You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δίλημμα για αγορά καινούργιου κινητού...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 217
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
Τελικα μαλλον στο C905 θα καταληξω....
Παρουσιάστηκε επίσημα πριν από λίγο, το νέο κινητό Nexus One της... GOOGLE !!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ρε ντουρα αφου δεν μπορουμε να το αγορασουμε στην ελλαδα....Παρουσιάστηκε επίσημα πριν από λίγο, το νέο κινητό Nexus One της... GOOGLE !!!
ρε ντουρα αφου δεν μπορουμε να το αγορασουμε στην ελλαδα....
Για πόσο ακόμα...?
Στο μεταξύ όμως, ετοιμάζεται ΚΑΙ Google Netbook !!!
Επισκέπτης
Έχει κανείς υπόψιν του...αν παίζει να πάρουμε το συγκεκριμένο gadget εδώ στην ελλάδα* ?
Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://meridiist.tagheuer.com/EUR/index_main.php?cc=EUR[/code[/URL]]
*Μιλάω ως ΜΗ κάτοχος lambo...γιατί σε αυτούς έμαθα θα γίνει προσφορά...
**Εννοείται οτι ψάχνω το "απο που"...
Έχει κανείς υπόψιν του...αν παίζει να πάρουμε το συγκεκριμένο gadget εδώ στην ελλάδα* ?
Ρώτα εδώ...
Επισκέπτης
Thanks
Παρακαλώ. Πάντως δεν είναι κ τίποτα ιδιαίτερο σαν κινητό... παρόμοιο με τα Vertu.
Αν θες πραγματικά ΔΥΝΑΤΟ gadget, δοκίμασε το HTC HD2 Leo... A-Σ-Τ-Ε-Ρ-Ι !!!
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ασε βαλαμε ουμπουντου ....τελος....Για πόσο ακόμα...?
Στο μεταξύ όμως, ετοιμάζεται ΚΑΙ Google Netbook !!!
Επισκέπτης
Παρακαλώ. Πάντως δεν είναι κ τίποτα ιδιαίτερο σαν κινητό... παρόμοιο με τα Vertu.
Αν θες πραγματικά ΔΥΝΑΤΟ gadget, δοκίμασε το HTC HD2 Leo... A-Σ-Τ-Ε-Ρ-Ι !!!
Μ'αρέσει εξωτερικά...δεν με απασχολούν οι δυνατότητες...
silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Κατα την ταπεινή μου γνώμη τίποτα δεν συγκρίνεται με το i phone 3GS! Πραγματικά μοναδικό! Υγ* από αυτό είμαι στο site αυτές τις ώρες γιατί δεν έχω στο σπίτι υπολογιστή.
Η Lenovo έφερε στο προσκήνιο την πρότασή της για τις συσκευές κινητής τηλεφωνίας με το LePhone, το οποίο φέρει οθόνη αφής και καταφέρνει να ξεχωρίσει χάρη στο μοναδικό του σχεδιασμό. Όπως το χαρακτήρισαν πολλοί, πρόκειται για το πλέον ανεπτυγμένο Android κινητό που έρχεται με μία δική του θήκη που του αλλάζει την μορφή! Με τις κατάλληλες κινήσεις, μπορεί να λειτουργήσει τόσο από μόνο του, όσο και με το ειδικά προσαρμοζόμενο πληκτρολόγιο.
Ο 1GHz Qualcomm Snapdragon επεξεργαστής του αναλαμβάνει όλες τις δύσκολες δουλειές, ενώ στο πίσω μέρος μπορείτε να βρείτε μία κάμερα 3MP. Η συσκευή υποστηρίζει ακόμη GPS και WiFI και αναμένεται να κυκλοφορήσει μετά το δεύτερο μισό του 2010.
Ο 1GHz Qualcomm Snapdragon επεξεργαστής του αναλαμβάνει όλες τις δύσκολες δουλειές, ενώ στο πίσω μέρος μπορείτε να βρείτε μία κάμερα 3MP. Η συσκευή υποστηρίζει ακόμη GPS και WiFI και αναμένεται να κυκλοφορήσει μετά το δεύτερο μισό του 2010.
Chat μπαίνει το iphone re φιλε?Κατα την ταπεινή μου γνώμη τίποτα δεν συγκρίνεται με το i phone 3GS! Πραγματικά μοναδικό! Υγ* από αυτό είμαι στο site αυτές τις ώρες γιατί δεν έχω στο σπίτι υπολογιστή.
Με ενδιαφερει να μαθω
Mikro_neraidaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
να ρωτησω κατι τωρα τα καρτοκινητα θα δηλωνονται εαν δεν κανω λαθος?
τα καρτοκινητα θα δηλωνονται
ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, το αργότερο μέχρι το καλοκαίρι...
Μου ξηγηθηκατε μερεντα ρε τυποι? >Chat μπαίνει το iphone re φιλε?
Με ενδιαφερει να μαθω
silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
κάνει τα πάντα φίλε μου!! Υγ* σορυ για την καθυστερα!Chat μπαίνει το iphone re φιλε?
Με ενδιαφερει να μαθω