Επισκέπτης
Είναι λίγο ακραίος στις εκφράσεις του.
Αλλά έχει δίκιο.
Εγώ τον πήγαινα αλλά έχει γίνει πολύ υπερβολικός. Η χώρα έχει ανάγκη από μετριοπαθείς πολιτικούς.
Είναι λίγο ακραίος στις εκφράσεις του.
Αλλά έχει δίκιο.
Πολύ φοβάμαι ότι "η χώρα" δε συμφωνεί μαζί σου.Εγώ τον πήγαινα αλλά έχει γίνει πολύ υπερβολικός. Η χώρα έχει ανάγκη από μετριοπαθείς πολιτικούς.
Πολύ φοβάμαι ότι "η χώρα" δε συμφωνεί μαζί σου.
Το να βγαίνει συνέχεια και να βρίζει δεν συμβάλλει στην έξοδο από την κρίση. Ο τύπος απλά θέλει να προκαλεί.
Το να ψάχνει ο Τζήμερος υποψήφιους για τα ψηφοδέλτια του δικαιολογείται. Έχω την εντύπωση ότι για να "μπει" κάποιος σε ψηφοδέλτιο, ισχύουν οι εξής κανόνες - αρχές:O Τζήμερος μου είχε στείλει μήνυμα στο facebook και μου είχε ζητήσει να κατέβω υποψήφιος στις τελευταίες εκλογές. Έψαχνε άτομα να γεμίσει τα ψηφοδέλτια. Του είχα πει ότι θα το σκεφτώ, τελικά όμως ψήφισα ΝΔ.
Το να ψάχνει ο Τζήμερος υποψήφιους για τα ψηφοδέλτια του δικαιολογείται. Έχω την εντύπωση ότι για να "μπει" κάποιος σε ψηφοδέλτιο, ισχύουν οι εξής κανόνες - αρχές:
1) Δεν μπαίνει η σάρα, η μάρα, και το εξ ορισμού συνοδεύον αυτές κακό συναπάντημα. Πρέπει να έχεις κάποια "εχέγγυα" σοβαρότητας, αξιολογότητας (εκ του "αξιόλογος", όχι εκ του "αξιολόγηση", για να μη μπερδεύονται κάποιοι) και προφανώς τυπικά. Το ότι εσύ (για να στο πρότεινε) τα έχεις, προς τιμήν σου είναι, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας τώρα.
ο τζημερος αν δεν ηταν αστειος θα ηθελε εκτελεση αμεσως μετα το γουρουνο-μπεννυ...
[size=20pt]Τώρα στον ΣΚΑΪ ο Τζήμερος κεντάει ![/size]