Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 493K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Ρε μάγκες μιλάω με γκομενες απο τιντερ,bar, δουλεια κλπ. Όλες τα πρώτα πράγματα που κοιτάνε να δούν, είτε εμμέσως πλήν σαφώς, είτε σαφώς, αν βγάζεις φράγκα, αν έχεις δουλειά κλπες μαλακίες.
Και άντε να καταλάβω να μην θέλουν κοπρίτη, γιατι κακά τα ψέμματα κυκλοφορούν πολλοί τέτοιοι, αλλά το άσχημο είναι ότι πάντα ψάχνονται "για κάτι καλύτερο".......και μου φτάνουν 37-38 έχοντας καβαλήσει-αρμέξει μια ντουζίνα πούτσους ώς καλές παρτόλες και συνεχίζουν να έχουν  απαιτήσεις......
Αφού ομως κάποιοι μαλάκες συνεχίζουν να τις παρακαλάνε, καλά κάνουν και αυτές. Προσωπικά αυτό που κατάλαβα είναι ότι θέλουν φτύσιμο οι μαλακισμένες και τότε κολλάνε σαν γραμματόσημα. Δεν εκτιμούν την καλή συμπεριφορά, γιατι κατά βάθος είναι γίδια και έτι τους αξίζει να τους φέρεσαι.....σαν σε γίδι

Ελλεηνίδες= :vomit:
Και επειδή παρασύρθηκα να μπώ κι εντός θέματος,
Με τις κωλοελεηνίδες δεν αξίζει δημιουργία οικογένειας αν δεν θέλετε παιδιά . Αποκλειστικός σκοπός είναι τα παιδιά. Η πουτάνα κάποια στιγμή έτσι κι αλλιώς θα γαμιέται με άλλους. Επομένως μόνο για τα παιδιά αξίζει

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ρε μάγκες μιλάω με γκομενες απο τιντερ,bar, δουλεια κλπ. Όλες τα πρώτα πράγματα που κοιτάνε να δούν, είτε εμμέσως πλήν σαφώς, είτε σαφώς, αν βγάζεις φράγκα, αν έχεις δουλειά κλπες μαλακίες.
Και άντε να καταλάβω να μην θέλουν κοπρίτη, γιατι κακά τα ψέμματα κυκλοφορούν πολλοί τέτοιοι, αλλά το άσχημο είναι ότι πάντα ψάχνονται "για κάτι καλύτερο".......και μου φτάνουν 37-38 έχοντας καβαλήσει-αρμέξει μια ντουζίνα πούτσους ώς καλές παρτόλες και συνεχίζουν να έχουν  απαιτήσεις......
Αφού ομως κάποιοι μαλάκες συνεχίζουν να τις παρακαλάνε, καλά κάνουν και αυτές. Προσωπικά αυτό που κατάλαβα είναι ότι θέλουν φτύσιμο οι μαλακισμένες και τότε κολλάνε σαν γραμματόσημα. Δεν εκτιμούν την καλή συμπεριφορά, γιατι κατά βάθος είναι γίδια και έτι τους αξίζει να τους φέρεσαι.....σαν σε γίδι

Με τις κωλοελεηνίδες δεν αξίζει δημιουργία οικογένειας αν δεν θέλετε παιδιά . Αποκλειστικός σκοπός είναι τα παιδιά. Η πουτάνα κάποια στιγμή έτσι κι αλλιώς θα γαμιέται με άλλους. Επομένως μόνο για τα παιδιά αξίζει
Πάμε πάλι απο την αρχή--->Έχεις σκεφτεί σε τι κόσμο θα τα φέρεις? Υπάρχουν ώρες που είναι να βρίζεις τους γονείς που σε γέννησαν... κτλ κτλ 2-3 σελίδες πιο πριν!
Αντε κάνε παιδιά μετά μόνο για να τα κάνεις! Θα σε σφάξουν για την καδένα που φοράς για να πάρουν τη δόση τους...
Πως αλλιώς θα παλέψουν την διαλυμένη οικογένεια που άλλα θα ακούν απο τη μάνα και άλλα απο το πατέρα?

Spyros_F

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Πολλές ενδιαφέρουσες απόψεις, αλλά ο φίλος που "ξεσκούριασε" το θέμα ξεκίνησε με μια ερώτηση.....αν φτάνουν 2.400 ευρώ το μήνα για μια τριμελή οικογένεια.........ναι φτάνουν μια χαρά, με σωστή και πειθαρχημένη διαχείριση....και λιγότερα φτάνουν.
Το αν θα βρείς τη σημερινη εποχή τον άνθρωπο που θα θέλει να μοιραστεί μαζί σου τα καλά και τα κακά της οικογένειας, το οικονομικό σφίξιμο αλλά και την ευτυχία του παιδιού ή των παιδιών είναι άλλο θέμα και αυτό είναι το πραγματικά δύσκολο.......και γι΄αυτό υπάρχει πραγματική απογοήτευση απο τους νέους ανθρώπους και εν δυνάμει οικογενειάρχες.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Πάμε πάλι απο την αρχή--->Έχεις σκεφτεί σε τι κόσμο θα τα φέρεις? Υπάρχουν ώρες που είναι να βρίζεις τους γονείς που σε γέννησαν... κτλ κτλ 2-3 σελίδες πιο πριν!
Αντε κάνε παιδιά μετά μόνο για να τα κάνεις! Θα σε σφάξουν για την καδένα που φοράς για να πάρουν τη δόση τους...
Πως αλλιώς θα παλέψουν την διαλυμένη οικογένεια που άλλα θα ακούν απο τη μάνα και άλλα απο το πατέρα?
Ρε φίλε έτσι που το θέτεις , πρέπει να κόψουμε το γαμήσι γιατι οι γκόμενες είναι παλιοπουτάνες
Δεν συμφωνφ μαζί σου. Όπως σωστα είπε καποιος , τα παιδια είναι αίμα σου , η πουτάνα μια ξένη, επομένως για τα παιδιά σου θα κάνεις τα πάντα. Η γυναίκα αν σου φέρεται καλά , έχει καλώς, διαφορετικά στον καιάδα.

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Και άντε να καταλάβω να μην θέλουν κοπρίτη, γιατι κακά τα ψέμματα κυκλοφορούν πολλοί τέτοιοι, αλλά το άσχημο είναι ότι πάντα ψάχνονται "για κάτι καλύτερο".......και μου φτάνουν 37-38 έχοντας καβαλήσει-αρμέξει μια ντουζίνα πούτσους ώς καλές παρτόλες και συνεχίζουν να έχουν  απαιτήσεις......

κατα μεσο ορο ποσες πουτσες εχει φαει μια ελληνιδα

μεχρι τα 37-38

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Ρε φίλε έτσι που το θέτεις , πρέπει να κόψουμε το γαμήσι γιατι οι γκόμενες είναι παλιοπουτάνες
Δεν συμφωνφ μαζί σου. Όπως σωστα είπε καποιος , τα παιδια είναι αίμα σου , η πουτάνα μια ξένη, επομένως για τα παιδιά σου θα κάνεις τα πάντα. Η γυναίκα αν σου φέρεται καλά , έχει καλώς, διαφορετικά στον καιάδα.
Είμαι σαφής!!! Εννοείται πως δεν κόβουμε το γαμήσι! Και πες μου τώρα ποιός γαμάει για να κάνει παιδιά? Και αν γίνει, "ατύχημα" το βαφτίζουν και η έκτρωση πάει σύννεφο!!
Δεν καταλαβαίνω απο που συμπέρανες πως είπα να κόψουμε το γαμήσι επειδή δεν είναι εποχες για παιδιά!
Όσο για το τι θα κάνεις για τα παιδιά θα κριθεί απο μια ...απόφαση δικαστηρίου έτσι όπως το έθεσες το θέμα στο προηγούμενο σου πόστ! Και τα δικαστήρια είναι σαφώς υπέρ της γυναίκας!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Είμαι σαφής!!! Εννοείται πως δεν κόβουμε το γαμήσι! Και πες μου τώρα ποιός γαμάει για να κάνει παιδιά? Και αν γίνει, "ατύχημα" το βαφτίζουν και η έκτρωση πάει σύννεφο!!
Δεν καταλαβαίνω απο που συμπέρανες πως είπα να κόψουμε το γαμήσι επειδή δεν είναι εποχες για παιδιά!
Όσο για το τι θα κάνεις για τα παιδιά θα κριθεί απο μια ...απόφαση δικαστηρίου έτσι όπως το έθεσες το θέμα στο προηγούμενο σου πόστ! Και τα δικαστήρια είναι σαφώς υπέρ της γυναίκας!
Αδελφέ δεν είπα ότι είπες κάτι τέτοιο, αλλά έτσι όπως τα λές για την οικογένεια σε λίγο θα μας πεις και αυτό. Δεν  συμφωνώ ότι δεν φέρνουμε στον κόσμο νέα ζωή επειδή ο κόσμος είναι σκατά. Ίσως να τους δώσουμε την ευκαιρία να φτιάξουν και κάτι καλύτερο απο τα σκατά που βρήκαμε εμείς.

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Αδελφέ δεν είπα ότι είπες κάτι τέτοιο, αλλά έτσι όπως τα λές για την οικογένεια σε λίγο θα μας πεις και αυτό. Δεν  συμφωνώ ότι δεν φέρνουμε στον κόσμο νέα ζωή επειδή ο κόσμος είναι σκατά. Ίσως να τους δώσουμε την ευκαιρία να φτιάξουν και κάτι καλύτερο απο τα σκατά που βρήκαμε εμείς.
Δυστηχώς δεν είναι έτσι! Αν δεν αλλάξουμε εμείς τι κατάσταση που βιώνουμε τότε μόνο δυστυχείς ανθρώπους θα φέρουμε στο κόσμο! Τα παιδιά απλά θα πληρώσουν τις ...αμαρτίες μας...Και στην εν λόγω περίπτωση είναι το οτι θα μεταθέσουμε την ... αλλαγή, επανάσταση, βίαιη κίνηση, ξερίζωμα πολιτικών και αλλαγή νοοτροπίας, πείτε το όπως θέλετε στο αόριστο μέλλον και εμείς θα πάμε να την σκαπουλάρουμε στο χαλαρό... Δεν νομίζω πως πάει έτσι!

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Οι μονοι που γενοβολανε ειναι οι χρυσαυγιτες.. ετοιμαστητε σε 20 χρονακια να βγουν κυβερνηση

Egeanboy

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2011
Like
258
Πόντοι
36
Οι μονοι που γενοβολανε ειναι οι χρυσαυγιτες.. ετοιμαστητε σε 20 χρονακια να βγουν κυβερνηση
Χμμ αυτό είναι το μόνο σοβαρό κίνητρο να κάνεις οικογένεια και παιδιά! Για να κάνεις Χρυσαυγιτάκια!!! Το μόνο ρίσκο είναι η μάνα τους να ακούει Τατιάνα και όλη τη πουστοπροπαγάνδα και να τα χαλάσει...

Εγγρ.
18 Οκτ 2012
Κριτικές
3
Like
219
Πόντοι
26
Τότε που ο κόσμος ήταν ξυπόλυτος όμως υπήρχε η ελπίδα για ένα καλύτερο αυριο! Τώρα δεν υπάρχει καμιά ελπίδα! Κι αν υπάρχει είναι στο χέρι ΜΑΣ! ΟΧΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΓΕΝΝΙΑΣ!!!
Σωθηκες...τωρα βλεπουν survivor...

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Τι κρατάει την οικογένεια? Η οικονομική άνεση? Δηλ οτι καλύπτεις τις ανάγκες σου αλλιώς φεύγει η αγάπη απ το παράθυρο? Η επικοινωνία? Αμα δηλ εκει υπάρχουν ισχυρές γέφυρες κρατάει και ο γάμος? Το ερωτικό? Αμα εκει λειτουργεί κρατάει ο δεσμός οπότε και η οικογένεια? Ποιο ειναι το πιο ισχυρο στοιχείο? Μετά σε περίπτωση χωρισμού ποιός πληρώνει το τίμημα? Υπέρ της γυναίκας δε βγαίνει το διαζύγιο?

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Τι κρατάει την οικογένεια? Η οικονομική άνεση? Δηλ οτι καλύπτεις τις ανάγκες σου αλλιώς φεύγει η αγάπη απ το παράθυρο? Η επικοινωνία? Αμα δηλ εκει υπάρχουν ισχυρές γέφυρες κρατάει και ο γάμος? Το ερωτικό? Αμα εκει λειτουργεί κρατάει ο δεσμός οπότε και η οικογένεια? Ποιο ειναι το πιο ισχυρο στοιχείο? Μετά σε περίπτωση χωρισμού ποιός πληρώνει το τίμημα? Υπέρ της γυναίκας δε βγαίνει το διαζύγιο?

την οικογενεια μετα απο χρονια γαμου την κραταει η δυναμη της συνηθειας  και η θεληση της γυναικας να εχει ενα υποτιθεμενα ασφαλες περιβαλλον δηλ μια φωλια για τα παιδια της...επισης οι κοινωνικη κατακραυγη κραταει την οικογενεια..δηλ μη χωρισουμε γιατι τι θα πει ο κοσμος η οι συγγενεις-γονεις μας κλπ

η οικονομικη ανεση ειναι επισης προυποθεση για την ευρυθμη λειτουργια μιας οικογενειας ...και η καλη διαχειρηση των πορων..συνηθως απο τη γυναικα..

αν χαθει η μπαλα με τα οικονομικα αρχιζουν οι καυγαδες

σε περιπτωση χωρισμου ουτε η γυναικα ουτε ο αντρας δε πληρωνει το τιμημα....τα παιδια ειναι αυτα που χρεωνονται το βαρος του χωρισμου..νιωθουνοτι κατι εχουν κανει λαθος και ηρθε ο χωρισμος και κυριως νιωθουν οτι κοβονται στα δυο και δε ξερουν που ανηκουν κι εχουν την αισθηση οτι δε τα αγαπαει κανεις

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
την οικογενεια μετα απο χρονια γαμου την κραταει η δυναμη της συνηθειας  και η θεληση της γυναικας να εχει ενα υποτιθεμενα ασφαλες περιβαλλον δηλ μια φωλια για τα παιδια της...επισης οι κοινωνικη κατακραυγη κραταει την οικογενεια..δηλ μη χωρισουμε γιατι τι θα πει ο κοσμος η οι συγγενεις-γονεις μας κλπ

η οικονομικη ανεση ειναι επισης προυποθεση για την ευρυθμη λειτουργια μιας οικογενειας ...και η καλη διαχειρηση των πορων..συνηθως απο τη γυναικα..

αν χαθει η μπαλα με τα οικονομικα αρχιζουν οι καυγαδες

σε περιπτωση χωρισμου ουτε η γυναικα ουτε ο αντρας δε πληρωνει το τιμημα....τα παιδια ειναι αυτα που χρεωνονται το βαρος του χωρισμου..νιωθουνοτι κατι εχουν κανει λαθος και ηρθε ο χωρισμος και κυριως νιωθουν οτι κοβονται στα δυο και δε ξερουν που ανηκουν κι εχουν την αισθηση οτι δε τα αγαπαει κανεις

Πχ ειμαι εργενης εχω σπιτι.. παντρευομαι κανω παιδι χωριζω.. ειμαι παλι εργενης και δεν εχω σπιτι αλλα νοικιαζω αφου το δικο μου το παραχωρισα στο παιδι κ τη πρωην γυναικα μου.. κερδισα ενα παιδι να χω στη ζωη μου και μονο αυτο..

Επισης οι γυναικες που θελουν να παντρευτουν κοιτανε πολυ την ασφαλεια που συνεπάγεται σε χρημα.. αρα και αν κατι στραβώσει παλι θα ναι σε καλυτερη μοιρα.. εμεις οι αντρες τι κοιταμε? Τιποτα μια ερωτικη γυναίκα κυριως που να εχει καλη ψυχη προπάντων.. Λοττο?

marseille

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2017
Like
5
Πόντοι
1
Δυστηχώς δεν είναι έτσι! Αν δεν αλλάξουμε εμείς τι κατάσταση που βιώνουμε τότε μόνο δυστυχείς ανθρώπους θα φέρουμε στο κόσμο! Τα παιδιά απλά θα πληρώσουν τις ...αμαρτίες μας...Και στην εν λόγω περίπτωση είναι το οτι θα μεταθέσουμε την ... αλλαγή, επανάσταση, βίαιη κίνηση, ξερίζωμα πολιτικών και αλλαγή νοοτροπίας, πείτε το όπως θέλετε στο αόριστο μέλλον και εμείς θα πάμε να την σκαπουλάρουμε στο χαλαρό... Δεν νομίζω πως πάει έτσι!

Λιγάκι δύσκολο να γινουν ολα αυτά
Αν αποφασίσω να κάνω οικογένεια θα μεταναστεύω πρώτα σε χώρα οπως η Τσεχία ή η Ουγγαρία
Καλύτερες γυναίκες, καλύτερη ποιότητα ζωής

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
να κάνετε προγαμιαίο συμβόλαιο και να έχετε λύσει εκ των προτέρων περιουσιακά θέματα κλπ...
Επίσης, σημαντικό είναι σε περίπτωση διαζυγίου ο πατέρας να διατηρήσει καλή σχέση με τα παιδιά του και η μάνα (πρώην σύζυγος ) να μήν τα στρέψει εναντίον του. Το τελευταίο είναι ό,τι χειρότερο για έναν πατέρα.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
να κανεις οικογενεια ειναι ρισκο με την οικονομικη κριση εγω χαλαω τα λεφτα μου οπου γουσταρω εγω   και δεν θελω να χασω την ελευθερια μου 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom