Νέα

«Δημιουργία Ξανά» - γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.069
Πόντοι
3.656
εγω ειχα κατι γνωστους απο Σεπολια τυπε Saul, πολλα αδερφια, τωρα ειναι εκατομμυριουχοι ολοι και παιζουν και ΝΒΑ.

καντε παιδια, μαλακες ειναι οι γιουφτοι που τα ξερνανε σαν κουνελια και τα βαζουν να δουλευουν; Ετσι πας μπροστα :coffee:
άλλο αυτό ρε τύπε.....είναι μπίζνες πλαν.....κάνεις επένδυση...όμως όταν τα ταΐζεις μόνο είναι μαλάκια :confused:

επίσης κάτι μου λέει ότι το average παιδί δε θα γόνει αντετοκούμπο...πιο πολύ προς παρατράγουδο θα φέρνει :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
εσύ στα παιδιά σου αφήνεις να φοράνε τα ρούχα του αδερφού τους τύπε ή τους αγοράζεις καινούρια με τα λεφτά που κερδίζεις?
Δεν εχω παιδια τύπε.
Αλλά σε διαβεβαιωνω οτι εχω φορεσει ρούχα ξαδερφων μου που ηταν μεγαλυτεροι μου. Και δεν επαθα τιποτα. Ποιο ειναι ακριβως το προβλημα αν σε μια οικογενεια με πολλα παιδια, τα μικροτερα φορεσουν τα ρουχα των μεγαλυτερων? Σοβαρα τωρα? Ε ωραια, αν αυτο σημερα ειναι απαραδεκτο, μην λετε οτι ζουμε σε εποχη εξαθλιωσης. Αν αυτο ειναι εκτος συζητησης, τοτε ζουμε σε εποχες ευημεριας.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
Αλλο πεινα και αλλο ελλειψη ανεσεων.
Το να εχει καθε παιδι το δωματιο του και να νοικιαζει μονο του ως φοιτητης, να του κανουν δωρο αυτοκινητο στα 22 και να κληρονομει σπιτι+εξοχικο+αλλα ειναι πολυτελεια και οχι "μη πεινα"

Απο οσες πολυτεκνες οικογενειες ξερω (4 παιδια και ανω) κανενα δεν πειναει, ισα ισα η πολυτεκνια εχει και πολλα καλα
τυπε μου αν τα παιδια ειναι κοντα ηλικιακα, πχ 4 παιδια με 5-6 χρονια διαφορα ο μεγαλυτερος απτον μικροτερο, τοτε απο οταν θα ειναι τα μικρα γυμνασιο και τα μεγαλα λυκειο, μεχρι 10 χρονια μετα που θα τελειωσουν τα μεγαλα το παν/μιο...

ΘΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΑΙΜΑ
Ουτε στον εχθρο μου δεν θα ευχομουν τετοια μοιρα :tooth:

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Μια οικογένεια με εισόδημα 2000 μπορεί να ζήσει 4 παιδιά?

να τους κάνει ιδιαίτερα, να πληρώσει τα σπίτια τους όταν θα πάνε να σπουδάσουν, τα ρούχα, τις εξόδους και τις διακοπές τους?
1688064406200.png

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.069
Πόντοι
3.656
Δεν εχω παιδια τύπε.
Αλλά σε διαβεβαιωνω οτι εχω φορεσει ρούχα ξαδερφων μου που ηταν μεγαλυτεροι μου. Και δεν επαθα τιποτα. Ποιο ειναι ακριβως το προβλημα αν σε μια οικογενεια με πολλα παιδια, τα μικροτερα φορεσουν τα ρουχα των μεγαλυτερων? Σοβαρα τωρα? Ε ωραια, αν αυτο σημερα ειναι απαραδεκτο, μην λετε οτι ζουμε σε εποχη εξαθλιωσης. Αν αυτο ειναι εκτος συζητησης, τοτε ζουμε σε εποχες ευημεριας.
όταν τα φόραγες εσύ μπορεί να ήταν κάτι που στην κοινωνία ήταν συνηθισμένο. Σήμερα το παιδί σου θα ένιωθε μειονεκτικά.

όσο για το τελευταίο που είπες για την ευημερία...τι περιμένεις απάντηση σε αυτόν τον συλλογισμό? σιγά....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.455
Πόντοι
12.756
Δεν εχω παιδια τύπε.

καλά .. ασε να το πουμε εμεις αυτο αν επαθες η όχι

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
τυπε μου αν τα παιδια ειναι κοντα ηλικιακα, πχ 4 παιδια με 5-6 χρονια διαφορα ο μεγαλυτερος απτον μικροτερο, τοτε απο οταν θα ειναι τα μικρα γυμνασιο και τα μεγαλα λυκειο, μεχρι 10 χρονια μετα που θα τελειωσουν τα μεγαλα το παν/μιο...

ΘΑ ΦΤΥΣΕΙΣ ΑΙΜΑ
Ουτε στον εχθρο μου δεν θα ευχομουν τετοια μοιρα :tooth:
Οι πολυτεκνες οικογενειες εχουν αλλη δυναμικη
Εχω γνωστη οικογενεια με 5 παιδια, και οι 5 τελειωσαν ΑΕΙ
Οι 4 δουλευουν στο δημοσιο πλεον με δικες τους οικογενειες, ο ενας εξ αυτων παμπλουτος λογω ειδικοτητας

• Like
Αντιδράσεις: alex71

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μια οικογένεια με εισόδημα 2000 μπορεί να ζήσει 4 παιδιά?

να τους κάνει ιδιαίτερα, να πληρώσει τα σπίτια τους όταν θα πάνε να σπουδάσουν, τα ρούχα, τις εξόδους και τις διακοπές τους?
Να μην κάνουν ιδιαιτερα, να βαλουν τον κωλο τους κατω να διαβαζουνε.
Να μεινουν σε φοιτητικες εστιες.
Ρουχα να βαλουντ ων αδελφών τους.
Εξόδους να βγουνε χωρις υπερβολες.
Διακοπες? Να δουλεψουνε να βγαλουν χαρτζιλικι να τις πληρωσουν. Αλλιώς μαζι με τους γονεις τους διακοπές.

Κοιτα ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οι 4 δουλευουν στο δημοσιο πλεον με δικες τους οικογενειες, ο ενας εξ αυτων παμπλουτος λογω ειδικοτητας
Εχεις απολυτο δικιο

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.069
Πόντοι
3.656
Αυτό δεν είναι επιχείρημα

Αν μου δώσεις μια προσέγγιση του κόστους για να μεγαλώσεις ένα παιδί και του μέσου εισοδήματος κάτι συζητάμε....

κατά τα άλλα αν είναι να κάνεις παιδιά για να τσεπώνεις τα επιδόματα και να τα ταΐζεις σκατά καλύτερα άστο...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.455
Πόντοι
12.756
Μηπως ηταν παππάς ο πατέρας τους ;

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Αυτό δεν είναι επιχείρημα

Αν μου δώσεις μια προσέγγιση του κόστους για να μεγαλώσεις ένα παιδί και του μέσου εισοδήματος κάτι συζητάμε....

κατά τα άλλα αν είναι να κάνεις παιδιά για να τσεπώνεις τα επιδόματα και να τα ταΐζεις σκατά καλύτερα άστο...
Ποιος ο λογος να μπουμε σε τετοιες λεπτομερειες οταν εκ του αποτελεσματος, ολοι γνωριζουμε πολυτεκνες οικογενειες που τα καταφερνουν μια χαρα;

• Like
Αντιδράσεις: alex71

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.246
Πόντοι
10.336
Ε νταξει τοτε. Και γω εχω γνωστη οικογενεια με 4 παιδια, οι 2 ειναι πρεζακια, η κοπελα ειναι πορνη και ο μικρος βγηκε με συνδρομο down. Ο πατερας αυτοκτονησε και η μανα μπηκε τρελοκομειο.

Δεν μου λεει κατι το οτι εχεις "μια γνωστη οικογενεια", η ουσια εκ των πραγματων (και οχι εκ των θεωριων) ειναι οτι το να εχεις πολλα παιδια στην εποχη μας, στην ελλαδα, ειναι αρκετα ζορικο.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.069
Πόντοι
3.656
Να μην κάνουν ιδιαιτερα, να βαλουν τον κωλο τους κατω να διαβαζουνε.
Να μεινουν σε φοιτητικες εστιες.
Ρουχα να βαλουντ ων αδελφών τους.
Εξόδους να βγουνε χωρις υπερβολες.
Διακοπες? Να δουλεψουνε να βγαλουν χαρτζιλικι να τις πληρωσουν. Αλλιώς μαζι με τους γονεις τους διακοπές.

Κοιτα ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα.
Ναι τότε ποιος ο λόγος να κάνεις πολλά παιδιά αν δεν έχεις τα λεφτά να τους προσφέρεις μια καλή ζωή?

για να ικανοποιήσεις το εγώ σου????

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.375
Πόντοι
3.656

Stories

Νέο!

Stories