Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 487K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.798
Πόντοι
1.446
μεχρι και η εκκλησια εχει προβλεψει 3 γαμους.
επισης τα παιδια ειναι παντα και δικα σου αρα δεν ειναι παραλογο να πληρωνεις και διατροφη.
αν θες να τα ξεφορτωθεις κι αυτα μαζι με τη γυναικα παω πασο
Το ξέρω αυτό που λες...
Δηλαδή η εκκλησία σου δίνει επίσημα το δικαίωμα για τρεις μαλακίες, αντί για μία... :wink:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
δε διαφωνω, καπως ετσι ειναι απ οσο ξερω αλλα ο χρονος και η βιολογια δεν ενδιαφερονται για την κοινωνια και τις νεες τασεις της μοδας η την πολιτικη. το χειροτερο δε, ειναι οτι αν περασει το τρενο δεν υπαρχει γυρισμος ουτε ρισταρτ

μην είσαι τόσο απόλυτος σ'αυτό

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
εννοω βιολογικα οπου δε μπορεις να κανεις και πολλα. εντασεται στις περιπτωσεις του καλυτερα να ρισκαρεις με καποιες βεβαια περγαμηνες κι ας το μετανιωσεις αργοτερα παρα να μετανιωσεις που δε δοκιμασες

κατά την γνώμη μου η καλύτερη ηλικία για να το κάνει ένας άντρας είναι 40-45 χρ.
εκφράζω καθαρά προσωπική άποψη γιατί πχ μπορεί να πει κάποιος 35 χρ. είναι καλύτερα

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.798
Πόντοι
1.446
H ζωή είναι πολύ μικρή για να προλάβεις να βαρεθείς αυτά που σου αρέσουν.
Και μιας και έγραψες περί βαρεμάρας, ξέρω ένα σωρό παντρεμένους οικογενειάρχες
που έχουν βαρεθεί τη ζωή τους.

Τον προορισμό του τον καθορίζει ο καθένας από μόνος του.
Δεν είμαστε κανένα είδος προς εξαφάνιση ή γαλαζοαίματοι να ανησυχούμε για την διαιώνισή μας.

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η ζωή, ένα καλό ερώτημα πέρα από το αν αξίζει η δημιουργία οικογένειας,
είναι και αν αξίζει σε ένα παιδί η ζωή για την οποία το προορίζουμε.
Δε θα ήθελα με τίποτα να ήμουν παιδί σε αυτές τις εποχές..
Μπράβο ρε φίλε ωραία τα λες...
Δεν είμαστε κανένα είδος προς εξαφάνιση ή γαλαζοαίματοι να ανησυχούμε για την διαιώνισή μας...
Όπως και όταν είχες παραδεχτεί ότι ενώ είσαι παθιασμένοςφίλαθλος, οι περισσότεροι είναι κάφροι και ότι κάποιος γίνεται παθιασμένος φίλαθλος μέσα από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον...

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Σωστές οι παρατηρήσεις πολλών συναδέλφων...Πιστεύω ότι ο χαρακτήρας παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στο αν θα βαρεθείς με την έννοια ότι αν όντως ταιριάζεις με τον άλλο πάντα θα βρίσκετε κάτι να κάνετε...

Ο καιρός περνάει πολύ γρήγορα εξάλλου, για πότε θα πας 50 δεν θα το καταλάβεις :2funny:

Οι εμπειρίες εννοείται ότι δεν πρέπει να είναι μόνο με επαγγελματίες, αυτό είναι διασκέδαση όχι μέτρο σύγκρισης...

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
Η γυναίκα σίγουρα μέχρι 35 το αργότερο για βιολογικούς λόγους, ο άντρας και στα 40 πυροβολαει καλά ακόμα...

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
αν περιμεναν και οι γονεις μας να βρουν ιδανικες συνθηκες πολλοι απο μας αν οχι οι περισσοτεροι δεν θα ειμασταν εδω :wink:
οι δικοι μου τλχ ειχαν πολυ πολυ λιγοτερα απο μια οικονομικη ανεση
Ισχύει αλλά ήταν λίγο αλλιώς οι εποχές τότε.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.798
Πόντοι
1.446
αν περιμεναν και οι γονεις μας να βρουν ιδανικες συνθηκες πολλοι απο μας αν οχι οι περισσοτεροι δεν θα ειμασταν εδω :wink:
οι δικοι μου τλχ ειχαν πολυ πολυ λιγοτερα απο μια οικονομικη ανεση
Γιατί θα το ξέραμε ή θα το καταλαβαίναμε και θα τους κάναμε μήνυση; :2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: sapaki

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.886
Πόντοι
11.096
Το θεμα, φιλε μου, ειναι οτι ποτέ δεν ξερεις τι συνθηκες θα επικρατουν μετα απο 10 χρονια με τον ανθρωπο αυτο. Δε μπορεις να ξρεις εξαρχης τί ανθρωπος εσυ ο ιδιος θα εισαι σε 10 χρονια, τι κομπλεξ θα σου βγουν για τη ζωη που δεν εζησες κλπ. Ποσο μαλλον η γυναικα που ειναι ερμαιο ορμονων και ριαλιτι στην τηλεοραση
Σωστά φιλε μού ποτέ δέν μπορείς νά ξέρεις τι θά βγει σε δέκα χρόνια, αλλά γνώμη μου πότε δέν ξεκινάς οικογένεια αν υπάρχουν αποθυμενα ή γυναίκα όπως λες νά είναι έρμαιο ριαλιτι κλπ....

Παρόλα αυτά επειδή όλα είναι μέσα στο παιχνίδι καί μπορεί να έχει ξεκινήσει κάποιος μέ τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά αργότερα νά τού βγει αλλιώς τουλάχιστον νά χωρίσουν σαν ενήλικες χωρίς φασαρίες κλπ καί νά συνεχίσουν να είναι γονείς για τά παιδιά αν υπάρχουν, αλλά δυστυχώς ποτέ δέν γίνετε αυτό, πάντα ένας από τους δύο οι καί οι δύο στο χωρισμό, διαζύγιο θά βγάλουν εκδικητικες καί εγωιστικες συμπεριφορες καί στήν μέση συνήθως τά παιδιά που τήν πληρώνουν δυστυχώς.

Άκουγα προχθές σε μία παρέα οι περισσότερες ήταν γυναίκες, ή μία είχε χωρίσει πρόσφατα μέ μία κόρη καί οι υπόλοιπες τής έδιναν συμβουλές τού τύπου.... νά του φας όσα μπορείς, κοίτα να τού πάρεις μεγάλη διατροφή τού μαλακά..... μην είσαι χαζή μην τού αφήσεις τίποτα, ζητά το παιδί νά πάει σε ιδιωτικό σχολείο, κλπ κλπ κλπ από εκεί καί πέρα καταλαβενεις τι γίνεται.....

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Σωστά φιλε μού ποτέ δέν μπορείς νά ξέρεις τι θά βγει σε δέκα χρόνια, αλλά γνώμη μου πότε δέν ξεκινάς οικογένεια αν υπάρχουν αποθυμενα ή γυναίκα όπως λες νά είναι έρμαιο ριαλιτι κλπ....

Παρόλα αυτά επειδή όλα είναι μέσα στο παιχνίδι καί μπορεί να έχει ξεκινήσει κάποιος μέ τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά αργότερα νά τού βγει αλλιώς τουλάχιστον νά χωρίσουν σαν ενήλικες χωρίς φασαρίες κλπ καί νά συνεχίσουν να είναι γονείς για τά παιδιά αν υπάρχουν, αλλά δυστυχώς ποτέ δέν γίνετε αυτό, πάντα ένας από τους δύο οι καί οι δύο στο χωρισμό, διαζύγιο θά βγάλουν εκδικητικες καί εγωιστικες συμπεριφορες καί στήν μέση συνήθως τά παιδιά που τήν πληρώνουν δυστυχώς.

Άκουγα προχθές σε μία παρέα οι περισσότερες ήταν γυναίκες, ή μία είχε χωρίσει πρόσφατα μέ μία κόρη καί οι υπόλοιπες τής έδιναν συμβουλές τού τύπου.... νά του φας όσα μπορείς, κοίτα να τού πάρεις μεγάλη διατροφή τού μαλακά..... μην είσαι χαζή μην τού αφήσεις τίποτα, ζητά το παιδί νά πάει σε ιδιωτικό σχολείο, κλπ κλπ κλπ από εκεί καί πέρα καταλαβενεις τι γίνεται.....

έτσι γίνεται γιατί ο νόμος είναι με το μέρος τους δυστυχώς, είναι να μην σου τύχει που λέμε

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.916
Πόντοι
3.506
Αυτό το νήμα, μου είναι το πιο ενδιαφέρον από τα πολλά του site. Παρακολουθώ χρόνια το site και πολύ πρόσφατα γράφτηκα μέλος για να συνεισφέρω στην συλλογική διαλεκτική.
Είμαι 40+++ και δεν έχω κάνει οικογένεια. Όταν ήμουν νέος ένιωθα και ήμουν άτυχος και ανέτοιμος. Τώρα στην ώριμη μου ηλικία νιώθω επιτέλους δυνατός μετά από πολύ καιρό και ίσως έτοιμος ακόμα και για οικογένεια δική μου με την κατάλληλη που θα βρω. Όλα αυτά τα χρόνια, ήταν σαν περίοδος μαθητείας. Όμως πολλοί θα θεωρήσουν ότι στην ηλικία μου το τρένο έχει φύγει.
Παρ όλα αυτά είμαι αισιόδοξος ότι εκεί έξω υπάρχει το άλλο μου μισό και όλα αυτά που λέγονται για τα άσχημα διαζύγια χωρισμούς διατροφές επιμέλεια παιδιών, περιέργως δεν με αποτρέπουν. Ίσως επειδή είναι η ύλη της μαθητείας όπως προείπα, που θα με βοηθήσει να φυλάγομαι, να επιλέγω, και να προσέχω όχι μόνο τις άλλες, αλλά και την δική μου συμπεριφορά. Σκέφτομαι ότι αν εγώ είμαι σωστός απέναντι στην οποιαδήποτε, δεν θα έχω καμία τύψη, οπότε μάλλον θέλω να ρισκάρω. Αλλά θα ρισκάρω πουλώντας ακριβά το τομάρι μου και να επιβάλλω στον άνθρωπο που θα επιλέξω να έχει αντίστοιχη συμπεριφορά απέναντί μου.
Ωραια χαίρομαι με αυτά που λες.

Θα βρεις σίγουρα μια γυναίκα ,θα πάρεις και ένα διαζύγιο και έτσι η μαθητεία θα ολοκληρωθεί

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
769
Πόντοι
81
Συναγωνιστές, αλάνια, φίλοι μουνοτρυγητές,

Δεν υπάρχει αξίζει/δεν αξίζει, τα πάντα είναι υποκειμενικά.

Βασικό φυσικά, να έχεις την επιλογή. Να είσαι οικονομικά ανεξάρτητος και να μπορείς να στηρίξεις γυναίκα και παιδιά. Όχι να κάμεις την αλεπού με τα κρεμαστάρια ('Ε μωρέ εδώ με τη μαμά μένω, πίνω κάτι μπάφους, παίζω Προ 48, ντάξει μωρέ, δεν πιστεύω στα παιδιά γιο...').

Σου ανοίγει επαγγελματικές πόρτες γιατί φοράς ταμπέλα σταθερού, συστημικού, ευκολοεκβίαστου, φουκαράκου 'νοικοκύρη'. Δεν σε φοβούνται, θεωρούν πως τα αρχίδια σου είναι σε βάζο τουρσί που κρατάει η γυναίκα στο ψηλό το ράφι, για τις γιορτές και τις επετείους.

Τα παιδιά τα ίδια, είναι ένας μικρός θησαυρός, αν φυσικά τα μεγαλώσεις σωστά. Ό,τι τους δώσεις, θα εισπράξεις και μάλιστα με τόκους. Για κάποιους καλό, για άλλους φρικτό.

Η γυναίκα που θα σου τα κάνει, είναι ΑΠΟΛΥΤΟΣ τζόγος σε τί θα μεταμορφωθεί μετά τη γέννα. Οι φίλοι μου κι εγώ, όλοι μπερμπάντηδες μουνομαχητές καριέρας, πέσαμε εκεί γύρω στα 40, φτασμένοι επαγγελματικά και μαλακίες τέτοιες. Δεν είχε σημασία αν πήραμε πιπίνες, μεγάλες, χαζές, έξυπνες, ξέκωλες ή σεμνές. ΟΛΟΙ βλαστημάμε την ώρα και τη στιγμή που βάλαμε τα φίδια στον κόρφο μας. Οι μεταμορφώσεις τους από ερωμένες σε έχιδνες, ήταν πέρα από κάθε νοσηρή φαντασία.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

Βασικό φυσικά, να έχεις την επιλογή. Να είσαι οικονομικά ανεξάρτητος και να μπορείς να στηρίξεις γυναίκα και παιδιά. Όχι να κάμεις την αλεπού με τα κρεμαστάρια ('Ε μωρέ εδώ με τη μαμά μένω, πίνω κάτι μπάφους, παίζω Προ 48, ντάξει μωρέ, δεν πιστεύω στα παιδιά γιο...').

Σου ανοίγει επαγγελματικές πόρτες γιατί φοράς ταμπέλα σταθερού, συστημικού, ευκολοεκβίαστου, φουκαράκου 'νοικοκύρη'. Δεν σε φοβούνται, θεωρούν πως τα αρχίδια σου είναι σε βάζο τουρσί που κρατάει η γυναίκα στο ψηλό το ράφι, για τις γιορτές και τις επετείους.

Τα παιδιά τα ίδια, είναι ένας μικρός θησαυρός, αν φυσικά τα μεγαλώσεις σωστά. Ό,τι τους δώσεις, θα εισπράξεις και μάλιστα με τόκους. Για κάποιους καλό, για άλλους φρικτό.

Η γυναίκα που θα σου τα κάνει, είναι ΑΠΟΛΥΤΟΣ τζόγος σε τί θα μεταμορφωθεί μετά τη γέννα. Οι φίλοι μου κι εγώ, όλοι μπερμπάντηδες μουνομαχητές καριέρας, πέσαμε εκεί γύρω στα 40, φτασμένοι επαγγελματικά και μαλακίες τέτοιες. Δεν είχε σημασία αν πήραμε πιπίνες, μεγάλες, χαζές, έξυπνες, ξέκωλες ή σεμνές. ΟΛΟΙ βλαστημάμε την ώρα και τη στιγμή που βάλαμε τα φίδια στον κόρφο μας. Οι μεταμορφώσεις τους από ερωμένες σε έχιδνες, ήταν πέρα από κάθε νοσηρή φαντασία.

απλά respect, τα είπες όλα :hi:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.916
Πόντοι
3.506

Θα πω μια προσευχή στην Παναγία για σένα και τους φίλους σου

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456

Δε τρωω αυτο τον παπα.

Ξερεις μεσα σου εαν μια κανει για σοβαρα και αν θα κρατησει.

Αλλα η συντριπτικη πλειοψηφια δεν εχει αλλη επιλογη αυτη βρηκα με αυτη προχωρησα 3-4-5 χρονια με αυτη θα παω. Λεω και 2-3 ψευτικες δικαιολογιες και κλεινω τα ματια για να πεισω το εαυτο μου. Γιατι η εναλλακτικη ειναι να τη χωρησω και να ψαξω απο την αρχη και ΕΑΝ βρω καποια.

Μπορω να σου πω οτι απο το πρωτο μηνα ξερεις εαν ειναι για σοβαρα καποια η οχι.
Αλλα οι περισσοτεροι λενε οκ κανει καλο σεξ, δεν ειναι για κατι παραπανω, δε θα παρασυρθω εχω τον ελεγχο μεχρι που περνανε οι μηνες και μετα δε μπορεις κανεις πισω..

Μπορω να σου πω οτι 8/10 κακες περιπτωσεις πεφτουν σε αυτη τη κατηγορια.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.916
Πόντοι
3.506
Δε τρωω αυτο τον παπα.

Αλλα η συντριπτικη πλειοψηφια δεν εχει αλλη επιλογη αυτη βρηκα με αυτη προχωρησα 3-4-5 χρονια με αυτη θα παω. Λεω και 2-3 ψευτικες δικαιολογιες και κλεινω τα ματια για να πεισω το εαυτο μου. Γιατι η εναλλακτικη ειναι να τη χωρησω και να ψαξω απο την αρχη και ΕΑΝ βρω καποια.

Αλλα οι περισσοτεροι λενε οκ κανει καλο σεξ, δεν ειναι για κατι παραπανω, δε θα παρασυρθω εχω τον ελεγχο μεχρι που περνανε οι μηνες και μετα δε μπορεις κανεις πισω..

Μπαρούφες λες τυπε
Της γυναικας η καρδιά είναι μια άβυσσος

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.886
Πόντοι
11.096
Δε τρωω αυτο τον παπα.

Αν έχουν ξεκινήσει μέ αυτό τό σκεπτικό έχουν χωρίσει πριν καν παντρευτούν ακόμα, μετά τά αποτελέσματα είναι τά γνωστά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom