Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Δινεις μονος σου την απαντηση, γαμουσες πανευκολα.. η πληροφορια μεταφερθηκε σε πολλους οποτε εγινε γυπαετοφωλια το site..

Σκεψου να σκανε πχ 10.000 γυναικες μεσω couch τον χρονο και το 2010 οταν εγινα μελος ειχε η Αθηνα 500 hosts max ενω τωρα εχει τις ιδιες γυναικες για 21,542 hosts in Athens(τωρα το τσεκαρα)
Ισως παιζει ρολο που το συνδεσανε και με το fb συν ολα τα αλλα

Εγω φιλοξενουσα μονο πσκ και ετρωγα καθε βδομαδα
Ξερω παλικαρια που φιλοξενουσανε καθε μερα και δεν προλαβαινανε ειδικα ενας πρεπει να εχει γαμησει χιλιαδες γυναικες χωρις δοση υπερβολης

Εγω απλα οταν εκοψε η κινηση πηγα για εξετασεις σμν και ημουν μια χαρα
Τοσα γαμησια μεθυσμενος κτλπ ξεχνας και καποτες να βαλεις και θελει να χεις το νου σου

johny cunt

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2014
Κριτικές
15
Like
1.033
Πόντοι
1.016
τυπε δεν κανω πλακα θα την βαλω να υπογραψει χαρτι, κι αν μετα μετανιωσει θα της το τριψω στην μουρη! το θεμα ειναι μην το μετανιωσω εγω  αργοτερα..μεχρι τωρα παντως ουτε να το σκεφτομαι για παιδια δεν θελω..ειμαι 29 στα 30
Που εισαι ρε τυπε ξυπνησες?
τι εγινε με τον γερο ρε τρολ?  :S

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τυπε δεν κανω πλακα θα την βαλω να υπογραψει χαρτι, κι αν μετα μετανιωσει θα της το τριψω στην μουρη! το θεμα ειναι μην το μετανιωσω εγω  αργοτερα..μεχρι τωρα παντως ουτε να το σκεφτομαι για παιδια δεν θελω..ειμαι 29 στα 30

ρε και εγω κατεγραψα δηλωση "εγω δεν παντρευτηκα για να αισθάνομαι φυλακισμενη θα πηγαινω οποτε θελω και οπου θελω"
και όταν της ειπα να παω σε μπατσελορ παρτυ φιλου που θα παντρευοταν την επομενη εγινε πολεμος και δεν πηγα. όταν της ειπα θα παω 3ημερη εκδρομη με το σχολειο που δουλευω και εκει εγινε πολεμος αλλα εκει πια πατησα ποδι εσκισα την γατα... μην μπλέκεις καλυτερα δες τι γραφω στο αβαταρ.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Σκεψου να σκανε πχ 10.000 γυναικες μεσω couch τον χρονο και το 2010 οταν εγινα μελος ειχε η Αθηνα 500 hosts max ενω τωρα εχει τις ιδιες γυναικες για 21,542 hosts in Athens(τωρα το τσεκαρα)

Ξερω παλικαρια που φιλοξενουσανε καθε μερα και δεν προλαβαινανε ειδικα ενας πρεπει να εχει γαμησει χιλιαδες γυναικες χωρις δοση υπερβολης

Τοσα γαμησια μεθυσμενος κτλπ ξεχνας και καποτες να βαλεις και θελει να χεις το νου σου

Τωρα βρισκουν απο airbnb οποτε εχει χαθει το social κομματι του couch που καταληγε σε σεξ..

Θυμηθηκα ενας συναδελφος το 2010 φιλοξενουσε μια λατινοαμερικανα την οποια γαμουσε κιολας.. μου ελεγε την ιστορια απο την αρχη.. αυτος σαν κλασσικος πυρφορος την ερωτευτηκε ελεγε και λοιπες μαλακιες και τη παρακαλουσε να μη φυγει ποτε.. προφανως και εφυγε και επαθε καταθλιψη ο τυπος.. αφησε μουσια μαλλια και κρατουσε επικοινωνια μπας και τη ξαναφερει ελλαδα..

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
ρε και εγω κατεγραψα δηλωση "εγω δεν παντρευτηκα για να αισθάνομαι φυλακισμενη θα πηγαινω οποτε θελω και οπου θελω"
και όταν της ειπα να παω σε μπατσελορ παρτυ φιλου που θα παντρευοταν την επομενη εγινε πολεμος και δεν πηγα. όταν της ειπα θα παω 3ημερη εκδρομη με το σχολειο που δουλευω και εκει εγινε πολεμος αλλα εκει πια πατησα ποδι εσκισα την γατα... μην μπλέκεις καλυτερα δες τι γραφω στο αβαταρ.
θα παντρευτω και για οικονομικους λογους τυπε..εχει δουλεια και περιουσια..κελεπουρι..θα το ρισκαρω και οτι βγει..εγω αραχτος και λαιτ..

loafer

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2017
Κριτικές
6
Like
99
Πόντοι
1
Τωρα βρισκουν απο airbnb οποτε εχει χαθει το social κομματι του couch που καταληγε σε σεξ..

Θυμηθηκα ενας συναδελφος το 2010 φιλοξενουσε μια λατινοαμερικανα την οποια γαμουσε κιολας.. μου ελεγε την ιστορια απο την αρχη.. αυτος σαν κλασσικος πυρφορος την ερωτευτηκε ελεγε και λοιπες μαλακιες και τη παρακαλουσε να μη φυγει ποτε.. προφανως και εφυγε και επαθε καταθλιψη ο τυπος.. αφησε μουσια μαλλια και κρατουσε επικοινωνια μπας και τη ξαναφερει ελλαδα..
airbnb? δες τι επαθε αυτη..

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
εχει μεγαλα ρισκα παντως..

Γιατι απ το couch δεν εχουν γινει καταγγελιες νομιζεις? Προφανως και εχει ρισκα αλλα στο μεγαλυτερο ποσοστο λειτουργει σωστα εξου και εχει επιτυχια..

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36

Πολλοι την παθανε με ξενες,αλλα οσες ειναι στο couch δεν θελουν αισθηματα θελουν κουβεντα μπαφο πουτσο καμια τρελα οπως γυμνυσμο η μπανακι το βραδυ και μεθυσια..
Γενικα να σε εχουν στο μυαλο τους μαζι με αυτα που κανανε
Οσο πιο πολυ τρελα κουβαλας τοσο πιο πολυ θα φας
Εμενα πχ μια τρελα μου ηταν βραδινο μπανιο γυμνοι(τρως ανετα ετσι) η οδηγηση στα λιμανακια στο τιμονι το ενα χερι και στο αλλο μπουκαλι ουισκι η ουζο να κατεβαινει αβερτα
Υπηρχαν φορες που εφτανα σπιτι μου και ξυπναγα τυφλα και κατεβαινα να δω αν το αμαξι ειναι σωο αν το τρακαρα η αν εχει μεσα εμετους απ τις γκομενες που φιλοξενουσα
Καποιες φορες ειχε γιατι ειμασταν τελειως κομματια
Δεν τα συνιστω αυτα σε κανεναν αλλα κακα τα ψεματα αμα τα ζησεις τοτε σεβεσαι καποια πραγματα και καταλαβαινεις οτι το σωστο απ το λαθος και η ζωη απ το θανατο ειναι μια λεπτη γραμμη

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Γιατι απ το couch δεν εχουν γινει καταγγελιες νομιζεις? Προφανως και εχει ρισκα αλλα στο μεγαλυτερο ποσοστο λειτουργει σωστα εξου και εχει επιτυχια..

Ελλαδα εχουν μπαναρει τυπους που κανανε μαλακιες σε γυναικες και στο εξωτερικο πηγε το couch να απαγορευτει μετα απο καταγγελειες για βιασμους
Ειχε βιαστει μια Ασιατισα Λονδινο ηταν σοκαριστικη η ιστορια οταν την ειχα διαβασει ειχα μεινει

Αλλα το couch μαζευει ριψοκινδυνες γκομενες εχει και τα καλα του αυτο,γνωριζεις την αλλη 30αρα και εχει γυρισει μονη ολο τον κοσμο,respect απο μενα στα @@ που κουβαλαει

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Πολλοι την παθανε με ξενες,αλλα οσες ειναι στο couch δεν θελουν αισθηματα θελουν κουβεντα μπαφο πουτσο καμια τρελα οπως γυμνυσμο η μπανακι το βραδυ και μεθυσια..
Εμενα πχ μια τρελα μου ηταν βραδινο μπανιο γυμνοι(τρως ανετα ετσι) η οδηγηση στα λιμανακια στο τιμονι το ενα χερι και στο αλλο μπουκαλι ουισκι η ουζο να κατεβαινει αβερτα
Υπηρχαν φορες που εφτανα σπιτι μου και ξυπναγα τυφλα και κατεβαινα να δω αν το αμαξι ειναι σωο αν το τρακαρα η αν εχει μεσα εμετους απ τις γκομενες που φιλοξενουσα
Δεν τα συνιστω αυτα σε κανεναν αλλα κακα τα ψεματα αμα τα ζησεις τοτε σεβεσαι καποια πραγματα και καταλαβαινεις οτι το σωστο απ το λαθος και η ζωη απ το θανατο ειναι μια λεπτη γραμμη

Ωραια σκηνικα, αυτα σου μενουν να θυμασαι και να εξιστορεις σε νεους φιλους..

Φαντασου παντως αυτες οι 30ρες που εχουν γυρισει τον κοσμο μεσω couch τι πουτσες θα χουν φαει?

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Ωραια σκηνικα, αυτα σου μενουν να θυμασαι και να εξιστορεις σε νεους φιλους..

Φαντασου παντως αυτες οι 30ρες που εχουν γυρισει τον κοσμο μεσω couch τι πουτσες θα χουν φαει?

Οχι ολες αλλα πολλες εχουν γινει σουρωτηρι
Ευτυχως αυτες παντα θελανε με καποτα απ μονες τους

Μερικες Ασιατισες δεν γαμιουντουσαν πολυ εχω ξεπαρθενιασει μεσω couch ταιβανεζα χαχα και ειχαμε ιστοριες δεν ηθελε να φυγει απ το αεροδρομιο,πολυ κλαμα

ΟΤαν καταλαβε τι μουτρο ειμαι με διεγραψε απο fb και δεν μου ξαναστειλε ποτε

Εγγρ.
29 Δεκ 2016
Like
281
Πόντοι
36

τι σεβεσαι καποια πραγματα ρε μαλακα?
που να σας μπουζουριασει ολους η τροχαια και να σας αφησει μονιμα στο κρατητηριο, βοδια

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6

μπραβο ρε φιλε να εισαι καλα να τα θυμασαι

putaniaris89

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
42
Πόντοι
6
Αυτη που λεω καθαριζε σπιτια, ενα γειτονας μου κοντα στα 40 εργενης ηρθε απο Αμερικη και προσπαθουσε να βρει γυναικα μου ελεγε αλλα ματαια.. ξαφνικα βλεπω τη Φιλιππινεζα που τον καθαριζε γκαστρωμενη και με τα πολλα καταλαβα οτι ξεκινησαν να μενουν μαζι... αυτος εχει δικο του διαμερισμα και δε δουλευει αφου παιρνει δυο νοικια απο κληρονομια του πατερα του.. η Φιλιππινεζα συνεχιζει να καθαριζει σπιτια κι αυτος μεγαλωνει το παιδι τους πλεον..

Ηρθε απο την Αμερικη να φτιαξει τη ζωη του στην ελλαδα αφου ειχε περιουσια και παντρευτηκε την οικιακη βοηθο του... καλα τα καταφερε η Φιλιππινεζα

παιδια θα παντρευοσασταν ξενη?

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Γκομενα μου εκανε ρατσιστικη επιθεση απ το πουθενα και η αστυνομια μου ζητησε και το λογο..Δεν την ηξερα ουτε καν της μιλησα απλα ακουσε οτι μιλαγα ΕΛληνικα με φιλο και επιτεθηκε λεγοντας να φυγω και οτι ειναι μονο για Αγγλους εκει

Στην επαρχια δηλαδη της Αγγλιας εχει φουλ ρατσισμο και καλο κανουν για μενα γιατι θα γινουν Λονδινο οπου τα μουσλιμια ελενχουν περιοχες που δεν παταει μη μουσουλμανος

Δυστυχως με τα αρχιδια τους τζιχαντ παιρνει η μπαλα και αλλους

Εγω φιλε πανε 20 χρονια που σπουδαζα Αγγλια στην επαρχια και αντιμετωπισα πολυ χειροτερα. Με τους μαυρους, υποθετω γεννημενους εκει, δεν ειχαν προβλημα ομως.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Ωραιος ο πανος ο σκληρος!
Μια φορα ζουμε τυποι!!!

Stories

Νέο!