Νέα

Δικαστική απόφαση ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ το κάπνισμα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
τι τραβάει κι αυτός ο fethry. αφήστε τον λίγο να ησυχάσει ρεεεεεε

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Κατω απο το σπιτι μου εχω μαγαζια και τωρα το καλοκαιρακι ειναι φανταστικα. Ανεβαινει ολη η τσιγαριλα πανω και ειναι μουρλια... ελεος ρε παιδια.

Και εγω καπνιζα πιτσιρικας για μαγκια αλλα το εχω κοψει εδω και πολλα χρονια. Ξενερωνω απιστευτα που μετα απο οποιοδηποτε μπαρακι/κλαμπακι τα ρουχα μου θελουν πεταμα γιατι βρωμομποχανε.

Προσωπικα ευχομαι το καπνισμα να απαγορευτει μαχαιρι στους δημοσιους χωρους η να υπαρξει καποιο πολυ αυστηρο στανταρ εξαερισμου. Στην Ελλαδα για καποιο λογο αν δεν καπνιζεις εισαι εξωγηινος. Βλεπεις κατι πιτσιρικια δωδεκα χρονων με το τσιγαρο στο στομα και απορεις που ειναι ο πατερας να τα αρχισει στις μπατσες.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ε και τι εγινε
για το νικ σου και το αβαταρ εχεις προβλ ε?
για το ονομα της μακεδονιας και το αστερι τι βεργινας τι εγινε ετσι
δημοκρατικοτατος οπως παντα

ποιος το γαμεί ρε το αστέρι της Βεργίνας. το άβαταρ του fethry είναι απείρως σημαντικότερο να διαφυλαχθεί από σφετεριστές και κλώνους

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αν δεν σας ενοχλούν η καφρίλα και οι πουστιές, τι να πω.......

Λες και δεν είναι φανερό ΓΙΑΤΙ το έκανε -όποιος το έκανε- αυτό το "αστείο" με το νικ μου.
Και που είναι πολύ άντρας βέβαια, δεν είναι καμμιά γυναικούλα που κρύβεται πίσω απο το ποντίκι του υπολογιστή του.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ποιος το γαμεί ρε το αστέρι της Βεργίνας. το άβαταρ του fethry είναι απείρως σημαντικότερο να διαφυλαχθεί από σφετεριστές και κλώνους

ναι εχεις δικιο σαυτο
:2funny:
ειναι ιστορικο προσωπο :2funny:
ολα συγχωρουνται εδω
μονο η ρουφιανια δεν συγχωρητε
;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αν δεν σας ενοχλούν η καφρίλα και οι πουστιές, τι να πω.......

Λες και δεν είναι φανερό ΓΙΑΤΙ το έκανε -όποιος το έκανε- αυτό το "αστείο" με το νικ μου.
Και που είναι πολύ άντρας βέβαια, δεν είναι καμμιά γυναικούλα που κρύβεται πίσω απο το ποντίκι του υπολογιστή του.

εγω παντως αφου εχω αυτον τον λογαριαμσο σε λειτουργεια και μπορω να στελνω δεν το εκανα
δεν χρειαζομαι κλωνους :2funny:
αν εννοει εμενα η γριπη
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Οφείλω να ευχαριστήσω τον Άλεξ και τον Αντισθένη, που επιλήφθηκαν άμεσα του ζητήματος που πήγε να προκύψει με εκείνον που έφτιαξε κλώνο με το νικ και το άβατάρ μου.
Τα σωστά πρέπει να τα λέμε.

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Αισθάνομαι ξανά εκτός κλίματος, γιατί μπήκα να ποστάρω για το κάπνισμα και έπεσα (πάλι) πάνω σε εμφύλιο σπαραγμό...

Εν πάσει περιπτώσει:

Είμαι καπνιστής 23 (είκοσι τρία) χρόνια, άρχισα το τσιγάρο από μ*λακία, το γνωρίζω, και -αυτή τη στιγμή τουλάχιστον - δεν μπορώ να μπω στον κόπο να το κόψω.

Τούτου δοθέντος, σαφώς και θα προτιμούσα να υπάρχουν χώροι και για τους καπνιστές σε μπαρ, εστιατόρια, τραίνα, κτλ. Αφού όμως είναι αδύνατο να διασφαλιστεί η καθαρότητα του αέρα για τους μη καπνιστές, δεν έχω καμία απολύτως αντίρρηση στην απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς δημόσιους χώρους. Τα δικαιώματα των μη καπνιστών είναι, και πρέπει να είναι, απολύτως σεβαστά.

Ωστόσο (και δεν γυρεύω άλλοθι για τη συμπεριφορά μου ή τις επιλογές τις δικές μου ή άλλων καπνιστών) αναρωτιέμαι απλώς γιατί έχουμε επικεντρωθεί μόνο σε αυτό. Γιατί συζητάμε για το κάπνισμα μόνο? Γιατί δεν διαμαρτύρονται όλοι (οι χώρες της ΕΕ, η διεθνής κοινότητα, οι ντόπιοι νομοθέτες, βάλτε εσείς όποιους θέλετε) -παράλληλα με το τσιγάρο- και για όλα τα άλλα πράγματα που μας δηλητηριάζουν (κάποιες φορές) το ίδιο?

Υπάρχουν καπνιστές που και ευγενικοί είναι, και τους γύρω τους σέβονται. Και που συμφωνούν με την απαγόρευση, όσο και αν αυτή δεν τους είναι αρεστή.

Όπως υπάρχουν οδηγοί που άλλαξαν τον καταλύτη τους όταν έπρεπε. (Πόσοι?) Όπως υπάρχουν και εταιρείες που ανακυκλώνουν. (Πόσες?) Όπως υπάρχουν και οχήματα που περνούν από πραγματικό έλεγχο καυσαερίων και τρέχουν οι ιδιοκτήτες τους για επισκευές. (Πόσοι?) Και συνάνθρωποί μας που αποφεύγουν να επιβαρύνουν τις ώρες ηρεμίας μας με την ηχορρύπανσή τους. Και δημόσιοι λειτουργοί που σου απευθύνονται ευγενικά και με διάθεση να σε εξυπηρετήσουν. Και μέσα ενημέρωσης που σέβονται τη νοημοσύνη μας και την αισθητική μας. Και πολιτικοί που πονάνε για το περιβάλλον. Και μια πολιτεία στην οποία όλα αυτά δεν φαντάζουν, απλώς, γραφικά. Νομίζω πως είναι σωστή η ρήση (ανωνύμου?) πως στην χώρα αυτή μόνο ένας νόμος είναι απαραίτητος, εκείνος που επιβάλλει την τήρηση των νόμων.

Γιατί γκρινιάζουμε μόνο για ό,τι μας σερβίρουν?

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
αν και δεν καπνιζω παρα κανα μικρο πουρο μια στο τοσο αν και με ενοχλει ο καπνος η η γκομενα οταν την φιλαω να βρομαει τσιγαρο ευχομαι να μη κοπει το τσιγαρο στην Ελλαδα στους δημοσιους χωρους οπου κατα την γνωμη μου 99% δεν θα περασει αυτος ο νομος γιατι θα κλεισουμε τα καφε μας χωρις τσιγαρο

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Keyser δεν γκρινιάζουν για ότι τους σερβίρουν, είναι κάποιοι συγκεκριμένοι τύποι που διαμαρτύρονται γιατί δεν έχουν να ασχοληθούν με τπτ άλλο. Είναι τυπάκια που τους κάνεις "ΜΠΟΥ" κ το σκατό τους φεύγει απ τη κάλτσα. Κάτι τέτοια κομπλεξικά ανθρωποειδή ασχολούνται με τέτοια θέματα.

kostas.k

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χαιρετω.Επιδη ειμαι καπνιστης,αν και οχι φανατικος θελω να θέσω τις κατωθοι ερωτησεις στους εταιρους καπνιστες:
Μπορεις να πας στην καφετερια για καφε και να ΜΗΝ κανεις τσιγαρο;
Μπορεις να πας στο μπαρακι για ποτο και να ΜΗΝ κανεις τσιγαρο;
Και κυριοτερον,μπορεις να πας στα μπουζουκια (που δε πιστευω να χρειαζεται περιγραφη για το τι κανουμε και πως τα περναμε,καθως
ως Ελληνες ξερουμε απο διασκεδαση) ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΣΙΓΑΡΟ ! ! !
Αυτες μας τις αναγες ποιος θα τις σεβαστει ;

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Οι μαγαζάτορες ας βάλουν επιτέλους σοβαρά συστήματα εξαερισμού κ θα είμαστε όλοι ευτυχισμένοι.

kostas.k

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Οι μαγαζάτορες ας βάλουν επιτέλους σοβαρά συστήματα εξαερισμού κ θα είμαστε όλοι ευτυχισμένοι.
Για αυτο πιστευω πως ειναι τωρα πια αργα διοτι δεν προκειται για απαγορευση μεμονομενη
αλλα αφορα ολη την Ευρωπη.

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

Με το τελευταίο δικαστήριο όμως δείχνει να ανατρέπεται, είδωμεν.
Απόλυτε πρέπει να είναι μεγάλο το κόστος, άσε που αν το σκεφτείς άντε στα ρημαδιά του ψυρή κ τα αυθαίρετα της παραλιακής να κάνουν το κόπο να βάλουν τέτοια μηχανήματα...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Με το τελευταίο δικαστήριο όμως δείχνει να ανατρέπεται, είδωμεν.
Απόλυτε πρέπει να είναι μεγάλο το κόστος, άσε που αν το σκεφτείς άντε στα ρημαδιά του ψυρή κ τα αυθαίρετα της παραλιακής να κάνουν το κόπο να βάλουν τέτοια μηχανήματα...

εμ αυτο ειναι το ζητημα
αλλα οπως ειπα και πριν αφου τα πουλανε νομιμα τα τσιγαρα πρεπει να μας εξασφαλιζουν και χωρους
οι αντικαπνιστες δεν πρεπει να αγωνιζονται για την απαγορευση αλλα για την κατασκευη χωρων ωστε να καπνιζουμε

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
εμ αυτο ειναι το ζητημα
αλλα οπως ειπα και πριν αφου τα πουλανε νομιμα τα τσιγαρα πρεπει να μας εξασφαλιζουν και χωρους
οι αντικαπνιστες δεν πρεπει να αγωνιζονται για την απαγορευση αλλα για την κατασκευη χωρων ωστε να καπνιζουμε
Το όλο ζήτημα δεν πρέπει να είναι αν θα απαγορευτεί ή οχι το κάπνισμα.
Ο αγνός παρθένος εκ του χωραφιού καπνός, οτι μορφή κι αν πάρει τσιγάρο/τσιμπουκάκι/στριφτό/δεν ξέρω και εγω τι άλλο, δεν πρέπει να βλάπτει και τόσο πολύ. Οι ουσίες που περιέχουν όλα τα παραπάνω, και ξεπερνούν τις 500, είναι που δημιουργούν τα πολλαπλά προβλήματα υγείας.
Για να καταλήξουμε και κάπου.
Θα ήταν απίστευτα πιο εύκολο να ελεχθούν οι παρασκευάστριες εταιρείες τι σκατά βάζουν μέσα στον καπνό παρά να απαγορεύσουν την χρήση του. Μάλλον που θα καταλήξουμε σαν την Αμερική του 1920 με την ποτοαπαγόρευση  :boobies: :boobies: :boobies:

Για τον Νεοκλή...
Αφενός καλώς ήλθες πίσω κωλοβάζελε  :grin: :grin: :grin:
Αφετέρου, δεν χρειάζονται καλύτερα κλιματιστικά. Λιγότερο κόσμο χρειάζονται για να μην στοιβάζονται ωσάν τα ζωα  ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Το όλο ζήτημα δεν πρέπει να είναι αν θα απαγορευτεί ή οχι το κάπνισμα.
Ο αγνός παρθένος εκ του χωραφιού καπνός, οτι μορφή κι αν πάρει τσιγάρο/τσιμπουκάκι/στριφτό/δεν ξέρω και εγω τι άλλο, δεν πρέπει να βλάπτει και τόσο πολύ. Οι ουσίες που περιέχουν όλα τα παραπάνω, και ξεπερνούν τις 500, είναι που δημιουργούν τα πολλαπλά προβλήματα υγείας.
Για να καταλήξουμε και κάπου.
Θα ήταν απίστευτα πιο εύκολο να ελεχθούν οι παρασκευάστριες εταιρείες τι σκατά βάζουν μέσα στον καπνό παρά να απαγορεύσουν την χρήση του. Μάλλον που θα καταλήξουμε σαν την Αμερική του 1920 με την ποτοαπαγόρευση  :boobies: :boobies: :boobies:

Για τον Νεοκλή...
Αφενός καλώς ήλθες πίσω κωλοβάζελε  :grin: :grin: :grin:
Αφετέρου, δεν χρειάζονται καλύτερα κλιματιστικά. Λιγότερο κόσμο χρειάζονται για να μην στοιβάζονται ωσάν τα ζωα  ;)

συμφωνω αλλα οτι και να βαζουν παλι θα βλαπτει την υγεια
οποτε δεν ειναι το θεμα αν το τσιγαρο βλαπτει
δεν νομιζω κανενας να διαφωνει?
απλα το θεμα ειναι το δικαιωμα μας να κανουμε αυτο που θελουμε

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
συμφωνω αλλα οτι και να βαζουν παλι θα βλαπτει την υγεια
οποτε δεν ειναι το θεμα αν το τσιγαρο βλαπτει
δεν νομιζω κανενας να διαφωνει?
απλα το θεμα ειναι το δικαιωμα μας να κανουμε αυτο που θελουμε
Μην μπλέξουμε με δικαιώματα και υποχρεώσεις γιατί δεν θα βγάλουν άκρη ούτε τα εγγόνια μας.
Εγώ σου γράφω οτι θα μπορούσαν άμεσα να μειώσουν τις βλαπτικές ιδιότητες του προϊόντων καπνού απευθείας στην παραγωγή τους και οχι να κυνηγούν την κατανάλωση τους.
Σύμφωνα και με αυτά που κατά καιρούς έχουν λεχθεί η χρήση αυτών των προϊόντων θα ήταν αποκρουστική το λιγότερο αν δεν περιείχαν αυτές τις ουσίες τα τσιγάρα κλπ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom