duskolieggrafi
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 203
- Like
- 5.132
- Πόντοι
- 17.436
εαν δεν εχεις ενα σταθερο εισοδημα, αρκετο χρημα στην ακρη,προικα (περιουσια) οραμα,μελλον για τα παιδια που θα κανεις τι να την κανεις την οικογενεια?
συγνωμη ρε παιδια τωρα ,ξερετε και εχετε δει η παλιες οικογενειες μεχρι την δεκαετια 70 στην ελλαδα ειχαν απο 3 παιδια το λιγοτερο,πολυτεκνη οικογενεια τοτε επρεπε να ηταν με 6-7 παιδια το ελαχιστο,τι φταει ο πιτσιρικας και το παιδι να περασει φτωχεια στην ζωη του χωρις να την εχει προκαλεσει ο ιδιος στον εαυτο του? για ποιο λογο να πληρωσει της μαλακιες γονεων?
αλλο να κληρονομησεις καποια περιουσια η να βγαλει λεφτα και να τα φας σε τζογο , γυναικες και μαλακιες,να εισαι χρεωκοπημενος μετα, τοτε το εχεις προκαλεσει εσυ ο ιδιος στον εαυτο σου,
τα παιδια τι φταινε ομως? Βλεπω ντοκιμαντερ σε βαλκανικες χωρες και πιστευω χωρις να εχουν κανει κακο η γονεις στα παιδια αμμεσα,τους εχουν κανει με εμμεσο τροπο, ΦΤΩΧΟΙ ΓΟΝΕΙΣ,ΦΤΩΧΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΦΤΩΧΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ελαχιστες περιπτωσεις εχω δει τα παιδια φτωχων γονεων να γινονται πλουσια στην ζωη τους, η εστω ευπορα,αυτα γινονται μονο στο hollywood και στο αμερικανικο ονειρο που πλεον δεν υπαρχει, αστεγοι να εχουν γινει δισσεκατομυριουχοι ηθοποιοι και τραγουδιστες μονο εκει εχει συμβει, εδω δεν εχει συμβει ποτε, και ουτε προκειται με αυτο το κωλοσυστημα που υπαρχει,οποτε φτωχος γονες, φτωχο παιδι εφ ορου ζωης, παει τελειωσε
Εγω στην ελλαδα πλεον οικογενεια δεν θα εκανα ποτε μου,και κληρονομια να περνα,και δουλεια καλη να βρισκα με σκληρη αποταμιευση παλι τα λεφτα θα τα φας εαν εχεις παιδια,οποτε οικογενεια μονο στης ποιο πλουσιες χωρες του κοσμου εαν καταφερει κανενας και παει
Η ελλαδα ειναι μονο για διακοπες πλεον ,απο της ωραιοτερες χωρες του κοσμου με σαπιο συστημα δυστηχως..
Τύπε δε νομίζω πως συμφωνώ με αυτά που γράφεις. Έχετε αναγάγει τα λεφτά ως το κυρίαρχο συστατικό για τα πάντα, και μετά κατηγορείτε τις Ελλεηνίδες ενώ και εσείς ίδιοι είστε.
Από αυτά που γράφεις το πιο σημαντικό είναι το όραμα.