Tavros21
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΦΟΒΕΡΟ φαινεται και ειμαι και φαν των νοκια....ελλαδα εχει ερθει;ποσο κανει;
500Ε προ φορων
ΦΟΒΕΡΟ φαινεται και ειμαι και φαν των νοκια....ελλαδα εχει ερθει;ποσο κανει;
ενταξει καλη τιμη για αυτα που προσφερει θα παρουμε και την επιδοτηση της αναβαθμισης....500Ε προ φορων
τοσο δεν θα πεσει...αλλα σιγουρα θα φτηνυνει...σε 6-7 μήνες θα κάνει 250...
Η Nokia παρουσιασε το νεο "υπολογιστη-τηλεφωνο" που τρεχει σε λειτουργικο Linux (Μaemo 5) και ανοιγει μια νεα σελιδα. Ελλαδα προς τελος Οκτωβριου με τιμη 500Ε προ φορων..
Iphone Uber Alles!!! Πάρε Iphone έστω και μεταχειρισμενο, άλλη φάση!
Εντελώς!!!Iphone Uber Alles!!! Πάρε Iphone έστω και μεταχειρισμενο , άλλη φάση!
οτι πεις....σε εμπιστευομαι γιατι μας βοηθησες με το ubuntu....Εντελώς!!!
Μετά τους Servers, τα supercomputers και το Mars Phoenix Lander της NASA , το Linux κατακτά και τα κινητά.Θα στενοχωρισω τους οπαδους του iphone, αλλα το N900 ειναι μακραν καλυτερο σε χακτηριστικα και με το καινουριο λειτουργικο πολυ πιο γρηγορο.
λες να το παρουμε αυτο το νοκια ή να περιμενουμε καπως;τι γνωμη εχεις;εγω μαλλον θα περιμενω παντως να δω ...αποψειςΜετά τους Servers, τα supercomputers και το Mars Phoenix Lander της NASA , το Linux κατακτά και τα κινητά.
HTC Magic με Google Android(δηλ.Linux και έπονται πολλά ακόμα μοντέλα με Android), LG Crystal+Arena, αρκετά Motorola και ανεβηκε και η Nokia στο τρένο. Μόνο το γαμήδι το desktop έχει απομείνει, όπου το Linux έχει κάπου το 2% της αγοράς, αλλά που θα πάει κ'αυτό...
Αναλόγως και τα λεφτά που μπορείς και θες να διαθέσεις.λες να το παρουμε αυτο το νοκια ή να περιμενουμε καπως;τι γνωμη εχεις;εγω μαλλον θα περιμενω παντως να δω ...αποψεις
τα λεφτα τα δινω δεν ειναι θεμα...θα δω οπως λες και για μπαταρια και λεπτομερειες οταν ερθει...με τα νοκια υπαρχει μια παραδοση και δεν τα αφηνω ευκολα γενικως...Αναλόγως και τα λεφτά που μπορείς και θες να διαθέσεις.
Το συγκεκριμένο ΝΟΚΙΑ θα έχει αλμυρή τιμή σίγουρα.
Τσέκαρε και πόσο κρατάει η μπαταρία. Μη θέλει και κάθε μέρα φόρτιση...
Από λειτουργίες και προγράμματα θα είναι υπερπλήρες.
Να έχεις υπ'όψιν ότι τα ΝΟΚΙΑ μέχρι τώρα είχαν το λειτουργικό Symbian, ενώ αυτό το μοντέλο έχει Linux.τα λεφτα τα δινω δεν ειναι θεμα...θα δω οπως λες και για μπαταρια και λεπτομερειες οταν ερθει...με τα νοκια υπαρχει μια παραδοση και δεν τα αφηνω ευκολα γενικως...
το ξερω γιαυτο θα το σκεφτω επειδη θα ειναι οντως μια αλλαγη αν παρω τετοιο κινητο...εχεις δικιο..Να έχεις υπ'όψιν ότι τα ΝΟΚΙΑ μέχρι τώρα είχαν το λειτουργικό Symbian, ενώ αυτό το μοντέλο έχει Linux.
Κατά τη γνώμη μου σαφώς ανώτερο και πιο ευέλικτο(με ελάχιστες τροποποιήσεις τρέχει και σε server!!! :o),
αλλά αν είσαι κολλημένος με το Symbian μπορεί να μη σου αρέσει. Δες το σε λειτουρίγα πρώτα θα έλεγα.