ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.934
- Πόντοι
- 2.356
Μόναχο
Γιατι να παντρευτει καποιος εν ετη 2019; Τι εχει να του προσφερει κατι τετοιο;
Εχεις δοκιμασει εδω;
Olympos Gyros pizza
Schwanthalerstraße 162, 80339
Γιατί αν δεν κάνεις οικογένεια,το πιθανότερο είναι να καταλήξεις κάποια στιγμή σαν αυτόν
Σαν αυτόν μπορείς όμως να καταλήξεις και αν κάνεις οικογένεια με το λάθος άτομο..
Σαν αυτόν μπορείς όμως να καταλήξεις και αν κάνεις οικογένεια με το λάθος άτομο..
Aν δεν σε απασχολει το γεγονος στα 90 σου να εισαι ανημπορος και να εξαρτασαι απο μια βουλγαρα οικιακη βοηθο ή το να σε βρουν αφου ψοφολογησεις απο τη μυρωδια μετα απο δυο μηνες, ολα καλαΓιατι να παντρευτει καποιος εν ετη 2019; Τι εχει να του προσφερει κατι τετοιο;
Να μην επιλεξεις το λαθος ατομοΣαν αυτόν μπορείς όμως να καταλήξεις και αν κάνεις οικογένεια με το λάθος άτομο..
Διαζευγμενος δεν εισαι αλεξ;Τωρα βεβαια σκεφτεστε επιφανειακα, με τη νοοτροπια αυτου που θελει να μην τον πιανουν κοροιδο οι γυναικες. Μπραβο, μην σε πιασουν, κατσε μονος. Σε 30-40 χρονια να σε δω.
Η πλακα ειναι οτι παντρευεται καποιος μια εντελως ακαταλληλη, και ξεμπερδευει με την δικη του ευθυνη ονομαζοντας την "το λαθος ατομο" αντι να λεει "η λαθος επιλογη μου".Αν εξαιρέσεις περιπτώσεις που ο γάμος γίνεται στο ποδάρι (πχ επειδή το τεστ εγκυμοσύνης βγήκε.. ή απλά επειδή στο Λας Βέγκας ρε παιδί μου ), τότε μάλλον δε φταίει ότι ήταν το λάθος άτομο αλλά ότι έγιναν λάθος χειρισμοί κι απ' τους δυο
ΟχιΔιαζευγμενος δεν εισαι αλεξ;
Πράγματι.Η ζωη εχει πολλα γυρισματα
αν δεν γινομαι αδιακριτος.. εδω σερφαρεις με την συναινεση της συζυγου, ή στο κρυφο;
Στο κρυφοαν δεν γινομαι αδιακριτος.. εδω σερφαρεις με την συναινεση της συζυγου, ή στο κρυφο;
Οχι τύπε, δεν ειναι σιγουρο οτι θα με ξενυχτησει η κορη μου.Πράγματι.
Όπως και να σου γαμήσει τα πρέκια το γυναικάκι μετά από καμιά 20ετία και να βρεθείς με συναδέλφους σου (θυμάμαι είπες ότι είσαι δικηγόρος), σε γνωστούς και μη εξαιρετέους χώρους αντιδικώντας για τα περιουσιακά στοιχεία, επιμέλεια τέκνων κλπ.
Λες και είναι σίγουρο ότι η κόρη σου θα σε φροντίσει και θα ξενυχτήσει στο νοσοκομείο δίπλα σου, τύπε.