Νέα

«Δημιουργία Ξανά» - γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• maria.jpg
    maria.jpg
    158,4 KB · Εμφανίσεις: 46

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Αν υποψιαστώ ότι υπάρχει περίπτωση να πίνει μυρωδατο Καλαμάτας ή αλβανική μπουρούχα ή ακόμα χειρότερα ότι σαλιωνει το φάκελο ή γρασαρει τη ροδελα, πάει τελείωσε για μένα ο τύπος. Μέχρι χτες τον έβρισκα λογικό και φέρελπι. Αυτό με το Βαλλιανατο πολύ με ξενερωσε. Του έβγαλα κίτρινη. Στην επόμενη μαλακία αποβάλλεται.

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ειναι πολυ θετικο κατα τη γνωμη μου να εχουν και το βαλλιανατο μαζι, (προβλημα του που ειναι αδερφη) αυτο που παιζει μεγαλο ρολο για μενα σε ενα κομμα εχει να κανει με την κοινωνιολογικη προσεγγιση του να δεχετε ολους τους ανθρωπους με την ιδιαιτεροτητα τους σεξουαλικη, φυλετικη κ.α! (ο κυριως λογος που θα ψηφιζα συριζα :uglystupid:)ο ρεσλερ ο αρχηγος των φιλελευθερων (και αντικαγκελαριος παρακαλω)  στη γερμανια ειναι βιετναμεζος και ομως η γερμανικη κοινωνια των αποδεχετε! οπως και τον υπουργο εξωτερικων βεστερβελε ( δηλωμενη αδερφη που ειναι σε αλλο κομμα βεβαια :uglystupid:) αντιθετα τα ακρα της συντηρητικης δεξιας χρυση αυγη, λαος, και ενα μερος της νδ καταλυουν καθε εννοια προσωπικης ελευθεριας, και κατηγοριοποιουν τους ανθρωπους σε ανωτερους και κατωτερους :uglystupid:  γιατι ειναι τοσο μπροστα η γερμανικη κοινωνια αραγε που δεχετε ολους αυτους με τις ιδιαιτεροτητες τους στα ανωτερα αξιωματα της πολιτικης :uglystupid:

Mexikanos_

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2011
Like
7
Πόντοι
16
Μιλάμε για σοβαρό πολιτικό λόγο, όχι αστεία.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Η Γερμανία απαρνιεται το παρελθόν της και φτάνει και σε υπερβολές για να αποδείξει στον κόσμο ότι δεν είναι πια η ίδια. Προωθεί την πολυπολιτισμικοτητα στην κοινωνία, στην πολιτική, ακόμα και στις εθνικές της ομάδες. Εμείς δεν έχουμε την παράδοση, τη νοοτροπία, τους γείτονες της Γερμανίας. Όσον αφορά τους gay και τους αλλοδαπούς δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να τους επιβραβευω με το να τους παραδίδω τη διοίκηση της χώρας. Χάθηκαν οι φυσιολογικοί και οι Έλληνες; Ούτε γάμο ομοφυλοφίλων θέλω ούτε νομιμοποίηση εκατομμυρίων αλλοδαπών. Πόσο μάλλον ο Βαλλιανατος που δεν είναι ένας απλός gay όπως άλλοι Έλληνες πολιτικοί που υπάρχουν σε άλλα κόμματα, άλλα ένας θρασυπουστας που έχει δηλώσει ότι στη ζωή του έκανε αρσενικη πορνεία, ναρκωτικά, στήριξη σε ψευτομακεδονες και οτιδήποτε αντικοινωνικό και αντεθνικό. Τέτοια σκουπίδια να μας λείπουν.

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Τον Βαλλιανατο τι τον σέρνουν μαζί στη συνεργασία; Τι δουλειά έχουν αυτοί με κοινωνικα σκουπίδια; Λάθος του Τζημερου να μη βάλει βέτο στη συμμετοχή Βαλλιανάτου.

Συμφωνώ με την άποψη σου περί συνεργασίας, διαφωνώ με το χαρακτηρισμό "κοινωνικά σκουπίδια".

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146

Ίσως οι μόνοι εκπρόσωποι του ορθολογικού πολιτικού ρεαλισμού σε ένα πολιτικό σύστημα που βρίθει από λαμόγια, καραγκιόζηδες, κωλοτούμπες και δημαγωγούς ... εκτός δραματικού απροόπτου θα έχουν +1 ψήφο από την πάρτη μου ...

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
το μονο κομμα που μιλαει στο μυαλο και στη καρδια μου. ουτε αερολογιες, ουτε μπαρουφες ουτε μεγαλα λογια. απλα πραγματα απο αυτα που ολοι καταλβαινουμε οτι πρεπει να γινουν για να φτιαχτει επιτελους το μπουρδελο. μακαρι καποτε να τους δοθει η ευκαιρεια και ασ κανουν τα μισα απο αυτα που λενε, εγω και παλι ευχαριστημενος θα ειμαι. και απο εμενα και ολους τους φιλος μου που εχω μιλησει +1 ψηφο

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Είναι μία σοβαρή επιλογή μέσα στο πολιτικό χάος ιδιάιτερα τώρα που είναι σε συνεργασία με τον Μάνο ;) .
Νομίζω εκεί θα καταλείξω

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Οι "έντιμοι" "καθαροι" και "εργατικοι" διαφημιστές με τα ένσημα.

χα χαχα χαχαχα χαχαχαχα  :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
εμένα με έβαλε τώρα σε δίλημμα. Το γεγονός πως συνεργάζεται με πολιτικο/ούς με χαλάει.
ιδιαίτερα με το Βαλλιανάτο, δεν με ενοχλεί τόσο που είναι πούστης στο κρεβάτι, αλλά που είναι πούστης στην ψυχή. Κολλητός συνεργάτης του ΓΑΠ και τώρα ξαφνικά με το Μάνο;

Ενδεχομένως με την κίνηση αυτή ο Τζήμερος να μπει Βουλή, ενδεχομένως να ήταν λάθος που δεν είχανε συνεργαστεί πιο πριν, αφού είχανε κοινά σημεία.

Αλλά εμένα με προβληματίζει πλέον αν θα τον ψηφίσω.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Οι "έντιμοι" "καθαροι" και "εργατικοι" διαφημιστές με τα ένσημα.

χα χαχα χαχαχα χαχαχαχα  :2funny:
έχουνε σίγουρα δουλέψει πολύ περισσότερες ώρες πραγματικές από οποιοδήποτε άλλο κόμμα

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
εμένα με έβαλε τώρα σε δίλημμα. Το γεγονός πως συνεργάζεται με πολιτικο/ούς με χαλάει.
ιδιαίτερα με το Βαλλιανάτο, δεν με ενοχλεί τόσο που είναι πούστης στο κρεβάτι, αλλά που είναι πούστης στην ψυχή. Κολλητός συνεργάτης του ΓΑΠ και τώρα ξαφνικά με το Μάνο;

Ενδεχομένως με την κίνηση αυτή ο Τζήμερος να μπει Βουλή, ενδεχομένως να ήταν λάθος που δεν είχανε συνεργαστεί πιο πριν, αφού είχανε κοινά σημεία.

Αλλά εμένα με προβληματίζει πλέον αν θα τον ψηφίσω.

Tελευταία μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι και προβληματίζεσαι

Επισκέπτης
Tελικα το μπου βριθει απο γονους εφοπλιστων και γενικα καραφραγκατων πουλ μουρ,δεν εξηγειται αλλιως οτι ο διαφημιστακος φιλελευθεροταλεμπαν εχει"ρευμα".

Αλλα υπαρχουν και(καμποσα?)κοροιδα που νομιζουν οτι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ θα γινουν μανατζαρεοι και διευθυνταδες,σωστο κι αυτο.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Tελικα το μπου βριθει απο γονους εφοπλιστων και γενικα καραφραγκατων πουλ μουρ,δεν εξηγειται αλλιως οτι ο διαφημιστακος φιλελευθεροταλεμπαν εχει"ρευμα".

Αλλα υπαρχουν και(καμποσα?)κοροιδα που νομιζουν οτι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ θα γινουν μανατζαρεοι και διευθυνταδες,σωστο κι αυτο.
αυθαίρετα συμπεράσματα από την αρχή ως το τέλος
για τον πούτσο ποστ κοινώς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom