Νέα

«Δημιουργία Ξανά» - γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
οποιοσδηποτε συνεργαστει με πασοκ και νδ για να περασουν αυτα που εχουν υπογραψει, σφραγιζει την πολιτικη καταδικη του..

και ισως δεν μεινει μονο σε πολιτικο επιπεδο αλλα ακομη και σε σωματικη βια εναντιον του

θεωρω απιθανο να βρεθει καποιος να βαλει πλατες σε νδ πασοκ

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
[size=15pt]Δημιουργία Ξανά: "ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ πρέπει να συνεργαστούν[/size]

Την ικανοποίησή της για το ποσοστό που συγκέντρωσε στη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση, αλλά και τον προβληματισμό της για τις μελλοντικές εξελίξεις εκφράζει η «Δημιουργία Ξανά».

«Χωρίς ντουντούκες, χωρίς αφίσες, χωρίς πανό, χωρίς όλα αυτά που ρυπαίνουν τη χώρα και προσβάλλουν την αισθητική μας, με εχθρικά τα περισσότερα ΜΜΕ, η Δημιουργία Ξανά έκανε την έκπληξη με 2,15 %, κερδίζοντας την εκτίμηση ενός μεγάλου αριθμού Ελλήνων, παρότι το 80% του κοινού εξακολουθεί να μην μας γνωρίζει καν», αναφέρει το κόμμα σε ανακοίνωσή του.

Τονίζει ωστόσο, ότι ο πολιτικός χάρτης που προέκυψε από τις εκλογές «έχει πολλά ναρκοπέδια και δυσδιάκριτη οδό διαφυγής». «Εκτός από τους υμνητές του Στάλιν το κοινοβούλιο έχει υποδεχθεί και τους υμνητές του Χίτλερ», αναφέρει η Δημιουργία Ξανά, προσθέτοντας ότι το πολιτικό σύστημα έχει καταρρεύσει και «δεν φαίνεται στον ορίζοντα καμία σοβαρή δύναμη που θα μπορέσει να εμπνεύσει εμπιστοσύνη στους Έλληνες, στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στις αγορές».

Υποστηρίζει ακόμη ότι η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Αριστερά «οφείλουν να στηρίξουν κυβέρνηση εθνικής ενότητας με εξωκοινοβουλευτικούς υπουργούς και πρωθυπουργό μία προσωπικότητα εγνωσμένου κύρους, ενδεχομένως ξανά τον Λ. Παπαδήμο, εκτός των απαξιωμένων ηγετών τους».

Παρʼ όλα αυτά, καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος, «η επιτυχία της Δημιουργίας, αποδεικνύει ότι ένας νέος πολιτικός πολιτισμός γεννήθηκε, με ποιότητα ουσία και αισθητική».

:jerking:

πριν απαξιωνεις κατι κανε τον κοπο, μπες στο site τους, διαβασε τις θεσεις τους για παιδεια, οικονομια κτλ (τις εχουν αναλυτικοτατα), δες καναδυο συνεντευξεις τους και ελα μετα να μου πεις οτι δεν συμφωνεις με το 70% που λενε. εγω θα το εριχνα Κουβελη αλλα οταν τους ανακαλυψα τους ψηφισα δαγκωτο και μακαρι στις επομενες εκλογες να μπουνε στη βουλη. δηλαδη στη βουλη εχει θεση η ΧΑ και οχι αυτοι? και να σου πω κατι το εχουμε ολοι καταλαβει οτι οποιοι και αν ειναι στην κυβερνηση (ΝΔ, ΣΥΡ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) το  :fuck1: δεν το γλιτωνουμε. ας κυβερνησει τουλαχιστον καποιος που θα βαλει μια ταξη στο μπουρδελο που λεγετε ελληνικο κρατος και να κανει μερικα αυτονοητα και απλα πραγματα ωστε μετα απο 4-5 χρονια να δουμε φως στο τουνελ και επισης να πανε επιτελους καποιοι φυλακη (οχι απλως φυλακη αλλα μακρονησος τους χρειαζεται να σπανε πετρες?

Επισκέπτης
πριν απαξιωνεις κατι κανε τον κοπο, μπες στο site τους, διαβασε τις θεσεις τους για παιδεια, οικονομια κτλ (τις εχουν αναλυτικοτατα), δες καναδυο συνεντευξεις τους και ελα μετα να μου πεις οτι δεν συμφωνεις με το 70% που λενε. εγω θα το εριχνα Κουβελη αλλα οταν τους ανακαλυψα τους ψηφισα δαγκωτο και μακαρι στις επομενες εκλογες να μπουνε στη βουλη. δηλαδη στη βουλη εχει θεση η ΧΑ και οχι αυτοι? και να σου πω κατι το εχουμε ολοι καταλαβει οτι οποιοι και αν ειναι στην κυβερνηση (ΝΔ, ΣΥΡ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) το  :fuck1: δεν το γλιτωνουμε. ας κυβερνησει τουλαχιστον καποιος που θα βαλει μια ταξη στο μπουρδελο που λεγετε ελληνικο κρατος και να κανει μερικα αυτονοητα και απλα πραγματα ωστε μετα απο 4-5 χρονια να δουμε φως στο τουνελ και επισης να πανε επιτελους καποιοι φυλακη (οχι απλως φυλακη αλλα μακρονησος τους χρειαζεται να σπανε πετρες?
+100000000000000000000000000

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.357
Πόντοι
456
Εγω παλι διαβασα καποιες θεσεις τους και περιεχουν πολλες γενικοτητες αλλα και καποια σωστα.Διαβαζοντας τις θεσεις που αφορουν την εθνικη αμυνα μιας και οικονιμικα καιει την χωρα περιπου  μια απο τα ιδια καπου γραφει και για ανύψωση του φρονήματος (εδω γελαγα).Ομως θελω να σταθω σε κατι που πραγματικα κοντεψα να πεσω απο την καρεκλα διαβαζοντας το ειναι το παρακατω:

Απαγορεύονται οι πορείες στο οδόστρωμα. Άλλωστε, ο αποκλεισμός δρόμων για να διαδηλώσουν π.χ 100 άτομα δεν έχει καμία πρακτική αξία για τους ίδιους. Καθώς η περιοχή είναι αποκλεισμένη, δεν γίνονται αντιληπτοί παρά μόνο από τον εαυτό τους. Επιπλέον στρέφουν την κοινή γνώμη εναντίον τους, ταλαιπωρούν το κοινό, παραλύουν την οικονομική ζωή και εγκαθιστούν ένα μόνιμο στοιχείο ανομίας.
:2funny: :2funny: :2funny:

ΜΑλλον περι ligth εκδοχης ΠΑΣΟΚ κ ΝΔ μοιαζουν.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πρεπει να το σκαει το προυσαλιο αυτος τυποι μου
tzimeros.jpg

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Επιβεβαιώθηκε ...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Η Δημιουργία Ξανά και η Δράση-ΦΣ σας προσκαλούμε σε κοινή συνέντευξη τύπου την Τρίτη, 22 Μαΐου 2012, 13:00, στο ξενοδοχείο Intercontinental, προκειμένου να ανακοινώσουμε την κοινή μας κάθοδο στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.

Θάνος Τζήμερος - Στέφανος Μάνος

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Κάτι μου λέει ότι ούτε τώρα θα μπουν στην βουλή.
Τι στο διάλο έχουν πάθει όλοι οι στάβλοι και μαζεύουν τα κουτσά άλογα;

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Η Δημιουργία Ξανά και η Δράση-ΦΣ σας προσκαλούμε σε κοινή συνέντευξη τύπου την Τρίτη, 22 Μαΐου 2012, 13:00, στο ξενοδοχείο Intercontinental, προκειμένου να ανακοινώσουμε την κοινή μας κάθοδο στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012.
Θάνος Τζήμερος - Στέφανος Μάνος

Πάμε μια βόλτα (όσοι είναι αργόσχολοι)?

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Τον Βαλλιανατο τι τον σέρνουν μαζί στη συνεργασία; Τι δουλειά έχουν αυτοί με κοινωνικα σκουπίδια; Λάθος του Τζημερου να μη βάλει βέτο στη συμμετοχή Βαλλιανάτου.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• tzimeros4.jpg
    tzimeros4.jpg
    33,1 KB · Εμφανίσεις: 51
  • tzimeros5.jpg
    tzimeros5.jpg
    46,2 KB · Εμφανίσεις: 48

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τον Βαλλιανατο τι τον σέρνουν μαζί στη συνεργασία; Τι δουλειά έχουν αυτοί με κοινωνικα σκουπίδια; Λάθος του Τζημερου να μη βάλει βέτο στη συμμετοχή Βαλλιανάτου.
θαχει χτυπησει προυσαλιο ο τυπος δικε μου

Συνημμένα

• tzimeros3.jpg
    tzimeros3.jpg
    73,1 KB · Εμφανίσεις: 77
  • tzimeros2.jpg
    tzimeros2.jpg
    64,6 KB · Εμφανίσεις: 41

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
αν ειναι αληθεια, επιστρεφω στον μανο :smitten: σιγουρα θα εχουν την ψηφο μου για να μπουν στη βουλη!    ημουν ετοιμος να ψηφισω συριζα για να την σπασω στους εμετικους νδ :birdman: πασοκ :birdman:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
42
Πόντοι
66
Γιατί λέτε ρε για τον Τζημερο ότι πίνει; Ξέρετε κάτι που δεν ξέρω;

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
αν ειναι αληθεια, επιστρεφω στον μανο :smitten: σιγουρα θα εχουν την ψηφο μου για να μπουν στη βουλη!    ημουν ετοιμος να ψηφισω συριζα για να την σπασω στους εμετικους νδ :birdman: πασοκ :birdman:
οριστε λοιπον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom