεγα...Εδω την προστυχια που βγαζει την βλεπουμε και οι γυναικες, φαντασου στους αντρες τι αποτελεσμα εχει....
δημητρα στικουδη.....με ολιγον φαρμακη!!!!
[move]1. με συγχωρείς δεν θυμάμαι .. πάει καιρός βλέπεις κ η μνήμη μου δεεεν
2. σ απάντησα ήδη , εξάλλου ακόμα κ η Ρένια Δούκα να σας την έπεφτε κ αυτή θα την παίρνατε ... δεν είναι δίκαιο για σας ..
Για σένα όλο και κάτι θα βρούμε.
Αψογα.Αυριο θα περασω απο κει που ξεs......
Δεν είσαι σταθερός χαρακτήρας.Η Δήμητρα είναι σαφώς πιο καυλιάρα. Σαν γκόμενα πάντως, θα έλεγα Στικούδη.
Δεν είσαι σταθερός χαρακτήρας.
Πρίν λίγο εκθείαζες την Παπαβασιλείου.
κι ομως πολλες φορες κατι τετοιες ειναι τελειως αψυχες στο κρεβατι.και βλεπεις κατι αλλες που δεν τις πιανει το ματι σου,που πετανε σπιθες
Δεν αντιλεγω...Απλα λεω με το ματι τι φαινεται....Τι κανουν στο κρεβατι δεν ξερω και ουτε προκειται να μαθω ποτε...
Tα άλογα όταν γεράσουν τα σκοτώνουν τύπε.Απ'οτι βλεπω η μπογια της Στικουδη αρχιζει να μην περναει πλεον...Μαλλον γερασε...Ενω η Δημητρα που ειναι και πιο νεα περναει περισοτερρο...
Εγω.Πρωτον δεν ξερο-χυνουμε για παρτη καμμιαs.....Αν θυμασαι βγαινουν υγρα απ το ...πιστολετο, αρα δεν συζηταμε το ξερο
Δευτερον.......δειξε μου ποιοs θα ελεγε οχι αν του την επεφτε η μια η η αλλη...Ποιοs, ποιοs , θελω να ξερω ποιοοοοs
Εγω.
Σαν τσιμεντόλιθος είναι στο κρεββάτι η μια!
;)
Δηλαδη.......εφτασε μεχρι κρεβατι η γνωριμια??? Βγαλαμε λαυρακι