Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Και την περιουσία της γυναίκας. :P Θεωρώ συνετό πάντως το να διαχωρίζουν οι σύζυγοι τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Στη Δύση συνήθως παίζει το ανάποδο αλλά σωστό κι αυτό.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
μια οικογενεια χρειαζεται  στερεες  βασεις  για να γινει τωρα ειναι δυσκολα τα πραγματα 

anastasia1988

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2017
Like
16
Πόντοι
0
Προς τι τόσος φόβος για τον γάμο. Εγώ θα επιδιώξω να θέσω όρους πριν παντρευτώ ώστε να εξακολουθήσει να έχει ο καθένας τον προσωπικό του χώρο, χρόνο, ζωή και φυσικά ο καθένας θα καλύπτει τις δικές του ανάγκες. Ούτε εγώ σκοπεύω να σιδερώνω 1000 πουκάμισα την μέρα, ούτε εκείνος οφείλει να είναι ο βιοπαλεστής που θα με εξασφαλίζει οικονομικά. Ο καθένας την δουλειά του, τα ενδιαφέροντα του, τις υποχρεώσεις του.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Με την αποσταθεροποίηση του θεσμού του γάμου το προγαμιαίο συμβόλαιο είναι μία κάποια λύσις, όσον αφορά την προστασία της περιουσίας του άνδρα.
Και σε τι κινδυνευει απο το διαζυγιο η περιουσια του ανδρα?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Και την περιουσία της γυναίκας. :P Θεωρώ συνετό πάντως το να διαχωρίζουν οι σύζυγοι τα περιουσιακά τους στοιχεία.
Ο γαμος δεν επηρεαζει την περιουσιακη κατασταση των συζυγων. Ούτε το διαζυγιο.

Υ.Γ. Μαλλον εχεις φραγκα ε?

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Και σε τι κινδυνευει απο το διαζυγιο η περιουσια του ανδρα?

Να πάρει ένα καλό κομμάτι της η γυναίκα στο δικαστήριο, να πάρει μεγάλη διατροφή χωρίς την ύπαρξη παιδιού κι ας δουλεύει....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Να πάρει ένα καλό κομμάτι της η γυναίκα στο δικαστήριο, να πάρει μεγάλη διατροφή χωρίς την ύπαρξη παιδιού κι ας δουλεύει....
Γυναικα που δουλευει δεν δικαιουται διατροφης μετα το διαζυγιο.

Επισης δεν δικαιουται τιποτα απο την περιουσια που προυπηρχε του γαμου ή αποκτήθηκε απο δωρεα ή κληρονομια μετα το γαμο.

Πολλές ταινίες βλεπετε.

marseille

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2017
Like
5
Πόντοι
1
Γρήγορη όπισθεν να μην γκαστρώσουμε καμιά και θα τον γλυτώσουμε τον γάμο :rockon:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Alex μια ερώτηση...

Αν κάποιος εχει σπιτι δικο του.. παντρευτει κάνει παιδι και χωρίσει.. μπορει η γυναικα να του παρει το σπιτι?

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Σίγουρα ? Κι αν χωρίσεις δε πρέπει να παραχωρήσεις στέγη στο παιδί σου?
Ηξερα εναν με ιδιοκτητο σπιτι,νομιζω στο ονομα του πριν το γαμο,και μετα που χωρισε το παραχωρησε στη γυναικα του για να μενει και η κορη του μαζι.Και αυτος εμενε στο νοικι και κλαιγοταν συνεχεια μετα.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Ηξερα εναν με ιδιοκτητο σπιτι,νομιζω στο ονομα του πριν το γαμο,και μετα που χωρισε το παραχωρησε στη γυναικα του για να μενει και η κορη του μαζι.Και αυτος εμενε στο νοικι και κλαιγοταν συνεχεια μετα.

Αυτο λέω.. για αυτο ρώτησα τον Αλεξ που ειναι νομικος..

Εδω δηλ αγορασα σπιτι με αιμα και ιδρώτα και θα παντρευτω να μου πει η ελλεηνιδα χωριζουμε και μάζεψε τα φύγε?

ΧΑΧΑΧΑ

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Εδω δηλ αγορασα σπιτι με αιμα και ιδρώτα και θα παντρευτω να μου πει η ελλεηνιδα χωριζουμε και μάζεψε τα φύγε?

ΧΑΧΑΧΑ
Τον λυπηθηκα αυτον.Παραμιλαγε και γυαλιζε το ματι του απ αυτο που επαθε.

amilo

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
110
Πόντοι
1

ΧΑΧΑΧΑ

Νομικος δεν ειμαι αλλα λεω περιπτωση που εγινε πριν λιγο καιρο, εκεινη βρηκε αλλον αν και παντρεμενη τοτε που ζητησε διαζυγιο, εκεινος παρολο που της ειχε παρει στο ονομα της αυτοκινητο τελικα το κρατησε και το εδωσε στα παιδια του. οποτε οπως βλεπω η ελλεηνιδες παιρνουν πουλο μετα απο αποφαση τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom