midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 13.010
- Πόντοι
- 3.656
μην υποστηριζεις οτι σαλιγκαρο πληρωμενο υπαρχει ρε τουβλο διομηπισσα και πουπουλα και ενα καβλι στο κωλο σου ρε αρχιδα
γιατι πηγε να ξεκολησει τις αφισες δηλαδη?
μην υποστηριζεις οτι σαλιγκαρο πληρωμενο υπαρχει ρε τουβλο διομηπισσα και πουπουλα και ενα καβλι στο κωλο σου ρε αρχιδα
ρε τραβα να παρεις καμμια πιπα απο τον κασιδιαρη ρε μαλακαμην υποστηριζεις οτι σαλιγκαρο πληρωμενο υπαρχει ρε τουβλο διομη
ρουφα τ αυγο σου κ χωνεψε τορε τραβα να παρεις καμμια πιπα απο τον κασιδιαρη ρε μαλακα
ζητα συγνωμη και τραβα αυτοκτονα....Τον ειχα ψηφισει και εγώ τον Τζημερο
Αλλά ειναι ώρα για πιο δυναμικες λύσεις ;)
ζητα συγνωμη και τραβα αυτοκτονα....
Τον ειχα ψηφισει και εγώ τον Τζημερο
χρεισοι αβγκοι?
http://[URL unfurl="true"]www.thetoc.gr/images/articles/0/article_26268/upl53a7b875b7163.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :orchestra: :orchestra: :orchestra:
χαι χοπ!!! ;D
χρεισοι αβγκοι?
http://[URL unfurl="true"]www.thetoc.gr/images/articles/0/article_26268/upl53a7b875b7163.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Εκει πάει το πράγμα σε ολο τον Δυτικο Κοσμο
Το παραγάμησαν με τους λαθρομετανάστες και με
την μεταφορά του πλούτου σε Κινα, Ινδια κλπ
Ειναι θέμα επιβίωσης του πολιτισμού μας
θα ψηφισει την σωτηρια του απο το να γινει αλλη μια γαλλια με τουρμπασνια κ τζαμια παντουσημερινο..
Συνεχίζει ανοδικά η ακροδεξιά στη Γερμανία
Σύμφωνα με δημοσκόπηση του τοπικού δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού δικτύου MDR, το οποίο εκπέμπει από τη Λειψία, το 21% των ερωτηθέντων θα ψήφιζαν το δεξιό λαϊκιστικό ξενοφοβικό και αντιευρωπαϊκό κόμμα "Εναλλακτική για τη Γερμανία" (AfD).
Πηγή: Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook
Μια χαρα ειναι ο Τζημερος και για τους λαθρομετανάστες λεει και όλα τα στραβα.Μας εφαγε η πολιτικη ορθοτητα και η αδιαφορια.Τον ειχα ψηφισει και εγώ τον Τζημερο
αντε ρε με τον σαλιγκαρο "εξοχωτατη"Μια χαρα ειναι ο Τζημερος και για τους λαθρομετανάστες λεει και όλα τα στραβα.Μας εφαγε η πολιτικη ορθοτητα και η αδιαφορια.
Εκει πάει το πράγμα σε ολο τον Δυτικο Κοσμο
Το παραγάμησαν με τους λαθρομετανάστες και με
την μεταφορά του πλούτου σε Κινα, Ινδια κλπ
Ειναι θέμα επιβίωσης του πολιτισμού μας
Tην μια μαλακια πισω απο την αλλη κανεις.Τον ειχα ψηφισει και εγώ τον Τζημερο
Thanos Tzimeros
".....αφίσες του ΠΑΜΕ που καλούσαν σε απεργία και αγωνιστικές κινητοποιήσεις [size=12pt]"ενάντια στη φτωχοποίηση".[/size]
Μύστη μου πιστεύω πως αν κόψουν τα επιδόματαΟταν ολοκληρωθει ο εξαραβισμος της Ευρωπης θα ερθουν στην εξουσια καποια ψευτοεθνικιστικα κομματα, που θα σταματησουν την μεταναστευεση αλλα δεν θα απελασουν ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ απο τους παλιους μεταναστες. Το παιχνιδι κερδιζεται μονο με πολεμο και εθνοκαθαρση.
Ο Ομπαμα και η Μερκελ το ειπαν από το Βερολινο.Η παγκοσμιοποιηση πρεπει να προχωρησει,κανεις δε πρεπει να την ανακοψει.Μύστη μου πιστεύω πως αν κόψουν τα επιδόματα
και στα νόμιμα μουσλιμ, αυτά θα το ρίξουν στην παρανομία
Με ακροδεξιές κυβερνήσεις, όσοι μουσλιμ μείνουν
θα καταλήξουν σε φυλακές
Κάποτε οι κινέζοι την έβγαζαν με μία χούφτα ρύζιΟ Ομπαμα και η Μερκελ το ειπαν από το Βερολινο.Η παγκοσμιοποιηση πρεπει να προχωρησει,κανεις δε πρεπει να την ανακοψει.
Μύστη μου πιστεύω πως αν κόψουν τα επιδόματα
και στα νόμιμα μουσλιμ, αυτά θα το ρίξουν στην παρανομία
Με ακροδεξιές κυβερνήσεις, όσοι μουσλιμ μείνουν
θα καταλήξουν σε φυλακές