Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
πού? τι ? πότε?αληθευει οτι απο χθες κοψανε τις μεγαλες επιδοτησεις και τωρα το μαξιμουμ ειναι 120 ευρω σε πελατες που κανουν μεγαλους λογαριασμους;
πού? τι ? πότε?αληθευει οτι απο χθες κοψανε τις μεγαλες επιδοτησεις και τωρα το μαξιμουμ ειναι 120 ευρω σε πελατες που κανουν μεγαλους λογαριασμους;
μου το φερανε καινουργιο απο γερμανια τελικα!μαγκες την επαθα..
ειχα ενα μαυρο 8800 sirocco ως δευτερο και το'χασα(πιθανοτατα μου'πεσε απο τη μηχανη)!
επειδη το τηλ ειναι παραγωγης 08 δυσκολευομαι,να το βρω καινουργιο!
αν καποιος ξερει κανα μαγαζι ας πει!(χρωμα δε με νοιαζει,ας ειναι και ασημι)
Παιδιά, έχετε να προτείνετε κανένα καλό κινητό μέχρι 400 γιούρα?
Αρχες καλοκαιριου πηρα το S3 σε εκδοση 4G στα 400 ευρω απο το kaizer shop.Samsung galaxy s3 με την 16αρα μνημη 329 Ευρω
Ειναι υπεραρκετο για κινητο.
Καινούργιο ή ελαφρώς; Έχεις τη δυνατότητα να μεταφέρεις τις εφαρμογές στη microsd?πηρα το S3 σε εκδοση 4G στα 400 ευρω απο το kaizer shop
Καινούργιο ή ελαφρώς; Έχεις τη δυνατότητα να μεταφέρεις τις εφαρμογές στη microsd?
Καλορίζικο! ;)
Αρχες καλοκαιριου πηρα το S3 σε εκδοση 4G στα 400 ευρω απο το kaizer shop.
Tωρα ισως εχει πεσει λιγο.
Απλα Α-ΨΟ-ΓΟ !!!!
Οποιος μπορει νa ανταποκριθει στο κοστος του, το συστηνω ανεπιφυλακτα.
Εγώ το έχω. Απλά κορυφαίο. Αν μπορείς όμως να δώσεις +50 ευρώ θα σου έλεγα να πας για το HTC One. Αλλο επίπεδο κατασκευαστικά.Μάγκες τι γνώμη έχετε για το galaxy s4 ;;; Το έχει κανείς ;;; Σκέφτομαι να το πάρω γιατί εδώ και 2 μήνες ξέμεινα με αυτό το κονσερβοκούτι
Είμαι της σχολής Samsung !Εγώ το έχω. Απλά κορυφαίο. Αν μπορείς όμως να δώσεις +50 ευρώ θα σου έλεγα να πας για το HTC One. Αλλο επίπεδο κατασκευαστικά.
Τότε πάρτο με κλειστά μάτια. Έχω τρελαθεί με την ταχύτητα και τα features. Και η οθόνη είναι γειά σου, 5 ίντσες super amoled, βλέπεις ταινία απροβλημάτιστα. Πάρτο καλύτερα από σκρουτζομάγαζο γιατί θα κερδίσεις αρκετά φράγκα σε σχέση με τις μεγάλες αλυσίδες. Έχουν 3-4 γερμανικές προεγκατεστημένες εφαρμογές συνήθως αλλά μπορείς να τις βγάλεις και κατά τα λοιπά είναι ολόιδια με τα κινητά της Samsung Hellas.Είμαι της σχολής Samsung !
Ευχαριστώ φίλε για τις πληροφορίες. Εννοείται από σκρουτζ έχει τρελές αποκλίσεις στις τιμές !Τότε πάρτο με κλειστά μάτια. Έχω τρελαθεί με την ταχύτητα και τα features. Και η οθόνη είναι γειά σου, 5 ίντσες super amoled, βλέπεις ταινία απροβλημάτιστα. Πάρτο καλύτερα από σκρουτζομάγαζο γιατί θα κερδίσεις αρκετά φράγκα σε σχέση με τις μεγάλες αλυσίδες. Έχουν 3-4 γερμανικές προεγκατεστημένες εφαρμογές συνήθως αλλά μπορείς να τις βγάλεις και κατά τα λοιπά είναι ολόιδια με τα κινητά της Samsung Hellas.