You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δήμητρα Αλεξανδράκη vs Κατερίνα Στικούδη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kostas99
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 255
- Εμφανίσεις 24K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Καλα ρε
Οκ ρε
alphonso
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5.009
- Πόντοι
- 606
Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ του υπέρμουνου κ της ατσούμπαλης αλογομούρας ....
Δήμητρα ρε
Gamidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ του υπέρμουνου κ της ατσούμπαλης αλογομούρας ....
Δήμητρα ρε
http://[URL unfurl="true"]www.athensbars.gr/sites/default/files/images/dimx7.jpg[/img[/URL]] :cum:
:shit:
[img]http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/Basket/ElladaBasket/Esake/article797083.ece/ALTERNATES/w620/stik.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τεχνικα δεν ειναι αλογομουρα η στικουδη,γιατι το προσωπο της δεν ειναι πολυ μακροστενο.να μερικοι αλογομουρηδες
η στικουδη φερνει πιο πολυ προς το σεξι στυλ μαγκυ χαραλαμπιδου και ετσι.βεβαια η αλλη ειναι μακραν πιο ξεκωλε και αχρηστη,αυτο που θελεις δηλαδη οταν απλα ψαχνεις να τον μουσκεψεις μονο,χωρις ουτε να πεις καλημερα
Συνημμένα
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Συνημμένα
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τεχνικα δεν ειναι αλογομουρα η στικουδη,γιατι το προσωπο της δεν ειναι πολυ μακροστενο.να μερικοι αλογομουρηδες
η στικουδη φερνει πιο πολυ προς το σεξι στυλ μαγκυ χαραλαμπιδου και ετσι.βεβαια η αλλη ειναι μακραν πιο ξεκωλε και αχρηστη,αυτο που θελεις δηλαδη οταν απλα ψαχνεις να τον μουσκεψεις μονο,χωρις ουτε να πεις καλημερα
Για το ποία είναι πιο ωραία μιλάμε... κ οι 2 ηλίθιες είναι , αλλά δεν έχει να λέει , η Στικούδη είναι τραγική, απλά προωθήθηκε παααααάρα πολύ ...
Δήμητρα ρε
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ετσι ετσι
Το ότι δεν μ αρέσει εμένα δεν σημαίνει ότι εν αντιλαμβάνομαι ότι οι περισσότεροι ξεροχύνετε για πάρτη της ... όπως επίσης το ότι θα τα χώνατε χοντρά για να την πάρετε δεν την κάνει μη αλογομούρα κ ατσούμπαλη
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Το ότι δεν μ αρέσει εμένα δεν σημαίνει ότι εν αντιλαμβάνομαι ότι οι περισσότεροι ξεροχύνετε για πάρτη της ... όπως επίσης το ότι θα τα χώνατε χοντρά για να την πάρετε δεν την κάνει μη αλογομούρα κ ατσούμπαλη
Πρωτον δεν ξερο-χυνουμε για παρτη καμμιαs.....Αν θυμασαι βγαινουν υγρα απ το ...πιστολετο, αρα δεν συζηταμε το ξερο
Δευτερον.......δειξε μου ποιοs θα ελεγε οχι αν του την επεφτε η μια η η αλλη...Ποιοs, ποιοs , θελω να ξερω ποιοοοοs
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Πρωτον δεν ξερο-χυνουμε για παρτη καμμιαs.....Αν θυμασαι βγαινουν υγρα απ το ...πιστολετο, αρα δεν συζηταμε το ξερο
Δευτερον.......δειξε μου ποιοs θα ελεγε οχι αν του την επεφτε η μια η η αλλη...Ποιοs, ποιοs , θελω να ξερω ποιοοοοs
1. με συγχωρείς δεν θυμάμαι .. πάει καιρός βλέπεις κ η μνήμη μου δεεεν
2. σ απάντησα ήδη , εξάλλου ακόμα κ η Ρένια Δούκα να σας την έπεφτε κ αυτή θα την παίρνατε ... δεν είναι δίκαιο για σας ..
Gamidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
δεν θα τα χωναμε καθολου χοντρα για να την παρουμε.με 150-200ευρω κανεις την ιδια δουλεια με μια κοπελα το ιδιο ομορφη,και σε λιγο καιρο,εαν κερασεις ενα μπριαμ,θα εχεις και οποια ελλεηνιδα θελεις.
ομως θα τα χωναμε χοντρα για ααααααααααααυτο
Συνημμένα
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
1. με συγχωρείς δεν θυμάμαι .. πάει καιρός βλέπεις κ η μνήμη μου δεεεν
2. σ απάντησα ήδη , εξάλλου ακόμα κ η Ρένια Δούκα να σας την έπεφτε κ αυτή θα την παίρνατε ... δεν είναι δίκαιο για σας ..
Eχειs δικιο.....Ζουμε σ ενα κοσμο γιοματο αδικιεs ..Το τηλ τηs Δουκαs μηπωs τοχουμε?
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
δεν θα τα χωναμε καθολου χοντρα για να την παρουμε.με 150-200ευρω κανεις την ιδια δουλεια με μια κοπελα το ιδιο ομορφη,και σε λιγο καιρο,εαν κερασεις ενα μπριαμ,θα εχεις και οποια ελλεηνιδα θελεις.
ομως θα τα χωναμε χοντρα για ααααααααααααυτο
τι λες χρυσό μου 200 παίρνει το γατάκι - λένε - και μόνο που δεν τρέξανε οι χαφτομούνιδες
Eχειs δικιο.....Ζουμε σ ενα κοσμο γιοματο αδικιεs ..Το τηλ τηs Δουκαs μηπωs τοχουμε?
Απ την ημέρα που την είδα από κοντά (μη φανταστείς στα 2 μέτρα την είχα, πιο κοντά δεν πήγα γιατί φοβήθηκα μη κολλήσω καμιά ψείρα) δεν έχω καμία επαφή
Gamidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
τι λες χρυσό μου 200 παίρνει το γατάκι - λένε - και μόνο που δεν τρέξανε οι χαφτομούνιδες
Απ την ημέρα που την είδα από κοντά (μη φανταστείς στα 2 μέτρα την είχα, πιο κοντά δεν πήγα γιατί φοβήθηκα μη κολλήσω καμιά ψείρα) δεν έχω καμία επαφή
ε,200,τι σου ειπα και εγω;αμα επαιρνε 300,κανενας δεν θα ενδιαφεροταν.ειδες,εχω αδικο;
don kihotis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 35
- Πόντοι
- 16
και τις δυο
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Γμτ....Πρεπει να βρω κι εγω τροπο να ειμαι σε αποσταση 2 μετρα.....Για την ψειρα εχω φαρμακο
Gamidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
και τις δυο
εννοειται.απλα η στικουδη εχει μια προστυχη γλυκα,ενω η αλεξανδρακη ειναι ολη μια κινουμενη προστυχια
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Νομιζω αν ημουν αντρας την Αλεξανδρακη θα διαλεγα...Εδω την προστυχια που βγαζει την βλεπουμε και οι γυναικες, φαντασου στους αντρες τι αποτελεσμα εχει....
Εχουνε βαφτει δωματια για παρτη τηs....Φετο λεω να βαψω και την μεζονετα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 50