kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Γιατί το λες αυτό ρε τύπε; Η οικογένεια αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της κοινωνίας μας, που μεταλαμπαδεύει ελληνοχριστιανικές αξίες στα νέα Ελληνόπουλα.
Γιατί το λες αυτό ρε τύπε; Η οικογένεια αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της κοινωνίας μας, που μεταλαμπαδεύει ελληνοχριστιανικές αξίες στα νέα Ελληνόπουλα.
http://[URL unfurl="true"]www.threadbombing.com/data/media/2/Vomit.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny:
Βασικότατο!Μην αφήνετε τις γυναίκες να διαχειρίζονται όλους σας τους λογαριασμούς,θα σας αφήσουν χωρίς cent!Τα δικά τους βέβαια τα... κατσουλοχώνουν,δείτε και τις παλιές που μετά θάνατον ανακαλύπτονται θαμμένα λεφτά στον μπόγο με τις κουβέρτες...Φιλέ νηματοθετη εξαρτάται. Εγώ σαν άτομο με χαμηλή αυτοεκτίμηση και καταθλιπτικές τάσεις βρίσκω στον γαμο ενα καταφύγιο.
Όμως αν δεν είσαι σαν εμένα και σκέφτεσαι να παντρευτείς διασφάλισε οτι θα εχεις μια διπλή ζωή. Π.χ. ενα μέρος του εισοδήματος σου να πηγαινει σε δικο σου μυστικο λογαριασμό κλπ.
Βασικότατο!Μην αφήνετε τις γυναίκες να διαχειρίζονται όλους σας τους λογαριασμούς,θα σας αφήσουν χωρίς cent!Τα δικά τους βέβαια τα... κατσουλοχώνουν,δείτε και τις παλιές που μετά θάνατον ανακαλύπτονται θαμμένα λεφτά στον μπόγο με τις κουβέρτες...
Δεν το είπα σωστά,εννοούσα να έχουν γνώση όλων σας των λογαριασμών...Αυτό δεν το κατάλαβα, γιατί να διαχειρίζονται οι γυναίκες τα λεφτα
ΟΚ όλα τα άλλα, μα να σου φάει την γκόμενα Πακιστανός; Από αυτούς στα φανάρια; Πρέπει να είσαι λίγο ρεζίλης άνδρας για να το πάθεις αυτό...
αν γαμας πολλές πουτανες δεν είσαι ρεμάλι.προσφερεις στη κοινωνία πολλά άσχετα αν δεν το εχεις αντιληφθείΣε μια εβδομαδα μπαινω στα 42, Τσερνομπιλ day was 13...
Δεν εχω κανει κατι ακομη. Μια σχεση μακροχρονια που εχει περασει απο 40 κυματα και δεν ξερω τι θα γινει.
Θα μου πεις βρες αλλη, δεν το εχω κανει ομως. Δε θελω να μπλεξω, ομως ολοι οι γνωστοι μου ειναι με τις γυναικες και τα μωρα τους κι εγω ρεμαλι...
Ψυχραιμία πατριώτη!Σε μια εβδομαδα μπαινω στα 42, Τσερνομπιλ day was 13...
Δεν εχω κανει κατι ακομη. Μια σχεση μακροχρονια που εχει περασει απο 40 κυματα και δεν ξερω τι θα γινει.
Θα μου πεις βρες αλλη, δεν το εχω κανει ομως. Δε θελω να μπλεξω, ομως ολοι οι γνωστοι μου ειναι με τις γυναικες και τα μωρα τους κι εγω ρεμαλι...
Σε μια εβδομαδα μπαινω στα 42, Τσερνομπιλ day was 13...
Σε μια εβδομαδα μπαινω στα 42, Τσερνομπιλ day was 13...
Μεστός κι ουσιαστικός λόγος σε λίγες αράδες.Μεγάλη κουβέντα το θρεντ..
Η οικογένεια αξίζει πραγματικά να γίνει όταν η γυναίκα έχει ανοικτό μυαλό..δύσκολο στις μέρες μας να βρεθεί..όσο περνάνε τα χρόνια η μοναξιά αν κάποιος δεν είναι συνηθισμένος είναι αφόρητη..όπως για μερικούς αφόρητη είναι κι η συνύπαρξη μ ένα διάολο... Γενικότερα πιστεύω ότι μια οικογένεια στις μέρες μας, κυρίως στις μέρες μας είναι μεγάλη ευθύνη..και δυσυχώς πολλοί έχουν άγνοια κινδύνου..
Τρολάκι που έχεις γαμήσει με τις παπαριές σου όλα τα θρεντ get a life.αν γαμας πολλές πουτανες δεν είσαι ρεμάλι.προσφερεις στη κοινωνία πολλά άσχετα αν δεν το εχεις αντιληφθεί
τυπε εχεις σκεφτει οτι οι γνωστοι σου μπορει να σε ζηλευουνε και να θελανε οσο τιποτα να ειναι σαν και εσενα χωρις υποχρεωσεις?
Εγώ θα ήθελα να κάνω το μεγαλό βήμα αλλά δυστυχώς έχω απογοητευτεί από τις εμπειρίες μου. Όσο για τις εμπειρίες φίλων και γνωστών έχω ακούσει και χειρότερα. Θέλω όμως να πιστεύω ότι κάποια ζευγάρια περνάνε καλά γιατί έχουν συνηδητοποιήσει τι χρειάζεται μια καλή σχέση.Το πρόβλημα είναι να βρεί κανείς γυναίκα προσγειωμένη και έτοιμη να κάνει οικογένεια , παιδιά και να αναλάβει υποχρεώσεις. Εννοείται ότι αξίζει το κόπο κατά τη γνώμη μου.
Αποκτά νόημα και σκοπό η ζωή , ειδικά όταν έρθει κάι ένα μωρό.
Η εναλλακτική είναι να μείνει κανείς μόνος , οι φίλοι θα εξαφανίζονται μιας και ο καθένας θα παίρνει το δρόμο του και πάνω απο τα 45 έχει τελειώσει το πανηγύρι. Εκεί ή θα κάνει κανείς γάμο σκοπιμότητας με ότι σημαίνει αυτό είτε θα μείνει μόνος και "παράξενος"
Μόνο οι πολύ πλούσιοι μπορούν να το παίξουν εργένηδες μέχρι τα 50 .
Προσωπική άποψη , αν κάποιος έχει γνωρίσει μια κοπέλα που αξίζει να κάνει το μεγάλο βήμα. Ούτε τα οικονομικά θα φτιάξουν στο άμεσο μέλλον ούτε τα πράγματα θα γίνουν ευκολότερα .
αλήθεια τα λέω. Δεν ειρωνεύομαι το άτομοΤρολάκι που έχεις γαμήσει με τις παπαριές σου όλα τα θρεντ get a life.