Στη παρουσα φαση ειμαι ελευθερος και δεν εχω βλεψεις για γαμο και οικογενεια. Προς το παρων δεν υπαρχει καμια ιδιαιτερη ανασφαλεια ή κενο καθως μπορω να πω πως περναω αρκετα καλα με τους λιγους ελευθερους φιλους που εχω κανοντας αρκετες εκδρομες, ταξιδια κλπ.
Ο προβληματισμος μου εχει να κανει με το πιπιλισμα τυπου "τι θα γινει σε 20 χρονια" οταν ολοι θα ειναι παντρεμενοι και αποκομμενοι απο σενα που καλως η κακως ετσι ειναι καθως το βλεπω ηδη απο παλιους φιλους οι οποιοι ειτε δεν εχουν χρονο ειτε προτιμουν να βγαινουν με αλλα παντρεμενα ζευγαρια με παιδια λες και οσοι ειμαστε ελευθεροι εχουμε λεπρα..
Το προβλημα ξεκιναει στα 45-50 με βασικη αιτια, το οτι οι γυναικες στη Δυση δε θελουν μεγαλες διαφορες ηλικιας. Αν ησουν πχ Ρωσια, Ταυλανδη, Μεξικο, μπορει να παντρευοσουν ανετα στα 55-60 με μια 30αρα και να κανετε 4 παιδια. Πολυ ανετα.
Ελλαδα αυτο ειναι απλως αδυνατο, επειδη σπανια 35αρα θα κοιταξει 50+
Επομενως ειτε θα πρεπει να το παρεις αποφαση και "να παντρευτεις να "ησυχασεις"" (προσεξε τα διπλα εισαγωγικα στο "ησυχασεις") Ελληνιδα μεχρι τα 45-48 σου βαρια 50, ειτε μετα θα πρεπει:
1. Να ασχοληθεις με ηλικιες 38-40+ με πιθανα προβληματα τεκνοποιησης
2. Να βρεις συντροφο οποιασδηποτε ηλικιας Ελληνιδα, αλλα χωρις παιδια στην εξισωση
3. Να μεινεις μονος στην Ελλαδα μεχρι τα βαθεια γεραματα
4. Να ασχοληθεις με γυναικες φτωχων χωρων που δεν εχουν προβλημα ηλικιας. Μπορεις να το κανεις πρακτικα μεχρι τα 60-65 με μεγαλη ευκολια, χωρις να αποκλειται και για μεγαλυτερες ηλικιες. Το προβλημα σου εδω θα ειναι οτι θα χρειαστεις κεφαλαιο και επισης θελει ψαξιμο και υπαρχουν ρισκα και δυσκολιες. Γλωσσα, αποστασεις, απατεωνες, κλπ γενικα τα νερα ειναι θολα, αλλα με αρκετες πιθανοτητες να πετυχεις αυτο που θελεις.
Στη θεση σου θα ξεκινουσα να ψαχνω σοβαρα γυναικες μεταξυ 32-35 (μικροτερες ειναι οι περισσοτερες ανωριμες) εισαι στην ιδανικη ηλικια για αυτο το ταργκετ γκρουπ και υπαρχουν αμετρητες που ψαχνονται.
Απο την αλλη το ρισκο ειναι μεγαλυτερο διοτι αν ο γαμος αποτυχει, θα βασανιστεις για πολυ περισσοτερα χρονια, σε σχεση με πχ αν παντρευτεις στα 50, οπου αρχιζει να μη σε πολυνοιαζει. Καταλαβαινεις τι εννοω