Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 487K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.295
Πόντοι
456
λυπαμαι που το γραφω αλλα πιο πολυ θα ελεγα οτι δεν αξιζει.
αξιζει να εχεις παιδια αυτο ειναι σιγουρο.

αλλα δυσκολα θα βρεις γυναικα που θα σταθει διπλα σου σαν οικογενεια σου, σαν συντροφος κ σαν ερωμενη σου

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Γιατι να παντρευτει καποιος εν ετη 2019; Τι εχει να του προσφερει κατι τετοιο;

Γιατί αν δεν κάνεις οικογένεια,το πιθανότερο είναι να καταλήξεις κάποια στιγμή σαν αυτόν

0cFS8dgj4IUAw_Bwq.gif

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Γιατί αν δεν κάνεις οικογένεια,το πιθανότερο είναι να καταλήξεις κάποια στιγμή σαν αυτόν

0cFS8dgj4IUAw_Bwq.gif

Σαν αυτόν μπορείς όμως να καταλήξεις και αν κάνεις οικογένεια με το λάθος άτομο..

paixnidi_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2017
Like
4.295
Πόντοι
456
ο βαλκανιος εχει απολυτο δικιο. εγω να φανταστεις επειδη δεν μου καθεται η καργιολα ψωλαρω με φιλους με γυμνες φωτο της κωλαρας της.
γαμησετα κ αφησετα

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Σαν αυτόν μπορείς όμως να καταλήξεις και αν κάνεις οικογένεια με το λάθος άτομο..

Δεν διαφωνώ,αλλά αν μείνεις αιώνιος μπάκουρος θα καταλήξεις ΣΙΓΟΥΡΑ έτσι.Γιατί θα σε εγκαταλείψουν όλοι κάποια στιγμή.Με γάμο και παιδιά έχεις και κάποιες πιθανότητες να γλυτώσεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Γιατι να παντρευτει καποιος εν ετη 2019; Τι εχει να του προσφερει κατι τετοιο;
Aν δεν σε απασχολει το γεγονος στα 90 σου να εισαι ανημπορος και να εξαρτασαι απο μια βουλγαρα οικιακη βοηθο ή το να σε βρουν αφου ψοφολογησεις απο τη μυρωδια μετα απο δυο μηνες, ολα καλα

Η ζωη εχει πολλα γυρισματα
Το να σε βρει ολομοναχο το γηρας, ειναι τραγικο

Τωρα βεβαια σκεφτεστε επιφανειακα, με τη νοοτροπια αυτου που θελει να μην τον πιανουν κοροιδο οι γυναικες. Μπραβο, μην σε πιασουν, κατσε μονος. Σε 30-40 χρονια να σε δω.

Xeryus Rouge

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
129
Πόντοι
0

Αν εξαιρέσεις περιπτώσεις που ο γάμος γίνεται στο ποδάρι (πχ επειδή το τεστ εγκυμοσύνης έβγαλε σταυρό.. ή ξερωγω επειδή στο Λας Βέγκας ρε παιδί μου  :sunglasses: ), τότε μάλλον δε φταίει ότι ήταν το λάθος άτομο αλλά ότι έγιναν λάθος χειρισμοί κι απ' τους δυο

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Τωρα βεβαια σκεφτεστε επιφανειακα, με τη νοοτροπια αυτου που θελει να μην τον πιανουν κοροιδο οι γυναικες. Μπραβο, μην σε πιασουν, κατσε μονος. Σε 30-40 χρονια να σε δω.
Διαζευγμενος δεν εισαι αλεξ;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αν εξαιρέσεις περιπτώσεις που ο γάμος γίνεται στο ποδάρι (πχ επειδή το τεστ εγκυμοσύνης βγήκε.. ή απλά επειδή στο Λας Βέγκας ρε παιδί μου  :sunglasses: ), τότε μάλλον δε φταίει ότι ήταν το λάθος άτομο αλλά ότι έγιναν λάθος χειρισμοί κι απ' τους δυο
Η πλακα ειναι οτι παντρευεται καποιος μια εντελως ακαταλληλη, και ξεμπερδευει με την δικη του ευθυνη ονομαζοντας την "το λαθος ατομο" αντι να λεει "η λαθος επιλογη μου".

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.179
Πόντοι
2.356
Η ζωη εχει πολλα γυρισματα
Πράγματι.

Όπως και να σου γαμήσει τα πρέκια το γυναικάκι μετά από καμιά 20ετία και να βρεθείς με συναδέλφους σου (θυμάμαι είπες ότι είσαι δικηγόρος), σε γνωστούς και μη εξαιρετέους χώρους αντιδικώντας για τα περιουσιακά στοιχεία, επιμέλεια τέκνων κλπ.

Λες και είναι σίγουρο ότι η κόρη σου θα σε φροντίσει και θα ξενυχτήσει στο νοσοκομείο δίπλα σου, τύπε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πράγματι.

Όπως και να σου γαμήσει τα πρέκια το γυναικάκι μετά από καμιά 20ετία και να βρεθείς με συναδέλφους σου (θυμάμαι είπες ότι είσαι δικηγόρος), σε γνωστούς και μη εξαιρετέους χώρους αντιδικώντας για τα περιουσιακά στοιχεία, επιμέλεια τέκνων κλπ.

Λες και είναι σίγουρο ότι η κόρη σου θα σε φροντίσει και θα ξενυχτήσει στο νοσοκομείο δίπλα σου, τύπε.
Οχι τύπε, δεν ειναι σιγουρο οτι θα με ξενυχτησει η κορη μου.
Αλλά ειναι σιγουρο οτι δεν θα με ξενυχτησει αν δεν εχω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Επιπλεον, προσωπικα σε περιπτωση διαζυγιου δεν θα αντιδικουσα για τιποτα

Να τα παρει ολα