Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αν γνωρίζατε κάποια γκόμενα πολύ καλή για τα κυβικά σας,και ήθελε η ίδια να σας παντρευτεί,θα καθόσασταν μαζί της για μια ζωή;Ή θα προτιμούσατε πάλι πουτάνες;

Λέμε και ξαναλέμε ότι πολλοί παντρεύονται μπάζα,αλλά τί γίνεται έτσι και σου τύχει καμιά μουνάρα (για τα γούστα σου) και θέλει να κάνει μαζί σου οικογένεια;

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.579
Πόντοι
1.706
Αν γνωρίζατε κάποια γκόμενα πολύ καλή για τα κυβικά σας,και ήθελε η ίδια να σας παντρευτεί,θα καθόσασταν μαζί της για μια ζωή;Ή θα προτιμούσατε πάλι πουτάνες;

Λέμε και ξαναλέμε ότι πολλοί παντρεύονται μπάζα,αλλά τί γίνεται έτσι και σου τύχει καμιά μουνάρα (για τα γούστα σου) και θέλει να κάνει μαζί σου οικογένεια;
καποτε ειχα μια πολυ εμφανισιμη κ εξυπνη για τα κυβικα μου. Ειχα ξεχασει τι θα πει σεξ. Την ενδιαφεραν πιο πολυ τα λαικς απο την πραγματικοτητα.
Ειπα πως θελω η επομενη σχεση μου να ειναι χαζη κ ασχημη,οχι τοσο ασχημη που να μην βλεπετε ουτε χοντρη.
Στο σεξ καλυπτει ολες τις ανωμαλιες μου που δεν ειναι κ λιγες.
Εχει κ ενα μεγαλο ατου που δεν θα το γραψω εδω μεσα.
Αλλα σε καθε περιπτωση μετα απο 1 εως 3 φορες σεξ με οποιαδηποτε παντα επιθυμω κατι αλλο.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
γιατι μπαναριστηκε ο ασχημος?

Γιατί στο thread της Nayomi το γάμησε και ψόφησε το θεματάκι.
Τόσα χρόνια δεν έχω κάνει ΑΝΑΦΟΡΑ σε κανένα post και αναγκάστηκα να κάνω πρώτη φορά στο δικό του.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Ειχα δυο κοπέλες από 4μιση και 3 χρόνια αντίστοιχα.
Αντικειμενικά πολύ όμορφες και οι δύο,με τις σπουδές, τη δουλειά τους,κ.λ.π.
Με την πρώτη το σεξ καλό,αλλά όχι όσο συχνα χρειάζομαι.
Η δεύτερη πάντα έτοιμη,ακόμη και στην περιοδό της,ούτε γκρίνια,ούτε πονοκέφαλοι,πάντα να με εκτονώσει είτε με πίπα είτε δίνοντας κωλο.Γενικά σαν πακέτο,απίστευτο άτομο σε όλα του.

Και οι δύο το πίεσαν για γάμο,δεν ήμουν έτοιμος,δεν είχα κάνει τον κύκλο μου και τις παράτησα.
Όλα αυτα έγιναν πριν τα 31 μου.

Τωρα,λίγα χρόνια μετά,τη δεύτερη την παντρευόμουν άνετα και έκανα και παιδιά,μιας και το συγκεκριμένο πακέτο σε γυναίκα,χλωμό να το ξαναβρώ.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Η δεύτερη πάντα έτοιμη,ακόμη και στην περιοδό της,ούτε γκρίνια,ούτε πονοκέφαλοι,πάντα να με εκτονώσει είτε με πίπα είτε δίνοντας κωλο.Γενικά σαν πακέτο,απίστευτο άτομο σε όλα του.

Και οι δύο το πίεσαν για γάμο,δεν ήμουν έτοιμος,δεν είχα κάνει τον κύκλο μου και τις παράτησα.

Τωρα,λίγα χρόνια μετά,τη δεύτερη την παντρευόμουν άνετα και έκανα και παιδιά,μιας και το συγκεκριμένο πακέτο σε γυναίκα,χλωμό να το ξαναβρώ.

Κι εγώ όσο μεγαλώνω,σκέφτομαι μήπως η ζωή κάποια πράγματα στα δίνει μια φορά και μετά τέλος.Μπορεί ας πούμε να γνώρισες κάποια στα 20 που να γινόταν πολύ καλή σύντροφος ζωής,αλλά εσύ να την έδιωξες γιατί σου ήρθε στα 20.Και όπως λες κι εσύ,να μην σου ξανατύχει ποτέ μετά τέτοιο πακέτο.

Κι εγώ όταν καμιά φορά κάνω αναδρομή στο παρελθόν,εν μέσω μοναξιάς και ουίσκι,θυμάμαι περιπτώσεις γυναικών που θα μπορούσα να τις παντρευτώ αλλά όταν είσαι νέος δεν σκέφτεσαι καθόλου το μέλλον.Νομίζεις ότι πάντα θα είσαι μέσα στις γκόμενες,ότι δεν θα χρειάζεται να παντρευτείς,ούτε καν να έχεις μόνιμη σχέση.Δυστυχώς όμως όταν περνάς μια ηλικία και ζορίζεσαι πλέον να κάνεις και απλή γνωριμία,αναρωτιέσαι μήπως έπρεπε να είχες τακτοποιηθεί κι εσύ όσο ήσουν πιο νέος.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.579
Πόντοι
1.706
Χαχα
Πολλοι παντρεμενοι μας κοιτανε με δεος ζηλευοντας την ελευθερια μας
Κ εμεις σκεφτομαστε σοβαρα αν η ζωη τους και το μελλον τους ειναι καλυτερο απο την δικη μας

Motardos

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2016
Like
52
Πόντοι
6
Χαχα
Πολλοι παντρεμενοι μας κοιτανε με δεος ζηλευοντας την ελευθερια μας
Κ εμεις σκεφτομαστε σοβαρα αν η ζωη τους και το μελλον τους ειναι καλυτερο απο την δικη μας

Κανεις δε παιρναει τοσο καλα οσο προσποιειται οτι παιρναει.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Καλο ειναι να χεις ταχτοποιηθει πειν τα 30... μετα γερνας,βαραινεις, ασχημαινεις,δεν  περναει η μπογια σου πλεον..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

αμα ηταν απο πλουσια οικογενεια κ ταιριαζαμε γιατι οχι,κ οι πουτανες πουτανες(κ η Βουλγαρια διπλα)  :grin: :grin: :grin: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Κι εγώ όσο μεγαλώνω,σκέφτομαι μήπως η ζωή κάποια πράγματα στα δίνει μια φορά και μετά τέλος.Μπορεί ας πούμε να γνώρισες κάποια στα 20 που να γινόταν πολύ καλή σύντροφος ζωής,αλλά εσύ να την έδιωξες γιατί σου ήρθε στα 20.Και όπως λες κι εσύ,να μην σου ξανατύχει ποτέ μετά τέτοιο πακέτο.

Κι εγώ όταν καμιά φορά κάνω αναδρομή στο παρελθόν,εν μέσω μοναξιάς και ουίσκι,θυμάμαι περιπτώσεις γυναικών που θα μπορούσα να τις παντρευτώ αλλά όταν είσαι νέος δεν σκέφτεσαι καθόλου το μέλλον.Νομίζεις ότι πάντα θα είσαι μέσα στις γκόμενες,ότι δεν θα χρειάζεται να παντρευτείς,ούτε καν να έχεις μόνιμη σχέση.Δυστυχώς όμως όταν περνάς μια ηλικία και ζορίζεσαι πλέον να κάνεις και απλή γνωριμία,αναρωτιέσαι μήπως έπρεπε να είχες τακτοποιηθεί κι εσύ όσο ήσουν πιο νέος.

τυπε εδω γνωστοι μου 30ρηδες-35ρηδες καταντησαν αλκοολικοι για μια Ελλεηνιδα  :vomit: :vomit: :vomit: :2funny: :2funny: :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Η συζυγος πρεπει νσ εχει διαφορα ηλικιας

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

τυπε, τα εχω τωρα με μια σαν την δευτερη περιπτωση που λες. Αλλα δεν γουσταρω γαμο, ή ετσι μου βγαινει εκ πρωτης. Το εχω ξανακανει το βημα , αλλα δεν περπατησε. Ευτυχωςε χωρις να εχω παιδια ή αλλες εκκρεμοτητες. Σαν να μην το εκανα ενα πραγμα απο θεμα εκκρεμοτητων.

Τι λες να κανω??? Η αληθεια ειναι οτι με εχει προβληματισει γιατι ειναι ωραιο τυπακι...στο γαμησι κοιταει να με εκτονωνει στο φουλ, και καθε μερα αν σου πω, και στα υπολοιπα ειναι ενταξει...

δεν το εχει πιεσει για γαμο, γιατι ηταν και εκεινη καποτε παντρεμενη, χωρις παιδια και αυτη ή αλλες εκκρεμοτητες , και μαλλον το εχει δει το εργο και δεν ειναι πιεσμενη για γαμους και πανηγυρια.....ή κανει πως δεν ειναι !!

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.268
Πόντοι
2.306

Τύπε, μετα το γάμο η ζωή δεν ειναι ποτε ίδια με πριν.
Ειδικά αν έρθουν και παιδιά.
Νόμος..

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

προσωπικα επειδη εχω φτιαξει διατροφη και γυμναστηρια, ειμαι σε πιο καλη κατασταση απο οτι ημουνα στα 35. Εχω και φουλ μαλλια, δεν φαινομαι για την ηλικια μου.....ειμαι σουπερ....

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
τυπε, τα εχω τωρα με μια σαν την δευτερη περιπτωση που λες. Αλλα δεν γουσταρω γαμο, ή ετσι μου βγαινει εκ πρωτης. Το εχω ξανακανει το βημα , αλλα δεν περπατησε. Ευτυχωςε χωρις να εχω παιδια ή αλλες εκκρεμοτητες. Σαν να μην το εκανα ενα πραγμα απο θεμα εκκρεμοτητων.

Τι λες να κανω??? Η αληθεια ειναι οτι με εχει προβληματισει γιατι ειναι ωραιο τυπακι...στο γαμησι κοιταει να με εκτονωνει στο φουλ, και καθε μερα αν σου πω, και στα υπολοιπα ειναι ενταξει...

δεν το εχει πιεσει για γαμο, γιατι ηταν και εκεινη καποτε παντρεμενη, χωρις παιδια και αυτη ή αλλες εκκρεμοτητες , και μαλλον το εχει δει το εργο και δεν ειναι πιεσμενη για γαμους και πανηγυρια.....ή κανει πως δεν ειναι !!

Θα σου απαντήσω με κάτι που έγραψε ο Δούκας και παρελειψα να αναφέρω.

Η συζυγος πρεπει νσ εχει διαφορα ηλικιας

Οι κοπέλες που προανέφερα,ήταν ακριβως συνομήλικές μου.
Ναι,η δεύτερη ήταν 100% marriage material,
αλλά με όποιον αντικειμενικά επιτυχημένο άντρα έχω μιλήσει μου έχει επισημανει ότι και ο Δούκας.

Για μένα μια διαφορά τουλάχιστον 8 χρόνων,είναι σημαντική.
Αλλά πρέπει να είσαι σε θέση να χτυπάς τέτοιες ηλικίες και να τις φερεις μάλιστα και σε mood μονιμότητας.
Προσωπικα θεωρώ ότι αν δεν κάνω την κίνηση στα επόμενα 2-3 χρόνια,θα πρέπει να αρχισω κάποιους συμβιβασμούς..

Ο Πλάτωνας έλεγε ότι:"Η ιδανική ηλικία της συζύγου είναι η μισή ηλικία του άντρα συν 7 έτη"

Τύπε, μετα το γάμο η ζωή δεν ειναι ποτε ίδια με πριν.
Ειδικά αν έρθουν και παιδιά.
Νόμος..

Δεν αμφιβάλλω καθόλου.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Οταν γερασετε εχει μεγαλη σημασια να ειναι μικροτερη η γυναικα. 10 χρονια πλας λεγαν οι παλιοι

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Οσο μεγαλωνεις τα περιθωρια στενευουν πολυ ειδικα για Ανατολικες που παντρευονται απο μικρες
Εχασα δυο περιπτωσεις(μια Μολδαβη που ειναι Καναδα πλεον αλλα ακομα μιλαμε) και μια Ρωσιδα που ηθελε παιδια και γαμο(Μου ριχνε 6χρονια)

Την πρωτη περιπτωση ακομα την εχω αμα θελω,πανε τρια χρονια που ειδωθηκαμε τελευταια φορα και ακομα μου ζηταει στο skype συνομιλιες.Την εβλεπα καθε καλοκαιρι για 4χρονια και καποιους χειμωνες οταν εμεναν οι δικοι της εδω
Καλη κοπελα διαμαντι οποιος την παντρευτει αλλα τοτε ημουν πιτσιρικας και σκεφτομενος τι εμπειριες μου τυχανε μετα με γυναικες-ταξιδια και ξυδια σκεφτομαι αμα ειχα προχωρησει οπως ηθελε αμα θα σκεφτομουν τι θα ειχα χασει?
Πλεον στον Καναδα δεν κανει τιποτα με κανεναν γιατι μονο θελουν να πηδανε εκει και ειχε βρει εναν ρωσο που χωρισανε
Ακομα εχω ελπιδες αμα κινηθω γρηγορα και ειναι μια που εχω στα υποψιν και καρατσεκαρισμενη σαν χαρακτηρα

Την δευτερη την Ρωσιδα την εχασα τελειως οταν ηθελε γαμο και παιδια και της ειπα μακαρι να σε ειχα πετυχει 5χρονια μετα η να περιμενες τοσο..Δεν συγκινηθηκε ιδιαιτερα απο την απολυτη ειλικρινια μου...Ακομα στο fb βλεπω ειναι free αν και με εχει unfriend και εχω μαθει απο κοινους γνωστους οτι δεν μπορει να βρει σοβαρο αντρα με τιποτα..

ΑΛλη μια περιπτωση αλλα κλασεις κατω σε ομορφια απο γυναικες που συνηθως βγαινω μια Τουρκαλα πραγματικα τρελη για μενα,ζηλιαρα πολυ και ετοιμη για οικογενεια.Ηθελε να παω Canakkale να γνωρισω την οικογενεια της και να μεινω εκει καμια βδομαδα χρισουγεννα η πασχα η οποτε μπορω
Αρνηθηκα με τον τροπο που και ψιλοξενερωσε..Τωρα μουτρωσε δεν θελει να ρθει Αθηνα αλλα να βρεθουμε Θεσσαλονικη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom