Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 496K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
φτυσιμο απο αυτους που εχουν εστω κατι λιγο να τους τραβαει.

εσυ γαμας γκομενες που δε γουσταρεις τιποτα πανω τους?
@sad man έτσι όπως στο έγραψε είναι και ελπίζω να μην είναι πολύ αργά να το καταλάβεις.

Δε σου λέω να καταπιεστείς να γίνεις απλά κάτι που θέλουν οι γκόμενες ή να ακολουθείς κάθε lifestyle μαλακία,
αλλά ξεκίνα με το ερώτημα αν θεωρείς τον εαυτό σου ένα άτομο με το οποίο θα ήθελες ο ίδιος να συναναστρέφεσαι.
Και στη συνέχεια αν βελτιώσεις την σωματική,οικονομική,κ.λ.π. σου κατάσταση,
πρωτίστως για εσένα φυσικά,
θα δεις ότι θα φέρει και μεγαλύτερη προσοχή από τις γυναίκες.

Αν ακολουθήσεις τον δρόμο του μοναχικού αυνάνα τύπου MGTOW,
το μόνο που θα καταφέρεις είναι να γίνεις ένας μίζερος μισογύνης

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.419
Πόντοι
216
@sad man έτσι όπως στο έγραψε είναι και ελπίζω να μην είναι πολύ αργά να το καταλάβεις.

Δε σου λέω να καταπιεστείς να γίνεις απλά κάτι που θέλουν οι γκόμενες ή να ακολουθείς κάθε lifestyle μαλακία,
αλλά ξεκίνα με το ερώτημα αν θεωρείς τον εαυτό σου ένα άτομο με το οποίο θα ήθελες ο ίδιος να συναναστρέφεσαι.

Αν ακολουθήσεις τον δρόμο του μοναχικού αυνάνα τύπου MGTOW,
το μόνο που θα καταφέρεις είναι να γίνεις ένας μίζερος μισογύνης
ειναι καμμενος πλεον, παρα ειναι μεγαλος για να αλλαξει μυαλα.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Δεν μετράνε αυτά στην Ελλάδα.Το νο 1 είναι δικτύωση

Αν είσαι εκτός παρεών/κύκλων,δεν πα να'σαι εμφανίσιμος και με δουλειά,πάλι γκόμενες δεν γνωρίζεις αν δεν έχεις γύρω σου.Πολλοί τέτοιοι 30-40 με δουλειές είναι αγάμητοι ή έχουν την ίδια γκόμενα 10 χρόνια

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Δεν μετράνε αυτά στην Ελλάδα.Το νο 1 είναι δικτύωση

Αν είσαι εκτός παρεών/κύκλων,δεν πα να'σαι εμφανίσιμος και με δουλειά,πάλι γκόμενες δεν γνωρίζεις αν δεν έχεις γύρω σου.Πολλοί τέτοιοι 30-40 με δουλειές είναι αγάμητοι ή έχουν την ίδια γκόμενα 10 χρόνια
Πάλι μαλακίες..........
Αν είσαι εμφανίσιμος,βρίσκεις αυτό που θες.

Α,και αυτά που είπε ο Βαλκάνιος μετράνε.Απλά τα λες όπως σε συμφέρει επειδή εσύ δεν βλέπεσαι και δεν γυμνάζεσαι.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.540
Πόντοι
216
Την καλυτερη δουλεια την εκανε ο Ροναλντο. Παιδια με παρενθετες μητερες που εχουν μηδεν δικαιωματα επανω στα παιδια, και ανατροφη τους απο γκουβερναντες οι οποιες επισης εχουν μηδεν δικαιωματα επανω στα παιδια.
Και ολα αυτα με τη βουλα του νομου, δηλαδη βασει νομου ειναι ο μοναδικος που εχει αποκλειστικο δικαιωμα επανω στα παιδια του. Καμια πουτανα δε μπορει να του καταστρεψει τη ζωη. Κανενας δικαστης δε μπορει να μπει συνεταιρος στα οικονομικα του και του οριζει ποσα διατροφης κλπ
Του βγαζω το καπελο, υποκλινομαι, ειναι το καλυτερο "γκολ" που εχει βαλει στη ζωη του, και μαλιστα με γυριστο ψαλιδακι, αφου γυρισε ολους τους νομους υπερ του, νομους που εχουν καταστρεψει εκατομμυρια αντρων σε ολον τον πλανητη

Συμφωνω και καταλαβαινω απολυτα, γιατι βλεπουμε ποση καταστροφη παιζει στους αντρες, απο τις αχρηστες γυναικες.

Ο μονος μου προβληματισμος ομως, ειναι οτι η φυσιολογικη 'σειρα'/ταξη αν θες, απο αρχαιοτατων χρονων, ειναι να εχουν τα παιδια και μια 'μανα' κοντα τους, να τα φροντιζει, να τα μεγαλωνει. Αν φυσικα αυτη η μανα, ειτε ειναι κακη/αχρηστη(οκ, να ειμαστε δικαιοι-κανεις δεν ειναι τελειος), ή ειναι η απειλη της διαλυσης του αντρα, τοτε ναι, καλυτερα, χιλιες φορες καλυτερα οπως το κανε ο Ροναλντο.
Απλα το καλυτερο setup ειναι να εχουν τα παιδια που μεγαλωνουν διπλα τους, μια σωστη μανα, και οχι την καθε μισθοφορισα παρατρεχαμενη, η οποια ομως απο μια κακη μανα, παιζει να ειναι και καλυτερη.

Ολα ομως συγκλινουν, οτι μπροστα στην δαμοκλειο σπαθη στο κεφαλι του αντρα, το στυλ επιλογων του Ροναλντο ειναι ενδεδειγμενο.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.416
Πόντοι
6.955
Στις Δυτικές κοινωνίες εξαιτίας του γυναικοκεντρισμού, ο γάμος έχει γίνει κάτι σαν ένα συμβόλαιο το οποίο όταν το σπάσει το μέλος γυναίκα τότε έχει σημαντικό όφελος εις βάρος του άλλου μέλους. Το αντίθετο δεν ισχύει για τον άνδρα, οπότε ο συλλογισμός αποδεικνύει πως α γάμος έχει γίνει unfair συμβόλαιο για αυτόν στις παρηκμασμένες δυτικές γυναικοκεντρικές κοινωνίες.
Οι γυναίκες ζώντας μέσα στην πλάνη τους όσο είναι νέες και ποθητές, παραγνωρίζουν το γεγονός πως από κάποια στιγμή και μετά καθώς μεγαλώνουν πέφτει γεωμετρικά η αξία τους στο dating market. Μια 40αρα ή 44αρα μουνάρα πολλοί θέλουν να την γαμήσουν αλλά λίγοι να την παντρευτούν διότι δεν έχει προοπτική ως γυναίκα.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
:sunglasses:

Συνημμένα

• images (8).jpg
    images (8).jpg
    12,6 KB · Εμφανίσεις: 41
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Στις Δυτικές κοινωνίες εξαιτίας του γυναικοκεντρισμού, ο γάμος έχει γίνει κάτι σαν ένα συμβόλαιο το οποίο όταν το σπάσει το μέλος γυναίκα τότε έχει σημαντικό όφελος εις βάρος του άλλου μέλους. Το αντίθετο δεν ισχύει για τον άνδρα, οπότε ο συλλογισμός αποδεικνύει πως α γάμος έχει γίνει unfair συμβόλαιο για αυτόν στις παρηκμασμένες δυτικές γυναικοκεντρικές κοινωνίες.
Οι γυναίκες ζώντας μέσα στην πλάνη τους όσο είναι νέες και ποθητές, παραγνωρίζουν το γεγονός πως από κάποια στιγμή και μετά καθώς μεγαλώνουν πέφτει γεωμετρικά η αξία τους στο dating market. Μια 40αρα ή 44αρα μουνάρα πολλοί θέλουν να την γαμήσουν αλλά λίγοι να την παντρευτούν διότι δεν έχει προοπτική ως γυναίκα.
Σωστά όλα αυτά.
Κάτι που έχω παρατηρήσει,τουλάχιστον στη Γερμανία, είναι πως κοπέλες που μπορεί να είναι πολύ καλοί χαρακτήρες και να έχουν να δώσουν,
να μην αποτελούν επιλογή για κάτι σοβαρό,εξαιτίας της εμφάνισής τους.
Κοπέλες που πριν 100,50,20 χρόνια,θα έβρισκαν έναν άντρα στα κυβικά τους και θα έκαναν οικογένεια.
Τώρα ο άντρας στα κυβικά τους έχει κολλήσει με τις φωτοσοπιαρισμένες μουνάρες στο instagram,δε βάζει νερό στο κρασί του και στο τέλος μένει και αυτός μόνος.

Ξέρω 2 τέτοιες περιπτώσεις,μία συνάδελφο που είναι γαμώ τα άτομα,καλή δουλειά,κ.λ.π.
αλλά παίζει να είναι παρθένα.
Και μία στην ποδηλατική ομάδα,που είναι ψηλή με σωματάρα,αλλά πολύ περίεργη φάτσα και αν και γαμώ τα άτομα,
άντε να την πηδήξει κανείς για τη σωματάρα και να την κάνει σε μερικές βδομάδες.

Η τελευταία εννοείται στην Ελλάδα θα είχε καλοπαντρευτεί και αν ζούσε σε κανένα χωριό της επαρχίας,θα βαρούσαν μαλακία με τις ποδάρες της

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.727
Πόντοι
1.446
Υπαρχουν απειρες "κοπελες τις παντριας" που οταν ερθει η ωρα να χωρισουν γινονται οι μεγαλυτερες καριολες ...

Ακομα και οι πουτανες ψαχνουν μαλακα να παντρευτουν ... αφου τις εχουν ξεμουνιασει 10.000 ατομα...

Γιατι να χαρισεις τα παντα στην καθε καριολα ...

επειδη το λεει ο νομος...?
επειδη το λεει η μανα σου...?
επειδη το λενε οι γκομενες ...?

Κρατος ... μανες και πουτανες ...

Ολοι ειναι μες στο κολπο...!

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Συνάντησα εδώ που μένω ένα παλιό μου φίλο,που είχα να τον δω πολλά χρόνια.Από αυτούς που δεν μπορούσες ποτέ να φανταστείς με γυναίκα και παιδί.Τον είδα μ'ένα μικρό παιδί και τη γυναίκα του (μπαζάκι βέβαια) και μου'ρθε να βάλω τα γέλια.Τελικά όλοι βρίσκουν κάποια στο τέλος

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.312
Πόντοι
4.546
Συνάντησα εδώ που μένω ένα παλιό μου φίλο,που είχα να τον δω πολλά χρόνια.Από αυτούς που δεν μπορούσες ποτέ να φανταστείς με γυναίκα και παιδί.Τον είδα μ'ένα μικρό παιδί και τη γυναίκα του (μπαζάκι βέβαια) και μου'ρθε να βάλω τα γέλια.Τελικά όλοι βρίσκουν κάποια στο τέλος
Θυμάμαι που σου είχα πει ότι για όλους έχει η ζωή και μου απάντησες ΟΧΙ?

• Like
Αντιδράσεις: FARAW
Εγγρ.
15 Δεκ 2008
Like
33
Πόντοι
0
Πολλές φορές (σχεδόν πάντα δηλαδή) οι τύποι που "δεν μπορείς ποτέ να φανταστείς με γυναίκα" κάποια βρίσκουν.
Και αυτό γιατί διακατέχονται από τη νοοτροπία "κάποια να μου κάτσει, μια οποιαδήποτε για να έχω και να κυκλοφορώ μια γκόμενα".
Ε , όλο και κάποια θα βρεθεί πολύ χαμηλής εμφάνισης, κάποια που προκειμένου να μη μείνει στο ράφι θα τον παντρευτεί

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Θυμάμαι που σου είχα πει ότι για όλους έχει η ζωή και μου απάντησες ΟΧΙ?

Εξαρτάται και τί ζωή θες

Αν ο στόχος σου είναι να βρεις ένα μπάζο και να'σαι μαζί του μια ζωή,προφανώς αυτό μπορούν να το κάνουν όλοι

Βέβαια εγώ δεν κατηγορώ κανέναν,ο καθένας όπως νομίζει

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.312
Πόντοι
4.546
Εξαρτάται και τί ζωή θες

Αν ο στόχος σου είναι να βρεις ένα μπάζο και να'σαι μαζί του μια ζωή,προφανώς αυτό μπορούν να το κάνουν όλοι

Βέβαια εγώ δεν κατηγορώ κανέναν,ο καθένας όπως νομίζει
Σίγουρα, επιλογές είναι αυτές

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πολλές φορές (σχεδόν πάντα δηλαδή) οι τύποι που "δεν μπορείς ποτέ να φανταστείς με γυναίκα" κάποια βρίσκουν.
Και αυτό γιατί διακατέχονται από τη νοοτροπία "κάποια να μου κάτσει, μια οποιαδήποτε για να έχω και να κυκλοφορώ μια γκόμενα".
Ε , όλο και κάποια θα βρεθεί πολύ χαμηλής εμφάνισης, κάποια που προκειμένου να μη μείνει στο ράφι θα τον παντρευτεί

Δεν είναι τόσο το θέμα ότι βρήκαν γυναίκα,αλλά το ότι τους βλέπεις με παιδί

Λες ας πούμε δεν έχω εγώ κι έχει αυτός;

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.540
Πόντοι
216
Χωρίζουν ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς, έπειτα από 27 χρόνια γάμου

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Δεν είναι τόσο το θέμα ότι βρήκαν γυναίκα,αλλά το ότι τους βλέπεις με παιδί

Λες ας πούμε δεν έχω εγώ κι έχει αυτός;
Έχεις σκεφτεί ότι και αυτός μπορεί να είδε εσένα και να είπε:
"Δεν απέκτησε παιδί.Πάλι καλά."

Το τι πιστεύεις εσύ για τον εαυτό σου,λίγη σημασία έχει,αν δεν το πιστεύει και ένας ικανός αριθμός άλλων ατόμων.
Φυσικά δεν καθιστά καλύτερό σου τον γνωστό σου,το γεγονός ότι έκανε παιδί.

Εσύ κάθεσαι και συγκρίνεσαι με όλους,βάζοντας τα κριτήρια που έχεις στο κεφάλι σου.
Το έχεις ξανακάνει συγκρίνοντάς σε με ζευγάρια που βλέπεις στο δρόμο,
χωρίς να έχεις ιδέα για ποιους λόγους είναι μαζί.
Δεν πάει έτσι...

Τέλος,δες τις οντισιόν από οποιοδήποτε talent show και θα διαπιστώσεις πόσο στρεβλή είναι η εικόνα που έχει ο καθένας μας,
για τον εαυτό του

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456
Χωρίζουν ο Μπιλ και η Μελίντα Γκέιτς, έπειτα από 27 χρόνια γάμου
Δεν αντεξε ο γαμος τους τις κατηγοριες των ψεκασμενων :confused:

Stories