Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 487K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177
Καλα ας πουμε το 90% των αντρων,εσυ προσωπικα ξερεις πολλες γυναικες που εκαναν το αντιστοιχο?

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Εγώ με τόσα που έχω δει στο περιβάλλον μου,σε φίλους και συγγενείς,μάλλον δε θα παντρευτώ ποτέ!!!

Ο αλλος μετά από 16 χρόνια σχέσης και γάμου,με παιδιά,χώρισε.
Ένας άλλος παντρεύεται και χωρίζει σε 3 μήνες.Την ημέρα του γάμου η νύφη έκανε 2 ώρες να έρθει στην Εκκλησία.Παντρεύεται μια άλλη μετά,κάνει παιδί,και δεν το έχει δει ακόμα.Παντρεύεται τρίτη φορά και έχουν αρχίσει οι τριγμοί.
Πρώτος ξάδερφος με 7 χρόνια σχέσης,παντρεύεται και στο χρόνο χωρίζει...
Ένας ξαδερφός μου μετά από 20 χρόνια γάμου και 2 παιδιά,χωρίζει.
Ένας στη γειτονιά,παντρεμενος 7 χρόνια βρίσκει την γυναίκα του να πιδιέται με έναν Πακιστανό.Πώς δεν τους καθάρισε και τους 2 να είναι στη φυλακή τώρα,είναι θαύμα.
Και στις περισσότερες φορές φταίνε οι γυναίκες.Η άλλη μετά από 16 χρόνια "ερωτεύτηκε" έναν 19χρονο..Στα 35 το θυμήθηκε να ερωτευτεί!!!

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.626
Πόντοι
30.558
Μην είσαι προκατειλημμένος φίλε μου, σεβαστή η γνώμη  και οι εμπειρίες των φίλων σου αλλά βασίσου στο δικό σου ένστικτο γιατί η ζωή είναι δική σου και όχι των φίλων σου 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Ένας στη γειτονιά,παντρεμενος 7 χρόνια βρίσκει την γυναίκα του να πιδιέται με έναν Πακιστανό.Πώς δεν τους καθάρισε και τους 2 να είναι στη φυλακή τώρα,είναι θαύμα.
Η μαλάκω,αφού γούσταρε Πάκια,δεν πήγαινε στο Μετάξι να φέρνει και κανά φράγκο στο σπίτι!  :idiot:

paParOupas96

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Στα 32 καίγεσαι.
Είμαι ακόμα 27 και έχουν δει πολλά τα ματάκια μου όσον αφορά τις γυναίκες, όπως όλοι μας. Δεν θέλω να κάνω κάτι σοβαρό αν και ώρες ώρες μου λείπει ένα σταθερό μουνί.
Στα της οικογένειας τώρα, είτε κάνω γάμο της προκοπής είτε πάρω καμία πατσαβούρα, σε καμία των περιπτώσεων δεν θα ήθελα να φέρω στον κόσμο παιδί/παιδιά και να δυστυχήσουν. Αν ποτέ είμαι καλά οικονομικά, ίσως και να γίνει. Υπάρχουν και οι καπότες, δεν είναι τόσο ακριβές όσο οι ανάγκες ενός παιδιού.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177
Στα 32 καίγεσαι.
Είμαι ακόμα 27 και έχουν δει πολλά τα ματάκια μου όσον αφορά τις γυναίκες, όπως όλοι μας. Δεν θέλω να κάνω κάτι σοβαρό αν και ώρες ώρες μου λείπει ένα σταθερό μουνί.
Στα της οικογένειας τώρα, είτε κάνω γάμο της προκοπής είτε πάρω καμία πατσαβούρα, σε καμία των περιπτώσεων δεν θα ήθελα να φέρω στον κόσμο παιδί/παιδιά και να δυστυχήσουν. Αν ποτέ είμαι καλά οικονομικά, ίσως και να γίνει. Υπάρχουν και οι καπότες, δεν είναι τόσο ακριβές όσο οι ανάγκες ενός παιδιού.

Προσεχε μην πας κανενα βραδυ σουρωμενος σπιτι,γιατι τις περισσοτερες φορες ετσι γινεται  :grin:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Ας παιξουμε το παιχνιδι πιοιος θελει να γινει κερατας.......

Οσοι <<παντρευονται>> σιγουρα θελουν.
Γιατι δεν παρχει κανενας σιγουρος τροπος να ελεγχουν την γυναικα <<τους>>.

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Μην είσαι προκατειλημμένος φίλε μου, σεβαστή η γνώμη  και οι εμπειρίες των φίλων σου αλλά βασίσου στο δικό σου ένστικτο γιατί η ζωή είναι δική σου και όχι των φίλων σου 

Η στατιστική είναι αρνητική για το θέμα του γάμου.Όταν σε ένα κύκλο στους 100 οι 60 έχουν χωρίσει ή έχουν προβλήματα στο γάμο τους τι να περιμένεις;

Εγγρ.
17 Φεβ 2008
Κριτικές
200
Like
4.376
Πόντοι
13.040
τυπε ουτε εγω πιστευω στις συντροφικοτητες και στους ερωτες
καθε χρονο του αγιου βαλεντινου ξερναω απο τα ματια
ΑΛΛΑ
οταν εγινε η οκτωβριανη επανασταση στην ΕΣΣΔ, εγινε και σεξουαλικη επανασταση και ολοι γαμιοντουσαν με ολες
πληρης ασυδοσια, γαμησι και χυσαμολι παντου
το αποτελεσμα ηταν αναριθμητες εκτρωσεις, αναριθμητα νοθα παιδια, αναριθμητες σεξουαλικες ασθενειες και γενικως της πουτανας το καγκελο
μετα ηρθαν οι γραφειοκρατες (σταλιν) και το πραγμα πηγε στο αλλο ακρο, ποινικοποιηθηκε ακομα και το ιεραποστολικο γαμησι με τη γυναικα σου με ανοιχτο το φως
η μονογαμια ειναι κοινωνικη συμβαση για να κρατιουνται λιγο τα γκεμια τυπε

Η μονογαμία έγινε από τους άντρες για να μπορούν να ελέγχουν
τους απογόνους τους. Αποτέλεσμα της μονογαμίας ήταν η πατρια-
ρχική κοινωνία. Μέχρι τότε τα παιδιά ήξεραν μόνο τη μητέρα.
Σκέψου εσύ να δουλεύεις, να μαζεύεις πλούτο και να μην ξέρεις
πια είναι τα παιδιά σου γιατί οι γυναίκες θα πηγαίνανε με ό-
ποιον ήθελαν. Θα υπήρχε κανένα κίνητρο να σκίζεσαι στην δου-
λειά αν δεν ήξερες ότι θα αφήσεις την περιουσία σου στα παι-
διά σου;

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Εδω και 17 σελιδες τυπε δεν εχεις γραψει και πολλα. Να αφομοιωνεις τη συμπυκνωμενη γνωση που απλοχερα σου παρεχουν οι συναθλητες? :think: :think: Η απλα κανενας δεν εχεις δωσει την απαντηση που πραγματικα περιμενεις να ακουσεις? :rockon: Ε ναι λοιπον αν παντρευτεις, σταδιακα, θα περιορισεις το budget για πουτανες και μετα θα χτυπας το κεφαλι σου. :headbang: :headbang: :headbang: Εκτος αν το φυσας το παραδακι οποτε προχωρα κανε 2 -3 γαμους και συνεχισε το σπορ και ολα καλα. :hi: Τωρα ποιος ειναι ο mindreader ε?  :dancing: :dancing: :dancing:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Η μονογαμία έγινε από τους άντρες για να μπορούν να ελέγχουν
τους απογόνους τους. Αποτέλεσμα της μονογαμίας ήταν η πατρια-
ρχική κοινωνία. Μέχρι τότε τα παιδιά ήξεραν μόνο τη μητέρα.
Σκέψου εσύ να δουλεύεις, να μαζεύεις πλούτο και να μην ξέρεις
πια είναι τα παιδιά σου γιατί οι γυναίκες θα πηγαίνανε με ό-
ποιον ήθελαν. Θα υπήρχε κανένα κίνητρο να σκίζεσαι στην δου-
λειά αν δεν ήξερες ότι θα αφήσεις την περιουσία σου στα παι-
διά σου;

όντως η κληρονομιά είναι σημαντικός παράγοντας μονογαμίας

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Τυποι για να πω και γω την μαλακια μου, νομιζω οτι αυτο που φταιει και πανε σκατα τα πραγματα στον γαμο ειναι το βαρος της δεσμευσης

Η βερα δηλ δεν ειναι μονο αυτο γυρω απο το δαχτυλο, φερνει μαζι σκεψεις του στυλ θα ειμαι με αυτον-αυτη για παντα, πως θα αντεξω κλπ. Αυτη ειναι και η διαφορα με την συγκατοικηση και για αυτο κατα την γνωμη μου δεν ειναι το ιδιο να μεινεις μαζι με τον αλλο και το ιδιο να εισαι παντρεμενος εστω και αν μιλαμε για την ιδια ακριβως κατασταση με μονη διαφορα την βερα

Εχω προσεξει λοιπον οτι οταν φτανεις σε αυτη την φαση, η πιεση ειναι τεραστια και εκει αρχιζεις να αντιγραφεις αυτα που βιωσες παιδι στην δικη σου οικογενεια οπως το ιδιο κανει και η αλλη. Σε γενικες γραμμες η γυναικα η θα ειναι ιδια η μαμα της η εντελως αντιθετη αναλογα με το πως εχει ανιληφθει οτι δουλευε η σχεση των γονιων της οταν ηταν παιδι.

Με λιγα λογια αν η γυναικα προερχεται απο σπιτι με ομαλη οικ ζωη εχει απειρως περισσοτερες πιθανοτητες να κρατησει και το δικο της ετσι, ενω μια κοπελα με μαμα καριολα το πιο πιθανο ειναι να κανει τα ιδια η να εχει αποριψει το παραδειγμα και να φτασει στο αλλο ακρο (το δευτερο ειναι εξαιρετικα σπανιο). Αν αντιθετα ειναι καριολης ο μπαμπας, η γυναικα αναπτυσει μια απιστευτη  εχθρικοτητα απεναντι στους αντρες γιατι θελει και αυτη να ειναι τοσο δυνατη για να κανει αυτο που γουσταρει. Τρανταχτο παραδειγμα η προεδρος της βουλης και οι φημες που ειχαν βγει πριν καποια χρονια για το βαρυ χερι του μπαμπα της...

Για αυτο λοιπον σε οποιον φιλο ειναι ετοιμος να κανει το μεγαλο βημα συμβουλευω να ψαξει λιγο το ιστορικο των πεθερικων του, το πιθανοτερο να ζησει ενα remake

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
6.269
Πόντοι
2.356
Στα 32 καίγεσαι.

Πολύ σωστά!!!

Γάμο για να κάνεις και ειδικά παιδιά μετά πρέπει να έχεις μια κάποια ασφάλεια σε μισθούς, περιουσία ή οτιδήποτε.

Η λογικη "πώς κάνανε παλιά" είναι απλώς γελοία όπως και αυτοί που τη λένε...

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Κριτικές
184
Like
18.626
Πόντοι
30.558
Η στατιστική είναι αρνητική για το θέμα του γάμου.Όταν σε ένα κύκλο στους 100 οι 60 έχουν χωρίσει ή έχουν προβλήματα στο γάμο τους τι να περιμένεις;
σεβαστή η γνώμη σου αλλα το μέλλον ειναι η οικογένεια, τωρα αν θα ειναι ο γάμος ή κάποιο συμφωνητικό επικύρωσης  της ένωσης  αυτής για κοινωνικούς λόγους ειναι δικό σου θέμα. Όπως φυσικά ειναι και δικό σου θέμα αν θα κάνεις οικογένεια.

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Αν γνωρίσεις κάποια που σε γεμίζει και πιστεύεις ότι μπορείς να μιλάς,να βγαίνεις και να ζεις πράγματα μαζί της ακόμα και μετά από χρόνια και φυσικά αν σεξουαλικά υπάρχει χημεία τότε ναι.

Αν παντρεύεσαι μόνο για να μην είσαι μόνος ή γιατί σου λέει η μαμά και ο μπαμπάς ότι πρέπει να παντρευτείς εκεί είναι μεγάλη μαλακία.

Πολύ προσοχή θέλει το θέμα αφού πολλοί που ξεκινάνε από αγάπες και λουλούδια καταλήγουν να βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο και ειδικά αν κάνεις παιδιά εκεί μπλέκεις άσχημα

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
σεβαστή η γνώμη σου αλλα το μέλλον ειναι η οικογένεια, τωρα αν θα ειναι ο γάμος ή κάποιο συμφωνητικό επικύρωσης  της ένωσης  αυτής για κοινωνικούς λόγους ειναι δικό σου θέμα. Όπως φυσικά ειναι και δικό σου θέμα αν θα κάνεις οικογένεια.
αν και γενικα ειμαι κατα του γαμου πρεπει να σκεφτουμε οτι μεσα απο αυτο το θεσμο προηλθαμε ολοι...απλα οι γονεις μας σημερινοι 70αριδες δεν ειχαν να σκεφτουν πολλα η οικογενεια ηταν η φυσικη και μονη επιλογη.. δεν υπηρχε αυτος ο καταναλωτισμος αλλα και με ενα μισθο ζουσες οικογενεια και αφηνες και περιουσια..οπως προειπα αν καποιος αντρας εχει τη δυνατοτητα να κανει ζωη χαρισαμενη ζεν πρεμιε με ταξιδια και γυναικες μαλον καλυτερα να μην παντρευτει αλλα ως ποτε θα το κανει.. αν ομως δεν μπορει να το κανει καλυτερα να βρει μια σωστη κοπελα να κανει και κανα παιδακι..οποτε και εκει σιγουρα θα βρει στιγμες ευτυχιας παρα τις δυσκολιες

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
το θέμα είναι η γυναίκα που θα πάρετε να έχει προίκα

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
πάντως μπορείτε να κοιτάξετε/ρώτησετε αυτούς που είναι 60+++++ χρονων και είναι μόνοι τους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom