Νέα

«Δημιουργία Ξανά» - γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 169K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.499
Πόντοι
34.267
Η ομιλία του Θάνου Τζήμερου στην Παλλήνη, ήταν αυτό που λείπει απ'την πολιτική ζωή της παρακμιακής μας χώρας.
Οκτώ μικρές ιστορίες που περιγράφουν όλη την αιτία του κακού.
Καλή επιτυχία στο εγχείρημα!
Μακάρι να ακουστούν και τέτοιες απόψεις κάποτε στο κοινοβούλιο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
δημιουργια ξανα?
σαν κατι τυπους κου κανουν κυρηγματα στο αμερικα ειναι
ακου δημιουργια ξανα

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.499
Πόντοι
34.267

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
Αυτος ο Τζημερος λεει και για απαγορευση κλεισιματος του Κεντρου απο διαδηλωτες.
Καλο? Μας κανει? Ή να τον βαφτισουμε φασιστα να καθαρισουμε?

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
εμενα παντως με εχουν κερδισει και εχω αποφασισει οτι θα τους  ψηφισω

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.697
Πόντοι
3.715
συγκεκαλυμμένο κόμμα που τα υπόσχεται πολύ ωραία όλα μέσα σε ευρωπαϊκά πλαίσια κι ευρώ. Μόνο και μόνο αυτό είναι η επερχόμενη ταφόπλακά τους.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αυτος ο Τζημερος λεει και για απαγορευση κλεισιματος του Κεντρου απο διαδηλωτες.
Καλο? Μας κανει? Ή να τον βαφτισουμε φασιστα να καθαρισουμε?
εχουν στο κομμα και την κορη του δρακουλα τυπε :grin:
http://[URL unfurl="true"]www.dimiourgiaxana.gr/images/stories/cvs/maria_karali.jpg[/img[/URL]]

αν και αυτος ο τζημερος μου κανει για λιγο προυσαλιος δικε μου ;D
[img]http://[URL unfurl="true"]www.dimiourgiaxana.gr/images/stories/cvs/thanos_tzimeros_2.jpg[/img[/URL]]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
εχουν στο κομμα και την κορη του δρακουλα τυπε :grin:
http://[URL unfurl="true"]www.dimiourgiaxana.gr/images/stories/cvs/maria_karali.jpg[/img[/URL]]

αν και αυτος ο τζημερος μου κανει για λιγο προυσαλιος δικε μου ;D
[img]http://[URL unfurl="true"]www.dimiourgiaxana.gr/images/stories/cvs/thanos_tzimeros_2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Προς στιγμην νομισα οτι προσχωρησε στον Τζημερο η Ντορα τύπε  ;D

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.269
Πόντοι
8.006
αφου πηγε με τον καμμενο ρε τυπε
εγω εννοουσα μονος του
Ο Καμμενος πηγε με τον Δημαρα δικε μου, οχι ο Δημαράς με τον Καμμενο.
Ασε τις κωλοτουμπες.
Περιμενω να τηρησεις τις δεσμευσεις σου τύπε.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.697
Πόντοι
3.715
τέκτονες και ραδαμανθικοί, το μόνο καλό είναι η στάση τους προς τους ποιμένες με τα μαύρα, όλα τα άλλα είναι κι αυτά εθνικονεοφιλελεύθερα 2good2btrue

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.499
Πόντοι
34.267
για πες περιληπτικα τις θεσεις του τυπε
οικονομια
μεταναστες
εθνικα θεματα
Να σου πω, δεν τον γνώριζα... συμπτωματικά, ψάχνοντας τη συμμετοχή κομμάτων, μη γνωρίζοντας, είδα κάποιες ομιλίες του και διέκρινα κάτι διαφορετικό απ'τους πολιτικάντηδες.

Δεν έχω διαβάσει τις θέσεις του αλλά ακούγοντας την ομιλία του στην Παλλήνη, μέσω fb, χθες βράδυ, του έβγαλα το καπέλο. Γιατί; Επειδή είναι ο μόνος που αναφέρεται στο πρώτο πράγμα που πρέπει να αλλάξει στη χώρα μας. Η Παιδεία! Για να αλλάξει στη συνέχεια και η κουλτούρα του βολέματος. Και στη συνέχεια γίνεσαι κράτος με ικανούς ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά, σε σέβονται κι οι άλλες χώρες και ορθοποδείς.
Πες με μαλάκα, ρομαντικό....τους πολιτικούς τους ΣΙΧΑΘΗΚΑ!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Προς στιγμην νομισα οτι προσχωρησε στον Τζημερο η Ντορα τύπε  :grin:
αν ηταν κοντα στο 3% θα το εκανε η ντορα αυτο τυπε :grin:
το μονο της προβλ ειναι να μπει στην βουλη εξαλλου

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.697
Πόντοι
3.715
όλοι έχουμε σιχαθεί τους επαγγελματίες πολιτικούς, ο πολιτικός είναι λειτούργημα, όπως ο γιατρός. Κανονικά πρέπει να λειτουργεί άνευ αμοιβής, αλλά με κάποιες άλλες παροχές ώστε να επιβιώνει.
Μην πιστεύεις ότι βλέπεις πάντως.

Είναι καλές μερικές θέσεις, αλλά ως επί το πλείστον όταν αναφέρεται κάποιος σε διατήρηση μέσα σε μία Ευρώπη που λειτουργεί προς όφελος των αγορών και της ελιτιστικης γιάφκας του Βορρά γαμώντας συνήθως το Νότο, μην περιμένεις να αλλάξει κάτι ξεκινώντας εκ των έσω ειδικά στην παρούσα κατάσταση / στιγμή και δεμένοι χειροπόδαρα.
Πρώτα απομακρύνεις τους δυνάστες έξωθεν κλείνονταας την πόρτα και μετά τους πιο δύσκολους εσωτερικώς για να πας σε αυτές δημιουργικές θέσεις.
Το πιο δύσκολο πράγμα είναι η αλλαγή της ατομικής νοοτροπίας του καθενός, ιδιαίτερα στο να αντιληφθούμε ότι η εποχή της πολυτελούς διαβίωσης με δανεικά κι άνευ παραγωγής έχει παρέλθει. Κοινώς δεν παίζει άλλο βόλεμα, αλλά δουλειά δουλειά δουλειά με άξια κριτήρια απόδοσης σε όλους τους τομείς, με ίσες ευκαιρίες κι όχι ρουσφέτι, εκμίσθωση βουλευτικών υπηρεσιών.
Η δουλειά για να έχει αντίκρυσμα θέλει και το χρήμα. Το ευρώ δεν είναι ένα όργανο που μπορεί να βοηθήσει στην ανταγωνιστηκότητα μας.
Η Ευρώπη έχει αποδείξει ότι στάθηκε κατώτερη των διαφημίσεών της, κατώτερη των προσδοκιών του κόσμου της, καταβροχθίζοντας κι αλέθοντας συνειδήσεις, διαφορετικότητες, την έννοια της ηθικής, της δημοκρατίας και των ελευθεριών/ ατομικών δικαιωμάτων *μόνο στον κώλο δεν έχουμε κάμερα*.
Αν κάνω λάθος διάψευσέ με για την πορεία μας μέσα της.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ξερω καμποσους που θα τον ψηφισουν παντως....Εγω δεν ξερω ακομη....Με καποια συμφωνω απολυτα και με καποια αλλα διαφωνω ακομη πιο απολυτα....παντως μιλαει ωραια και ευγενικα και με επιχειρηματα...δεν ωρυεται σφαζει με το γαντι...στα "συν" του αυτο...εχουν και ωραιο οργανωμενο σαιτ...

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.093
Πόντοι
6.495
Ξερω καμποσους που θα τον ψηφισουν παντως....Εγω δεν ξερω ακομη....Με καποια συμφωνω απολυτα και με καποια αλλα διαφωνω ακομη πιο απολυτα....παντως μιλαει ωραια και ευγενικα και με επιχειρηματα...δεν ωρυεται σφαζει με το γαντι...στα "συν" του αυτο...εχουν και ωραιο οργανωμενο σαιτ...

Ε, άμα είναι έτσι να τον ψηφίσουμε.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.697
Πόντοι
3.715
μαρκετίστας είναι φυσικά τα τυλίγει όλα με κορδέλα, την ξέρει τη δουλειά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom