nikostratos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 22
- Like
- 460
- Πόντοι
- 306
πολυ ξυλο της εριξε το βιντεο που της εριξε γροθιά που ειναι?
Στα κεντρικά του ΚΚΕ να το παράξουν!
πολυ ξυλο της εριξε το βιντεο που της εριξε γροθιά που ειναι?
Μαλακας ειμαι επειδη ....
ναι τύπε και γω αυτο υποθέτωΣτα κεντρικά του ΚΚΕ να το παράξουν!
προφανως το εχεις κι εσυ.σε εσενα απαντουσα τοση ωρα.Τουλάχιστον έχεις το "γνώθι σαυτόν".
Είναι κι αυτό ένα ελαφρυντικό.
που το ξερεις ρε τύπε τσιμεντο εισαι η τούβλο?γελάνε και τα τσιμέντα
Αντε για υπνο τωρα μαλακα.
ειπαμε φασιστας και λαγος του συστηματος τα υπολοιπα ειναι περιττα."Είναι πολύ επικίνδυνο να είσαι αντίπαλος του ΚΚΕ σε μια σοβιετοκρατουμενη χωρα."
Τώρα ο Τζημερος στον Αντ1.
γελάνε και τα τσιμέντα
καλυτερα να διαβασεις σε τι εχω απαντησει πριν γραψειςΟ συριζα δηλαδη μπορουσε να τα κανει αυτα που ελεγε πριν τις εκλογες
τυπε μην προσπαθεις να απαντησεις σε ανθρωπους που το προβλημα τους ειναι ο κομμουνισμος,το κκε,το εαμ,το ελλας και δεν ξερω τι αλλο ακομα και οχι οτι τοσα χρονια ψηφιζαν και δυστυχως ακομα ψηφιζουν με βαση τα μικροσυμφεροντα τους.προφανως το εχεις κι εσυ.σε εσενα απαντουσα τοση ωρα.
Για την ερωτηση παντως που κανεις για τον τροπο που θα μοιραζοταν τα λεφτα της εε,ειμαι ελευθερος επαγγελματιας στην ισπανια.στους 6 μηνες;πηγα στον αντιστοιχο οαεδ με το διαβατηριο ωστε να πιστοποιειται η ηλικα μου,την εναρξη και ενα πιστοποιητικο μη οφειλης στην εφορια και πηρα 6000 ευρω σε μια εβδομαδα απο τα εσπα που εδω τα δινουν σε ολους τους νεους επαγγελματιες.
Αντε για υπνο τωρα μαλακα.
καλυτερα να διαβασεις σε τι εχω απαντησει πριν γραψεις
σ΄ωραιοςΔιαβασα και εγραψα
σ΄ωραιος
το ιδιο λεμε απλα σου ξαναλεω διαβασε που απαντησα και σε τι και θα καταλαβεις τι εννοωKατηγορεις το συριζα οτι δεν εκανε οτι ειπε προεκλογικα. Αφου ηταν ετσι και αλλιως αδυνατο να πραγματοποιησει οτι ειπε προεκλογικα.
το προβλημα ειναι οτι παριστανουν τους παντογνωστες ενω δεν ξερουν απο που βγαινει ο ηλιος.τυπε μην προσπαθεις να απαντησεις σε ανθρωπους που το προβλημα τους ειναι ο κομμουνισμος,το κκε,το εαμ,το ελλας και δεν ξερω τι αλλο ακομα και οχι οτι τοσα χρονια ψηφιζαν και δυστυχως ακομα ψηφιζουν με βαση τα μικροσυμφεροντα τους.