tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Εχει πολλούς οπαδους κι εδω ο παπαρας, απ ότι φαινεται
γιατί έχεις αντίρηση ???
στα αρχίδια μας...
Εχει πολλούς οπαδους κι εδω ο παπαρας, απ ότι φαινεται
πόθεν προκύπτει ότι οι Γερμανοί είναι υπεύθυνοι για 80 μύρια νεκρούς ??
από ότι λέει η ιστορία πρώτος σφαγέας ήταν ο σύντροφος Μάο και ακολουθεί ο πατερούλης Μάο... αν θυμάμαι καλά ο σύντροφος σας ο Αδόλφος παίρνει τρίτη ή τέταρτη θέση ..
Για τόσο αφελή με έχεις να σου πω τις πηγές μου ? Αυτή είναι η δουλειά μου...
γιατί έχεις αντίρηση ???
στα αρχίδια μας...
Ζεις ακόμα ρε παπαρίδη? Δεν εχεις παθει κανα εμφραγμα με συριζα;
τα ορφανα του σταλιν, οι δημοσιοφγραφοι του κωλου
θανο τζημερε γαμα τους τη μανα, εξω οι βρωμοαρουραιοι και τα πολιτικα αποβλητα της αριστερας, αρκετα μας βρωμισαν τη χωρα
φτανει το τελος τους
θανο γερα
θανο τζημερε γαμα τους τη μανα, εξω οι βρωμοαρουραιοι και τα πολιτικα αποβλητα της αριστερας, αρκετα μας βρωμισαν τη χωρα
φτανει το τελος τους
θανο γερα
Έ,αφού το λες εσύ ο τεράστιος, ο ογκόλιθος, μπούρδες θα λέω !...Σόρρυ αλλά...μπούρδες. Τα λεγόμενα σου έχουν μηδενική βαρύτητα.
Μπούρδες, πάλι.
Γραφικός ως εκεί που δεν παίρνει...μόνο η χρυσή αυγή τον υποστήριξε εκεί μέσα...τι καραγκιοζιλικια εκανε παλι ο τζημερος...για τα σιδερα είναι...
φτανει το τελος τους
θανο γερα
Στα 4 ολα τα ΜΜΕ μπροστα στον κουτσουμπα.
Τι σκατα ρολο παιζει το αποκομα του ?
Στα 4 ολα τα ΜΜΕ μπροστα στον κουτσουμπα.
Τι σκατα ρολο παιζει το αποκομα του ?
Νομίζω ότι ο λόγος που υπάρχει ο κομμουνισμός στην Ελλάδα, είναι η απαιδευσιά που δυστυχώς μαστίζει τη χώρα. Δεν υπάρχει αρκετή παιδεία και οι επιπτώσεις είναι πολλές. Αν οι Έλληνες είχαν παιδεία, γνώση και πολλή μόρφωση, τότε ο κομμουνισμός θα μας είχε αφήσει χρόνους.
Όλοι οι κομμουνιστές είναι αμόρφωτα γίδια εξάλλου.
Νομίζω ότι ο λόγος που υπάρχει ο κομμουνισμός στην Ελλάδα, είναι η απαιδευσιά που δυστυχώς μαστίζει τη χώρα. Δεν υπάρχει αρκετή παιδεία και οι επιπτώσεις είναι πολλές. Αν οι Έλληνες είχαν παιδεία, γνώση και πολλή μόρφωση, τότε ο κομμουνισμός θα μας είχε αφήσει χρόνους.
Όλοι οι κομμουνιστές είναι αμόρφωτα γίδια εξάλλου.