Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.926
- Πόντοι
- 3.556
Εχετε πιο ακραιο και γραφικο για αντιπροεδροΑπο εναν γραφικο και ακραιο ανθρωπο δεν περιμενα κατι καλυτερο
Εχετε πιο ακραιο και γραφικο για αντιπροεδροΑπο εναν γραφικο και ακραιο ανθρωπο δεν περιμενα κατι καλυτερο
εντάξει ρε τύπε ας την πει άσχετη και κωλόβυσμα (που είναι...)Οχι η πιο ατυχης δηλωση του παντως... Η ζαχαρακη θυμιζει Πολακη να καπνιζει σε αντικαπνιστικο συνεδριο Το πιο αστειο υπουργειο πηρε, δεν θα την χαιδευουμε κιολας. Ας στρωσει χαρακτηρα απο νωρις, αναθεμα κι αν θα παραξει εργο.
Αντιστοιχα οπως εχω ξαναγραψει, ειχαμε (εχουμε ακομα;) υπουργο παιδειας μια ασχετη θρησκοληπτη δικηγορινα αντι για καποιον υψηλοβαθμο εκπαιδευτικο με πειρα στην ελληνικη εκπαιδευση εκ των εσω, ή υπουργο υγειας εναν επισης δικηγορο της κακιας ωρας ο οποιος ουδεμια σχεση με τα νοσοκομεια ειχε, αντι για καποιο εμπειρο στελεχος (προφανως γιατρο) που θα ειχε ιδία αποψη για την δημοσια υγεια και τα στραβα της.
Προφανως και υγεια και παιδεια παρεμειναν για τον πουτσο, τα σχολεια-παν/μια μισογκρεμισμενα χωρις εξοπλισμο, τα νοσοκομεια ακομα χειροτερα. Με λιγο σπρωξιμο ακομα θα ιδιωτικοποιηθουν για να "σωθουν" και αυτα.
Για μένα το χειρότερο ήταν η περίπτωση Τσιάρα.Αντιστοιχα οπως εχω ξαναγραψει, ειχαμε (εχουμε ακομα;) υπουργο παιδειας μια ασχετη θρησκοληπτη δικηγορινα αντι για καποιον υψηλοβαθμο εκπαιδευτικο με πειρα στην ελληνικη εκπαιδευση εκ των εσω, ή υπουργο υγειας εναν επισης δικηγορο της κακιας ωρας ο οποιος ουδεμια σχεση με τα νοσοκομεια ειχε, αντι για καποιο εμπειρο στελεχος (προφανως γιατρο) που θα ειχε ιδία αποψη για την δημοσια υγεια και τα στραβα της.
τοτε ειναι ακαταλληλη για την θεση. Αφου αποδεδειγμενα η ιδια δεν μπορει να διαχειριστει τα ψυχολογικα της για να κανει παιδια, θα κανει υποδειξεις και θα δωσει συμβουλες στους αλλους; ειμαστε σοβαροι;θα μπορούσε να μην έχει κάνει οικογένεια επειδή έχει ψυχολογικά και να μην έχει παιδιά για λόγους υγείας...δεν τα λες αυτά....
Ήταν ο Τσοχατζό!Δηλαδη θα εβαζες υπουργο αμυνας καποιον που δεν πηγε στον στρατο;
Ρε μαν μπορεί να μη θέλει να κάνει παιδιά...ή μπορεί να μην μπορεί...ή για οποιοδήποτε λόγο...δεν κρίνεις τον άλλον στο ίντερνετ για τα προσωπικά του....ας την κρίνει για τα πολιτικά αυτό σου εξηγώ. Είναι το ίδιο σα να την έλεγε χοντρή και άσχημη.τοτε ειναι ακαταλληλη για την θεση. Αφου αποδεδειγμενα η ιδια δεν μπορει να διαχειριστει τα ψυχολογικα της για να κανει παιδια, θα κανει υποδειξεις και θα δωσει συμβουλες στους αλλους; ειμαστε σοβαροι;
Δηλαδη θα εβαζες υπουργο αμυνας καποιον που δεν πηγε στον στρατο;
Και να ξερεις εγω δεν τα εχω (ακομα) με την γυναικα αυτη καθεαυτη, αλλα με το αστειο υπουργειο.
Ο ελληνας (και οι περισσοτεροι ανθρωποι) θελουν παιδια. Αλλα με 700+700 ευρω στο δυαρακι ουτε σκυλο δεν παιρνεις. Και μη μου πεις οτι "παλια πιο φτωχοι εκαναν 20 παιδια", εχουμε εξελιχθει σαν ανθρωποτητα και θελουμε να μπορουμε να συντηρησουμε τα παιδια μας με καποια ασφαλεια, οχι να γενοβολαμε σαν τα σκυλια καθε χρονο και οπου βγει, σαν τους Ινδους και αλλους τριτοκοσμικους λαους...
Oχι αγαπητέ μου.Εχετε πιο ακραιο και γραφικο για αντιπροεδρο
Το δυσκολο ειναι να στηθει το βασικο σπιτικο και οι συνθηκες για να ερθει το πρωτο παιδι. Απο και και περα, το 2ο, 3ο, 4ο, 5ο παιδι δεν ειναι ιδαιτερο επιπλεον εξοδοΟ ελληνας (και οι περισσοτεροι ανθρωποι) θελουν παιδια. Αλλα με 700+700 ευρω στο δυαρακι ουτε σκυλο δεν παιρνεις. Και μη μου πεις οτι "παλια πιο φτωχοι εκαναν 20 παιδια", εχουμε εξελιχθει σαν ανθρωποτητα και θελουμε να μπορουμε να συντηρησουμε τα παιδια μας με καποια ασφαλεια, οχι να γενοβολαμε σαν τα σκυλια καθε χρονο και οπου βγει, σαν τους Ινδους και αλλους τριτοκοσμικους λαους...
τουλαχιστον ισαξιος.Oχι αγαπητέ μου.
Καμια πεινα δεν υπαρχει. Οικογενειες που εχουν 2 παιδια, μπορουν ανετα να κανουν επιπλεον 2. Ο μοναδικος λογος που δεν κανουν ειναι επειδη βαριουνταιδε κοιτάμε που δεν έχουμε λεφτά ούτε για τους εαυτούς μας θέλουμε και παιδιά για να τα καταδικάσουμε στην πείνα
Ο τροπος που φωναζει στα καναλιαOχι αγαπητέ μου.
εξαρτάται τι ορίζεις πείνα....Καμια πεινα δεν υπαρχει. Οικογενειες που εχουν 2 παιδια, μπορουν ανετα να κανουν επιπλεον 2. Ο μοναδικος λογος που δεν κανουν ειναι επειδη βαριουνται
κατσε ρε γιωργαρα να πουμε το πηρες σβάρνα αν το κανεις με αυτο το τρόπο το πρωτο παιδι θα ειναι το πιο ευνοημένο, θα τα εχει ολα πρωτο χερι. το πεμπτο θα ειναι στη πίκρα ολα μεταχειρισμένα και πολυκαιρισμεναΤο δυσκολο ειναι να στηθει το βασικο σπιτικο και οι συνθηκες για να ερθει το πρωτο παιδια. Απο και και περα, το 2ο, 3ο, 4ο, 5ο παιδι δεν ειναι ιδαιτερο επιπλεον εξοδο
Οχι αγαπητέ μουΟ τροπος που φωναζει στα καναλια
Οι μαλακιες που λεει/εχει πει
Η επιχειρηματολογια
Οι ιντριγκες και εχθρες (Πολακης, Λαζοπουλος, και πολλοι αλλοι)
Ο Τζημερος ειναι 100 επιπεδα πανω
Αλλο πεινα και αλλο ελλειψη ανεσεων.εξαρτάται τι ορίζεις πείνα....
ναι...ας κάνουμε όλοι 5 παιδιά για να περίμενα το ένα να μικρύνουν τα ρούχα του αδερφού του για να τα φορέσει....
ε ρε μνημόνια που μας χρειάζονται...
Γιατι, τι παθαιναν τα παιδια πριν 40 και 50 χρονια, που επαιρναν τα ρουχα του αδελφου τους? Ψυχολογικά?εξαρτάται τι ορίζεις πείνα....
ναι...ας κάνουμε όλοι 5 παιδιά για να περίμενα το ένα να μικρύνουν τα ρούχα του αδερφού του για να τα φορέσει....
το καταλαβαινω και σιγουρα ηταν ασχημος τροπος, απλα ειπα οτι "δεν ηταν και η πιο ατυχης δηλωση του", γιατι καλως ή κακως εμπεριεχει μια (σκληρη) αληθεια.Ρε μαν μπορεί να μη θέλει να κάνει παιδιά...ή μπορεί να μην μπορεί...ή για οποιοδήποτε λόγο...δεν κρίνεις τον άλλον στο ίντερνετ για τα προσωπικά του....ας την κρίνει για τα πολιτικά αυτό σου εξηγώ. Είναι το ίδιο σα να την έλεγε χοντρή και άσχημη.
Όσο για τα υπόλοιπα...ο υπερπληθυσμός είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα που έχει ως αποτέλεσμα ακόμα και την κλιματική κρίση....βέβαια στην Ελλάδα που είμαστε χριστιανοταλιμπάν πουλάει η υπογενετικότητα και τα συνθήματα ότι σε λίγο θα είμαστε μειοψηφία στην χώρα μας κτλπ από τα Ακροδεξιά όρκ....
δε κοιτάμε που δεν έχουμε λεφτά ούτε για τους εαυτούς μας θέλουμε και παιδιά για να τα καταδικάσουμε στην πείνα και στο μητσοτακέικο
Μια οικογένεια με εισόδημα 2000 μπορεί να ζήσει 4 παιδιά?Αλλο πεινα και αλλο ελλειψη ανεσεων.
Το να εχει καθε παιδι το δωματιο του και να νοικιαζει μονο του ως φοιτητης, να του κανουν δωρο αυτοκινητο στα 22 και να κληρονομει σπιτι+εξοχικο+αλλα ειναι πολυτελεια και οχι "μη πεινα"
Απο οσες πολυτεκνες οικογενειες ξερω (4 παιδια και ανω) κανενα δεν πειναει, ισα ισα η πολυτεκνια εχει και πολλα καλα
εσύ στα παιδιά σου αφήνεις να φοράνε τα ρούχα του αδερφού τους τύπε ή τους αγοράζεις καινούρια με τα λεφτά που κερδίζεις?Γιατι, τι παθαιναν τα παιδια πριν 40 και 50 χρονια, που επαιρναν τα ρουχα του αδελφου τους? Ψυχολογικά?
εγω ειχα κατι γνωστους απο Σεπολια τυπε Saul, πολλα αδερφια, τωρα ειναι εκατομμυριουχοι ολοι και παιζουν και ΝΒΑ.εξαρτάται τι ορίζεις πείνα....