Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Αυτη που λεω καθαριζε σπιτια, ενα γειτονας μου κοντα στα 40 εργενης ηρθε απο Αμερικη και προσπαθουσε να βρει γυναικα μου ελεγε αλλα ματαια.. ξαφνικα βλεπω τη Φιλιππινεζα που τον καθαριζε γκαστρωμενη και με τα πολλα καταλαβα οτι ξεκινησαν να μενουν μαζι... αυτος εχει δικο του διαμερισμα και δε δουλευει αφου παιρνει δυο νοικια απο κληρονομια του πατερα του.. η Φιλιππινεζα συνεχιζει να καθαριζει σπιτια κι αυτος μεγαλωνει το παιδι τους πλεον..

Ηρθε απο την Αμερικη να φτιαξει τη ζωη του στην ελλαδα αφου ειχε περιουσια και παντρευτηκε την οικιακη βοηθο του... καλα τα καταφερε η Φιλιππινεζα

Και αυτος μια χαρα τη βολεψε! Παντρευτηκε, εκανε παιδι, καθεται σπιτι και εχει τη γυναικα να δουλευει. Ενας αραπης να του κανει αερα λειπει.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Σκεψου να σκανε πχ 10.000 γυναικες μεσω couch τον χρονο και το 2010 οταν εγινα μελος ειχε η Αθηνα 500 hosts max ενω τωρα εχει τις ιδιες γυναικες για 21,542 hosts in Athens(τωρα το τσεκαρα)
Ισως παιζει ρολο που το συνδεσανε και με το fb συν ολα τα αλλα

Εγω φιλοξενουσα μονο πσκ και ετρωγα καθε βδομαδα
Ξερω παλικαρια που φιλοξενουσανε καθε μερα και δεν προλαβαινανε ειδικα ενας πρεπει να εχει γαμησει χιλιαδες γυναικες χωρις δοση υπερβολης

Εγω απλα οταν εκοψε η κινηση πηγα για εξετασεις σμν και ημουν μια χαρα
Τοσα γαμησια μεθυσμενος κτλπ ξεχνας και καποτες να βαλεις και θελει να χεις το νου σου
Ειναι μεγαλες πουτανες οι γυναικες! Αντι να βγουν εξω να γαμηθουν, γαμιουνται ολες με τον χοστ.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Οχι ολες αλλα πολλες εχουν γινει σουρωτηρι
Ευτυχως αυτες παντα θελανε με καποτα απ μονες τους

Μερικες Ασιατισες δεν γαμιουντουσαν πολυ εχω ξεπαρθενιασει μεσω couch ταιβανεζα χαχα και ειχαμε ιστοριες δεν ηθελε να φυγει απ το αεροδρομιο,πολυ κλαμα

ΟΤαν καταλαβε τι μουτρο ειμαι με διεγραψε απο fb και δεν μου ξαναστειλε ποτε

Αν δεν ησουν μουτρο δεν θα σου καθοταν.

Νομιζω οτι εισαι το καταλληλολετο ατομο εδω μεσα για συμβουλες για καμακι.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
Ειναι μεγαλες πουτανες οι γυναικες! Αντι να βγουν εξω να γαμηθουν, γαμιουνται ολες με τον χοστ.

ξερεις γιατι τυπε μου?

Πολύ απλα για τον εξης λογο-οσες φορες ετυχε να ερθει καποια φιλη μου η φιλη καποιου φιλου ξενη στο κωλοχωρι μας, με το που την πηγαίναμε εξω, ΟΠΟΥ κι αν πηγαίναμε ηταν 500 μαντραχαλαδες να κοιτανε πεινασμένοι. Κι ας ηταν και μπαζο η άλλη, δεν επαιζε ρολο...

Μου τυχε μια φορα παλια να χει ερθει φιλη μου απο αμερικα που πηδιόμασταν, να πηγαίνουμε για ποτο παραλια μερια, και με το που γυρναω απτην τουαλετα να βλεπω δυο πυρφόρους να χουν πεσει πανω της στο μπιρι μπιρι!
Με το που παω αρχιζουν τα 'αα φιλε δεν σε ειδαμε νομιζαμε ότι ηταν μονη η κοπελα' και παπαριες.
Η άλλη μου λεγε ότι της δωσαν....χαρτακι με τηλεφωνο με το που πηγα τουαλετα και ειχε πεθανει στα γελια, απορωντας 'καλα, τοσες ωραιες γυναικες εχει η ελλαδα, γιατι είναι ολοι τοσο λιγουρια?'..

Τι να της εξηγήσεις τωρα της αλλης.....

Οπου δουν ξενη, ολοι το δενουν κομπο ότι θα τους κατσει για πλακα, με την λανθασμενη νοοτροπια οτι θα την πιασουν 'κοροιδο' όμως, και καπου εκει το χανουν. Δεν παει ετσι, γιατι οσο ασχετη κι αν είναι η άλλη, η ιδια μαλακια που θα κανεις και θα ξενερωσεις μια ντοπια, το ιδιο θα ξενερωσει και την ξενη!

Βεβαίως και θα γαμηθει πολύ ευκολοτερα με τον χοστ (δεν είναι τυχαιο το 'χοστ' σ αυτές τις περιπτώσεις) καθως είναι το 'στηριγμα' της οσο θα μεινει εδώ, και μπορει να της παρεχει γουστα και τρελα! Δεν εχει αναγκη να γαμηθει με καποιο λιγουρι απτα σαπια μπαρακια!

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
παιδια θα παντρευοσασταν ξενη?

προσωπικα δεν θα μπορουσα να με φανταστω παντρεμενο με την κλασσικη ελληνιδα σε καμμια περιπτωση (ας πεθανω μονος και ξεχασμένος καλυτερα, εχοντας γαληνη) οποτε η ξενη για εμενα αποτελει μονοδρομο αν μιλησω για γαμο!

Και ασιατισσα, και ινδη, και μαυρη, και εσκιμωα, και ζουλου, και ινδιανα,-ο,τι θες παντρευομουν, αρκει να μην είναι η κλασσικη ελληνιδα!

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Ανανια εγω πιστευω οτι γαμιουνται με τους χοστ για τον ιδιο λογο που γαμιουνται με τους μπαρμαν. Γιατι ξερουν οτι ειναι αλανια που ικανοποιουν πολλες.

Ειναι σα να δεις ουρα πελατων εξω απο σουβλατζιδικο. Εδω σκεφτεσαι θα εχει κατι καλο. Και περιμενεις και εσυ στην ουρα.

Σε κοινωνικο επιπεδο αυτο ειναι καταστροφη.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Aυτοι οι πουστηδες οι μπαρμαν, πως γινεται να γαμανε αβερτα γαμω το σπιτι τους γαμω???

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Η άλλη μου λεγε ότι της δωσαν....χαρτακι με τηλεφωνο με το που πηγα τουαλετα και ειχε πεθανει στα γελια, απορωντας 'καλα, τοσες ωραιες γυναικες εχει η ελλαδα, γιατι είναι ολοι τοσο λιγουρια?'..

Τι να της εξηγήσεις τωρα της αλλης.....

Οπου δουν ξενη, ολοι το δενουν κομπο ότι θα τους κατσει για πλακα, με την λανθασμενη νοοτροπια οτι θα την πιασουν 'κοροιδο' όμως, και καπου εκει το χανουν. Δεν παει ετσι, γιατι οσο ασχετη κι αν είναι η άλλη, η ιδια μαλακια που θα κανεις και θα ξενερωσεις μια ντοπια, το ιδιο θα ξενερωσει και την ξενη!

Έτσι είναι σε όλες τις ισλαμοαραβικές χώρες σαν την Ελλάδα.Οι περισσότεροι είναι αγάμητοι και ορμάνε στις ξένες.Τα ίδια δεν κάνουν και οι Τούρκοι,οι Άραβες,οι Αιγύπτιοι κλπ;Όπου υπάρχει στέρηση σε μουνί,υπάρχουν τα μεγαλύτερα λιγούρια.

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216
Aυτοι οι πουστηδες οι μπαρμαν, πως γινεται να γαμανε αβερτα γαμω το σπιτι τους γαμω???

κοιτα τυπε, κι αυτό σχετικο είναι μην νομιζεις!

εχω 2 κοντινούς φιλους μπαρμεν, κι έναν άλλο γνωστο μου.

λοιπον, ο ενας γαμαει φουλ! μιλαμε δινει πονο στο τετραγωνο!
αλλα πρωτον δουλευει και σε πιο ψωνιστηρο/κλαρινε μαγαζια οπου εχει υλικο, και δευτερον ο τυπος το χει πολύ και γαμαγε φουλ και πριν πιασει δουλεια σε μπαρ ούτως η αλλως!

Ο δευτερος τρωει πολλη καυλαντα από πολλες, αλλα στο τελος γαμαει μονο αν του ξεμεινει καμμια μεθυσμενη μεχρι το τελος, και δεν του την εχουν φαει.

Και ο τριτος λιγο-πολυ στα ιδια!

Εχοντας δουλεψει και εγω για εναμιση χρονο μπαρ (πανω από 10 χρονια πριν), μπορω να σου πω ότι δεν είναι πολύ ευκολο να διαχειρίζεσαι ταυτόχρονα το πρηξιμο που παιζει εάν εχει φορτο η δουλεια, μαζι με την επικοινωνια της κάθε πυροβολημενης.
και μου το λεγαν οι πιο παλιοι να μην ψαρωνω και πολύ, γιατι οι περισσοτερες σου πουλανε καυλαντα μονο και μονο για να βγαλουν τζαμπε ποτακια.-και είναι οντως ετσι, τυποι!

Και δεν μιλαμε μονο για τπτ πιτσιρικες απλυτες κτλπ-απ ολες τις φασεις παιζει αυτό!
Χωρια το ότι αν εχει δουλεια είναι αδυνατον να διατηρησεις το μπιρι μπιρι με καποια σε ικανοποιητικο βαθμο-εκτος εάν αρχισεις να γραφεις του αλλους απλα για να καυλαντισεις!

Οσες εφαγα σ αυτή τη δουλεια ηταν κυριως απλα πιωματα κανονικα, και 2-3 περιπτώσεις οπου απλα ετυχε να γουσταρουν και εκατσαν με υπομονή να περιμενουν να τελειωσω.
Φαινομενικα είναι γαματη δουλεια, αλλα εμενα με διελυσε.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Φαινομενικα είναι γαματη δουλεια, αλλα εμενα με διελυσε.

Εγώ θα προτιμούσα να είμαι δημόσιος υπάλληλος με 1000 ευρώ το μήνα και ξύσιμο,παρά μπαρμαν και πρήξιμο.Και ας έχανα το καυλάντισμα απ'τα μουνιά.

Βλέπω καμια φορά μπαρμεν/σερβιτόρους όταν πλακώνει πολύς κόσμος στα μαγαζιά και δεν μπορούν να κάτσουν ούτε δευτερόλεπτο.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
ναι αλλα εχουν τα τυχερα τους! μουναρες, ποταρες φρι κλπ..

ο δημοσιος τι θα γαμησει? τη φαλαινα 140 κιλα τη συναδελφο?

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.852
Πόντοι
216

ο δημοσιος μπορει να τρωει τα γαμησιατικα που παιρνει για μισθο τις ωρες που 'δουλευει' μωρε...

στο μπαρμανιλικι παντως οι 'φρι ποταρες' είναι τι δικοπο μαχαιρι, τυπε! δεν θελει και πολυ να μεθυσεις εσυ πριν απτα πελατακια! Αλλα και στεγνος δεν παλευεται η ολη φαση.
Αν παρατηρήσετε τους εμπειρους, εχουν παντα ένα ποτακι πλαγια και το πινουν αργα αργα, ισα να διατηρουν λιγο ελαφρυ το κεφαλι, για να ανταπεξελθουν στο πρηξιμο...

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Για μένα είναι σημαντικό να μην έχεις πρήξιμο και πίεση στη δουλειά.Γιατί μετά δεν έχεις όρεξη για τίποτα,πας σπίτι και πέφτεις ξερός μέχρι την άλλη μέρα.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Εγώ θα προτιμούσα να είμαι δημόσιος υπάλληλος με 1000 ευρώ το μήνα και ξύσιμο,παρά μπαρμαν και πρήξιμο.Και ας έχανα το καυλάντισμα απ'τα μουνιά.

Βλέπω καμια φορά μπαρμεν/σερβιτόρους όταν πλακώνει πολύς κόσμος στα μαγαζιά και δεν μπορούν να κάτσουν ούτε δευτερόλεπτο.

τυπε σιγα τα λεφτα 1000ευρω , ουτε για στραγαλια δεν φτανουν με τετοια κριση κ ακριβεια  :S :S :S :S :S

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Stories

Νέο!