Νέα

Δίλημμα για αγορά καινούργιου κινητού...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Ξεκολλήστε ρε παιδιά με το Νοκια 6310.Οκ, καλό ήταν αλλά είναι σαν τον Σκαραβαίο πλέον. Ούτε βέβαια με την πατάτα-καραμέλα της εποχής το iphone.Γιατί είναι γνωστό ότι είμαστε και ολίγον ζώα...Αν ανοίξεις μια Χρυσή Ευκαιρία δεν είναι τυχαίο που θα δεις δεκάδες αγγελίες με iphone.To βασικό είναι να παίρνει κάποιος κάτι με δυνατότητες που θα χρησιμοποιήσει.Όχι, απλά γιατί του είπε κάποιος γνωστός του-ξερόλας ότι είναι καλό.Και μάλλον δεν είναι το φορουμ αυτό το καλύτερο μέρος για να διαφημίσει κάποιος το κατάστημά του

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Οκ, το NOKIA 6310i είχε πολύ καλή μπαταρία.Μετά από τόσα χρόνια μή μου πείτε ότι η μπαταρία του είναι εξίσου καλή. Και πέραν αυτού δεν είχε και κάτι άλλο αξισημείωτο.Παντόφλα εποχής.Η γενιά των 35-40αρηδων περισσότερο είναι κολλημένοι μ' αυτό. Υπάρχουν πολλά καλά τηλέφωνα σήμαερα. Απλά, με την πληθώρα και τη συχνότητα των μοντέλων που βγαίνουν, δεν φτάνουν σε φήμη και διαχρονικότητα τα λιγοστά μοντέλα των εποχών εκείνων.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
καλή συσκευή,αλλά με ένα βασικό μείον...το τεράστιο μέγεθος...νομίζω ότι φοβερή διαχρονική συσκευή είναι το 6230,το δίχρωμο μαύρο-ασημί...μικρό,πολύ καλή ακουστική και μπαταρία και τρομερά εύχρηστο

dvdmaniac

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά διαθέτω  κατάστημα με κινητά.... Όπως ενδιαφέρεται ας στείλει pm...
Ευχαριστώ

Επισκέπτης
Για μενα παιδια η καλυτερη και πιο ομορφη σειρα κινητων ειναι η 88 της Νokia  :grin:

Tα εχω ολα  :rockon: :rockon:

Κατα τ αλλα το πιο χρηστικο και λειτουργικο αυτη τη στιγμη ειναι το Nokia  N96

Συνημμένα

• nokia-n96-mobile-phone.jpg
    nokia-n96-mobile-phone.jpg
    59,8 KB · Εμφανίσεις: 50

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
60
Πόντοι
6
παιδιά έχει κανείς από εσάς το SAMSUNG D-880?

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
χμ...μ αρέσει πολύ σα στυλ το sony erricsson...το to nokia είναι κάπως σα σχήμα...

Επισκέπτης
χμ...μ αρέσει πολύ σα στυλ το sony erricsson...το to nokia είναι κάπως σα σχήμα...

Τι να πω.... για μενα στο κινητο πάνω απ όλα παίζει η αξιοπιστία.
Οταν τον χρησιμοποιω κατα 90% για δουλεια δεν μπορει να με νοιάζει πρώτα απ ολα το στυλ

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
nokia αξιοπιστια παροτι εχω sony ericsson..αν σου πεσει κατω το sony την γαμησες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom