Νέα

«Δημιουργία Ξανά» - γνώμες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 170K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Ακούστε εδώ (δεκάμισι λεπτά είναι) τις θέσεις του Τζήμερου.

Και όποιος διαφωνεί, ας πει που διαφωνεί.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Ακούστε εδώ (δεκάμισι λεπτά είναι) τις θέσεις του Τζήμερου.

Και όποιος διαφωνεί, ας πει που διαφωνεί.

Κατ' αρχάς δεν πρόκειται ν' αναφερθώ για άτομα τύπου λέφτη, Μπαλού κλπ...

Κάποιοι είναι τόσο τυφλοί και μανιακοί στο κέντρο, αλλιώς την απραξία, όπου όποιος απλά προτείνει, δεν λέω άμα το κάνει, κάποια ουσιαστική λύση αυτόματα είναι φασίστας, κι ως φασίστας δεν πρέπει να τον ακούμε και δεν πρέπει να μπορεί να έχει καν την δυνατότητα να πει κάτι έξυπνο ή σωστό το στόμα του.

Περιμένω απαντήσεις από τους αριστερούς του σάιτ είμαι σχεδόν σίγουρος όμως πως όσοι μιλήσουν εναντίον του θα το κάνουν χωρίς καν να έχουν ακούσει την μαγνητοφώνηση!

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
τόν τύπο αυτό τόν έχω χαρακτηρίσει ως πράκτορα τών ξένων επιχειρηματικών συμφερόντων, αφ' ής στιγμής δίνει λογαριασμό στήν Μέρκελ.

Μάθε να συζητάς.

1) Το "πράκτορας" είναι χαρακτηρισμός. Δεν μπορείς (γιατί δε γίνεται συζήτηση έτσι) όταν κάποιος σε ρωτάει "πες που διαφωνείς" εσύ να απαντάς "αυτός είναι μαλάκας, αδερφή, πράκτορας".
Κάτι είπε ο τύπος, πάνω σ' αυτό καλείσαι να απαντήσεις.

2) Από που έχεις την πληρόφορία ότι "δίνει λογαριασμό στήν Μέρκελ"?
Γιατί εγώ (απ' όσο ξέρω) λογαριασμό δίνουν όλοι όσοι παρελαύνουν στο Χίλτον για να πείσουν τη Βελκουλέσκου και τους λοιπούς της τρόϊκας να τελειώσει η αξιολόγηση. Ο Τζήμερος δεν είναι μέσα σ' αυτούς.
Πες λοιπόν από που έχεις την πληροφορία, μπορεί να ξέρεις κάτι που εγώ δεν ξέρω.

3) Για να στο κάνω πιο εύκολο:
Άκου αυτό το ηχητικό. Είναι μόνο δυο λεπτά, κομμάτι από το προηγούμενο των δέκα.
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ περί αφισοκόλλησης ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ της, έχεις κάποια διαφωνία?
Αυτό συζητάμε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.272
Πόντοι
5.506
Μάθε να συζητάς.

1) Το "πράκτορας" είναι χαρακτηρισμός. Δεν μπορείς (γιατί δε γίνεται συζήτηση έτσι) όταν κάποιος σε ρωτάει "πες που διαφωνείς" εσύ να απαντάς "αυτός είναι μαλάκας, αδερφή, πράκτορας".
Κάτι είπε ο τύπος, πάνω σ' αυτό καλείσαι να απαντήσεις.

2) Από που έχεις την πληρόφορία ότι "δίνει λογαριασμό στήν Μέρκελ"?
Γιατί εγώ (απ' όσο ξέρω) λογαριασμό δίνουν όλοι όσοι παρελαύνουν στο Χίλτον για να πείσουν τη Βελκουλέσκου και τους λοιπούς της τρόϊκας να τελειώσει η αξιολόγηση. Ο Τζήμερος δεν είναι μέσα σ' αυτούς.
Πες λοιπόν από που έχεις την πληροφορία, μπορεί να ξέρεις κάτι που εγώ δεν ξέρω.

3) Για να στο κάνω πιο εύκολο:
Άκου αυτό το ηχητικό. Είναι μόνο δυο λεπτά, κομμάτι από το προηγούμενο των δέκα.
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ περί αφισοκόλλησης ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ της, έχεις κάποια διαφωνία?
Αυτό συζητάμε.

Tώρα ΣΟΒΑΡΑ, περιμένεις σοβαρή απάντηση; Από ακόμα έναν Ελληναρά που θίχτηκε για την επιστολή στη Μέρκελ που περιέγραφε αυτά που γίνονται επί 10ετίες στο Ελλαδιστάν και ΟΧΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ;;;

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Tώρα ΣΟΒΑΡΑ, περιμένεις σοβαρή απάντηση; Από ακόμα έναν Ελληναρά που θίχτηκε για την επιστολή στη Μέρκελ που περιέγραφε αυτά που γίνονται επί 10ετίες στο Ελλαδιστάν και ΟΧΙ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ;;;

Εγώ φίλε μου πάντα σοβαρά συζητάω.
Και προσπαθώ να μάθω και τους άλλουν να κάνουν το ίδιο.
Τώρα, αν κάποιος δεν μπορεί να το κάνει (υπάρχουν και οι "ανεπίδεκτοι μαθήσεως"), ε, τι να κάνουμε, τον αφήνουμε και πάμε παρακάτω.

Οπότε μην τον αποπαίρνεις, του έκανα μια ερώτηση, μπορεί να απαντήσει. Αν θέλει.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Μπορει να ταν ανηλιξ κι αυτος τοτε και δεν ηξερε.Ουτε διαβασε,ουτε ακουσε,ουτε εμαθε τιποτα για το τι γινοταν στη χωρα.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.066
Πόντοι
1.686

Το ΚΚΕ δημιουργεί προβλήματα, αλλά δεν είναι
σωστός τρόπος μάχης εναντίον του, να σκίζει ΕΝΑ άτομο,
ο Τζήμερος, τις αφίσες του ΚΚΕ,ενώ υπάρχουν εκεί ΠΟΛΛΟΙ οπαδοί του ΚΚΕ
αλλά και οι υπόλοιποι ψευτο-αριστεροί διαφωνούν με το σκίσιμο
των αφισών.
Είναι, περίπου, σαν να σκίζεις το κοράνι μπροστά σε πολλά μουσλίμια.

Η πολιτική είναι ΠΟΛΕΜΟΣ, και χρειάζεται σωστές τακτικές μάχης.

Βέβαια ο Τζήμερος ΔΕΝ είναι πολιτικός, διαφημιστής είναι
και ήθελε να διαφημίσει τον εαυτό του.
Μάλλον δεν το έκανε και τόσο σωστά.

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ...!! ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΥΠΕΡ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ «ΗΤΑΝ ΑΦΥΣΙΚΗ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ»...!!!

Την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στον Νίκο Δένδια μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, δικαιολογεί ο Θάνος Τζήμερος, ο οποίος, ως γνωστόν, προ ημερών "ενεπλάκη" με το στέλεχος του ΚΚΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού, στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Θ. Τζήμερος ισχυρίζεται ότι η διαδρομή που ακολούθησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ για να βγει απ΄την αίθουσα ήταν «αφύσικη» και έτσι, πολύ φυσιολογικά, ο Χρυσαυγίτης βουλευτής αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο.

«Το τι έκανε ο Α στον Β δεν το είδα, άρα δεν έχω άποψη. Έχω άποψη γι’ αυτό που είδα. Είδα δηλαδή τον Β να περνάει κολλητά από το έδρανο του Α την ώρα που μιλούσε, σε μια πορεία που πολύ δύσκολα θα την ονόμαζες φυσιολογική διαδρομή, και να συμπλέκονται (τυχαία;) τα χέρια τους.
Αυτό είδα και το καταθέτω γνωρίζοντας το πολιτικό κόστος που συνεπάγεται καθώς όλα τα παπαγαλάκια της κατευθυνομένης «δημοσιογραφίας» θα το διαβάσουν και θα το ερμηνεύσουν έτσι όπως τους βολεύει. Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να βλέπουμε καθαρά – χωρίς πολιτικό ή συναισθηματικό φίλτρο, συμπαθειών ή αντιπαθειών».

sotirakis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
23
Like
517
Πόντοι
291
ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ...!! ΤΖΗΜΕΡΟΣ ΥΠΕΡ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ «ΗΤΑΝ ΑΦΥΣΙΚΗ Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ»...!!!

Την επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στον Νίκο Δένδια μέσα στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, δικαιολογεί ο Θάνος Τζήμερος, ο οποίος, ως γνωστόν, προ ημερών "ενεπλάκη" με το στέλεχος του ΚΚΕ, Αλεξάνδρα Μπαλού, στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Θ. Τζήμερος ισχυρίζεται ότι η διαδρομή που ακολούθησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ για να βγει απ΄την αίθουσα ήταν «αφύσικη» και έτσι, πολύ φυσιολογικά, ο Χρυσαυγίτης βουλευτής αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο.

«Το τι έκανε ο Α στον Β δεν το είδα, άρα δεν έχω άποψη. Έχω άποψη γι’ αυτό που είδα. Είδα δηλαδή τον Β να περνάει κολλητά από το έδρανο του Α την ώρα που μιλούσε, σε μια πορεία που πολύ δύσκολα θα την ονόμαζες φυσιολογική διαδρομή, και να συμπλέκονται (τυχαία;) τα χέρια τους.
Αυτό είδα και το καταθέτω γνωρίζοντας το πολιτικό κόστος που συνεπάγεται καθώς όλα τα παπαγαλάκια της κατευθυνομένης «δημοσιογραφίας» θα το διαβάσουν και θα το ερμηνεύσουν έτσι όπως τους βολεύει. Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να βλέπουμε καθαρά – χωρίς πολιτικό ή συναισθηματικό φίλτρο, συμπαθειών ή αντιπαθειών».

Εάν  και μάρτυς του Ιεχωβά τα λέει σωστά ο Τζήμερος, ξεκάθαρα ήθελε να δημιουργηθεί επεισόδιο ο Δένδιας έναντι του κόμματος της Χρυσής Αυγής, αυτή η άτυπη αντιδικία ΝΔ-ΧΑ θα κρατήσει καιρό λόγω της προφυλάκισης των βουλευτών της ΧΑ επί κυβερνήσεως Σαμαρά-Βενιζέλου.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.272
Πόντοι
5.506

Αυτό είδα και το καταθέτω γνωρίζοντας το πολιτικό κόστος που συνεπάγεται καθώς [size=20pt]όλα τα παπαγαλάκια της κατευθυνομένης «δημοσιογραφίας» θα το διαβάσουν και θα το ερμηνεύσουν έτσι όπως τους βολεύει.[/size] Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να βλέπουμε καθαρά – χωρίς πολιτικό ή συναισθηματικό φίλτρο, συμπαθειών ή αντιπαθειών».

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
και μην ξεχναμε μια σοφη ρηση του νικολακη χτες
ετοιμαστειτε για διψηφιο ποσοστο της χρυσης αυγης    :heavymetalbig: :heavymetalbig: :headbaning2: :headbaning2: :orchestra: :orchestra:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.066
Πόντοι
1.686

Ο Τζήμερος έχει δύο (2) οπαδούς στο μπου.κομ !  :rockon:

Τον Τραμουντάνα, και τον barock ( κλώνο του Μάξιμος 555).

Θέλει άλλους 199.998 για να μπει στη Βουλή .

Σκίζοντας αφίσες του ΚΚΕ και κατηγορώντας τον Δένδια

θα βρεί άλλους 199.998 ψηφοφόρους ; :2funny: :2funny: :2funny:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.172
Πόντοι
34.538
Αυτα που λεει ο ΤΖΙΜ τα εχω γραψει χθες στο θρεντ της Χ.Α..
Η διαδρομη που ακολουθησε ο ΒΛΑΚΟΔΕΝΔΙΑΣ,ειναι σαν να πηγαινε ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
στην εδρα να μιλησει και να ακολουθουσε διαδρομη μεσω των βουλευτων του ΣΥΡΙΖΑ..

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Αυτα που λεει ο ΤΖΙΜ τα εχω γραψει χθες στο θρεντ της Χ.Α..
Η διαδρομη που ακολουθησε ο ΒΛΑΚΟΔΕΝΔΙΑΣ,ειναι σαν να πηγαινε ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ
στην εδρα να μιλησει και να ακολουθουσε διαδρομη μεσω των βουλευτων του ΣΥΡΙΖΑ..

Σε αντιγράφει ! Να του κάνεις αγωγή !

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Προχθές ο Τζημεράκος με απείλησε με μήνυση και αγωγή, αν συνεχίσω να τον "συκοφαντώ εργολαβικά" σε μπλογκ και facebook !!  :2funny:

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Προχθές ο Τζημεράκος με απείλησε με μήνυση και αγωγή, αν συνεχίσω να τον "συκοφαντώ εργολαβικά" σε μπλογκ και facebook !!  :2funny:

Απλά το υποψιαζόμουν ότι έχετε τα αιρετικά...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ο Τζήμερος έχει δύο (2) οπαδούς στο μπου.κομ !  :rockon:

Τον Τραμουντάνα, και τον barock ( κλώνο του Μάξιμος 555).

Θέλει άλλους 199.998 για να μπει στη Βουλή .

Σκίζοντας αφίσες του ΚΚΕ και κατηγορώντας τον Δένδια

θα βρεί άλλους 199.998 ψηφοφόρους ; :2funny: :2funny: :2funny:

Τραμουντάνας είναι ένας που λέει ότι οι Πελλοπονήσιοι δεν είναι Έλληνες ?? :) :)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

Ξανάγινε ! Έχει ξαναυποστηρίξει τη Χ.Α....

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Κανεις δεν αντιγραφει κανεναν..
Απλα λογικα ετσι εχουν τα γεγονοτα που εγιναν χθες..

Στην πραγματικότητα ο Τζήμερος δεν αντέγραψε εσένα αλλά τα λεγόμενα των χρυσαυγητών. Τον ξέρουμε καλά τον Τζημεράκο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom