Νέα

Δίλημμα για αγορά καινούργιου κινητού...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
:S :S :S Ποιος σου το πε αυτό με την ακτινοβολία??? δηλαδή τα άλλα τι εκπέμπουν??  :uglystupid: :uglystupid:

ΔΕΝ εκπέμπουν όλα τα κινητά το ίδιο ποσοστό ακτινοβολίας (SAR) Specific Absortion Rate (Ειδικός Δείκτης Απορρόφησης) και αφορά τον ρυθμό απορρόφησης από το ανθρώπινο σώμα της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας που εκπέμπεται από μια ηλεκτρονική συσκευή.
Ένα κινητό τηλέφωνο δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα όρια ασφαλείας που έχουν καθοριστεί για το SAR, προκειμένου να επιτραπεί η διάθεσή του στην αγορά.
Τα καθορισμένα όρια ασφαλείας για το SAR είναι τα 2 W/kg ενώ τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα που διατίθενται αυτή τη στιγμή στην αγορά δεν ξεπερνούν το 1 W/kg.

ΔΙΑΒΑΣΕ αναλυτικά...

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
ευχαριστώ πολύ Duracell! :cool2:

Επισκέπτης
Αναμεσα στο Νokia N96 kαι στο Αpple Iphone ποιο θα διαλεγατε?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Αναμεσα στο Νokia N96 kαι στο Αpple Iphone ποιο θα διαλεγατε?

ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ από τι περισσότερο χρήση θα κάνεις στην συσκευή... σαν τηλέφωνο το ΝΟΚΙΑ, σαν multimedia player + internet browser όμως το APPLE!

Επισκέπτης
Thanks Dura.
Μαλλον το Ν96 θα παρω.

Συνημμένα

• nokia_n96_02.jpg
    nokia_n96_02.jpg
    32,1 KB · Εμφανίσεις: 22

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
από όσο γνωρίζω για την ώρα, το iphone δε "μιλάει" ελληνικά και γενικότερα ως κινητό τηλέφωνο έχει αρκετές ελλείψεις - είναι εξαιρετικό ως μια multimedia συσκευή, αλλά μόνο αυτό! απεναντίας η nokia έχει πολύχρονη και επιτυχημένη παρουσία στο χώρο της κινητής τηλαφωνίας!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
από όσο γνωρίζω για την ώρα, το iphone δε "μιλάει" ελληνικά και γενικότερα ως κινητό τηλέφωνο έχει αρκετές ελλείψεις - είναι εξαιρετικό ως μια multimedia συσκευή, αλλά μόνο αυτό! απεναντίας η nokia έχει πολύχρονη και επιτυχημένη παρουσία στο χώρο της κινητής τηλαφωνίας!

Ετσι ακριβώς :)

Οπως έχω γράψει και αλλού, το iPhone είναι ένας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ multimedia player + internet browser που επιπλέον παίρνει κ τηλ! ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ αυτό... ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ... (π.χ. MMS, Bluetooth File Exchange) κλπ...

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Ετσι ακριβώς :)

Οπως έχω γράψει και αλλού, το iPhone είναι ένας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ multimedia player + internet browser που επιπλέον παίρνει κ τηλ! ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ αυτό... ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΥΚΟΛΙΕΣ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ... (π.χ. MMS, Bluetooth File Exchange) κλπ...

Εχουν βγει πλεον προγράμματα file transfer με bluetooth, camera recorder, mms έχει απο τη μάνα του!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Εχουν βγει πλεον προγράμματα file transfer με bluetooth, camera recorder, mms έχει απο τη μάνα του!

Εχω iPhone κ το έχω ψάξει πολύ... ΔΥΣΤΗΧΩΣ αντικειμενικά δεν συγκρίνεται σαν συσκευή τηλεφώνου με τον ανταγωνισμό...

Επισκέπτης

Toν Δεκεμβριο αναμενεται το νεο Ιphone με Ελληνικο μενου και ολα τα τα υπολοιπα στοιχεια που δεν εχει τωρα...

Carlos78

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
για το SAMSUNG OMNIA τι εχετε να πειτε? νομιζω ειναι εξαιρετικό κινητο

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
για το SAMSUNG OMNIA τι εχετε να πειτε? νομιζω ειναι εξαιρετικό κινητο

Ξεκίνησε επισήμως η εμπορική διάθεση του Samsung Omnia στην Ελλάδα, σύμφωνα με την Ευρωηλεκτρονική, τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο των κινητών της Samsung στη χώρα μας. Συγκεκριμένα, οι δύο διαφορετικές εκδόσεις της συσκευής με 8GB και 16GB μνήμης, έφθασαν ταυτόχρονα στις προθήκες όλων των ελληνικών καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας, μ' ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης 565 και 632 ευρώ αντίστοιχα (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 19%), ενώ υπάρχει και live! έκδοση για τα καταστήματα της Vodafone.
OMNIA όπως λέει η Samsung σημαίνει “everything” στα λατινικά και “wish” στα αραβικά και χαρακτηρίζει απόλυτα το στόχο της κορεάτικη εταιρίας να συμπεριλάβει οτιδήποτε επιθυμεί κάποιος από ένα windows mobile 6.1 smartphone.

Περισότερα εδώ...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Toν Δεκεμβριο αναμενεται το νεο Ιphone με Ελληνικο μενου και ολα τα τα υπολοιπα στοιχεια που δεν εχει τωρα...

Πάντως μέχρι στιγμής το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΟΧΟΥ iPhone για κάποιον που θέλει πραγματικά ν' αξιοποιήσει τη συσκευή και όχι να την έχει απλά για “μόστρα” είναι ΑΥΤΟ...

dvdmaniac

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά διαθέτω κατάστημα κινητής τηλεφωνίας, όποιος επιθυμεί ένα από τα παραπάνω κινητά μπορεί να τα προμηθευθεί σε όποια από τις 3 εταιρείες θελεί και στις πραγματικά καλλίτερες τιμές. Μιλάω για αντιπροσωπεία γνωστής αλυσίδας..
Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει pm

Επισκέπτης
no6310_00.jpg

Αντε καντε ολοι στην μπαντα,
να βγει να χορεψει,
ο Σαλονικιος...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Αυτό έχω κι εγώ - άπειρα χρόνια τώρα.

Η μπαταρία του γαμάει και δέρνει.  :rockon:

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Άμα θέλετε κινητό με αρχίδια, κι όχι αρχίδια κινητό, κατά τη γνώμη μου
πρέπει να δείτε το Nokia E71, και με μπαταρία ατέλειωτη.

Δείτε εδώ:

Το μόνο αρνητικό του είναι το SAR Rating που είναι 1,5.

Επισκέπτης
Αυτό έχω κι εγώ - άπειρα χρόνια τώρα.

Η μπαταρία του γαμάει και δέρνει.  :rockon:
Μονο η μπαταρια?Τον ηχο που τον βαζεις?

Ξερεις τι ειναι να κλεινεις το σταθερο για να μιλησεις με Ρωσια με το κινητο?

Απλα και μονο για να ακουσεις την φωνη της καθαροτερα,απο το 6310i... :S

KRATOS

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Τα ericson έχουν σαφώς καλύτερη μπαταρία

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μιλάμε συγκεκριμένα για το 6310i φίλε. Όχι γενικά Ericsson - Nokia (ΠΑΟ - ΟΣΦΠ κλπ).  :S

Ρώτα όποιον θες γι' αυτό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom