lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
ειδες σκαρπινακι ο δικος σου;Τον έχω ματωσει, τυπε μου
ειδες σκαρπινακι ο δικος σου;Τον έχω ματωσει, τυπε μου
τυπε κατι τετοια φορουσαν οι ασφαλιτες στην 7ετη επαναστασηειδες σκαρπινακι ο δικος σου;
και λασπωμενο στο τακουνιτυπε κατι τετοια φορουσαν οι ασφαλιτες στην 7ετη επανασταση
λασπωσμενο ή σκατωμενο τυπεκαι λασπωμενο στο τακουνι
α τον μαλακα τι ειπε!!!λασπωσμενο ή σκατωμενο τυπε
λασπωσμενο ή σκατωμενο τυπε
οποιος χουντοπερπατει λασπες και κομμουνιστας πατει τυπεΟποιος νυχτα περπατει
λασπη και σκατα
πατει
οποιος χουντοπερπατει λασπες και κομμουνιστας πατει τυπε
Η Νεα Δημοκρατια ειναι σε κατασταση ΑΜΟΚ.
Εβγαλε τον Τζημερο Ιαχωβα, βαζει "φιλους" του κομματος να κλαψουριζουν οτι τους προδωσε (λες και μιλανε για το ποπ ινδαλμα τους, που παντρευτηκε και τους αφησε μπουκαλα), οτι εγινε τσιρακι του Μανου, ενω ο Μανος ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ 3 ΜΗΝΩΝ!!!!
Ελεος ρεεεεε
Πού τα βρισκετε και τα λετε?
Μηπως ειναι και σατανιστης ο Τζημερος, εκτος των αλλων??
(Βαλτε μεσα και λιγο "νεα ταξη πραγματων" και λιγο "Λεσχη Μπιλντεμπεργκ" για να χυσω!)
Η πραγματικοτητα ειναι οτι επιτελους ενα (νεο)φιλελευθερο κομμα θα μπει στη βουλη, και θα στερησει εδρες απο τη σαπια νεοΕΡΕ του θρησκοληπτου κομμουνιστοφαγου κλοουν Σαμαρα. Μπορει να καταπιατε τον Καρατζαφερη, μπορει να καταπιατε τη Ντορα, μπορει να ξεφουσκωσατε τη Χρυση Αυγη, αλλα στον Τζημερο δεν θα εχετε ευκολη χωνεψη.
Λυπαμαι...
Αξίζει η 'Δημιουργία Ξανα' να μπει στην Βουλή.
Πρέπει αυτές οι απόψεις περί Αλλαγών & Μεταρρυθμίσεων να ακούγονται σθεναρά.
Όμως για να γίνει αυτό πρέπει να ψηφίσουμε.....
από το πρόγραμμα της δξ:
Νέος, αλλά μόνιμος για τα επόμενα 10 τουλάχιστον χρόνια, φορολογικός νόμος 30 το πολύ σελίδων με ενιαίο φορολογικό συντελεστή 15% σε φυσικά και νομικά πρόσωπα, ανταγωνιστικό των γειτόνων μας (Κύπρου, Βουλγαρίας, Τουρκίας). Να μην ξεχνάμε ότι σε όλη την ιστορία του ανθρώπου ο λογικός φόρος είναι το 10% των εισοδημάτων (η δεκάτη).
Σαν να είναι ίδιο να φορολογείς τα καθαρά κέρδη του νπ με το εισόδημα του φπ.
Και φαντάζομαι η δεκάτη ιστορικά αφορούσε τα ακαθάριστα έσοδα.
Άρα ο Τζήμερος θέλει φορολογία 10% στα ακαθάριστα.
Ή κάνει κάπιο λογικό άλμα.
συμπέρασμα: μαλακίες.
ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
- Για τα φυσικά πρόσωπα: καταργείται κάθε φοροαπαλλαγή ή ειδικός τρόπος φορολόγησης. Όλα τα εισοδήματα φορολογούνται με όμοιο τρόπο.
- Καταργούνται όλοι οι φόροι υπέρ τρίτων.
- Καταργείται ο (μοναδικός στην Ευρώπη!) Κώδικας βιβλίων και στοιχείων με τις 18.000 σελίδες και συνδέονται τα φορολογικά στοιχείων των επιχειρήσεων on line με το υπουργείο Οικονομικών.
- Αναμορφώνεται η νομοθεσία που αφορά στην ίδρυση επιχειρήσεων και απλοποιείται έτσι ώστε η ίδρυση να είναι εφικτή μέσα σε λίγες ώρες. Καταργείται η υποχρέωση του πολίτη να προσκομίζει έγγραφα από κρατικές υπηρεσίες. Η υπηρεσία στην οποία απευθύνεται ο πολίτης έχει την υποχρέωση να βρίσκει ό,τι την ενδιαφέρει από τα αρχεία άλλων υπηρεσιών χωρίς ο πολίτης να κάνει τίποτε άλλο. Μηχανογραφούμε πλήρως τα κρατικά αρχεία. Ο πολίτης εφοδιάζεται με μία ηλεκτρονική κάρτα η οποία περιέχει όλα τα στοιχεία του και χρησιμοποιείται σε όλες τις επαφές του με το κράτος.
- Καθιερώνουμε την «ηλεκτρονική υπογραφή» και την «ηλεκτρονική ταυτότητα» των επιχειρήσεων σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες, για όλα τα έγγραφα που αποστέλλονται ηλεκτρονικά.
- Θεσπίζουμε συνταγματική απαγόρευση της άδικης και αντιαναπτυξιακής φορολογικής αμνηστίας που επιβραβεύει τους παράνομους και τιμωρεί τους νόμιμους. Καμία περαίωση δεν πρόκειται να γίνει στο μέλλον.
- Αντικαθιστούμε τις επιδοτήσεις με φορολογικές ελαφρύνσεις για νέες επενδύσεις, νέες επιχειρήσεις και νέους επιχειρηματίες.
- Το Δημόσιο υποχρεώνεται σε εξόφληση των προμηθευτών του μέσα σε 60 ημέρες από την έκδοση των παραστατικών. Αν υπάρξει καθυστέρηση η καταβολή γίνεται με τόκο 1% ανά μήνα (τον ίδιο τόκο που εισπράττει το Δημόσιο από τους πολίτες). Ο τόκος θα επιμερίζεται εξ ίσου στους Δ. Υπάλληλους που χειρίζονται την υπόθεση και ευθύνονται για την καθυστέρηση.
- Κάθε πάγιο αγαθό που αποκτάται νόμιμα ελέγχεται φορολογικά μόνο ως προς το πόθεν έσχες και δεν δημιουργεί μελλοντική τεκμαρτή φορολογική υποχρέωση. Αν πλήρωσες τους φόρους σου έχεις κάθε δικαίωμα το ποσό που είναι δικό σου να το κάνεις ότι θες. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί φορολογείται ένα μεγάλο αυτοκίνητο ή η πισίνα και δεν φορολογείται το «σπάσιμο» στα μπουζούκια ή η αγορά ενός ακριβού πίνακα; Αν το «πόθεν έσχες» το δικαιολογεί, ο πολίτης έχει κάθε δικάιωμα να ξοδέψει τα χρήματά του όπως θέλει, χωρίς καμμία άλλη φορολογική υποχρέωση.
- Η Δημόσια Διοίκηση έχει την υποχρέωση να αιτιολογεί δημόσια κάθε μεταβολή στο φορολογικό πλαίσιο, με μελέτη πιστοποιημένη ως προς την αντικειμενικότητά της από Ανεξάρτητη Αρχή.
- Δημιουργούμε νέο φορολογικό πλαίσιο ΕΙΧ, με εισαγωγή πραγματικά κλιμακούμενων συντελεστών ΕΦΚ, καταργούμε τους φόρους πολυτελείας, εισάγουμε την έννοια του «κύκλου ζωής αυτοκινήτου» με μόνιμο σύστημα απόσυρσης ΕΙΧ κλιμακούμενων κινήτρων, καταργούμε τα τεκμήρια στα ΕΙΧ, μειώνουμε κάθετα τα τέλη κυκλοφορίας και αποκαθιστούμε την ομαλή λειτουργία του κλάδου των αυτοκινήτων από την παράλογη και καταστροφική κρατική φορολογική παρέμβαση.
- Έκτακτες εισφορές επιβάλλονται μόνο έκτακτα (με 5ετή ελάχιστη περίοδο επανάληψης) και πάντα με υποβολή και έγκριση αναλογικής μελέτης από την ευρωπαϊκή επιτροπή και με τη νομοθετική στήριξη των 2/3 της Βουλής.
- Μειώνονται οι μεγάλες συντάξεις, όταν δεν έχουν καταβληθεί αντίστοιχες ασφαλιστικές εισφορές που να τις δικαιολογούν.
- Καταργούνται οι συντάξεις σε αιρετά πρόσωπα (βουλευτές, δημάρχους κ.λπ.) ή σε διορισμένους με πολιτικά κριτήρια κρατικούς λειτουργούς.
- Μειώνεται ο ΦΠΑ σε βασικά είδη διαβίωσης, όπως επίσης και σε αγαθά και υπηρεσίες που συνιστούν τους πυλώνες της στρατηγικής ανάπτυξης της χώρας (λ.χ τουρισμός και αγροτικά προϊόντα μεσογειακής διατροφής και υψηλής προστιθέμενης αξίας).
- Καταργείται το ελάχιστο ποσοστό κέρδους και ο κρατικός προσδιορισμός ελάχιστων αμοιβών και τιμών.
σου απάντησε πιο κάτω ο σεντρινοαπό το πρόγραμμα της δξ:
Νέος, αλλά μόνιμος για τα επόμενα 10 τουλάχιστον χρόνια, φορολογικός νόμος 30 το πολύ σελίδων με ενιαίο φορολογικό συντελεστή 15% σε φυσικά και νομικά πρόσωπα, ανταγωνιστικό των γειτόνων μας (Κύπρου, Βουλγαρίας, Τουρκίας). Να μην ξεχνάμε ότι σε όλη την ιστορία του ανθρώπου ο λογικός φόρος είναι το 10% των εισοδημάτων (η δεκάτη).
Σαν να είναι ίδιο να φορολογείς τα καθαρά κέρδη του νπ με το εισόδημα του φπ.
Και φαντάζομαι η δεκάτη ιστορικά αφορούσε τα ακαθάριστα έσοδα.
Άρα ο Τζήμερος θέλει φορολογία 10% στα ακαθάριστα.
Ή κάνει κάπιο λογικό άλμα.
συμπέρασμα: μαλακίες.
όσο και να είναι σωστές οι θέσεις που καταγράφονται, δεν ξεχνώ τη διδαχή από τα άλλα κόμματα - άλλα πριν να λέμε και άλλα μετά να κάνουμεΝα ψηφίσουμε ... και να καταπιούμε επίσης μερικές περίεργες συμπτώσεις ... καθώς και μερικές εύκολες λαϊκίστικες φιέστες
Στηρίζω εκλογικά δεν σημαίνει, αποδέχομαι συνολικά ...
έχω μία διαίσθηση.... κακή
πως όλα αυτά είναι ένα μεγάλο θέατρο προκειμένου το σύστημα να αποκτήσει ξανά την ισορροπία του.
και μάλιστα είχανε και τις επιλογές, ανάλογα με το πώς θα πήγαινε το εκλογικό αποτέλεσμα.
Αν δηλαδή πρασίνιζε λίγο περισσότερο το σκηνικό το Μάιο, θα ενεργοποιούσανε Κατσέλη
δεν μου αρέσει...
Εγω παλι εχω την αισθηση (οχι τη διαισθηση) οτι το συστημα σε αυτες τις εκλογες, εχασε λιγο την μπαλα. Τωρα προσπαθει να ανασυγκροτηθεί. Και μαλλον τα καταφερνει.έχω μία διαίσθηση.... κακή
πως όλα αυτά είναι ένα μεγάλο θέατρο προκειμένου το σύστημα να αποκτήσει ξανά την ισορροπία του.
και μάλιστα είχανε και τις επιλογές, ανάλογα με το πώς θα πήγαινε το εκλογικό αποτέλεσμα.
Αν δηλαδή πρασίνιζε λίγο περισσότερο το σκηνικό το Μάιο, θα ενεργοποιούσανε Κατσέλη
δεν μου αρέσει...
Εγω παλι εχω την αισθηση (οχι τη διαισθηση) οτι το συστημα σε αυτες τις εκλογες, εχασε λιγο την μπαλα. Τωρα προσπαθει να ανασυγκροτηθεί. Και μαλλον τα καταφερνει.