Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 479K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Μηνύματα
10.673
Κριτικές
6
Like
11.044
Πόντοι
3.936
το 5% των γαμων που ναι η κοπελα ειναι για σπιτι και οικογενεια, εχει θεληση και τις ικανοτητες για κατι ομορφο και διαχρονικο
Ποσες ειναι αυτες ομως; Που θα εχουν μυαλα για συζυγια και μητροτητα και ανατροφη τεκνων κτλπ;
Ξερεις που τη πατανε ολοι οι μαλακες; Πιστευουν οτι η χ γυναικα που βρηκαν ανηκει σε αυτο το 5%.

Οταν βλεπουν την αληθεια, ειναι πλεον αργα.

σε οποιον δεν αρεσει η αληθεια και θελει να πλασει τη δικη του αληθεια μεσα στο κεφαλι του επειδη την αντεχει καλυτερα και δεν τον στενοχωρει, λυπαμαι αλλα η αληθεια ειναι διαφορετικη.
Στα αστυνομικα τμηματα, στα δικηγορικα γραφεια, στα δικαστηρια, στα ξενοδοχεια ημιδιαμονης, μεσα στα μηνυματα των κλειδωμενων κινητων, εκει βρισκεται η αληθεια. Καθημερινα.
:thumbsup:  :hi:
 

GeorgioSKG

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2019
Μηνύματα
50
Like
36
Πόντοι
0
Για το 5% (μεγαλο ποσοστο ειπα) των γαμων που ναι η κοπελα ειναι για σπιτι και οικογενεια, εχει θεληση και τις ικανοτητες για κατι ομορφο και διαχρονικο δεν ισχυουν τα οσα εγραψα.

Ποσες ειναι αυτες ομως; Που θα εχουν μυαλα για συζυγια και μητροτητα και ανατροφη τεκνων κτλπ;

Ξερεις που τη πατανε ολοι οι μαλακες; Πιστευουν οτι η χ γυναικα που βρηκαν ανηκει σε αυτο το 5%.

Οταν βλεπουν την αληθεια, ειναι πλεον αργα.

Ολοι θελουν συντροφικοτητα, κατι το ομορφο, οικογενεια, παιδια, αγαπη, και ολα τα ομορφα που εχουμε στο μυαλο μας περι γαμου. Κανεις δεν ειπε οτι δεν ειναι ομορφος ο γαμος και η δημιουργια οικογενειας.

Δεν υπαρχουν οπως τα προσωπα για να ενσαρκωσουν αυτους τους ρολους. Δεν υπαρχουν οι κοινωνικες συνθηκες (ειδικα στη δυση) στο να πετυχει κατι τετοιο.

Ευχομαι σε οποιον το εχει ηδη κανει, να πανε ολα καλα και να βρηκε γυναικα απο το 5%. Χαιρομαι οταν βλεπω πραγματικα αγαπημενα ζευγαρια που καθημερινα ο ενας ζει για τον αλλον και οι δυο τους μαζι για τα παιδια τους και ειναι σωστοι γονεις και προσπαθουν και αγωνιζονται για τη σωστη ανατροφη των παιδιων τους.

Σπανια ομως, πολυ σπανια εχει συμβει κατι τετοιο. Δυστυχως.

Τωρα σε οποιον δεν αρεσει η αληθεια και θελει να πλασει τη δικη του αληθεια μεσα στο κεφαλι του επειδη την αντεχει καλυτερα και δεν τον στενοχωρει, λυπαμαι αλλα η αληθεια ειναι διαφορετικη.

Στα αστυνομικα τμηματα, στα δικηγορικα γραφεια, στα δικαστηρια, στα ξενοδοχεια ημιδιαμονης, μεσα στα μηνυματα των κλειδωμενων κινητων, εκει βρισκεται η αληθεια. Καθημερινα.
Έγραψες...
 

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Μηνύματα
1.247
Like
875
Πόντοι
96
Μολις εμαθα για ενα νεο διαζυγιο.
Εχει ενδιαφερον και το πως εγινε ομως....

Ζευγαρι δουλευε σε μαναβικο(ιδιοκτητο), και μαλιστα πηγαινε καλα!
Καποια στιγμη η γυναικα πηγε και αγορασε εσωρουχα σε κοντινο μαγαζι.
Καποια αλλη μερα περνα η ιδιοκτητρια του μαγαζιου με τα εσωρουχα, να παρει τα ζαρζαβατικα της απο το μαναβικο.
Ελειπε η γυναικα, και ρωτησε τον αντρα, αν του ηταν καλά τα εσωρουχα που του πηρε η γυναικα του!
Μονο που η γυναικα του, δεν τα ειχε παρει για το συζυγο, αλλα για τον γκομενο!!!!!!
Περιττο να πω τι επακολουθησε....

Κριμα. Με 3 παιδια κιολας, στο λυκειο...
Αχρηστες, αμυαλες, διαλυουν τα σπιτια τους....

Οικογενειες με τις συγχρονες ελλεεινιδες...
μακρια...

Αν ο μανάβης δεν είχε γκόμενα, κακώς κάκιστα. Παράλληλες σχέσεις τις λέμε.

3 παιδιά στο λύκειο σημαίνει 20-25 χρόνια σχέση, πολλά.
Κακώς χωρίσανε, αν ήτανε μόνο αυτός ο λόγος.

Επειδή έχω περάσει από αυτό το λούκι (10 χρόνια σχέση με διαλείμματα και 20 χρόνια γάμος), η ρουτίνα σκοτώνει, οι γκόμενοι σώζουν τους γάμους. Το να μεγαλώνεις παιδιά είναι ευχάριστο μεν, ζόρι δε.

Εκείνο που ήθελα ήταν έναν άνθρωπο ευτυχισμένο, χαρούμενο που να σέβεται την οικογένειά του και δεν με απασχολούσαν οι λεπτομέρειες (δεν ήθελα να μάθω γιατί ήταν χαρούμενη :) )

Χώρισα όταν έφτασα στην ηλικία που αρχίσανε τα ψυχολογικά της, γύρω στα 50 + της, μετά από 3-4 χρόνια υπομονής .

Και χωρισμένοι έχουμε σχεδόν καθημερινή τηλεφωνική επαφή, μεγάλωσα μ'αυτόν τον άνθρωπο, έχουμε και 2 παιδιά στα 25 με 30, ακόμα ενδιαφερόμαστε γι αυτά.

Και λογαριάζω να πεθάνω μόνος, δεν θέλω άλλη μακροχρόνια σχέση, δώσαμε ..

ΥΓ
Αντε και μερικοί στίχοι, για λίγη ποίηση :)

1. If you cannot be with the one one you love, love the one you're with (Stephen Stills)
2. Oσο σ'αγαπώ, σ' ελευθερώνω (Νικολακοπούλου, ο δρόμος με τα χάλκινα)
3. Που ζήσαμε μαζί τόσα πολλά και πιά δεν γνωριζόμαστε (Κατσιμιχαίοι, Απρίλη Ψεύτη, Νύχτωσε νύχτα - νύχτωσε). Αυτό μόνο οι μακροχρόνια παντρεμένοι το νοιώθουν.
 

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Μηνύματα
1.745
Like
281
Πόντοι
36
Γουσταρω, καλα του εκανε, και η μια και η αλλη.

Ποιες ειναι αμυαλες, οι γυναικες; Δεν νομιζω.

Ποιος επελεξε να εμπιστευτει γυναικα και να κανει οικογενεια μαζι της;

Δεν φταινε οι Ελληνιδες φιλε, γενικα δεν φταινε οι γυναικες. Τη φυση τους ακολουθουν. Αν δεν εχεις καταλαβει τη γυναικεια φυση και εχεις πλασει μεσα στο μυαλο σου τη δικη σου πραγματικοτητα γυρω απο το θεμα, ειναι δικο σου το φταιξιμο, οχι της γυναικας.

Καλα τους κανουν και τους αλλαζουν τα φωτα, γουσταρω.

Ο καθε μαλακας δεν εχει καταλαβει τιποτα απο τη ζωη, δεν εχει ζησει τιποτα, δεν εχει πετυχει τιποτα, αποτυχημενος πιθηκος, μου θελει και γυναικα και κανει και παιδια μετα μαζι της.

Η γυναικα για να σε σεβαστει (και παλι δεν ειναι σιγουρο) θα πρεπει να εχει απεναντι της εναν αντρα, με αντρικο τροπο ζωης και αντρικη συμπεριφορα. Ακομα και τοτε, ειναι πολυ πιθανο να καλογαμηθει μαζι του, να χορτασει πουτσα και ξεσκισμα και μετα να παει να βρει καναν μαλακα να τον κανει οτι θελει, καναν ελεγχομενο, διαχειρισιμο. Τους αντρες τους θελουν μονο για καλο σεξ και να νιωσουν γυναικες. Μετα, ψαχνουν και βρισκουν εναν μαλακα, του πουλανε φουμαρα, τον βαζουν σε γαμους οικογενειες και ιδου τα αποτελεσματα.

Γουσταρω, καλα τους κανουν. Το ζηταει το κορμι τους. Εν ετη 2019 πηγαινει κορναριστος ο αλλος να βαλει στεφανι στην αλλη. Κορναριστος ! ! !

Γεμισαμε παντου χωρισμενες μοναχικες μητερες που φροντισαν να χωρισουν νωρις να μετραει η μπογια τους, τσεπωσαν διατροφη, ολη μερα μεσα στο φβ και το ινστα ψαχνουν για επιβεβαιωση και πουτσα, μπαροτσαρκες με τις φιλες για επιβεβαιωση και οτι κατσει, παρατημα το παιδι στη γιαγια-θεια-ξαδερφη-νταντα-ταμπλετ και βουρ εξω να παει να νιωσει, να παει να γαμηθει, να περασει καλα, να ξεδωσει.

Καλα κανει, νεα γυναικα ακομα, καλα κανει. Τη φυση της ακολουθει.

Ο αλλος ο μαλακας τι ακολουθησε; Τη μαλακια που τον εδειρε αλυπητα;

Τη βλεπει οτι ψωλιαζεται απο εδω και εκει, το ξερει και της στελνει την ωρα που η αλλη γαμιεται με τον πηδια της "μωρο μου σε συγχωρω, να τα ξαναβρουμε για το καλο του παιδιου μας" και αλλες τετοιες μαλακιες που ακομα και τον πηδια συγκινησαν αλλα η τυπισα ουτε καν.

Γεμισαμε, γυριζουν παντου και ψαχνουν πουτσα και περιπετεια, να βγουν απο τη βαρετη ζωη τους εστω για λιγες ωρες,. για στιγμες.

Ο αλλος ομως...χαμπαρι...θελει να φτιαξει απογονους....παει κορναριστος ! ! !

Καλα κανουν τα μουνακια, ζουν οπως γουσταρουν, κανουν οτι γουσταρουν, μαγκες ειναι. Γουσταρω.

Αυτό δεν είναι ανάπτυξη σκέψης αλλά διάδοση μίσους.

Αλήθεια τι γνωρίζεις εσύ, Christos Savvidis, για τη γυναικεία φύση;

Σε μια υφήλιο όπου η διάλυση του κοινωνικού κράτους συντελείται εδώ και δεκαετίες, όπου η επέκταση του νεοφιλελευθερισμού και της ιδεολογίας του,

μιας ιδεολογίας που θέλει τον άνθρωπο άρπαγα και ισόβιο δεσμώτη μιας φύσης επινοημένης κι απολύτως φανταστικής,

μιας φύσης που θεωρεί τον άνθρωπο λύκο ανάμεσα σε λύκους για να μπορεί έτσι να κυρώνει τη βαρβαρότητά του στους απανταχού ηλίθιους -σαν κι αυτούς στους οποίους διαφαίνεται ν' απευθύνεται ο τοξικός και μνησίκακος λόγος σου-,

σ' έναν κόσμο όπου ο καθένας έχει απομείνει μόνος του κι είναι έρμαιο της τύχης του περισσότερο από κάθε άλλη φάση της ιστορίας,

όπου οι θεσμοί που συμπαραστέκονταν κι υποβοηθούσαν μέχρι πρότινος τους χτυπημένους, τους αδύναμους και τα θύματα, έχουν καταρρεύσει,

εσύ πήγες κι ανακάλυψες τους κακούς στο πρόσωπο των γυναικών!

Έχεις άραγε τίποτα συμφέροντα; Σου είναι απαραίτητο το ξεπούλημα της ανθρώπινης αξιοπρέπειας σε κάτι;

Τι άλλο μπορεί ν' αναρωτηθεί κανείς μ' αυτό τον οχετό που ξεπήδησε απ' το στόμα σου;

Επισήμανα σε γενικές γραμμές την ηθική που διακρίνει τα λεγόμενά σου προτιμώντας να μην αναφερθώ στο προκείμενο.

Πώς να συνδιαλεχτεί κανείς με το διαρκές κι ανυποχώρητο μίσος; Από ένα σημείο και μετά περνιέται για πονηριά, για εξυπνάδα και για μαγκιά...
 
Εγγρ.
27 Φεβ 2019
Μηνύματα
208
Like
0
Πόντοι
1
Η ουσία είναι ότι ιδιαιτέρως από τη δεκαετία του 1980 έχουν διαβρωθεί σχεδόν πλήρως οι παραδοσιακές αξίες της Ελληνικής κοινωνίας, κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα και την κοινωνική μας παρακμή ( πέραν της οικονομικής ). Οι αξίες αντικαταστάθηκαν σε μεγάλο βαθμό με το « περνάω καλά ».

Το αποτέλεσμα ήταν η Ελληνική οικογένεια, η οποία αποτελούσε μία βασική αξία και πυλώνα σταθερότητας, συνοχής και ανάπτυξης της Ελληνικής κοινωνίας, να απαξιωθεί σε μεγάλο βαθμό στην συνείδηση του σύγχρονου Νεοέλληνα. Και πλέον είμαστε προ των πυλών να βιώσουμε τις τραγικές επιπτώσεις ως προς την επιβίωση του Ελληνισμού. Κάθε γυναίκα πλέον γεννάει κατά μέσο όρο 1,3 παιδιά , ενώ για να παραμείνει ο πληθυσμός μας σταθερός απαιτούνται 2,1 παιδιά ανά γυναίκα.

Κάτι το οποίο σε βάθος χρόνου θα επιφέρει την ραγδαία Εθνική μας συρρίκνωση, αδιάφορο γεγονός ασφαλώς για όσους ενδιαφέρονται μονάχα για την πρόσκαιρη προσωπική τους καλοπέραση.
 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
822
Πόντοι
146
Αυτό δεν είναι ανάπτυξη σκέψης αλλά διάδοση μίσους.

Αλήθεια τι γνωρίζεις εσύ, Christos Savvidis, για τη γυναικεία φύση;

Σε μια υφήλιο όπου η διάλυση του κοινωνικού κράτους συντελείται εδώ και δεκαετίες, όπου η επέκταση του νεοφιλελευθερισμού και της ιδεολογίας του,

μιας ιδεολογίας που θέλει τον άνθρωπο άρπαγα και ισόβιο δεσμώτη μιας φύσης επινοημένης κι απολύτως φανταστικής,

μιας φύσης που θεωρεί τον άνθρωπο λύκο ανάμεσα σε λύκους για να μπορεί έτσι να κυρώνει τη βαρβαρότητά του στους απανταχού ηλίθιους -σαν κι αυτούς στους οποίους διαφαίνεται ν' απευθύνεται ο τοξικός και μνησίκακος λόγος σου-,

σ' έναν κόσμο όπου ο καθένας έχει απομείνει μόνος του κι είναι έρμαιο της τύχης του περισσότερο από κάθε άλλη φάση της ιστορίας,

όπου οι θεσμοί που συμπαραστέκονταν κι υποβοηθούσαν μέχρι πρότινος τους χτυπημένους, τους αδύναμους και τα θύματα, έχουν καταρρεύσει,

εσύ πήγες κι ανακάλυψες τους κακούς στο πρόσωπο των γυναικών!

Έχεις άραγε τίποτα συμφέροντα; Σου είναι απαραίτητο το ξεπούλημα της ανθρώπινης αξιοπρέπειας σε κάτι;

Τι άλλο μπορεί ν' αναρωτηθεί κανείς μ' αυτό τον οχετό που ξεπήδησε απ' το στόμα σου;

Επισήμανα σε γενικές γραμμές την ηθική που διακρίνει τα λεγόμενά σου προτιμώντας να μην αναφερθώ στο προκείμενο.

Πώς να συνδιαλεχτεί κανείς με το διαρκές κι ανυποχώρητο μίσος; Από ένα σημείο και μετά περνιέται για πονηριά, για εξυπνάδα και για μαγκιά...

Δεν υπαρχει κανενα μισος για τις γυναικες, ουτε ανακαλυψα τους κακους στο προσωπο των γυναικων. Αν δεν μπορεις να καταλαβεις τι γραφω, μη βγαζεις συμπερασματα ουτε να με κατηγορεις για πραγματα που δεν ισχυουν.

Τις γυναικες τις μισουν ολοι αυτοι που εχουν φαει ακυρα-φτυσιμο-κερατο-απαξιωση απο αυτες, οχι εγω.

Εχω γραψει ουκ ολιγες φορες οτι το φταιξιμο ανηκει στους αντρες. Εχεις δει πουθενα γραφομενα μου στα οποια να βριζω τις γυναικες;

Αντιθετως, πολλοι που με κατηγορουν οπως εσυ, εχουν γραψει τα αισχη για τις γυναικες, με δεκαδες χαρακτηρισμους.

Καταλαβε τι εχω γραψει αλλιως αστο και παμε παρακατω. Δεν εχω ορεξη για αντιπαραθεσεις, δεν ωφελουν πουθενα.
 

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Μηνύματα
10.069
Like
3.712
Πόντοι
606
Η ουσία είναι ότι ιδιαιτέρως από τη δεκαετία του 1980 έχουν διαβρωθεί σχεδόν πλήρως οι παραδοσιακές αξίες της Ελληνικής κοινωνίας, κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα και την κοινωνική μας παρακμή ( πέραν της οικονομικής ). Οι αξίες αντικαταστάθηκαν σε μεγάλο βαθμό με το « περνάω καλά ».

Το αποτέλεσμα ήταν η Ελληνική οικογένεια, η οποία αποτελούσε μία βασική αξία και πυλώνα σταθερότητας, συνοχής και ανάπτυξης της Ελληνικής κοινωνίας, να απαξιωθεί σε μεγάλο βαθμό στην συνείδηση του σύγχρονου Νεοέλληνα. Και πλέον είμαστε προ των πυλών να βιώσουμε τις τραγικές επιπτώσεις ως προς την επιβίωση του Ελληνισμού. Κάθε γυναίκα πλέον γεννάει κατά μέσο όρο 1,3 παιδιά , ενώ για να παραμείνει ο πληθυσμός μας σταθερός απαιτούνται 2,1 παιδιά ανά γυναίκα.

Κάτι το οποίο σε βάθος χρόνου θα επιφέρει την ραγδαία Εθνική μας συρρίκνωση, αδιάφορο γεγονός ασφαλώς για όσους ενδιαφέρονται μονάχα για την πρόσκαιρη προσωπική τους καλοπέραση.

Καλά,αυτό με τις γεννήσεις είναι και λίγο μούφα.Επαρχία μια χαρά γεννάνε,δεν θα βρεις και πολλές 30-40 που δεν έχουν 2-3 παιδιά.

Ακόμα και Θεσσαλονίκη εαν βγεις Κυριακή πρωί,γίνεται χαμός από ζευγάρια με καρότσια.
 
Εγγρ.
27 Φεβ 2019
Μηνύματα
208
Like
0
Πόντοι
1
Τα επίσημα στατιστικά είναι , άλλωστε το 2018 οι γεννήσεις ήταν 30000 λιγότερες σε σχέσεις με τους θανάτους. Με τους ρυθμούς που κινούμαστε το 2050 θα είμαστε μόλις 8εκ.
 

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Μηνύματα
1.745
Like
281
Πόντοι
36
Δεν υπαρχει κανενα μισος για τις γυναικες, ουτε ανακαλυψα τους κακους στο προσωπο των γυναικων. Αν δεν μπορεις να καταλαβεις τι γραφω, μη βγαζεις συμπερασματα ουτε να με κατηγορεις για πραγματα που δεν ισχυουν.

Τις γυναικες τις μισουν ολοι αυτοι που εχουν φαει ακυρα-φτυσιμο-κερατο-απαξιωση απο αυτες, οχι εγω.

Εχω γραψει ουκ ολιγες φορες οτι το φταιξιμο ανηκει στους αντρες. Εχεις δει πουθενα γραφομενα μου στα οποια να βριζω τις γυναικες;

Αντιθετως, πολλοι που με κατηγορουν οπως εσυ, εχουν γραψει τα αισχη για τις γυναικες, με δεκαδες χαρακτηρισμους.

Καταλαβε τι εχω γραψει αλλιως αστο και παμε παρακατω. Δεν εχω ορεξη για αντιπαραθεσεις, δεν ωφελουν πουθενα.

Καταλαβαίνω περισσότερα απ' όσα καταλαβαίνεις κι απ' όσα γράφεις.

Δεν μπορείς να 'χεις γνώση του αντικειμένου σου παρά μόνο ν' αποκτάς κάθε φορά κάποιες πληροφορίες.

Με τη διάδοσή τους, συντελείται η προπαγάνδα σου.

Δεν ασχολούμαι λοιπόν μαζί σου, αλλά μ' αυτό που κάνεις. Γιατί η προπαγάνδα αυτή αφορά τους πολλούς από τότε που υπάρχει τ' οργανωμένο κακό.

Πίστεψέ με, δεν υπάρχει τίποτα πιο επικίνδυνο απ' την πληροφορία που περνιέται για γνώση, κι απ' τον βλάκα που θεωρεί πως είναι σε θέση ν' αναγνωρίσει την άλλη θέση απ' αυτή που πρεσβεύει.

Τα υπόλοιπα στα οποία αναφέρθηκες δεν αποτελούν επιχειρηματολογία ούτε για παιδιά του δημοτικού.
 

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Μηνύματα
10.069
Like
3.712
Πόντοι
606
Τα επίσημα στατιστικά είναι , άλλωστε το 2018 οι γεννήσεις ήταν 30000 λιγότερες σε σχέσεις με τους θανάτους. Με τους ρυθμούς που κινούμαστε το 2050 θα είμαστε μόλις 8εκ.

Φίλε εγώ σου λέω τί βλέπω.Με την κρίση που υποτίθεται έχει εδώ πέρα,ο κόσμος εξακολουθεί να παντρεύεται και να γεννάει.
 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
822
Πόντοι
146
Καταλαβαίνω περισσότερα απ' όσα καταλαβαίνεις κι απ' όσα γράφεις.

Δεν μπορείς να 'χεις γνώση του αντικειμένου σου παρά μόνο ν' αποκτάς κάθε φορά κάποιες πληροφορίες.

Με τη διάδοσή τους, συντελείται η προπαγάνδα σου.

Δεν ασχολούμαι λοιπόν μαζί σου, αλλά μ' αυτό που κάνεις. Γιατί η προπαγάνδα αυτή αφορά τους πολλούς από τότε που υπάρχει τ' οργανωμένο κακό.

Πίστεψέ με, δεν υπάρχει τίποτα πιο επικίνδυνο απ' την πληροφορία που περνιέται για γνώση, κι απ' τον βλάκα που θεωρεί πως είναι σε θέση ν' αναγνωρίσει την άλλη θέση απ' αυτή που πρεσβεύει.

Τα υπόλοιπα στα οποία αναφέρθηκες δεν αποτελούν επιχειρηματολογία ούτε για παιδιά του δημοτικού.

Δρακοι, οργανωμενο κακο, απειλη απο εξωγηινους, προπαγανδα, ιπποτες που εγιναν ποτες.

Αστο, παω για φαι, δεν εχει νοημα να σου απαντω. Καταλαβαινεις αυτα που θελεις, φτιαχνεις τα δικα σου σεναρια και πανω σε αυτα στηνεις τη παρασταση.

Υγεια σου ευχομαι και καλη συνεχεια.

 

kappa_fi

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Μηνύματα
1.745
Like
281
Πόντοι
36
Δρακοι, οργανωμενο κακο, απειλη απο εξωγηινους, προπαγανδα, ιπποτες που εγιναν ποτες.

Αστο, παω για φαι, δεν εχει νοημα να σου απαντω. Καταλαβαινεις αυτα που θελεις, φτιαχνεις τα δικα σου σεναρια και πανω σε αυτα στηνεις τη παρασταση.

Υγεια σου ευχομαι και καλη συνεχεια.

Αυτά θα 'χεις δει στη ζωή σου, σήριαλ επιστημονικής φαντασίας.

Καλή σου όρεξη.
 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
822
Πόντοι
146
Φίλε εγώ σου λέω τί βλέπω.Με την κρίση που υποτίθεται έχει εδώ πέρα,ο κόσμος εξακολουθεί να παντρεύεται και να γεννάει.

Ειναι διαφορετικο αυτο που βλεπουμε με τα πραγματικα νουμερα. Οι αριθμοι δεν κανουν ποτε λαθος. Εαν οντως ισχυουν τα νουμερα που εγραψε ο ανθρωπος.
 
Εγγρ.
27 Φεβ 2019
Μηνύματα
208
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε εγώ σου λέω τί βλέπω.Με την κρίση που υποτίθεται έχει εδώ πέρα,ο κόσμος εξακολουθεί να παντρεύεται και να γεννάει.

Προφανώς σε έναν πληθυσμό 11εκ ανθρώπων οι στατιστικές έχουν πολύ μεγαλύτερη βαρύτητα από αυτό που βλέπουμε εμείς σε ένα πάρα πολύ μικρό δείγμα του πληθυσμού.
 

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Μηνύματα
8.107
Κριτικές
33
Like
7.340
Πόντοι
4.746
το 5% των γαμων η κοπελα ειναι για σπιτι και οικογενεια
Ποσες ειναι αυτες ομως; Που θα εχουν μυαλα για συζυγια μητροτητα και ανατροφη τεκνων.
Ξερεις που τη πατανε ολοι οι μαλακες; Πιστευουν οτι η  x  γυναικα που βρηκαν ανηκει σε αυτο το 5%.
Οταν βλεπουν την αληθεια, ειναι πλεον αργα.
:thumbsup:
 

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.888
Like
1.427
Πόντοι
216
Για το 5% (μεγαλο ποσοστο ειπα) των γαμων που ναι η κοπελα ειναι για σπιτι και οικογενεια, εχει θεληση και τις ικανοτητες για κατι ομορφο και διαχρονικο δεν ισχυουν τα οσα εγραψα.

Ποσες ειναι αυτες ομως; Που θα εχουν μυαλα για συζυγια και μητροτητα και ανατροφη τεκνων κτλπ;

Ξερεις που τη πατανε ολοι οι μαλακες; Πιστευουν οτι η χ γυναικα που βρηκαν ανηκει σε αυτο το 5%.

Οταν βλεπουν την αληθεια, ειναι πλεον αργα.

Ολοι θελουν συντροφικοτητα, κατι το ομορφο, οικογενεια, παιδια, αγαπη, και ολα τα ομορφα που εχουμε στο μυαλο μας περι γαμου. Κανεις δεν ειπε οτι δεν ειναι ομορφος ο γαμος και η δημιουργια οικογενειας.

Δεν υπαρχουν οπως τα προσωπα για να ενσαρκωσουν αυτους τους ρολους. Δεν υπαρχουν οι κοινωνικες συνθηκες (ειδικα στη δυση) στο να πετυχει κατι τετοιο.

Ευχομαι σε οποιον το εχει ηδη κανει, να πανε ολα καλα και να βρηκε γυναικα απο το 5%. Χαιρομαι οταν βλεπω πραγματικα αγαπημενα ζευγαρια που καθημερινα ο ενας ζει για τον αλλον και οι δυο τους μαζι για τα παιδια τους και ειναι σωστοι γονεις και προσπαθουν και αγωνιζονται για τη σωστη ανατροφη των παιδιων τους.

Σπανια ομως, πολυ σπανια εχει συμβει κατι τετοιο. Δυστυχως.

Τωρα σε οποιον δεν αρεσει η αληθεια και θελει να πλασει τη δικη του αληθεια μεσα στο κεφαλι του επειδη την αντεχει καλυτερα και δεν τον στενοχωρει, λυπαμαι αλλα η αληθεια ειναι διαφορετικη.

Στα αστυνομικα τμηματα, στα δικηγορικα γραφεια, στα δικαστηρια, στα ξενοδοχεια ημιδιαμονης, μεσα στα μηνυματα των κλειδωμενων κινητων, εκει βρισκεται η αληθεια. Καθημερινα.

Τα λες οπως ειναι. Η πικρη πραγματικοτητα. Αλλα αυτη ειναι η αληθεια.
Μας αρεσει δεν μας αρεσει.
 

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Μηνύματα
11.051
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Τρομερά προσόντα για Ελληνίδα είναι :


1)να είναι μοναχοκόρη
2)να έχει πεθάνει η μάνα της


όποιος παντρευτεί ελληνίδα που έχει αδελφή, παντρεμένη με κάποιον που είναι πιο μπατήρης από αυτόν
100% θα χωρίσει ή θα καταντήσει σπόνσορας για κοπρίτες.
 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Μηνύματα
7.704
Like
822
Πόντοι
146
Τρομερά προσόντα για Ελληνίδα είναι :


1)να είναι μοναχοκόρη
2)να έχει πεθάνει η μάνα της


όποιος παντρευτεί ελληνίδα που έχει αδελφή, παντρεμένη με κάποιον που είναι πιο μπατήρης από αυτόν
100% θα χωρίσει ή θα καταντήσει σπόνσορας για κοπρίτες.

Γιατι να παντρευτει καποιος εν ετη 2019; Τι εχει να του προσφερει κατι τετοιο;
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom