kakasximos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2017
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
Η στάση πολλών σε αυτό το θέμα εξηγεί και γιατί η μέση ελληνίδα κατάντησε ελεηνιδαλ, χωρίς βέβαια να είναι μόνο αυτή η αιτία.
Μην βαζεις δυσκολα . Θελουν μυαλο.
Η στάση πολλών σε αυτό το θέμα εξηγεί και γιατί η μέση ελληνίδα κατάντησε ελεηνιδαλ, χωρίς βέβαια να είναι μόνο αυτή η αιτία.
ΦΙΛΕ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ.
Διαβαζω τοσο καιρο τους μισανθρωπους και τους μισογυνηδες εδω μεσα και πραγματικα τους ΛΥΠΑΜΑΙ.Ευτυχως οικονομικο προβλημα δεν εχω και δουλευω και εγω και η γυναικα μου και τα βγαζουμε περα αξιοπρεπεστατα.
Απο εκει και επειτα αμα δεν αγαπανε καποιοι ουτε τα εντερα τους και ολες οι γυναικες ειναι πουτανες και ολοι οι φιλοι γνωστοι ειναι πονηροι και διπρροσωποι και η κοινωνια αδικη καλο ειναι να πανε σε ενα ΓΙΑΤΡΟ!!!
ΔΕΝ υπαρχει ομορφοτερο πραγμα στη ζωη μου οταν με παιρνουνε αγκαλια οι 2 κορες μου 4+5 ετων και με φιλανε τις φιλαω τις αγκαλιαζω..ειδικα τα κοριτσια ειναι πιο ζουζουνια...φορανε στεκεσ φουστανακια κορδελακια σκουλαρικακια ειναι γλυκισματα.
Γυναικες στη ζωη μου ειχα πανω απο 50 γκομενες οχι βιζιτες...χορτασμενος δοξα το θεο...ναι οκ μια βιζιτα για να αλλαξεις τον αερα σου θα τη παρω που και που 2-3 φορες το χρονο αλλα μεχρι εκει.
Για να κανεις οικογενεια πρεπει να εισαι ολοκληρωμενος σαν προσωπικοτητα,,,ετσι θα βρεις και θα επιλεξεις τη καταλληλη γυναικα και θα σε "επιλεξει" και αυτη.
Φυσικαι και ΑΞΙΖΕΙ να κανεις οικογενεια αλλα ΠΡΕΠΕΙ να το ΑΞΙΖΕΙΣ και ΕΣΥ....
Αυτα.. και αλλα πολλα... :SΜεχρι τη στιγμη που αναλαμβανει η μεγαιρα, καταθετει την αιτηση διαζυγιου, παιρνει την κορουλα μαζι της, η ακομα χειροτερα σε πεταει εξω απ το σπιτι, σου παιρνει το 1/3 του μισθου σου, σε αφηνει να δεις το παιδι ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ το δικαστηριο ορισει, και σε διαβαλει μεσα στο μυαλουδακι του παιδιου ολα τα επομενα χρονια. Και σπαει τις πουτσες τη μια πισω απ την αλλη.
"Ειδες ψιχουλα μου ποσο καλος ειναι ο κυριος Μπαμπης που σου αγοραζει συνεχεια παγωτα των 2 ευρω; Εκείνος ο αχαιρευτος ο μπαμπας σου τσιγκουνευοταν ακομα και τα 0,20 λεπτα, τοσο λιγο μας αγαπουσε και σενα και μενα που στο τελος μας παρατησε"
ΦΙΛΕ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΣ.
Διαβαζω τοσο καιρο τους μισανθρωπους και τους μισογυνηδες εδω μεσα και πραγματικα τους ΛΥΠΑΜΑΙ.Ευτυχως οικονομικο προβλημα δεν εχω και δουλευω και εγω και η γυναικα μου και τα βγαζουμε περα αξιοπρεπεστατα.
Απο εκει και επειτα αμα δεν αγαπανε καποιοι ουτε τα εντερα τους και ολες οι γυναικες ειναι πουτανες και ολοι οι φιλοι γνωστοι ειναι πονηροι και διπρροσωποι και η κοινωνια αδικη καλο ειναι να πανε σε ενα ΓΙΑΤΡΟ!!!
ΔΕΝ υπαρχει ομορφοτερο πραγμα στη ζωη μου οταν με παιρνουνε αγκαλια οι 2 κορες μου 4+5 ετων και με φιλανε τις φιλαω τις αγκαλιαζω..ειδικα τα κοριτσια ειναι πιο ζουζουνια...φορανε στεκεσ φουστανακια κορδελακια σκουλαρικακια ειναι γλυκισματα.
Γυναικες στη ζωη μου ειχα πανω απο 50 γκομενες οχι βιζιτες...χορτασμενος δοξα το θεο...ναι οκ μια βιζιτα για να αλλαξεις τον αερα σου θα τη παρω που και που 2-3 φορες το χρονο αλλα μεχρι εκει.
Για να κανεις οικογενεια πρεπει να εισαι ολοκληρωμενος σαν προσωπικοτητα,,,ετσι θα βρεις και θα επιλεξεις τη καταλληλη γυναικα και θα σε "επιλεξει" και αυτη.
Φυσικαι και ΑΞΙΖΕΙ να κανεις οικογενεια αλλα ΠΡΕΠΕΙ να το ΑΞΙΖΕΙΣ και ΕΣΥ....
Χρήστο Σαββίδη συμφωνώ σε όλα όσα έγραψες , τα ίδια ακριβώς πράγματα πιστεύω και εγώ. Δεν χρειάζεται να αναλύσω κάτι περισσότερο με κάλυψες με τα γραφόμενα σου.
όποιος κατάλαβε κατάλαβε, όσοι μελλοντικά θα σπάσουν τα μούτρα τους από καμιά γυναίκα τότε θα σε καταλάβουν και θα έρθουν στα λόγια σου.
Поздравляю
βασικά δεν έχεις καταλάβει τι σημαίνει κυριολεκτικάΜονο οποιος σπασει (κυριολεκτικα) τα μουτρα, .
Μονο οποιος σπασει (κυριολεκτικα) τα μουτρα, του μπορει, οχι απλως να καταλαβει, αλλα και να νιωθει ευγνωμων που υπαρχουν κι αλλοι εδω μεσα που μιλανε τη γλωσσα της πραγματικοτητας, κι οχι της φαντασιας. Εχω ξαναπει, οτι ο ιωαννης μποκολος, ο urlauber, ειναι ατομα που τα λενε οπως ακριβως ειναι. Κι ο σαββιδης φυσικα, αλλα και ο kristoferG, ο deancorso κλπ. Πολλα σχετικα εχουν ειπωθει στο νημα mgtow
Οποιος ΔΕΝ εχει σπασει τα μουτρα του, νομιζει οτι οσα λενε οι ανωτερω, ειναι 'υπερβολικα', ή οτι ειναι μισογυνιδες και τετοιες παπαριες.
Ζουν σε φαντασιακο περιβαλλον. Δεν εχουν φαει τη σφαλιαρα ακομη. Σφαλιαρες στα ορια της προσωπικης συντριβης, να μην ξερεις αν θα ξανασταθεις στα ποδια σου, γιατι η γυναικα με ολο το νομικο οπλοστασιο υπερ της μπορει να σε τρεχει μεχρι την επομενη ζωη. Τοτε οι τσαμπα μαγκιες και τα οποια συννεφακια, θα διαλυθουν σε ενα κλασμα δευτερολεπτου.
Τι να ευχηθω; Να τους ξεσκισουν οι γυναικες, για να καταλαβουν ποσο λαθος ηταν; Δεν θα το κανω.
Ελπιζω να ξυπνησουν. Για καλο δικο τους, και της κοινωνιας μας.
Αρχικα, ευχομαι στα παιδια σου να εχουν υγεια και ενα καλο μελλον.
Σε καμια περιπτωση με τα παρακατω δεν θελω να σε προσβαλω ή να σε κρινω. Απλες ερωτησεις εχω πανω σε αυτα που γραφεις χωρις να εχω προθεση για κατι αλλο.
1) Αφου εισαι ενας ευτυχισμενος οικογενειαρχης, για ποιο λογο παιρνεις βιζιτες εστω για 2-3 φορες το χρονο οπως λες ; Η γυναικα σου το γνωριζει; Της το εχεις πει οτι ως αντρας θες να αλλαξεις τον αερα σου; Σε περιπτωση που της το πεις ή το καταλαβει απο μονη της, τι πιστευεις οτι θα σου συμβει στο υπολοιπο της ζωης σου επειδη απλα σαν αντρας ηθελες να αλλαξεις τον αερα σου;
2) Η γυναικα σου, ως ανθρωπος και αυτη εν ετη 2019, σου εχει περασει ποτε απο το μυαλο οτι και αυτη ισως θελει να αλλαξει τον αερα της καποια στιγμη ή ισως τον αλλαζει που και που οπως και εσυ; Τι θα εκανες αν το μαθαινες;
Ειναι απολυτως φυσιολογικα αυτα τα ερωτηματα, μη τσαντιζεσαι. Κατσε και σκεψου απλα, φυσιολογικα.
Ναι, καλα κανεις ως αντρας και θες να αλλαζεις αερα. Τι θα παιξει αν το μαθει;
Ανθρωπος ειναι ομως και η καθε γυναικα (οχι μονο η δικη σου μη το παιρνεις προσωπικα) και θελει και αυτη να αλλαζει τον αερα της.
Επειδη ακριβως ολοι ειμαστε ανθρωποι και ο καθενας θελει να αλλαζει τον αερα του και να κανει αυτα που κανει και δικαιωμα του, για αυτο ακριβως το λογο δεν πιστευω στο θεμα γαμος παιδια κτλπ διοτι πολυ απλα θα γινουν η πηγη του καθε κακου που θα σε βρει μολις μαθουν οτι αλλαζεις αερα.
Χιλιαδες αντρες, φυσιολογικοι ανθρωποι που απλα ηθελαν και αυτοι ως αντρες να αλλαξουν τον αερα τους, μολις τους καταλαβαν οι γυναικες τους, τους χωρισαν, διαζυγιο, διατροφη και πλυση εγκεφαλου στα παιδια για το "καθαρμα" και "κακο" το πατερα τους. Στο 90% των περιπτωσεων θα χρησιμοποιησουν τα παιδια για να ταπεινωσουν τον αντρα επειδη τις απατησε.
Εχεις καθε δικαιωμα να κανεις αυτο που θες να κανεις, ουτε κατα τη γνωμη μου ειναι κακο αυτο που κανεις.
Προσεχε ομως, εχε το νου σου και προσεχε. Αλλαζουν πολυ γρηγορα τα πραγματα και απο εκει που ζεις στο παραδεισο ξαφνικα μπορει να βιωσεις τη κολαση.
Αν σε ενοχλησαν σε καποιο βαθμο αυτα που ειπα, ζητω συγνωμη.
Αυτό λοιπόν που ισχυρίζομαι είναι ότι ο άνθρωπος έχει την αρχική επιλογή, να ζεί μέσα στο θεσμικό κοινωνικό πλαίσιο της εποχής του, προσπαθώντας να ''λειάνει'' τα αποτελέσματα των όποιων θεσμικών στρεβλώσεων όσον αφορά τις επιπτώσεις στη προσωπική του ζωή.
Δηλαδή παντρεμένος μεν, κρυπτο - ξενογαμών δε.
Υπάρχει βέβαια και η εναλλακτική επιλογή να μην ''συμμετέχει'' σε κάποιους θεσμούς όπως για παράδειγμα σε αυτόν του γάμου, ζώντας μια πιο ''αντισυμβατική'' ζωή. Ουσιαστικά οι περισσότεροι άντρες την πρώτη εναλλακτική επιλέγουν.