Νέα

Δίλημμα για αγορά καινούργιου κινητού...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 217
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.119
Πόντοι
216
μετα απο 5 χρονια συμβιωσης με το iphone 3gs 16gb αλλαξα κινητο και αγορασα το Samsung Galaxy s4 (i9505)
einai to 16gb και αγορασα και μια καρτα micro sd 32gb για να εχω το κεφαλι μου ησυχο απο θεμα μνημης, καθως το συγκεκριμενο κινητο εχει 13 megapixels καμερα και τραβαει HD βιντεο κτλ κτλ.
εχω παθει πλακα με την ταχυτητα του, και ειναι σχετικα ευκολο στην χρηση του
Ναι ειναι λιγο μεγαλο, καθως εχει 5 ιντσων οθονη, αλλα δεν με νοιαζει...
το συνιστω οχι ανεπιφυλακτα, απλα πηγαιντε παρτε το ΤΩΡΑ
500 ευρω το πηρα απο το skroutz το οποιο με "παρεπεμψε" στα seven spot Θεσσαλονικης...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Και γιατι δεν πηρες Σονυ Ερικσσον?
Μονο το xperia z θεωρω εφαμιλο του.
Ειχε ομως αρκετα ευρω επιπλεον (την εποχη που το πηρα τουλαχιστον), που δεν μπορουσα να διαθεσω.
Εκτος αυτου το Menu του galaxy ητανα ρκετα πιο "φιλικο" στα "θελω" μου.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Καινούργιο ή ελαφρώς; Έχεις τη δυνατότητα να μεταφέρεις τις εφαρμογές στη microsd?
Καλορίζικο! ;)
Ευχαριστω. ;)
Το πηρα καινουργιο.
Δεν ξερω να σου απαντησω στο ερωτημα σου, δεν το εχω ψαξει.

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Το κινητό ειναι για να μιλάμε η φωτογραφική για να βγαζουμε φωτογραφιες και ο υπολογιστης για να μπαίνουμε στο ιντερνετ.
Το θεωρώ μαλακία να δώσω 500 ευρω για ενα τηλέφωνο.

samsung_e1182_silver-1.jpg

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.063
Πόντοι
22.785
Τόοοοοοοοοοο τηλεφωνο.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.630
Πόντοι
4.125
Καλό το galaxy αλλά γκουμούτσα. Πολύ μεγάλο για κινητό. Επιπλέον είναι αντιγραφή του iphone. Επιπλέον είναι ευαίσθητο σε ιούς μιας και δουλεύει με windows. Και θέλει και κάθε τρεις και λίγο φόρτιση. Αν θέλεις να πάρεις κάτι καλό και έχει χρήματα τότε πάρε iphone. Περίμενε να βγει το νέο με το πλαστικό που θα είναι λιγάκι πιο φθηνό. Αν και γω δεν τα χω σε τόση εκτίμηση τα κινητά. Έχω ένα Samsung corby το οποίο έχει το εξής πλεον: Έχει το κουμπί για τις φωτογραφίες στο πλάι οπότε δεν καταλαβαίνει ο άλλος πότε τον βγάζεις φωτογραφία. Τα καινούργια κινητά έχουν το κουμπί της φωτογραφίας στην οθόνη και για να βγάλεις μια πονηρή φωτό πρέπει να το φέρεις κοντά στη μάπα σου. Οσο για τις ταχύτητες αυτες δεν οφείλονται στο κινητό τόσο όσο στο δίκτυο τηλεφωνίας.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Καλό το galaxy αλλά γκουμούτσα. Πολύ μεγάλο για κινητό. Επιπλέον είναι αντιγραφή του iphone. Επιπλέον είναι ευαίσθητο σε ιούς μιας και δουλεύει με windows. Και θέλει και κάθε τρεις και λίγο φόρτιση. Αν θέλεις να πάρεις κάτι καλό και έχει χρήματα τότε πάρε iphone. Περίμενε να βγει το νέο με το πλαστικό που θα είναι λιγάκι πιο φθηνό. Αν και γω δεν τα χω σε τόση εκτίμηση τα κινητά. Έχω ένα Samsung corby το οποίο έχει το εξής πλεον: Έχει το κουμπί για τις φωτογραφίες στο πλάι οπότε δεν καταλαβαίνει ο άλλος πότε τον βγάζεις φωτογραφία. Τα καινούργια κινητά έχουν το κουμπί της φωτογραφίας στην οθόνη και για να βγάλεις μια πονηρή φωτό πρέπει να το φέρεις κοντά στη μάπα σου. Οσο για τις ταχύτητες αυτες δεν οφείλονται στο κινητό τόσο όσο στο δίκτυο τηλεφωνίας.
Το galaxy δεν εχει windows,android εχει!!!καμια σχεση!
Αλλο δουλεμα και απειρες εφαρμογες.
Το iphone ειναι ενα κλειδωμενο τηλεφωνο που δεν μπορεις να κανεις τιποτα.
Το μονο του προσον ειναι οτι ειναι πολυ γρηγορο γενικα και στο ιντερνετ σφαιρα.
Αλλιως τι να κανεις ενα τηλςφωνο που δεν μπορεις να στειλες ενα αρχειο με bluetooth?
Αν ηταν καλο θα το χα ηδη πιστεψε με...

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
8
Πόντοι
16
μετά από 2 χρόνια με το galaxy s2 πήρα από την επιδότηση xperia L εντάξει το κινητάκι δεν υπάρχει,η κάμερα του είναι λίγο μέτρια βέβαια αλλά ούτως ή άλλως έχω ψηφιακή για αυτή τη δουλειά.
το δούλεψα με skype και πόσες εφαρμογές ανοιχτές,και δεν κόλωσε μία. και το βρίσκω πολύ όμορφο επίσης..

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Το galaxy δεν εχει windows,android εχει!!!καμια σχεση!
Αλλο δουλεμα και απειρες εφαρμογες.
Το iphone ειναι ενα κλειδωμενο τηλεφωνο που δεν μπορεις να κανεις τιποτα.
Το μονο του προσον ειναι οτι ειναι πολυ γρηγορο γενικα και στο ιντερνετ σφαιρα.
Αλλιως τι να κανεις ενα τηλςφωνο που δεν μπορεις να στειλες ενα αρχειο με bluetooth?
Αν ηταν καλο θα το χα ηδη πιστεψε με...

Το Galaxy S3 αξίζει?

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Όλη η σειρά Galaxy S αξίζει. Ανάλογα πόσα λεφτά διαθέτεις και πόσο τελευταίας τεχνολογίας θέλεις να είναι το κινητό μπορείς να πάρεις από το S1 ως το S4. Τα εχω όλα εκτός του S3. Αλλά και γι' αυτό έχω ακούσει και διαβάσει τα καλύτερα.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Τα HTC κολλάνε χοντρά. Έχω 2 και  :headbang:
Εγώ τύπε έχω 4 HTC και ως προς την απόδοση δε μου έχουν παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Μόνο το ένα κάποια στιγμή μου έκανε κάτι επανεκκινήσεις λόγω ελαττωματικής μητρικής που είχε η συγκεκριμένη παρτίδα αλλά μου την άλλαξαν αμέσως και τσάμπα στην Arvato εντός εγγύησης. Γενικά θεωρώ την HTC την κορυφαία επιλογή για Android μαζί με τη σειρά Galaxy S της Samsung.

averkios

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2008
Like
63
Πόντοι
1
Στο galaxy που τρεχει Android μπορεις να φορτωσεις το open office και γενικώς να διαβαζεις εφαρμογες office οπως word, excel κλτπ;

SinBarr

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Ιαν 2007
Κριτικές
18
Like
199
Πόντοι
5.775

Φίλε μου,  έχω το το Galaxy S3 και πρέπει να ξέρεις  ότι, γι ανα πάρεις το 100% από το τηλέφωνο, πρέπει να το "πειράξεις" (custom ROMS και άλλες μόντες). Αν δεν κατέχεις από τέτοια, επανέρχομαι στην πρότασή μου: LG Optimus G.

Στο galaxy που τρεχει Android μπορεις να φορτωσεις το open office και γενικώς να διαβαζεις εφαρμογες office οπως word, excel κλτπ;

Κατεβάζεις το Kingsoft  Office από το Play Store (δωρεάν).

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
Εγώ τύπε έχω 4 HTC και ως προς την απόδοση δε μου έχουν παρουσιάσει το παραμικρό πρόβλημα. Μόνο το ένα κάποια στιγμή μου έκανε κάτι επανεκκινήσεις λόγω ελαττωματικής μητρικής που είχε η συγκεκριμένη παρτίδα αλλά μου την άλλαξαν αμέσως και τσάμπα στην Arvato εντός εγγύησης. Γενικά θεωρώ την HTC την κορυφαία επιλογή για Android μαζί με τη σειρά Galaxy S της Samsung.
Έχω το wildfire και το one και κολλάνε. Δε ξέρω τι φταίει. (Έχω microsd 32gb)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Xiaomi mi2s γαμαει βγαινει και το mi3 την επομενη βδομαδα.

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
66
Έχω το wildfire και το one και κολλάνε. Δε ξέρω τι φταίει. (Έχω microsd 32gb)
Το wildfire το πρώτο το είχα και εγώ (το έχω πουλήσει τώρα) και μπορώ να πω ότι έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοσή του αν και είχε μικρή μνήμη και μικρό επεξεργαστή. Για τα specs του ήταν πολύ γρήγορο.
Το One (αν αναφέρεσαι στο τελευταίο της HTC) δεν το έχω δουλέψει, απλά το έχω κρατήσει στα χέρια μου. Από βιντεάκια και reviews όμως στο internet δεν έχω ακούσει παράπονα ότι κολλάει ή κάτι παρόμοιο. Δεν ξέρω τι φταίει στο δικό σου, ίσως δεν έχεις την τελευταία έκδοση λογισμικού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom