You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δίλημμα για αγορά καινούργιου κινητού...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kamenosentelws
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 217
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Καλημερα!μια βοηθεια...πριν το ψαξω μονος ...αν εχει κανεις μια προταση...ψαχνω κινητο νοκια με καμερα απο 5mp και πανω,3G,οχι οθονη αφης,με κλασικο μενου και πληκτρολογιο,μεγαλη μνημη επεκτασιμη και με καρτα sd,και να μπαινει στοιχειωδως ιντερνετ...αλλα κυριως χωρις οθονη αφης επαναλαμβανω...υπαρχει κατι ως προταση απο Ν series??
Επισκέπτης
να ρωτησω κατι...ειχα ενα κινητο σονυ ερικσον και το καλοκαιρι μου χε παρει νερα θαλασσας μες στη βαρκα και δεν ξανανοιξε απο τοτε...δεν το πηγα σε γιατρο ποτε...υπαρχει περιπτωση να φτιαχνεται τωρα?μπα ε? :S
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
λογοι συμβατοτητας δεδομενων καρτας μνημης και προσωπικου κολληματος...αλλα δεν ψαχνω να αγορασω απο δω μεταχειρισμενο...απλα προτασεις θελω...ερικσον δεν ειχα ποτε...αι φον επισης οχι...γιατι νοκια γλ??
εγω εχω το C905 που'χει οτι ζητησες,wi-fi και 8αρα καμερα!
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
1)<<συμβατοτητας δεδομενων καρτας μνημης>>λογοι συμβατοτητας δεδομενων καρτας μνημης και προσωπικου κολληματος...αλλα δεν ψαχνω να αγορασω απο δω μεταχειρισμενο...απλα προτασεις θελω...ερικσον δεν ειχα ποτε...αι φον επισης οχι...
λυνεται πανευκολα μεσω pc
2)<<προσωπικου κολληματος>>,αυτο δε λυνεται
3)<<αλλα δεν ψαχνω να αγορασω απο δω μεταχειρισμενο>>
δεν στο πουλαω το τηλ ετσι και αλλιως!!!
προταση εκανα!
Nikiforos_
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 33
- Like
- 0
- Πόντοι
- 10
Δεν νομίζω φίλε μου να διορθώνεται πλέον.Η πλακέτα πρέπει να έχει γεμίσει με αλάτι και να ξεραθεί άσε καλύτερα!Έτσι έχασα κι εγώ ένα κινητό όταν έπεσε στη θάλασσα.να ρωτησω κατι...ειχα ενα κινητο σονυ ερικσον και το καλοκαιρι μου χε παρει νερα θαλασσας μες στη βαρκα και δεν ξανανοιξε απο τοτε...δεν το πηγα σε γιατρο ποτε...υπαρχει περιπτωση να φτιαχνεται τωρα?μπα ε? :S
Επισκέπτης
ευχαριστω φιλεΔεν νομίζω φίλε μου να διορθώνεται πλέον.Η πλακέτα πρέπει να έχει γεμίσει με αλάτι και να ξεραθεί άσε καλύτερα!Έτσι έχασα κι εγώ ένα κινητό όταν έπεσε στη θάλασσα.
και γω ειναι το δευτερο που χανω με τον ιδιο τροπο :-
Καλημερα!μια βοηθεια...πριν το ψαξω μονος ...αν εχει κανεις μια προταση...ψαχνω κινητο νοκια με καμερα απο 5mp και πανω,3G,οχι οθονη αφης,με κλασικο μενου και πληκτρολογιο,μεγαλη μνημη επεκτασιμη και με καρτα sd,και να μπαινει στοιχειωδως ιντερνετ...αλλα κυριως χωρις οθονη αφης επαναλαμβανω...υπαρχει κατι ως προταση απο Ν series??
Nokia E72 αφού δεν θέλεις οθόνη αφής, αυτό είναι και μικρό και έχει τα πάντα όλα, αν ήθελες με οθόνη αφής(και πληκτρολόγιο) τότε:
Nokia N97 mini θα ήταν η καλύτερη επιλογή σου, αφού θέλεις Nokia.
Οk θενξ venom
Παρακαλώ, από εδώ
θα δείς την καλύτερη τιμή για να το πάρεις,
και από εδώ
θα δείς αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ψαχνοντας τωρα βρηκα αυτο να ταιριαζει με τις αναγκες μου αλλα δεν ειναι ακομα διαθεσιμο και δεν λεει και τιμη προφανως...
www.nokia.gr/products/phones/nokia-6700-slide]http://www.nokia.gr/products/phones/nokia-6700-slide[/url]
καλο φαινεται.....
αλλα ειναι και ενα αλλο
www.nokia.gr/products/phones/nokia-6303i-classic]http://www.nokia.gr/products/phones/nokia-6303i-classic[/url]
κλασικο αλλα επισης πληρες....
www.nokia.gr/products/phones/nokia-6700-slide]http://www.nokia.gr/products/phones/nokia-6700-slide[/url]
καλο φαινεται.....
αλλα ειναι και ενα αλλο
www.nokia.gr/products/phones/nokia-6303i-classic]http://www.nokia.gr/products/phones/nokia-6303i-classic[/url]
κλασικο αλλα επισης πληρες....
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
μαγκες την επαθα..
ειχα ενα μαυρο 8800 sirocco ως δευτερο και το'χασα(πιθανοτατα μου'πεσε απο τη μηχανη)!
επειδη το τηλ ειναι παραγωγης 08 δυσκολευομαι,να το βρω καινουργιο!
αν καποιος ξερει κανα μαγαζι ας πει!(χρωμα δε με νοιαζει,ας ειναι και ασημι)
ειχα ενα μαυρο 8800 sirocco ως δευτερο και το'χασα(πιθανοτατα μου'πεσε απο τη μηχανη)!
επειδη το τηλ ειναι παραγωγης 08 δυσκολευομαι,να το βρω καινουργιο!
αν καποιος ξερει κανα μαγαζι ας πει!(χρωμα δε με νοιαζει,ας ειναι και ασημι)
TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
Έχεις iPhone? Έχεις Γκόμενα!
2 σε ενα μην το σκεφτεσε θα κανεις και φιγουρα.