Δηλαδη η συμβουλη της ηταν να βρεις ενα πληρως εξαρτημενο ατομο, να το κανεις ό,τι θελεις, και φυσικα θα ερχοταν μια στιγμη που θα την χωριζες εσυ ή θα εβρισκες γκομενα, επειδη δεν θα την σεβοσουν στο παραμικρο. Ε δεν το λες και κορυφαια συμβουλη. Το να βρεις εναν ανθρωπο να αλληλοσυμπληρωνεσαι και να νιωθεις κοντα του οτι δινεις και παιρνεις, ειναι ανεφικτο δηλαδη. Οπότε βρισκουμε ενα ατομο σαν κατοικιδιο, να μας εχει αναγκη, και ολα καλα. Μαλιστα.
Αν και πολλες φορες νομιζω μου την λες εδω περα (δεν κρατω τεφτερια ομως, δεν ειναι στον τυπο μου),
ειλικρινα σε ειχα για καπως πιο ωριμο...
no offense παντα, δεν ειμαι εδω για διαπληκτισμους...αλλα οταν ακομη βλεπω, μετα απο τοσο πηδημα που μας εχουν ριξει οι φεμινιστριες, αντρες να λενε ακομη το βιολι βιολακι, ε αμαν πια.....
Οποιος εχει εμπειρια απο τη ζωη και τις γυναικες, καταληγει σε αυτο που ειπε και το ανεκδοτο του urlauber:
εχοντας περασει απο ολες τις αθλιες φασεις με τις 'σχεσεις', στο τελος ζητας οτι λεει το ανεκδοτο, 'την ξανθια με τα μεγαλα βυζια'.
Τωρα εσυ κατσε να ψαχνεις την ιδεατη αλληλοσυμπληρωση, και οχι το 'κατοικιδιο' οπως εγραψες,
και οταν θα σου ρημαξει τη ζωη, την ψυχη, την περιουσια, και οτι αλλο εχεις (ασε, μην πεις 'δεν θα αφησω', τα παν κι αλλοι....και μην πω τι εφαγαν...),
τοτε θα θυμηθεις τα λογια εδω....
Αλληλοσυμπληρωση κλπ, και οικογενεια που ειναι εδω το θεμα του νηματος, και παιδια κλπ = γαμος.
Και γαμος ειναι πλεον η απολυτη λαιμητομος για τον αντρα, στις δυτικες φεμινιστοκρατουμενες κοινωνιες μας...
Αυτα για να προλαβω πριν πεις 'δεν παντρευομαι'....
Εκτος αν εννοεις αλληλοσυμπληρωση με σχεσεις που αλλαζουν καθε λιγα χρονια...ok, μπορει να το ακουσουμε κι αυτο....