P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 218
- Πόντοι
- 346
Ας πω την ιστορια μου κι εγω. Γεννημενος Κοπενχάγη απο πατερα Δανο και μητερα Γερμανοελληνιδα μεχρι τα 10 μου λογω εργασιας γονιων καθε χρονο αλλαζα χωρα. Οποτε ηταν παντα δυσκολο να δημιουργησω δεσμους και φιλιες. 10 ετων επιστρεψαμε μονιμα Δανια στο Αλμποργκ οπου αγορασαμε σπιτι και μειναμε μεχρι τα 15 μου αφου δυστυχως προέκυψε επαγγελματικη προταση για την μητερα μου στην Αθηνα και μετακομισαμε οικογενειακως Αθηνα.
Εκει λοιπον στο σχολειο γνωρισα την Αγκνες η οποια εμενε και ενα στενο πιο κατω απο το σπιτι μας. Ταιριαξαμε αμέσως και εμενα προσωπικα η αισθηση αυτη του να εχω για πρωτη φορα εναν ανθρωπο στην ηλικια μου που να μαστε συνεχεια μαζι ηταν κατι πρωτόγνωρο και ανεκτίμητο. Οταν στα 15 ηρθε η ωρα να ερθω Ελλαδα ηταν μια απο τις πιο δυσκολες φασεις της ζωης μου. Τελικα ηρθα Ελλαδα, περασα στην Ιατρικη και αυτη Φυσικος στην Δανια. Επαφες δεν διακοψαμε ποτε. Μερα παρα μερα μιλουσαμε, Χριστουγεννα και Καλοκαιρια βρισκομασταν ειτε οταν πηγαινα με οιογενεια Δανια ειτε οταν την φιλοξενουσαμε στις καλοκαιρινες μας διακοπες Ελλαδα. Ολη αυτη η φιλικη (το τονιζω) σχεση ειχε φερει κοντα και τις οικογενειες μας. Η φαση συνεχιστηκε και ως φοιτητες.
Χριστουγεννα 2011 (5ετης φοιτητης εγω, αυτη ειχε παρει το πτυχιο Φυσικης και οτι ειχε ξεκινησει να δουλευει) στο Αλμποργκ για τις καθιερωμενες διακοπες, πρωτο βραδυ βγηκαμε και πηδηχτηκαμε για πρωτη φορα και αποφασισαμε να παντρευτούμε. Ετσι στο ξαφνικο. Οι γονεις μας ξαφνιαστηκαν αλλα δεν ηταν αρνητικοι, οποτε 3 μηνες μετα ανεβηκα πανω μονο για γαμο. Παντρευτηκαμε, το καλοκαιρι στις διακοπες εμεινε και εγκυος και σημερα εχουμε εναν γιο 7 ετων. Ολοκληρωνοντας τις σπουδες μου Ελλαδα επεστρεψα εκει για ειδικοτητα οπου και εμεινα 5 χρονια συνολικα και αυτο ηταν και το διαστημα που ουσιαστικα εζησα με γυναικα και παιδι.
Το 2018 της προτειναν να μετακομισει Νορβηγια (σε μια εταιρεια πετρελαϊκή) προταση που δύσκολα μπορουσε να αρνηθει, οποτε εγω αποφασισα να επιστρεψω Ελλαδα και να ανοιξω ιατρειο οπως και εγινε. Πλεον ειμαστε αυτη Νορβηγία, εγω Αθηνα και βρισκομαστε οπως παντα Χριστουγεννα, καλοκαιρια και αδειες.
Κατανοώ πως η οικογένεια μας δεν ειναι ακριβως το συνηθες μοντελο αλλα μπορω να σας διαβεβαιωσω πως η 5ετια που ζησαμε μαζι ηταν οτι καλυτερο εχω ζησει στην ζωη μου και ξερω πως το ιδιο ισχυει και για αυτη. Μακαρι συντομα να εχουμε την δυνατοτητα να μαστε και παλι ετσι. Ερωτευμενος μαζι της δεν θυμαμαι να ημουν μαζι της, αυτη δεν ξερω. Ξερω ομως πως αγαπιομαστε ακομα πολυ και πως καποια στιγμη στην Δανια οταν ημασταν μαζι ισως και να την ερωτευτηκα. 10 και βαλε χρονια αφου την πρωτογνωρισα και αφου ειχαμε κανει μεχρι και παιδι.
Οποτε εγω να ξερετε ειμαι υπερ γενικα του θεσμου, απλα να ειναι δικη σας αποφαση οχι τριτων και να μην υπαρξει η αισθηση της δεσμευσης και της αισθησης πως "οτι εζησα εζησα".
ΣΣ: Γυρνωντας Ελλαδα για να εργαστω εχοντας πια εναν γαμο και ενα παιδι, οι επιτυχιες μου στο αλλο φύλο αυξηθηκαν ραγδαια σε σχεση με πριν που ημουν φοιτητης αλλα και συγκριτικά με συνομιλικους μου πρωην συμφοιτητες που ειναι εργενηδες ακομα. Δεν ξερω αν λεει κατι αυτο για το πως μας βλεπουν οι γυναίκες, εγω ομως νομιζω πως ο γαμος μας βελτιωνει τους αντρες.
Φιλε λυσε μ μια απορια..εσυ την απατας τη γυναικα σ?