ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 6.429
- Πόντοι
- 2.356
Πόσο δίκιο έχεις όμως. Τώρα όμως, δυστυχώς, με εξαιρέσεις φυσικά, για να έχεις κάποιο χρόνο μάλλον πρέπει να είσαι άνεργος... όλες σχεδόν οι δουλειές ουσιαστικά σε αποροφάνε... Προσωπικά σε όσες κουραστικές (όχι σωματικά) δουλειές έχω δουλέψει σε σμπαραλιάζουν - δεν έχεις διάθεση μετά και χρόνο για τίποτα. Άσε που πλέον και με τη βούλα του νόμου δεν θα έχεις ελεύθερο χρόνο. Για να έχεις κάπως ελεύθερο χρόνο και μια άλφα κατάσταση θα πρέπει να είσαι τυχερός με καλή εργασία. Η δική μου η γενιά 80-90 - έχει γαμηθεί - μας τσακισε η κριση και χάσαμε πολλά...Πολυτελεια ειναι να εχεις χρονο για εσενα.Αν εχεις χρονο για εσενα και δεν χρωστας πουθενα τοτε εισαι απλα αξιοζηλευτος ιδιως αν δεν εισαι ανεργος.Πολυ πιο ποιοτικο απο παντρεμενους που εχει να τους σηκωθει χρονια με την γυναικα τους και απλως ανεχονται ο ενας τον αλλον ( οικος ανοχης...με την κακη εννοια!)
Δύσκολα θα κάτσουμε να ασχοληθούμε με οικογένειες και τέτοιες πολυτέλειες. Θα είμαστε σε κωλοδουλειές και από γκόμενες μέχρι κανα μπουρδέλο παιδιά... Ούτε στο διάολο δεν το εύχομαι. (μιλάω για μένα έτσι - υπάρχουν τυποι που μια χαρά έχουν βολευτει)
ΥΓ1. Ναι έκαναμε λάθος επιλογές στη ζωή μας - αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό που να το πληρώνουμε τόοοσο ακριβα.
ΥΓ2. Σόρρυ για τη κλάψα πρωί πρωί ρε σείς αλλά βλέπω οι πιο πολλοί είστε ΟΚ άτομα και έχω ένα χώρο να γράφω και "δυο μαλακίες" εδώ και να με διαβάζουν.