Ρε παιδι μου, για τον Κουβελη νιωθω σαν εναν φιλο μου που μολις εκοψε τα ναρκωτικα και το παλευει...
Ή σαν εναν πρωην φυλακισμενο που προσπαθει να κανει ενα νεο ξεκινημα
Γι' αυτο θελω να τον στηριξω (μιας και προερχομαι κι εγω απο την αριστερα, οποτε νιωθω μια αλληλεγγυη)
Αν την επομένη γινει ΕΥΡΕΙΑ συγκυβερνηση και δεν μπει, απο μενα θα φαει μαυρο
Δεν υπαρχει η δικαιολογια των συσχετισμων, γτ αν αυτος εχει 8% και το ΠΑΣΟΚ 20%, ειναι μια πολυ δυνατη φωνη που θα επηρεασει καταστασεις. Επισης, αν τα 2 μ3γαλα κομματα συνδυαστικα ειναι στις 154 εδρες, κι ο Κουβελης τους δωσει καμια 20αρια, καταλαβαινεις οτι φευγοντας τους αφηνει μετεωρους!
Γενικα, θεωρω πως ΥΠΩΧΡΕΟΥΤΑΙ να συμμετασχει
Γι' αυτο, αν δεν το κανει, παω στον Τζημερο και τερμα
Εκλογες θα ξαναγινουν, γιατι τα μετρα του καλοκαιριου δεν ειναι δυνατον να περασουν, ακομα και απο 5κομματικη συγκυβερνηση. Οποτε δεν εχω τυψεις οτι θα κανω κατι μη αναστρεψιμο
Επισης, πιστευω οτι ο Τζημερος θα κανει αισθηση ουτως ή αλλως, ακομα κι αν δεν μπει στη βουλη
Πχ μπορει να χτυπησει ενα 1,5% και να παρει και καμια εδρα στις επομενες Ευρωεκλογες
Οποτε δεν θα χαθει ;)
βάζεις πολλά, να στα πω ένα ένα λοιπόν
1. τι θα πει προέρχεσαι από την αριστερά; πας όπου πήγαινε ο παππούς σου; Η αριστερά είναι κόμματα ή ιδεολογία; Τι αριστερό έχει ο Κουβέλης; Αριστερός και ο Τσίπρας αριστερή δηλώνει και η Παπαρήγα.
ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΜΟΥ ΜΕΣΑ
τι κοινό έχουνε όλοι αυτοί; Απλά δεν κάνουνε τίποτα! αυτό είναι όλο. Μόνο μιλάνε για να ακούνε κάποιοι και να λένε πως κάποιος ανεβάζει τόνους. Αυτό που λέει η Παπαρήγα....μάχονται. Για τι; Για τον εργαζόμενο. Πούτσες μπλε. Εργαζόμενος είναι και αυτός στην τράπεζα, εργαζόμενος είναι και ο φορτηγατζής εργαζόμενος είναι και ο φαρμακοποιός και ο ναυπηγός και όλοι.
Εάν μπει σε ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ όπως λες, τ΄τοε είναι καταπτυστος. Πώς μπορείς να συνεργαστείς με Σαμαρά και Μπένι; Με τους κλέφτες; Για να συνεργάζεσαι είσαι και εσύ το ίδιο κουμάσι. Να το παίξεις ο αστυνόμος εντός του συστήματος δεν παίζει με τίποτα. Όπως δεν το έπαιξε ο Καρατζαφέρης και ο Συνασπισμός παλιότερα, όπως δεν το έπαιξε και η ΝΔ στο Πασόκ τώρα. Μέλη του συστήματος.
τίποτα δεν αφήνει μετέωρο δε οποιαδήποτε κίνηση του Κουβέλη.
1. Γιατί το ποσοστό που λες δεν το παίρνει ούτε με σφαίρες.
2. Γιατί άμα έχουνε οι άλλοι 154 κλασμένο τον έχουνε. Όπως είχανε τους πάντες κλασμένους και τώρα προ εκλογών και κάνανε ό,τι θέλανε.
Τέλος, ποιος σου λέει πως αν ο Τζήμερος πάρει 1,5 % θα ξανακατέβει σε εκλογές; Ποιος σου είπε πως θα ξαναγίνουνε ευρωεκλογές; με εμάς μέσα; Ποιος σου είπε πως θα πάρει μία έδρα;
Τι αερολογήματα είναι αυτά;
Και τέλος, αν σου κάνει για γίλος που ξύπνησε ο Κουβέλης, τότε κέρασέ τον έναν καφέ (όχι από τον καφετζή της Βουλής, αυτός τα μάσησε πολλά χρόνια από τον Κουβέλη χωρίς ο Κουβέλης να διαμαρτυρηθεί ούτε μία φορά) και πες του να βγει καμία σύνταξη μπας και βγει κανάς πιο νεαρός που δεν σκέφτεται πως το "αριστερά" δεν είναι ταμπέλα που την κοτσάρουμε όπου γουστάρουμε για να πάρουμε ψήφους.
αυτά και καλά ξεμπερδέματα στο μυαλό σου