Νέα

Δημιουργία οικογένειας -Αξίζει ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα duskolieggrafi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 500K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
Να τα βλέπει ο Τσιμιτσέλης αυτά.. Που βιάστηκε και την πάτησε.. Τώρα τρέχει και δεν φτάνει και κλαίγεται στα κανάλια της tv  :S

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
Ενδιαφέρουσα μου φαίνεται και η τοποθέτηση του ηθοποιού παύλου ευαγγελόπουλου σχετικά με το θέμα , όποιος θέλει ας ρίξει μια ματιά στο λίνκ.

Ό τύπος φαίνεται θα είχε πολλές γκόμενες στα νιάτα του, λόγω της δουλείας του αλλά και της ανέμελης εποχής των '80s. Τις είδε από κοντά τι ρόλο που παίζουν, τις κατάλαβε, και σου λέει που να τρέχω τώρα για να χτίζω παλάτια στην άμμο.

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Καλά έκανε, οι πιθανότητες να το μετάνιωνε και να έχανε πολύ χρήμα και ψυχική υγεία ήταν τεράστιες.
Έτσι και αλλιώς με την πέραση που είχε όλο και κάποιο κουτσούβελο θα έχει και δεν θα το ξέρει καν.
Βασικά πιστεύω ότι ένας πετυχημένος τοπ άντρας με χρήμα και αναγνώριση δεν πάει για γάμο (ενστικτωδώς άλλο που παντρεύονται για τα μάτια του κόσμου, για κονέ,αν αφήσει κάποια έγκυο και του φορτωθεί νομικά κτλ) αλλά για το πως θα γαμάει αβέρτα μουνιά και να γυρνά.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ενδιαφέρουσα μου φαίνεται και η τοποθέτηση του ηθοποιού παύλου ευαγγελόπουλου σχετικά με το θέμα , όποιος θέλει ας ρίξει μια ματιά στο λίνκ.

Έχει πει και το άλλο,ότι αν δεν του την έπεφταν οι γκόμενες,δεν θα είχε κάνει σχέση στη ζωή του.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
για ποιον λογο παντρευτηκες αν δεν θελεις παιδια?
γιατι περνα καλυτερα παντρεμενος με την γυναικα του απο οτι ελευθερος?????
και μην ακουσω συμβουλη του τυπου και καλα γιατι απλα δεν συζεις, γιατι ακομη και σημερα υπαρχουν γυναικες και κοινωνικος περιγυρος που σε πιεζουν να παντρευτεις.
και εγω θα προτιμουσα απλα να συζω με την γυναικα μου και να ειχα γλυτωσει τα εξοδα του γαμου, αλλα δεν με πειραξε και τοσο να σκασω 5-10 χιλιαρικα για κατι που κανει το 99% των ανθρωπων.
και εγω δεν παντρευτηκα για να κανω σωνει και καλα παιδια αλλα γιατι παντρεμενος θα περνουσα καλυτερα απο οτι ελευθερος.
οντως να εξαιρεσεις την γκρινια και την ζηλεια τα υπολοιπα καλυτερα ηταν, επειδη ομως ξεπερασαν αυτα τα δυο τα ορια που μπορουσα και ηθελα να ανεχθω χωρισα.

Λάχης

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
ο σωκρατης ειχε νομιζω πει οταν τον ρωτησαν οτι καλυτερα να παντρευτεις αν παρεις καλη γυναικα θα εισαι χσρουμενος αν οχι τοτε θα γινεις καλος φιλοσοφος

αυτό είναι μούφα δεν το είπε ποτέ, αυτο που ειπε σε έναν πλατωνικο διάλογο, δεν θυμάμαι τώρα ποίον, είναι το εξής: επειδή η γυναικα του Ξανθίππη ήταν δύστροπη και ανάποδη (είχαν και 20 και πλέον χρονια διαφορά) τον ρώτησε κάποιος πως την αντέχει και συννοείται μαζί της και ο Σωκράτης απάντησε "αφού φίλε μου μπορώ να συννενοηθώ με αυτήν μπορώ να συννενοηθώ με τους πάντες". Γενικά οι αρχαίοι Έλληνες υποτιμάνε και λένε τα χειροτερα για τις γυναικες, ήταν χρήσιμες μονο για να κάνουν παιδιά. Εάν βλέπαν την σημερινή πυρφορίαση/μουνοδουλίαση θα μας πλακώναν στο ξύλο αν μπορούσαν.

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
ήταν χρήσιμες μόνο για να κάνουν παιδιά.

Αυτό είναι εντελώς αληθινό, η μόνη πραγματική αξία ενός θηλυκού είναι η τεκνοποίηση και γιαυτό μετά τα σαράντα που μειώνεται δραματικά η γονιμότητα η γυναίκα είναι για πέταμα που λέει ο λόγος.

Λάχης

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Και επισης οι αρχαιοι ημών προγονοι δεν μετρούσαν την αξια σου ως ανδρα με βάση το πόσο γάμησες (τις ειχαν χεσμένες είπαμε) αλλά με την αρετή δηλαδη την γενναιοτητα σου ως άνδρα.

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Να τα βλέπει ο Τσιμιτσέλης αυτά.. Που βιάστηκε και την πάτησε.. Τώρα τρέχει και δεν φτάνει και κλαίγεται στα κανάλια της tv  :S

στα αληθεια κλεγεται ο τσιμιτσελης γιατι?

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
γιατι περνα καλυτερα παντρεμενος με την γυναικα του απο οτι ελευθερος?????
και μην ακουσω συμβουλη του τυπου και καλα γιατι απλα δεν συζεις, γιατι ακομη και σημερα υπαρχουν γυναικες και κοινωνικος περιγυρος που σε πιεζουν να παντρευτεις.
και εγω θα προτιμουσα απλα να συζω με την γυναικα μου και να ειχα γλυτωσει τα εξοδα του γαμου, αλλα δεν με πειραξε και τοσο να σκασω 5-10 χιλιαρικα για κατι που κανει το 99% των ανθρωπων.
και εγω δεν παντρευτηκα για να κανω σωνει και καλα παιδια αλλα γιατι παντρεμενος θα περνουσα καλυτερα απο οτι ελευθερος.
οντως να εξαιρεσεις την γκρινια και την ζηλεια τα υπολοιπα καλυτερα ηταν, επειδη ομως ξεπερασαν αυτα τα δυο τα ορια που μπορουσα και ηθελα να ανεχθω χωρισα.

ποια υπολοιπα ηταν καλυτερα δηλαδη δεν σε καταλαβαινω

pokerFace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
23
Πόντοι
6
στα αληθεια κλεγεται ο τσιμιτσελης γιατι?
Γιατί χώρισε, και τώρα το παίζει γουίκεντ ντάντ. Αλλά και αυτό απο ότι είπε του φαίνεται δύσκολο.Τον πρώτο καιρό με την εμφάνιση του παιδιού ανέφερε, οτι δεν μπορουσε να διαχειριστεί όλο αυτό,τόσο που σκεφτόταν να εξαφανιστεί σε άλλη ηπειρο.

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Αύριο παντρεύομαι μύστες. Εγώ 32 και η γυναίκα 23. Για παιδιά δεν βιαζόμαστε, αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι το πήδημα καθώς στο σπίτι θα μένει και ο πεθερός(έχει χάσει την μαμά της)...Υπήρχε λύση να πάμε σε άλλο σπίτι, αλλά δεν μπορεί να αφήσει την μεζονέτα της λέει  :S

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Όσες περιπτώσει έχω πετύχει να μένει οποιοδήποτε πεθερικό στο σπίτι κατέληξαν σε δράματα με το πέρασμα των χρόνων τώρα αν νομίζεις ότι η περίπτωσή σου ανήκει στις εξαιρέσεις μακάρι να είναι έτσι. Πάντως αν το σεξ δεν είναι αρκετό και για τους δύο είναι σοβαρό κακό σε βάθος χρόνου καθώς αυτό είναι η βάση για τα ερωτικά συναισθήματα και το δεσμό ειδικά για την γυναίκα.

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Αύριο παντρεύομαι μύστες. Εγώ 32 και η γυναίκα 23. Για παιδιά δεν βιαζόμαστε, αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι το πήδημα καθώς στο σπίτι θα μένει και ο πεθερός(έχει χάσει την μαμά της)...Υπήρχε λύση να πάμε σε άλλο σπίτι, αλλά δεν μπορεί να αφήσει την μεζονέτα της λέει  :S

Τον ήπιες αφού είσαι σώγαμπρος , θα σε πάνε πίπα κώλο αν δεν έχεις και ένα σεβαστό εισόδημα .....

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Όσες περιπτώσει έχω πετύχει να μένει οποιοδήποτε πεθερικό στο σπίτι κατέληξαν σε δράματα με το πέρασμα των χρόνων τώρα αν νομίζεις ότι η περίπτωσή σου ανήκει στις εξαιρέσεις μακάρι να είναι έτσι. Πάντως αν το σεξ δεν είναι αρκετό και για τους δύο είναι σοβαρό κακό σε βάθος χρόνου καθώς αυτό είναι η βάση για τα ερωτικά συναισθήματα και το δεσμό ειδικά για την γυναίκα.
Είμαι άτομο που δεν ανέχομαι παρατηρήσεις από ξένα άτομα εκτός γονιών. Μέχρι στιγμής δεν μου έχει πει κάτι. Ευτυχώς δουλεύει πολλές ώρες και θα είναι το πεδίο ελεύθερο. Το κακό είναι ότι μετά τον γάμο Θα αρχίσει η συμβίωση και δεν έγινε πιο πριν για να δω τι παίζει.

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Τον ήπιες αφού είσαι σώγαμπρος , θα σε πάνε πίπα κώλο αν δεν έχεις και ένα σεβαστό εισόδημα .....
Πεθερά δεν έχω, μόνο πεθερό τύπε. Το πολύ πολύ παίρνω την γυναίκα και φεύγω. Έχω σπίτι, αλλά η γυναίκα θέλει τις ενέσεις της στο μεγαλύτερο σπίτι της.

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Βλέπεις και κάνεις ανάλογα τις καταστάσεις.
Οι καλοί γονείς και τα καλά πεθερικά αναγνωρίζουν ότι το αντρόγυνο πρέπει να είναι μόνο του.
Ο πεθερός σου το λέει αυτό αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς? δεν βολεύουν οι καταστάσεις?

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.846
Πόντοι
10.686
Είμαι άτομο που δεν ανέχομαι παρατηρήσεις από ξένα άτομα εκτός γονιών. Μέχρι στιγμής δεν μου έχει πει κάτι. Ευτυχώς δουλεύει πολλές ώρες και θα είναι το πεδίο ελεύθερο. Το κακό είναι ότι μετά τον γάμο Θα αρχίσει η συμβίωση και δεν έγινε πιο πριν για να δω τι παίζει.
Υγεία πάνω απ'όλα και καλή επιτυχία στη νέα σου ζωή,σου εύχομαι ολόψυχα να μην γίνεις πελάτης του @Alex 71... ;)

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Βλέπεις και κάνεις ανάλογα τις καταστάσεις.
Οι καλοί γονείς και τα καλά πεθερικά αναγνωρίζουν ότι το αντρόγυνο πρέπει να είναι μόνο του.
Ο πεθερός σου το λέει αυτό αλλά δεν μπορεί να κάνει αλλιώς? δεν βολεύουν οι καταστάσεις?
Ο πεθερός αργότερα θα φτιάξει το υπόγειο και θα μετακομίσει. Είναι θέμα χρόνου και χρημάτων βέβαια.

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Υγεία πάνω απ'όλα και καλή επιτυχία στη νέα σου ζωή,σου εύχομαι ολόψυχα να μην γίνεις πελάτης του @Alex 71... ;)
Ευχαριστώ για τις εγκάρδιες ευχές σου! Θα προσπαθήσω να αποφύγω τις υπηρεσίες του Alex71...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom