Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 497K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Αρα λες να μη φοβομαστε την κρεμαλα;

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Πιστευω πως ολα ειναι θεμα ανθρωπου..καποιοι ειναι για οικογενεια καοιοι οχι.Αν με ρωτατε, εχω γινει πλεον αρκετα αγριμι για να ειμαι σε φαση, δουλεια -σπιτι καθε μερα..και να μην τα απολαμβανω εγω τα λεφτα μου.Και με μια γυναικα-εφορια να δινω λογαριασμο τι κανω και που τα χαλαω.Με ενα παιδι που θα εχω αγχος για να τα προσφερω ολα..μεχρι στιγμης..αγαπαω πολυ τα παιδια μου για να τα φερω σε αυτον τον κοσμο με...ΕΜΕΝΑ παΤΕΡΑ..δεν θα τους το εκανα αυτο..

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
δυστυχως μαγκες μου, το βλέπετε κι εσεις οι ιδιοι, ότι αυτά περι δημιουργιας οικογενειας είναι αρχιδια καπαμά!

εάν είναι ν αρχισεις οικογενεια με μιζέριες τυπου '250-300 ευρω το μηνα οσο είναι μικρο, μετα ας παει στα φαναρια να πλυνει τζαμια να συνεισφερει στα κοινοχρηστα' και με 'ποσα θα μου ζητησει η ψωλα που θα φερει το παιδι μου στον κοσμο όταν με χωρισει', καλυτερα παρτο αλλιως και ξεχνα το!
Μιλαμε για ελλειπεις συνθήκες!
Και για ανευθυνοτητα, βεβαίως!

Δεν λεω ότι πρεπει να μαστε ζαμπλουτοι να κακομαθουμε τα κωλοπαιδα μας, αλλα προσωπικα με τρελαινει που βλεπω κατι μπατίρηδες ανόητους να γεννοβολάνε σαν ποντικια και μετα να κλαιγονται!
Όχι μονο να μην μπορουν να προσφερουν τιποτα, αλλα να στερουν και βασικα πραγματα, και στη συνεχεια να μαθαινουν και τα ιδια τους τα παιδια στην επαιτεια, παραδειγματίζοντας τα, με την τεμπελιά, τον ωχαδερφισμο και την γυφτιά τους!

και στο λενε για καλο 'εεεεμας οι γονεις μας δεν ειχαν να φανε και μας κανανε'....'Ε ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΒΓΗΚΕΣ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ!'

εχεις παιδι? θα κατσεις να μετρας τα χαλκινα προκειμενου να παρει παπούτσια? ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ! τραβα καμμια πηχτη και θα σου περασει...

εχεις παιδι? και δεν εχεις να πληρωσεις ένα φροντιστηριο που ενδεχομένως να χρειαστεί, και θα το καταδικασεις να μιλαει αγγλικα σαν του τσιπρα? (χωρις τα λεφτα του τσιπρα όμως) ΟΧΙ, ΧΥΣΕ ΕΞΩ!

εχεις παιδι και θα μπορεις να του παρεχεις μια ασφαλεια υγειας να χει ένα νοσοκομειο να παει? ΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ, να διορθωσεις το λαθος των γονεων σου!

και οσον αφορα την υπογεννητικοτητα, καλυτερα μια χωρα αδεια, παρα μια χωρα γυφτους και αχρηστους επαιτες (όπως ηδη ειμαστε, δλδ).

Βλέπεις συριους να γεννοβολάνε και να γκαστρώνονται εν καιρω πολεμου! Τι να πεις εκει? είναι η οβιδα και σκαει στον ακαλυππτο, κι ο άλλος αμολάει τα φλοκια του μεσα μπας και φυτεψει! το παιδι τι φταιει που γεννιεται? δεν εχει δικαιώματα αυτό?

προσωπικα, λιγους βλεπω που καταφεραν να κανουν οικογενεια, και να εχουν ευτυχισει, παραμενοντας αξιοπρεπείς! αυτοι ηταν και τυχεροι, και λογικοι ανθρωποι, και μαζεμένοι, και νοικοκύρηδες-είναι σπανιοι συνδιασμοι!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
δυστυχως μαγκες μου, το βλέπετε κι εσεις οι ιδιοι, ότι αυτά περι δημιουργιας οικογενειας είναι αρχιδια καπαμά!

εάν είναι ν αρχισεις οικογενεια με μιζέριες τυπου '250-300 ευρω το μηνα οσο είναι μικρο, μετα ας παει στα φαναρια να πλυνει τζαμια να συνεισφερει στα κοινοχρηστα' και με 'ποσα θα μου ζητησει η ψωλα που θα φερει το παιδι μου στον κοσμο όταν με χωρισει', καλυτερα παρτο αλλιως και ξεχνα το!
Μιλαμε για ελλειπεις συνθήκες!
Και για ανευθυνοτητα, βεβαίως!

Δεν λεω ότι πρεπει να μαστε ζαμπλουτοι να κακομαθουμε τα κωλοπαιδα μας, αλλα προσωπικα με τρελαινει που βλεπω κατι μπατίρηδες ανόητους να γεννοβολάνε σαν ποντικια και μετα να κλαιγονται!
Όχι μονο να μην μπορουν να προσφερουν τιποτα, αλλα να στερουν και βασικα πραγματα, και στη συνεχεια να μαθαινουν και τα ιδια τους τα παιδια στην επαιτεια, παραδειγματίζοντας τα, με την τεμπελιά, τον ωχαδερφισμο και την γυφτιά τους!

και στο λενε για καλο 'εεεεμας οι γονεις μας δεν ειχαν να φανε και μας κανανε'....'Ε ΓΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΒΓΗΚΕΣ ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ!'

εχεις παιδι? θα κατσεις να μετρας τα χαλκινα προκειμενου να παρει παπούτσια? ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ! τραβα καμμια πηχτη και θα σου περασει...

εχεις παιδι? και δεν εχεις να πληρωσεις ένα φροντιστηριο που ενδεχομένως να χρειαστεί, και θα το καταδικασεις να μιλαει αγγλικα σαν του τσιπρα? (χωρις τα λεφτα του τσιπρα όμως) ΟΧΙ, ΧΥΣΕ ΕΞΩ!

εχεις παιδι και θα μπορεις να του παρεχεις μια ασφαλεια υγειας να χει ένα νοσοκομειο να παει? ΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ, να διορθωσεις το λαθος των γονεων σου!

και οσον αφορα την υπογεννητικοτητα, καλυτερα μια χωρα αδεια, παρα μια χωρα γυφτους και αχρηστους επαιτες (όπως ηδη ειμαστε, δλδ).

Βλέπεις συριους να γεννοβολάνε και να γκαστρώνονται εν καιρω πολεμου! Τι να πεις εκει? είναι η οβιδα και σκαει στον ακαλυππτο, κι ο άλλος αμολάει τα φλοκια του μεσα μπας και φυτεψει! το παιδι τι φταιει που γεννιεται? δεν εχει δικαιώματα αυτό?

προσωπικα, λιγους βλεπω που καταφεραν να κανουν οικογενεια, και να εχουν ευτυχισει, παραμενοντας αξιοπρεπείς! αυτοι ηταν και τυχεροι, και λογικοι ανθρωποι, και μαζεμένοι, και νοικοκύρηδες-είναι σπανιοι συνδιασμοι!

Τα παιδια τα κανουμε για τον εαυτο μας, οχι για να περνανε εκεινα καλα.

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
προσωπικα, λιγους βλεπω που καταφεραν να κανουν οικογενεια, και να εχουν ευτυχισει

Συμπουρδελιάρη, το ρητό έχει ως εξής:

"Ο παντρεμένος ζει σαν σκύλος, αλλά πεθαίνει σαν βασιλιάς,

ενώ ο εργένης ζει σαν βασιλιάς, αλλά πεθαίνει σαν σκύλος."

Διαλέγεις, και παίρνεις.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
Τα παιδια τα κανουμε για τον εαυτο μας, οχι για να περνανε εκεινα καλα.

πολύ δυστυχως, ετσι σκέφτονται πολλοι, γι αυτό και εχουμε γεμισει μαλακες σ αυτ ητη χωρα για 3-4 γενιες ακομα!

Θες να κανεις παιδι ντε και καλα? χεσε μια κουραδα, σμιλεψε την, βαλτης κι ένα βοτσαλο για μυτη κι εχεις παιδι! Κι ασε τα πραγματικα παιδια για πραγματικούς ανθρώπους....δεν είναι κακη ιδεα αχχαααχα

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
Συμπουρδελιάρη, το ρητό έχει ως εξής:

"Ο παντρεμένος ζει σαν σκύλος, αλλά πεθαίνει σαν βασιλιάς,

ενώ ο εργένης ζει σαν βασιλιάς, αλλά πεθαίνει σαν σκύλος."

Διαλέγεις, και παίρνεις.

τα πες όλα! αυτό! τελος!

misterb

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
61
Πόντοι
1
κανεις δεν μπορει να σχεδιασει αυτο το μελον φιλοι μου. αξιζει 'η οχι ? λαχειο ειναι. ειμαι χωρισμενος με 2 παιδια, τα λατρευω , παλευω καθε μερα με το προβλημα '' πως θα μεγαλωσουν '' αλλα δεν θα πω σε κανεναν την ατακα ''μην παντρευτεις''  .

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
κανεις δεν μπορει να σχεδιασει αυτο το μελον φιλοι μου. αξιζει 'η οχι ? λαχειο ειναι. ειμαι χωρισμενος με 2 παιδια, τα λατρευω , παλευω καθε μερα με το προβλημα '' πως θα μεγαλωσουν '' αλλα δεν θα πω σε κανεναν την ατακα ''μην παντρευτεις''  .

Παίχτη αν θες πες μας για τη φάση του χωρισμού σου, γιατι χώρισες, διατροφή κτλ? Γιατι έχεις μετανιώσει απ ολο αυτο?

Να σου ζήσουν να παιδάκια να τα χαίρεσαι..  :hi:

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Παντως τα συναισθηματα που σου δημιουργουν τα παιδια δε συγκρινονται με τιποτα αλλο. Πρεπει να το ζησεις για να το καταλαβεις.

misterb

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
61
Πόντοι
1
κοιτα εγω χωρισα γιατι δεν πηγαινε αλλο. ασυμφωνια χαρακτηρων μπορεις να πεις . καλυτερα τα παιδια να ζουν με τον ενα γονιο σε ευχαριστο περιβαλον παρα και με τους δυο μεσα σε μια μαυριλα.διατροφη καπως νορμαλ. να μετανιωσω επειδη προσπαθησα να ανοιξω ενα σπιτι ? οχι βεβαια. μετανιωνω που δεν χειρηστικα σωστα μερικες καταστασεις.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
κοιτα εγω χωρισα γιατι δεν πηγαινε αλλο. ασυμφωνια χαρακτηρων μπορεις να πεις . καλυτερα τα παιδια να ζουν με τον ενα γονιο σε ευχαριστο περιβαλον παρα και με τους δυο μεσα σε μια μαυριλα.διατροφη καπως νορμαλ. να μετανιωσω επειδη προσπαθησα να ανοιξω ενα σπιτι ? οχι βεβαια. μετανιωνω που δεν χειρηστικα σωστα μερικες καταστασεις.

Δε φάνηκε οσο καιρό ειχατε σχέση αυτο? οτι δε ταιριάζετε?

Τι πιστεύεις κρατάει ενα γάμο?

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306
Καθαρα η αποψη μου ειναι μεχρι τα 35 free μετα οικογενεια για να κανεις παιδι με εναν ανθρωπο που θα εχετε κοινα ενδιαφεροντα, και για να ξεσκαμε θα πηγενουμε με κανενα ροσιδακι η για kite,tennis,μπαλα,ski,γυμναστηρια και οτι αλλο προλαβενουμε καθε σκ πρεπει να κανεις εκδρομη και κανεις παιδια μεχρι εκει που φτανουν  οι Οικονομικές και Ψυχικές δυνατοτητες σου.
Οι τυποι που το παιζουν Αιωνία εργενιδες η ειναι μαμακιδες οι ειναι παμφτωχοι και δεν μπορουν να βρουν τιποτα καλο η ειναι αρρωστοι γυναικαδες και απροσαρμοστοι.
Το ολο θεμα ειναι η οικονομικη κατασταση του καθενα  καθαρα.Απλα οι μουναρες με τον μπαμπα με το χρημα εχουν καπαρωθει απο τα 25 και αμα ψαχνεις καμια τετοια στα 40 μαλλον σε βλεπω να παντρεύεσαι καμια ουκρανη στο τελος.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Καθαρα η αποψη μου ειναι μεχρι τα 35 free μετα οικογενεια για να κανεις παιδι με εναν ανθρωπο που θα εχετε κοινα ενδιαφεροντα, και για να ξεσκαμε θα πηγενουμε με κανενα ροσιδακι η για kite,tennis,μπαλα,ski,γυμναστηρια και οτι αλλο προλαβενουμε καθε σκ πρεπει να κανεις εκδρομη και κανεις παιδια μεχρι εκει που φτανουν  οι Οικονομικές και Ψυχικές δυνατοτητες σου.
Οι τυποι που το παιζουν Αιωνία εργενιδες η ειναι μαμακιδες οι ειναι παμφτωχοι και δεν μπορουν να βρουν τιποτα καλο η ειναι αρρωστοι γυναικαδες και απροσαρμοστοι.
Το ολο θεμα ειναι η οικονομικη κατασταση του καθενα  καθαρα.Απλα οι μουναρες με τον μπαμπα με το χρημα εχουν καπαρωθει απο τα 25 και αμα ψαχνεις καμια τετοια στα 40 μαλλον σε βλεπω να παντρεύεσαι καμια ουκρανη στο τελος.

Γιατι η Ουκρανή δε θα ναι πιο συγκαταβατική (άρα λιγότερη γκρίνια, τσακωμοί) απο μια ελλεηνίδα..?

Αντε πες στην ελλεηνιδα πας βολτα και να χεις κλεισει ρωσιδακι σε χοτελ..?

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Γιατι η Ουκρανή δε θα ναι πιο συγκαταβατική (άρα λιγότερη γκρίνια, τσακωμοί) απο μια ελλεηνίδα..?

Κοιτα λιγη γκρινια παντα υπαρχει. Για γυναικες μιλαμε αλλωστε. Το θεμα ειναι να μη σου παρει τον αερα.

Για ξεκαρφωμα και καλυψη, το καλυτερο ειναι να ξεξοπηδας σε ωρα προπονησης. Που να ψαχνω τωρα το τηλεφωνο στο σακο... Μεχρι να βγαλω τα γαντια εχει κλεισει... Καλο ειναι λοιπον να ασχολουμαστε με καποιο αθλημα για πολλους λιγους η εστω γυμναστηριο.

misterb

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
61
Πόντοι
1
Δε φάνηκε οσο καιρό ειχατε σχέση αυτο? οτι δε ταιριάζετε?

Τι πιστεύεις κρατάει ενα γάμο?
τι κραταει το γαμο? η θεληση. αν τα παρατησει η μια πλευρα , παει.στις αρχες ολα ειναι καλα. μια τα οικονομικα με την κριση - μια τα ψυχολογικα ελεω τα οικονομικα. 2 παιδια στο σπιτι που για να πεις 2 κουβντες πρεπει να κοιμηθουν κ μετα εισαι κοματια κ χαμενος στις σκεψεις σου. μια το γαμημενο το fb που αντι να πεις 2 κουβεντες με αυτον/αυτην καθεται διπλα σου , χασομερας με τις ωρες και σε αποροφα. κ εγω εχω φιλους κολητους αλλα δεν τους στελνω '' εχεσα - επεσα - τρωω μπαμιες - ειμαι εκει - βαριεμαι - γαμιεμαι - κοιμαμαι κτλκτλκτλ . ελεος.

ο γαμος δεν αλαζει ενα ζευγαρι. τα παιδια το αλαζουν

επετρεψε μου να μην ανοιχτω παραπανω για την περιπτωση μου. και για να προλαβω την ερωτηση , αν παρουσιαστει καποια , στα ματια μου ιδανικη. ναι θα το ξανακανω

albertontino1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
489
Πόντοι
306

ρε μια χαρα και οι ουκρανες και οι ρουμανες ολες αλλα το θεμα ειναι οτι θα πληρωνεις για 3 η 4 και μετα δεν θα εχεις τα λεφτα να πας στο χοτελ.
Ξερεις πολλες ουκρανες που δουλευουν στην Ελλαδα και βγαζουν χρημα????
Να καθηερωσεις 1 ημερα την εβδομαδα για να βλεπεις τους φιλους σου και τοτε πας οπου θες.
η με την δουλεια μπορεις και μεσημερια να πας στο χοτελι αρα φιλε μια χαρα μπορεις να τα καταφερεις και να μην σε παρει πρεφα ουτε ο θεος.οπος ειπε και ο φιλος κανε spor κανε  με 2 και εχεις παντα καλυψη

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.402
Πόντοι
4.746
Για οποιον γουσταρει την μονογαμια, τον ελεγχο σε καθετι, να μοιραζεται το κρεβατι και τα υπαρχοντα του
με το εταιρο ημισυ' να παιρνει εξοδοχαρτο σαν δεκαεξαχρονο απο την συζυγο, υπομενοντας τα διαφορα σπασουαρ της..
Kαι να πεθαινει στην κουραση καθημερινα, για να ζησουν οι αλλοι.. κ.α..  Μια χαρα ειναι..!! :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom