Νέα

Δικαστική απόφαση ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ το κάπνισμα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.966
Πόντοι
6.925
Αλλά με την  απόφαση που απο την 1-1-2010 απαγορεύει το κάπνισμα στους ανοιχτούς χώρους τι γίνεται;

Αυτό είναι όντως υπερβολικό.
Αλλά και το παρκάρισμα απαγορεύεται στις γωνίες, να καβαλάς πεζοδρόμια με την μηχανή απαγορευεται, να κτίζεις αυθαίρετα απαγορευεται κλπ κλπ. μηπως θα πληρώσει κανείς?

Αμάν βαρέθηκα πάω να κάνω κανα τσιγαρακι στο μπαλκόνι.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Μπήκανε μπροστά οι κλώνοι, βλέπω.

Ο εν λόγω (μπορείτε να το διαπιστώσετε αν δείτε τα μηνύματά του) μπαίνει πια στο φόρουμ ΜΟΝΟ αν είναι για να με βρίσει.

Τα συγχαρητήριά μου, αν και δεν είναι νοήμον κάποιοι να καρφώνονται τόσο.

Ρε άντε παράτα μας που θα μιλήσεις και για τη νοημοσύνη μου.
Νοήμον δεν είναι να μπαίνεις σε ένα φόρουμ όπου >50% σου ρίχνει ροχάλες κι εσύ νομίζεις ότι ψιχαλίζει και εξακολουθείς να μπαίνεις κ να λες τις ίδιες μπούρδες.

Επισκέπτης
Νοήμον δεν είναι να μπαίνεις σε ένα φόρουμ όπου >50% σου ρίχνει ροχάλες κι εσύ νομίζεις ότι ψιχαλίζει και εξακολουθείς να μπαίνεις κ να λες τις ίδιες μπούρδες.

Aυτήν την έκφραση "ροχάλες και εσύ νομίζεις ότι ψιχαλίζει" την λένε μόνο κάτι τελειωμένα πολύ αστεία τσουτσέκια οπαδοί του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου. Συνεχίστε να μας διασκεδάζετε γαυράκια. Eίτε νικάτε είτε χάνετε είστε γελοίοι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μπήκανε μπροστά οι κλώνοι, βλέπω.

Ο εν λόγω (μπορείτε να το διαπιστώσετε αν δείτε τα μηνύματά του) μπαίνει πια στο φόρουμ ΜΟΝΟ αν είναι για να με βρίσει.

Τα συγχαρητήριά μου, αν και δεν είναι νοήμον κάποιοι να καρφώνονται τόσο.

[youtube=425,350]xy8dVml4bd0[/youtube]

Τα επιφωνήματα είναι του αρσενικού......  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Αγαπητό μου ερπετό, μήπως μπορείς να μου παραθέσεις έστω και ένα ποστάρισμά σου απο τις 24-6 και εντεύθεν, που να ΜΗΝ ασχολείσαι με εμένα;
Εντάξει, είσαι το τμήμα wikipedia (και η χούφτα) του περσόνα, αλλά δεν σε ενοχλεί να καρφώνεσαι τόσο;

Επισκέπτης

Περσόνα εσύ είσαι? Δεν το πιστεύω σε είχα για καλό τύπο. φτου σου!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Aυτήν την έκφραση "ροχάλες και εσύ νομίζεις ότι ψιχαλίζει" την λένε μόνο κάτι τελειωμένα πολύ αστεία τσουτσέκια οπαδοί του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου. Συνεχίστε να μας διασκεδάζετε γαυράκια. Eίτε νικάτε είτε χάνετε είστε γελοίοι.

ΑΠό αυτή την έκφραση κατάλαβες ότι είμαι γαύρος;;;
Καλά μιλάμε έχει πολύ μεγάλα νούμερα εδώ μέσα. (εκτός του φέρθι που έχει τα πρωτεία) :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αγαπητό μου ερπετό, μήπως μπορείς να μου παραθέσεις έστω και ένα ποστάρισμά σου απο τις 24-6 και εντεύθεν, που να ΜΗΝ ασχολείσαι με εμένα;
Εντάξει, είσαι το τμήμα wikipedia (και η χούφτα) του περσόνα, αλλά δεν σε ενοχλεί να καρφώνεσαι τόσο;
[youtube=425,350]NSGQJBB1_gc[/youtube]
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Άμα είσαι φίλος του περσόνα, τα παίρνω πίσω αυτά που σου έχω προσάψει στο προηγούμενο μήνυμα.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
και ταααβλα ο περσόνα!
ΠΩΣ;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
η γκόμενά μου είναι ρε...
τη βγάζω που και που τσάρκα για δείπνο......

Η χούφτα, ως γνωστόν, είναι η διαχρονικά δημοφιλέστερη γκόμενα.
Αλλά να διατηρεί κανείς και νικ στο όνομα της υποτιθέμενης γκόμενάς του (το οποίο νικ τον εξυμνεί μάλιστα συνεχώς), είναι γελοίο.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Η χούφτα, ως γνωστόν, είναι η διαχρονικά δημοφιλέστερη γκόμενα.
Αλλά να διατηρεί κανείς και νικ στο όνομα της υποτιθέμενης γκόμενάς του (το οποίο νικ τον εξυμνεί μάλιστα συνεχώς), είναι γελοίο.

Ε βέβαια το βλέπεις γελοίο η γκόμενά σου να σε υπερασπίζεται γιατί μάλλον δεν ξέρεις πώς είναι να έχεις γκόμενα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
απόλυτε.....
πάμε γήπεδο στον βάζελο με την ΟΧΙΑ παρέα....
αντε να κάνουμε και γέλιο με τον πούστη............
να ναι καλά ο καριόλης που μας κάνει και γελάμε τόσο πολύ.....
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Υ.Γ.
μαλάκα μου ήρθε φλας.... Λες να είναι το κατοικίδιο του Μαλεζάνι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom