Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 489K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (1 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Και καλα τα αεροπορικά, αντί business η first class. First class έχουν τα μεγάλης διαρκείας. Πεταμένα λεφτα αν θες τη γνώμη μου...

μαζι σου πεταμενα λεφτα αν προκειται για domestic flights ή εστω ταξιδια 2-3 ωρων

παραπανω ειναι ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ του αιωνα να πας cabin

σε international flights κτλπ 8-9 ωρων και βαλε

με connection flights κτλπ

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
μην ξεχναμε δεν ειναι μονο οτι στο αεροπλανο εισαι ανετος

ειναι και το business lounge οπου αραζεις με την ησυχια σου επισης και αλλα πολλα οτι δεν χρειαζεται να περιμενεις σε ουρες (ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ)

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.044
Πόντοι
5.506
Και καλα τα αεροπορικά, αντί business η first class. First class έχουν τα μεγάλης διαρκείας. Πεταμένα λεφτα αν θες τη γνώμη μου...
ναι ρε τυπε....παπαρια ειναι -μια κουρτινα σε χωριζει μερικες φορες- απο 300 ευρω....το ντελιβερι μποι μονο που του αρεσουν οι σαπουνοπερες εχει καυλα για μεγαλη ζωη...

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.044
Πόντοι
5.506
μην ξεχναμε δεν ειναι μονο οτι στο αεροπλανο εισαι ανετος

ειναι και το business lounge οπου αραζεις με την ησυχια σου επισης και αλλα πολλα οτι δεν χρειαζεται να περιμενεις σε ουρες (ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ)
να αγειασει το στομα σου

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
ναι ρε τυπε....παπαρια ειναι -μια κουρτινα σε χωριζει μερικες φορες- απο 300 ευρω....το ντελιβερι μποι μονο που του αρεσουν οι σαπουνοπερες εχει καυλα για μεγαλη ζωη...

καλα πηγαινε εσυ cabin σε international flight να γυρισεις πισω χωρις ποδια και τα λεμε μετα

οκ λονδινο , παρισι , αμστερνταμ και μαλακιες παλευεται η cabin δεν εχει τεραστια διαφορα

για υπερατλαντικα εισαι ΝΕΚΡΟΣ

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
στην επαρχια ,με δικο σου σπιτι κ απο ενα χιλιαρικακι στην τσεπα εκαστος,ανετα μεγαλωνεις τουλαχιστον ενα παιδι...(μπορει κ 2)
κ δεν θα  σας λειψει τιποτα...κ τα ταξιδακια σας θα εχετε κ αμαξι 5 ετιας θα εχετε (στην χειροτερη) κ κανα ζαρζαβατικο απο τον μπαξε κ χρονο για να δειτε τα παιδια σας κ την συζηγο :fuck2:

Επαρχία είναι άλλος κόσμος σε σχέση με Αθήνα-Θεσσαλονίκη.Δεν υπάρχει κρίση.Εκεί υπάρχουν ακόμα οι πλούσιοι συνταξιούχοι-συμπέθεροι που τα πληρώνουν όλα.Θα δεις πχ άνεργα ζευγάρια με παιδί κάθε πρωί στην καφετέρια.Ή να δουλεύει ο ένας για 400 ευρώ,η γυναίκα άνεργη και να έχουν 2 παιδιά.

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.044
Πόντοι
5.506
καλα πηγαινε εσυ cabin σε international flight να γυρισεις πισω χωρις ποδια και τα λεμε μετα

οκ λονδινο , παρισι , αμστερνταμ και μαλακιες παλευεται η cabin δεν εχει τεραστια διαφορα

χιλια δικια εχεις....ετσι γινετε και στο φερι για σαλαμινα

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216
Επαρχία είναι άλλος κόσμος σε σχέση με Αθήνα-Θεσσαλονίκη.Δεν υπάρχει κρίση.Εκεί υπάρχουν ακόμα οι πλούσιοι συνταξιούχοι-συμπέθεροι που τα πληρώνουν όλα.Θα δεις πχ άνεργα ζευγάρια με παιδί κάθε πρωί στην καφετέρια.Ή να δουλεύει ο ένας για 400 ευρώ,η γυναίκα άνεργη και να έχουν 2 παιδιά.

Τα έχετε δει κάπου αυτά ή τα φαντάζεστε?

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
όχι βγαινει με πολύ λιγοτερα.
τηλεφωνο με ιντερνετ είναι στα 22 ευρω κινητο αλλα 22 για 5 ατομα εχουμε 6Χ22=132.
νερο για 5μελη οικογενεια κανα 20 βαρια βαρια 30 ΤΟΝ ΜΗΝΑ μην κοιτας τον λογαρισμο που είναι για πολλους μηνες κανε την διαιρεση.
ρευμα 100 (δηλαδή 200 το διμηνο) και αυτό αν εχεις θερμανση από το ρευμα τον χειμωνα και αιρκοντίσιον το καλοκαιρι, εμενα πχ μου ερχεται 70 το διμηνο ανοιξη-φθηνοπωρο δηλαδή 35 τον μηνα και κανα 100 παραπανω δηλαδή 50 τον μηνα καλοκαιρι-χειμωνα.
1)λογαριασμοι 5μελους οικογενειας 262 ΤΟΝ ΜΗΝΑ, που τσα βρηες τα 1000?????
2) όχι δεν θελει τα καλλιντικα της είναι δεν είναι 30 τον μηνα και βαφεται κάθε μερα αλλα με τα φτηνα, προσφορες και σουπερ μαρκετ όχι ακριβα αρωματα. τσαντες-ρουχα επισης εχει πολλα αλλα από εκπτωσεις, αν ηθελε ακριβα απλα θα ειχε 10 αντι 100 αλλα παλι τα εξοδα δεν είναι ουτε 100 τον μηνα μαζι με καλλιντικα και δωρα για αλλους ισως 100.
3) εγω σου βαζω 3 παιδια όχι 2. το κάθε παιδι εχει εξοδα λιγοτερα από αμαξι δηλαδή κατω από 200, τον μηνα, φροντηστηρια για αγγλικα και πανελλαδικες τα στελνουν δεν τα στελνουμε σε ιδιοτικα σχολεια και 3 ξενες γλωσσες οι μεσοι ελληνες. γυρω στα 500 τρωγαμε δεν τρωγαμε όταν ημασταν 3 αδερφια στην οικογενεια και πηγαμε ολοι σε φροντηστηρια ξενων γλωσσων και για πανελλήνιες δεν στερηθήκαμε τιποτα ουτε σπαταλες καναμε όμως.
4)πανεπιστημιο εξωτερικο προσωπικα ξερω 3 ατομα και εσωτερικο 300. ξερω και αλλους 30 ππου πηγαν εξωτερικο αλλα βγαζανε λεφτα γιατι ως μεταπτυχιακοι-διδακτορικοι παιρνανε οσο 3 μισθους ελλαδας τουλάχιστον. του εσωτερικου λοιπον οι μισοι είναι στην πολη τους αθηνα-θεσσαλονικη-πατρα κλπ και δεν επιβαρυνουν παραπανω από τα 150-200 που επιβαρυναν ως μαθητες απλα αντι για φροντηστηρια τα εχουν ως χαρτζιλικι για καφεδες-ποτα. οι αλλοι μισοι εχουν να πληρωνουν άλλο ένα σπιτικο 250 νοικι-100 λογαριασμοι και 10 ευρω την ημερα για φαι, καφε βολτες το πολύ, δηλαδή 650 αν δεν εχουν συγκατοικο, που οι περισσοτεροι που ξερω εχουν και δεν τρωνε στην φοιτιτικη λεσχη και σε φτηνα ταχυφαγια ή μαγειρευουν οικονομικα, τοτε παμε στα μισα δηλαδή γυρω στα 350 τον μηνα για τον 1 φοιτητη που εχεις να ταησεις εκτος πολης σου. δεν ξερω ΚΑΝΕΝΑΝ να σπουδαζει 2 παιδια σε διαφορετικη πολη, γιατι παιρνουν μεταγραφη στην ιδια .

συνολο για 5μελη οικογενεια 262 και 500 = 762 χωρις στερήσεις, δεν τρωγαμε κάθε μερα μακαρονια και πηγαίναμε και τα φροντηστηρια.
αν καποιος σπουδαζει σε άλλη πολη βαλε αλλα 350 συνολο γυρω στο 1000ρικο.
εάν το παιδι σου είναι 20 χρονων και σπουδαζει και εχεις και αλλα 2, ε θα εισαι πανω από 40 χρονων και θα βγαζεις πανω από 1000 ή θα εχεις βγαλει στην ακρη από παλιοτερα. αν δουλευει και η συζυγος, που οι περισσοτερες ελληνιδες πλεον δουλευουν, η οικογενεια βγαζει πανω από 2.000 και τρωει πανω απο 1000, ακομη και ενοικιο να εχεις με 300 εχει σπιτια για οικογενειες. τα 1500 για να τα ξεπεράσεις πρεπει να εισαι σπαταλος δηλαδή να πετας λεφτα πχ να μην την βγαζεις με την παλια τηλεοραση μεχρι να χαλασει αλλα μολις βγει η καινουρια επιπεδη που εκανε 3 μισθους να πας την παρεις. να μη παρεις οικογενειακο αμαξι με 10-15 χιλιαρικα αλλα μερσεντές με πανω από 30.

δεν ζησαμε με τυρι και ψωμι και δεν αφήσαμε απληρωτο λογαριασμο ποτε. σπουδάσαμε ολοι. 5μελης οικογενεια. ο ενας σπουδασε σε άλλη πολη.

αντε που δεν σας φτανουν τα λεφτα να ταησετε παιδια. να τα κανετε σαν τα παιδια του παπανδρεου και του καραμανλη θελετε και λετε είναι λιγα τα φραγκα.

Τύπε εισαι πολυ σφιχτός. Αθηνα για να περάσεις αξιοπρεπώς ως εργένης θες 1.5 με 2 χίλιαρικα τουλαχιστον. Αν εχεις δικό σου σπιτι άντε να γλυτωνεις κανα 500αρι αλλα εκει θα εχεις ΕΝΦΙΑ.

Τωρα για οικογενεια με παιδιά θα θες παραπάνω, το ποσο παραπάνω δεν το ξέρω. Η πουτανα η εκπαίδευση κοστίζει, εχει δίκιο ο μαλακας, εμενα για να καταλάβεις το μεταπτυχιακο μου κόστισε συνολικά κανα 45αρι χιλιάδες.

Σιγά ρε μπουλη που θα σου πέσει ο κωλος αμα ταξιδέψεις economy σε υπερατλαντικά. Εγω μια χαρα ταξιδεύω και κανω σχεδόν ενα ταξίδι τέτοιο το δίμηνο λόγω δουλειάς.  Οσο για τα lounges σιγά τη μαλακια και αυτα. Στην τελική αμα εχεις status μπορεις να τα επισκεπτεις ανεξαρτήτως cabin, εγω πχ ειμαι gold σε Lufthansa, KLM, και British.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τα έχετε δει κάπου αυτά ή τα φαντάζεστε?
ναι εκει στα 1070 μετρα υψωμετρο που ο καφες σερβιρεται 1 ευρω. η ταβερνα 5 ευρω το ατομο. αυγα, γαλα, μελι, ντοματες, αγγουρια, κολοκυθια εχεις τα δικα σου και πας μινιμαρκετ μονο για αλευρι και μακαρονια.

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
Σιγά ρε μπουλη που θα σου πέσει ο κωλος αμα ταξιδέψεις economy σε υπερατλαντικά. Εγω μια χαρα ταξιδεύω και κανω σχεδόν ενα ταξίδι τέτοιο το δίμηνο λόγω δουλειάς.  Οσο για τα lounges σιγά τη μαλακια και αυτα. Στην τελική αμα εχεις status μπορεις να τα επισκεπτεις ανεξαρτήτως cabin, εγω πχ ειμαι gold σε Lufthansa, KLM, και British.

οσο κουφο και αν σου ακουστει πεταγα με cabin κανονικα μεχρι τα 22 μου

πλεον στα 28 εχω να πεταξω με cabin πανω απο 6 χρονια

ακριβως τα ιδια ελεγα και εγω φιλε σιγα μην σκασω τωρα 3 χιλιαρικα και βαλε για να ειμαι λιγο πιο ανετα
ψαχνουνε για μαλακες κτλπ

απο τοτε που αρχισα first class πολυ απλα δεν κοβεται μαν

δεν υπαρχει συγκριση

ρε συ να καθεσαι να περιμενεις ορθιος σαν τον μαλακα 10 ωρες στην ουρα ????

ωραια αστο αυτο

δεν υπαρχει συγκριση μπροστα ρε...σου λεω με cabin εβγαινα κουτσος απο εκει μεσα...εδω το κανεις κρεβατακι κοιμασαι αρχοντας οτι θες τα παντα ολα ...τεσπα για εμενα αξιζει

ειδικα αν οπως λες εισαι gold και ταξιδευεις συχνα θα πρεπει να σε κανουνε upgrade αρκετες φορες για business class (first οχι)

εγω οταν ειχα γαμηθει με delta στην cabin και τους ειχα κανει τα χιλιομετρα οποτε υπηρχε κενο μπροστα με πηγαινανε business αλλα ενταξει η business της delta ειναι joke

για first class ειναι εμιρατα , lufthansa και air france απο τις τοπ για εμενα

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.044
Πόντοι
5.506
οσο κουφο και αν σου ακουστει πεταγα με cabin κανονικα μεχρι τα 22 μου

πλεον στα 28 εχω να πεταξω με cabin πανω απο 6 χρονια

ακριβως τα ιδια ελεγα και εγω φιλε σιγα μην σκασω τωρα 3 χιλιαρικα και βαλε για να ειμαι λιγο πιο ανετα
ψαχνουνε για μαλακες κτλπ

απο τοτε που αρχισα first class πολυ απλα δεν κοβεται μαν

δεν υπαρχει συγκριση

ρε συ να καθεσαι να περιμενεις ορθιος σαν τον μαλακα 10 ωρες στην ουρα ????

ωραια αστο αυτο

δεν υπαρχει συγκριση μπροστα ρε...σου λεω με cabin εβγαινα κουτσος απο εκει μεσα...εδω το κανεις κρεβατακι κοιμασαι αρχοντας οτι θες τα παντα ολα ...τεσπα για εμενα αξιζει

ειδικα αν οπως λες εισαι gold και ταξιδευεις συχνα θα πρεπει να σε κανουνε upgrade αρκετες φορες για business class (first οχι)

εγω οταν ειχα γαμηθει με delta στην cabin και τους ειχα κανει τα χιλιομετρα οποτε υπηρχε κενο μπροστα με πηγαινανε business αλλα ενταξει η business της delta ειναι joke

για first class ειναι εμιρατα , lufthansa και air france απο τις τοπ για εμενα
εισαι μπουλης?

kostasasximos86

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
614
Πόντοι
326
σκεψου τωρα να ειναι υπερατλαντικο με connection flights με layovers με ουρεςςςςςςςςςςςςςςςςς

γααααααααααααααααααααμησε τα

FIRST CLASS μεχρι τελουςςςς ρεεεε

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.044
Πόντοι
5.506
σκεψου τωρα να ειναι υπερατλαντικο με connection flights με layovers με ουρεςςςςςςςςςςςςςςςςς

απο τα ποσα σου εισαι παιδι θαυμα?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τύπε εισαι πολυ σφιχτός. Αθηνα για να περάσεις αξιοπρεπώς ως εργένης θες 1.5 με 2 χίλιαρικα τουλαχιστον. Αν εχεις δικό σου σπιτι άντε να γλυτωνεις κανα 500αρι αλλα εκει θα εχεις ΕΝΦΙΑ.

Τωρα για οικογενεια με παιδιά θα θες παραπάνω, το ποσο παραπάνω δεν το ξέρω. Η πουτανα η εκπαίδευση κοστίζει, εχει δίκιο ο μαλακας, εμενα για να καταλάβεις το μεταπτυχιακο μου κόστισε συνολικά κανα 45αρι χιλιάδες.

Σιγά ρε μπουλη που θα σου πέσει ο κωλος αμα ταξιδέψεις economy σε υπερατλαντικά. Εγω μια χαρα ταξιδεύω και κανω σχεδόν ενα ταξίδι τέτοιο το δίμηνο λόγω δουλειάς.  Οσο για τα lounges σιγά τη μαλακια και αυτα. Στην τελική αμα εχεις status μπορεις να τα επισκεπτεις ανεξαρτήτως cabin, εγω πχ ειμαι gold σε Lufthansa, KLM, και British.
εγω στην αθηνα κάθε μερα βολτα-θαλασσα ή καφε και τις μισες μερες ετρωγα εξω ταβερνα ή εστιατοριο ή πιο συχνα γυρο μεχρι 850 ξοδεψα, με νοικιο, με αμαξι, και πηγαινοεφερνα την γκομενα αυτή ανω γλυφαδα εγω πετραλωνα.
εκπαιδευση σου ειπα τα 2 αδερφια σπουδάσαμε στην πολη μας μηδενικα εξοδα κανα πεντοχιλιαρο δραχμες την εβδομαδα χαρτζιλικι και αν. και ενας αθηνα στα κοστη που εγραψα. τι μεταπτυχιακο εκανες και που και σου βγηλκε ο κουκος αηδονι? δεν κανουν τοσοι πολλοι μεταπτυχιακα εξω, σε ακριβη χωρα, χωρις να δουλευουν.

OP
OP
duskolieggrafi

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Για ποιες ουρές μιλάς δεν κατάλαβα... Οσο για το κρεβατακι που λες εμενα δε με απασχολεί, κατα τη διάρκεια των πτήσεων τις περισσότερες φορές δουλεύω.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
61
Like
3.081
Πόντοι
7.216
ναι εκει στα 1070 μετρα υψωμετρο που ο καφες σερβιρεται 1 ευρω. η ταβερνα 5 ευρω το ατομο. αυγα, γαλα, μελι, ντοματες, αγγουρια, κολοκυθια εχεις τα δικα σου και πας μινιμαρκετ μονο για αλευρι και μακαρονια.

Μιλάμε δλδ για καμια 10.000 χιλιάδες έλληνες απο τα 10.000.000.
Δλδ τι, στην αθήνα και την θεσσαλονικη δεν υπάρχουν άλλοι τόσοι και περισσότεροι που συνεχίζουν να βγάζουν φράγκα και να την περνούν ζάχαρη?
Οχι τπτ άλλο γιατί επαρχεία δεν ειναι μονο το κορφοβούνι.
Είναι και η πάτρα, ή λάρισα,η κομοτηνη οπου τα πράγματα είναι τα ίδια και χειρότερα με την αθήνα της κρίσης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom