Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 487K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Επιπλεον, προσωπικα σε περιπτωση διαζυγιου δεν θα αντιδικουσα για τιποτα
Να τα παρει ολα
Κυριολεκτω.
Υ.Γ. Και μετα θα παρω αλλη.
Δεν ειπαμε να μην ειμαστε Πυρφοροι ;

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.179
Πόντοι
2.356
Οχι τύπε, δεν ειναι σιγουρο οτι θα με ξενυχτησει η κορη μου.
Αλλά ειναι σιγουρο οτι δεν θα με ξενυχτησει αν δεν εχω.
Τύπε, στο προηγούμενο post έγραψες μεγάλες ανοησίες. Όποιος πιστεύει ότι κάνοντας οικογένεια, θα τον γηροκομήσουν τα παιδιά του, έχει χάσει το παιχνίδι από χέρι.

Μακάρι να έχεις βρει το ιδανικό για σένα, πάντως. Διότι αυτό είναι το ζητούμενο.

Άντε καληνύχτες. :)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Aν δεν σε απασχολει το γεγονος στα 90 σου να εισαι ανημπορος και να εξαρτασαι απο μια βουλγαρα οικιακη βοηθο ή το να σε βρουν αφου ψοφολογησεις απο τη μυρωδια μετα απο δυο μηνες, ολα καλα

Η ζωη εχει πολλα γυρισματα
Το να σε βρει ολομοναχο το γηρας, ειναι τραγικο

Έχεις δίκιο τύπε.
Σε νοσοκομείο που πέθανε θείος μου, είχα πετύχει παντρεμένο με 4 κόρες.
Πήγαν οι 4 κόρες του , μαζί με την καριόλα τη μάνα τους, ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ,
ΤΟΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ , ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ... ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ
Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 4 ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΞΑΝΑΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ.

Σκέψου να μην είχε γυναίκα και 4 κόρες ο τύπος. Θα ψόφαγε μόνος του.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Όποιος πιστεύει ότι κάνοντας οικογένεια, θα τον γηροκομήσουν τα παιδιά του, έχει χάσει το παιχνίδι από χέρι.

Τύπε εαν φέρθηκες καλά στα παιδιά σου και δεν ήσουν κανα τομάρι,πες μου κάποιο λόγο να μην σε γηροκομήσουν.Ειλικρινά για μένα θα είναι παράλογο και απάνθρωπο.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.179
Πόντοι
2.356
Διότι υπάρχουν καθήκια, παρτάκηδες, μουνόπανα. Η αδερφή μου είναι ένα τέτοιο άτομο.

Σε κάλυψα μια και πρέπει να την κάνω για ύπνο;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τύπε εαν φέρθηκες καλά στα παιδιά σου και δεν ήσουν κανα τομάρι,πες μου κάποιο λόγο να μην σε γηροκομήσουν.

Άπειροι λόγοι φίλε.
Άστο.
Λόγω δουλειάς, ξέρω άπειρες ιστορίες ηλικιωμένων.

Παντρεύεται η γαμιόλα κόρη έναν ξεφτίλα που κάνει μπίζνες με τα λεφτά του πεθερού.
Ο μπαμπάς δίνει στην κόρη 1,5 ντουζίνα διαμερίσματα.
Ο μαλάκας της τα πουλάει όλα.
Ζητάνε από το γέρο να τους δώσει και το τελευταίο ακίνητο , μια μονοκατοικία που μένει με τη γριά του !
ΔΕΝ ΤΗ ΔΙΝΕΙ .... ΔΕΝ ΤΟΝ .... ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ ΠΟΤΕ !!!!!!

Τον έθαψε ο δήμος το γέρο (έμεινε τελευταίος).

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Διότι υπάρχουν καθήκια, παρτάκηδες, μουνόπανα. Η αδερφή μου είναι ένα τέτοιο άτομο.

Σωστός, έτσι είναι.
Τα αδέλφια του πατέρα μου. Καθίκια όλοι .
Ο πατέρας μου δεν πήρε τίποτε από τα πατρικά και ήταν αυτός που τους κοίταξε και τους 2 γονιούς του.
Οι άλλοι πήραν την περιουσία και έδωσαν τα αρχίδια τους.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Aν δεν σε απασχολει το γεγονος στα 90 σου να εισαι ανημπορος και να εξαρτασαι απο μια βουλγαρα οικιακη βοηθο ή το να σε βρουν αφου ψοφολογησεις απο τη μυρωδια μετα απο δυο μηνες, ολα καλα

Η ζωη εχει πολλα γυρισματα
Το να σε βρει ολομοναχο το γηρας, ειναι τραγικο

Τωρα βεβαια σκεφτεστε επιφανειακα, με τη νοοτροπια αυτου που θελει να μην τον πιανουν κοροιδο οι γυναικες. Μπραβο, μην σε πιασουν, κατσε μονος. Σε 30-40 χρονια να σε δω.

Εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που εγραψες, το ξερω.

Δεν με απασχολει το τι θα συμβει, ξερω πολυ καλα οτι ειναι πολυ πιθανον να καταληξω οπως ακριβως το εγραψες.

Προτιμω να καταληξω ετσι παρα να μπω σε γαμο-οικογενεια. Εχω δει δεκαδες ανθρωπους που μπηκαν σε γαμο-οικογενεια και κατεστρεψαν τη ψυχικη-σωματικη τους υγεια καθως και τα οικονομικα τους. Ειτε εντος του γαμου με τα διαφορα προβληματα ειτε μετα το διαζυγιο.

Και αυτοι, για να αποφυγουν αυτο που εγραψες μπηκαν στο γαμο, δεν τους βγηκε ομως.

Χιλιαδες παραδειγματα καθημερινα γυρω μας. Χωρισμενοι, να πληρωνουν, να πονανε και να ειναι μονοι τους και παλι.

Καλυτερα μονος απο την αρχη, γκομενες, παιχνιδι και οσο με παει. Στα αρχιδια μου απλα, ζω οπως θελω. Ελευθερος. Κανω οτι θελω. Οταν το θελω. Οτι ερθει στο μελλον, ας ερθει. Δεν φοβαμαι, δεν χρειαζομαι καποιον. Ουτε προκειται να σε φροντισει η γυναικα ή τα παιδια σου. Αυτα ηταν αλλες εποχες, με αλλους ανθρωπους και διαφορετικες κοινωνικες συνθηκες.

Ως αντρας, δυο πραγματα χρειαζεσαι στη ζωη σου. Λεφτα και να σου σηκωνεται η πουτσα για να γαμας. Ολα τα αλλα ειναι μαλακιες.

Οταν εχεις λεφτα, εχεις πιο πολλες πιθανοτητες για καλα γηρατεια παρα οταν εισαι μισθωτος με οικογενεια.

Ξερεις ποσοι λεφταδες ειναι στα 70-80 τους και ακομα ειναι και ζουν μαζι με μικρουλες; Πεθαινουν στις επαλξεις, ποσο πιο ομορφο τελος;

Ολα τα αλλα, ειναι σκηνες απο το παρελθον, παλιες καλες ελληνικες ταινιες. Δεν υπαρχουν πλεον αυτα που λες, υπηρχαν σε αλλες γενιες, οχι στη δικη μου.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Σε κάλυψα μια και πρέπει να την κάνω για ύπνο;

Όσοι είναι τέτοιοι,να πάνε να πνιγούν.Γονέας που φέρθηκε καλά στα παιδιά του και του φέρονται έτσι,μακάρι να τους καταραστεί.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τύπε, στο προηγούμενο post έγραψες μεγάλες ανοησίες. Όποιος πιστεύει ότι κάνοντας οικογένεια, θα τον γηροκομήσουν τα παιδιά του, έχει χάσει το παιχνίδι από χέρι.

Μακάρι να έχεις βρει το ιδανικό για σένα, πάντως. Διότι αυτό είναι το ζητούμενο.

Άντε καληνύχτες. :)
Aνοησιες δεν εγραψα σιγουρα.
Προφανως ομως χτυπησα "νευρο" και αναστατωθηκες

Δεν το εκανα επιτηδες παντως

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Έχεις δίκιο τύπε.
Πήγαν οι 4 κόρες του , μαζί με την καριόλα τη μάνα τους, ΤΟΝ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ,

Καποιος τον πηγε στο νοσοκομειο παντως...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Σωστός, έτσι είναι.
Τα αδέλφια του πατέρα μου. Καθίκια όλοι .
Ο πατέρας μου δεν πήρε τίποτε από τα πατρικά και ήταν αυτός που τους κοίταξε και τους 2 γονιούς του.
Οι άλλοι πήραν την περιουσία και έδωσαν τα αρχίδια τους.
Πώς γινεται αυτο ρε τύπε

Εγω ξερω οτι το συνηθισμενο ειναι να παιρνει το σπιτι αυτος που προσεχει τους γονεις

Ετσι θυμαμαι και τις παλιοτερες δεκαετιες
Ηταν ξερω γω 4 αδελφια
Τα 3 εφευγαν στο εξωτερικο και εμενε ο τεταρτος να φυλαει τους γονεις, αλλά επαιρνε το πατρικο σπιτι

Και οι 3 δεν διεκδικουσαν ποτέ τιποτα

Βεβαια στα δικαστηρια ξερω περιπτωσεις που καποια νυφη επειθε εναν αδελφο να διεκδικησει μετα απο 40 χρονια

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που εγραψες, το ξερω.

Δεν με απασχολει το τι θα συμβει, ξερω πολυ καλα οτι ειναι πολυ πιθανον να καταληξω οπως ακριβως το εγραψες.

Προτιμω να καταληξω ετσι παρα να μπω σε γαμο-οικογενεια. Εχω δει δεκαδες ανθρωπους που μπηκαν σε γαμο-οικογενεια και κατεστρεψαν τη ψυχικη-σωματικη τους υγεια καθως και τα οικονομικα τους. Ειτε εντος του γαμου με τα διαφορα προβληματα ειτε μετα το διαζυγιο.

Και αυτοι, για να αποφυγουν αυτο που εγραψες μπηκαν στο γαμο, δεν τους βγηκε ομως.

Χιλιαδες παραδειγματα καθημερινα γυρω μας. Χωρισμενοι, να πληρωνουν, να πονανε και να ειναι μονοι τους και παλι.

Καλυτερα μονος απο την αρχη, γκομενες, παιχνιδι και οσο με παει. Στα αρχιδια μου απλα, ζω οπως θελω. Ελευθερος. Κανω οτι θελω. Οταν το θελω. Οτι ερθει στο μελλον, ας ερθει. Δεν φοβαμαι, δεν χρειαζομαι καποιον. Ουτε προκειται να σε φροντισει η γυναικα ή τα παιδια σου. Αυτα ηταν αλλες εποχες, με αλλους ανθρωπους και διαφορετικες κοινωνικες συνθηκες.

Ως αντρας, δυο πραγματα χρειαζεσαι στη ζωη σου. Λεφτα και να σου σηκωνεται η πουτσα για να γαμας. Ολα τα αλλα ειναι μαλακιες.

Οταν εχεις λεφτα, εχεις πιο πολλες πιθανοτητες για καλα γηρατεια παρα οταν εισαι μισθωτος με οικογενεια.

Ξερεις ποσοι λεφταδες ειναι στα 70-80 τους και ακομα ειναι και ζουν μαζι με μικρουλες; Πεθαινουν στις επαλξεις, ποσο πιο ομορφο τελος;

Ολα τα αλλα, ειναι σκηνες απο το παρελθον, παλιες καλες ελληνικες ταινιες. Δεν υπαρχουν πλεον αυτα που λες, υπηρχαν σε αλλες γενιες, οχι στη δικη μου.
Επιλογη λοιπον. Οκ, σεβαστο.

Ειχα βεβαια εναν φοβο οπως διαβαζα το κειμενο σου, οτι θα ελεγες στο τελος οτι "αν γινω ανημπορος, αυτοκτονω κιολας και καθαρισα"

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Έχεις δίκιο τύπε.

Μπραβο ρε αδερφε, πες τα γιατι μονο εγω ακουγομαι μυστηριος και καταδικασμενος να πεθανω μονος μου...

Με ολο το σεβασμο, χωρις καμια προθεση για αντιπαραθεση.

Εγραψε ο Αλεξ οτι μπαινει εδω στο κρυφο, οπως αλλωστε ολοι οσοι εχουν γαμο ή σχεση. Λογικο ειναι, δεν κρινω κανεναν.

Δεν ειναι καλυτερα να εισαι ελευθερος και που και που οταν τυχαινει, να γραφεις ενω σου παιρνει πιπα το χ μουνακι;

Το εχεις ζησει ποτε Αλεξ; Εχεις ζησει ποτε ετσι; Προτιμω αγαπητε να πεθανω μονος και να με βρουν απο τη βρωμα (στα αρχιδια μου κιολας τετοιο ραμολιμεντο που θα εχω γινει) αλλα να ζω οπως θελω τη καθε στιγμη εως τοτε. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΑΝΕΤΟΣ, ΚΥΝΗΓΟΣ, ΑΝΤΡΙΚΑ.

Δεν εχω την αναγκη καμιας αγαπης και γυναικας-κορης να με φροντισουν ή να με αγκαλιασουν. Στα αρχιδια μου.

Λεφτα και να μου σηκωνεται η πουτσα. Αυτα χρειαζομαι στη ζωη μου.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Επιλογη λοιπον. Οκ, σεβαστο.

Ειχα βεβαια εναν φοβο οπως διαβαζα το κειμενο σου, οτι θα ελεγες στο τελος οτι "αν γινω ανημπορος, αυτοκτονω κιολας και καθαρισα"

Οχι Αλεξ, αυτα τα αφηνω για τα καψουλια, εγω δεν κανω μπαμ.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Πώς γινεται αυτο ρε τύπε

Εγω ξερω οτι το συνηθισμενο ειναι να παιρνει το σπιτι αυτος που προσεχει τους γονεις

Ετσι θυμαμαι και τις παλιοτερες δεκαετιες
Ηταν ξερω γω 4 αδελφια
Τα 3 εφευγαν στο εξωτερικο και εμενε ο τεταρτος να φυλαει τους γονεις, αλλά επαιρνε το πατρικο σπιτι

Τύπε με συμβόλαια είχες ασχοληθεί καθόλου ;
Δεν είχες δει γονείς, κωλόγερους, να πουλάνε σπίτια και χωράφια ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ;;;
Και να τα τρώνε όλα τα αγαπημένα κωλόπαιδα ;;;;
Πόσες οικογενειακές ιστορίες ξέρεις ;;;;;;;

Παντού δίκαιες μοιρασιές έβλεπες εσύ ;;;;;;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Μπραβο ρε αδερφε, πες τα γιατι μονο εγω ακουγομαι μυστηριος και καταδικασμενος να πεθανω μονος μου...

Με ολο το σεβασμο, χωρις καμια προθεση για αντιπαραθεση.

Εγραψε ο Αλεξ οτι μπαινει εδω στο κρυφο, οπως αλλωστε ολοι οσοι εχουν γαμο ή σχεση. Λογικο ειναι, δεν κρινω κανεναν.

Δεν ειναι καλυτερα να εισαι ελευθερος και που και που οταν τυχαινει, να γραφεις ενω σου παιρνει πιπα το χ μουνακι;

Το εχεις ζησει ποτε Αλεξ; Εχεις ζησει ποτε ετσι; Προτιμω αγαπητε να πεθανω μονος και να με βρουν απο τη βρωμα (στα αρχιδια μου κιολας τετοιο ραμολιμεντο που θα εχω γινει) αλλα να ζω οπως θελω τη καθε στιγμη εως τοτε. ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΑΝΕΤΟΣ, ΚΥΝΗΓΟΣ, ΑΝΤΡΙΚΑ.

Δεν εχω την αναγκη καμιας αγαπης και γυναικας-κορης να με φροντισουν ή να με αγκαλιασουν. Στα αρχιδια μου.

Λεφτα και να μου σηκωνεται η πουτσα. Αυτα χρειαζομαι στη ζωη μου.

Κι εγώ παντρεμένος είμαι φίλε. Πιθανόν όχι πολύ συμβατικός (ειδικά τα τελευταία χρόνια).
Αυτά που λες (περί γάμους & ελευθερίας), δεν ισχύουν  , προφανώς, είσαι νεότερος από εμάς. Μάλλον είσαι μικρότερος από 35.

Είναι σημαντικό να έχει κάποιος απογόνους. Είναι σημαντικί και για τους γονείς του να βλέπουν εγγόνια.

Χωρίς να θέλω να σε θίξω, μήπως έχεις τέτοιες απόψεις, επειδή χώρισαν οι γονείς σου όταν ήσουν μικρός ;;;;

Για καριόληδες γονείς, που μπορεί να έχουν περιουσία 10 μύρια και να μην αφήσουν τίποτε σε ένα παιδί
ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ, ξέρω άπειρες ιστορίες. Με ακρίβεια 100%.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Για καριόληδες γονείς, που μπορεί να έχουν περιουσία 10 μύρια και να μην αφήσουν τίποτε σε ένα παιδί
ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ, ξέρω άπειρες ιστορίες. Με ακρίβεια 100%.
Ε τωρα κι εσυ.

Ακομη κι αν ο πατερας μου αφησει 10 εκατομμυρια στον αδελφο μου και σε εμενα τιποτα, δικαιουμαι νομιμη μοίρα. Δεν θα μεινω στον ασο.

Μακαρι να ειχε ο πατερας μου 10 εκατομμυρια και να μην μου αφηνε τιποτα, παρα να εχει 10 χιλιαρικα και να μου αφησει τα μισα  :2funny:

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Τύπε με συμβόλαια είχες ασχοληθεί καθόλου ;
Δεν είχες δει γονείς, κωλόγερους, να πουλάνε σπίτια και χωράφια ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ;;;
Και να τα τρώνε όλα τα αγαπημένα κωλόπαιδα ;;;;
Πόσες οικογενειακές ιστορίες ξέρεις ;;;;;;;

Παντού δίκαιες μοιρασιές έβλεπες εσύ ;;;;;;

Ακου Αλεξ, ακου αυτο, θα σου αρεσει.

Διωροφο. Σε καλη περιοχη, τεραστιο. Πολυτελη κατασκευη. Στην ουσια, ενα σπιτι ισογειο, ενα πρωτος, ενα δευτερος. Κηποι, τζακια, γκαζον, ψησταριες, τα παντα. Φουλ εξτρα.

Πατερας, μανα, γιος. Ο γιος εμενε στο δευτερο, οι γονεις στο πρωτο και το ισογειο το νοικιαζαν σε μια οικογενεια.

Γνωριζει ο γιος μια γυναικα. Τη παει για γαμο. Ερχονται και μενουν στο δευτερο. Του ζηταει να ξενοικιασουν το ισογειο να μην εχουν ξενους μεσα στα ποδια τους. Του κανει παιδια. Μενει σπιτι, να μεγαλωνει τα παιδια. Τακωνεται ολη μερα συνεχεια με τους γερους. Πεθαινει ο γερος, ανακοπη. Μενει η γρια. Ζηταει η γυναικα απο τον αντρα να παει τη μανα του σε ιδρυμα, δεν μπορει να την φροντιζει. Τη παει. Τη παρατανε εκει. Δεν πανε καν τα εγγονια να τα βλεπει.

Αρχοντισα η αλλη. Ξεβρακωτη ηρθε. Πουλανε ολο το διωροφο για να στησουν και καλα επιχειρηση να εχουν και τα παιδια δουλεια για οταν μεγαλωσουν. Μενουν στο δικο της το σπιτι, ενα διαμερισμα. Χωριζουν, τον πεταει εξω. Κραταει τα μισα απο την επιχειρηση. Βλεπει τα παιδια καθε δευτερη εβδομαδα. Πηγαινει και τα χωνει σε κωλομπαρα και γυριζει απο εδω και απο εκει και του τρωνε τα λεφτα τα τσακαλια. Πινει. Εχει κανει κοιλαρα. Εχει παρατησει τον εαυτο του. Καταθλιπτικος. Φημες λενε οτι πηγαινει στο ιδρυμα και κλαιει πανω στη μανα του που την ειχε παρατησει. Η τυπισα μια χαρα, ολα. Μια χαρα τα παιδια, μια χαρα και αυτη. Κονομησε και μιση επιχειρηση. Απο το πουθενα. Λαμβανει διατροφη και εσοδα απο την επιχειρηση. Φημες λενε οτι τα αφηνει που και που στη μανα της και πηγαινει και ψωλιαζεται με διαφορους που καμακωνει στο γυμναστηριο στα σοσιαλ ή οπου αλλου βρει. Καλα κανει. Αλλο ειναι το θεμα, δεν τη κρινουμε. Απλα δες τι παιζει.

Δεκαδες παραδειγματα τετοια γυρω μας, και χειροτερα ακομα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom