Νέα

Δικαστική απόφαση ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ το κάπνισμα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τι ομπρέλα βρε, αυτός θέλει πανοπλία γιατί σε λίγο αρχίζει και η κυνηγετική περίοδος. Καταλαβαίνεις.
Βρίσε τώρα που μπορείς γιατί μετά ίσως αποδημήσει..

Δεν μας κάνεις καλύτερα κανένα κόπυ πέιστ απο την Greenpeace για την καρέτα καρέτα;
Σ' αυτά, έχεις αποδειχθεί μανούλα.
Για μουσακά, δεν σε κόβω ικανή.
Κανένας αρσενικός (λέμε τώρα) δεν ξέρει να κάνει καλό μουσακά.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δεν μας κάνεις καλύτερα κανένα κόπυ πέιστ απο την Greenpeace για την καρέτα καρέτα;

Θες να σου κάνω ένα copy-paste για την πάπια μαλάκους-μαλάκους καλύτερα;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
[youtube=425,350]tk04Oj5yPDs[/youtube]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Μάγκες μόλις ολοκλήρωνα τα 5 χιλιάρικα σας είπα ότι έχω να κάνω μια ανακοίνωση...
Η ανακοίνωση είναι πως εγώ και ο φέθρυ είμαστε το ίδιο και το αυτό πρόσωπο.......
Είμαι ο νέος Δρ Τζέκυλ και η πάπια είναι η Μις Χάιντ μου........ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Aπολυτοι φιδοπερσονοπαπιες μη γαμησετε κι αυτο το thread.. :headbang: :headbang: :headbang:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μάγκες μόλις ολοκλήρωνα τα 5 χιλιάρικα σας είπα ότι έχω να κάνω μια ανακοίνωση...
Η ανακοίνωση είναι πως εγώ και ο φέθρυ είμαστε το ίδιο και το αυτό πρόσωπο.......
Είμαι ο νέος Δρ Τζέκυλ και η πάπια είναι η Μις Χάιντ μου........ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

δλδ ειναι η χαιντυ?η ελληνιστη η χάϊδω?

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Με πιάνει νευρικό γέλιο όταν σκέφτομαι οτι το βράδυ ο Σταύρος θα δει όλα αυτά τα off topic και θα τα σβήσει.
Οπότε, θα κατέβει και ο συνολικός αριθμός ποστ όσων -κυρίως αυτών, που- τα γιορτάζουν.

Με πιάνει επίσης γέλιο όταν βλέπω στο άβαταρ κάποιου άλλου λεβέντη τη φάτσα του ηθοποιού Διονύση Ξανθου. Που έμεινε στην ιστορία για δύο ρόλους του:

α. στο "Γύρο του θανάτου", όπου η γκόμενά του (η Μαρία Τσακαλίδου) τον έπεισε να πουλήσει το σηκώτι, το νεφρό και όλα τα άλλα ζωτικά του όργανα για να τα φάνε μαζί στα μπουζούκια.
β. στον "Άγγελο", όπου υποδυόταν τον γκόμενο του Μιχάλη Μανιάτη, τον οποίο τελικά και έβγαλε στο κλαρί, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή ο τελευταίος να τον δολοφονήσει.

Μιλάμε για απολύτως αρσενικά πρότυπα!
Ελλέινες, όπως τους χαρακτηρίζει άλλο θρεντ.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Με πιάνει νευρικό γέλιο όταν σκέφτομαι οτι το βράδυ ο Σταύρος θα δει όλα αυτά τα off topic και θα τα σβήσει.
Οπότε, θα κατέβει και ο συνολικός αριθμός ποστ όσων -κυρίως αυτών, που- τα γιορτάζουν.

Με πιάνει επίσης γέλιο όταν βλέπω στο άβαταρ κάποιου άλλου λεβέντη τη φάτσα του ηθοποιού Διονύση Ξανθου. Που έμεινε στην ιστορία για δύο ρόλους του:

α. στο "Γύρο του θανάτου", όπου η γκόμενά του (η Μαρία Τσακαλίδου) τον έπεισε να πουλήσει το σηκώτι, το νεφρό και όλα τα άλλα ζωτικά του όργανα για να τα φάνε μαζί στα μπουζούκια.
β. στον "Άγγελο", όπου υποδυόταν τον γκόμενο του Μιχάλη Μανιάτη, τον οποίο τελικά και έβγαλε στο κλαρί, με αποτέλεσμα κάποια στιγμή ο τελευταίος να τον δολοφονήσει.

Μιλάμε για απολύτως αρσενικά πρότυπα!
Ελλέινες, όπως τους χαρακτηρίζει άλλο θρεντ.

εμενα με πιανει πλακα παλι που αποδεικτηκε ποσο βλημα εισαι
και κλαψιαρης
οπως σουπα ασυλια παπαλα για σενα
να μαθεις να μην μιλας ντροπη των πτηνων
και δεν εχεις καταλαβει κατι
οσο και ν ακλαιγεσε και οπου θα τα ακους
δεν εχει σημασια το νικ
εσυ θα τα ακους για να στρωσεις χαρακτηρα
απο σεν απαντως ειμαι πιο αντρας
κοκκινοσκουφιτσα
:2funny: :2funny:

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16

Άσχετο με τις αντιπαραθέσεις, ο Διονύσης Ξανθός είναι μεγάλο respect και για τον 'Σαλονικιό' που υποδύεται έναν νταβαντζή που ήταν ντόμπρος με τους κώδικες της πιάτσας,τον 'Τσιγγάνο' που είχε στην Αθήνα κωλόμπαρο και έκρυβε την καταγωγή του και τον έπιασε το τσιγγάνικό του όταν ο Τσαχιρίδης δολοφόνησε άτομα απο την φυλή του.Και φυσικά για τέλος στον 'Ζιγκολό' της Αθήνας' που υποδύεται αυτό που αναφέρει ο τίτλος.
Μαζί με τον Θέμη Μάνεση και τον Άγη Γυφτόπουλο είναι οι αγαπημένοι μου ηθοποιοί της καφροδεκατίας του '80  :rockon: :rockon: :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Άσχετο με τις αντιπαραθέσεις, ο Διονύσης Ξανθός είναι μεγάλο respect και για τον 'Σαλονικιό' που υποδύεται έναν νταβαντζή που ήταν ντόμπρος με τους κώδικες της πιάτσας,τον 'Τσιγγάνο' που είχε στην Αθήνα κωλόμπαρο και έκρυβε την καταγωγή του και τον έπιασε το τσιγγάνικό του όταν ο Τσαχιρίδης δολοφόνησε άτομα απο την φυλή του.Και φυσικά για τέλος στον 'Ζιγκολό' της Αθήνας' που υποδύεται αυτό που αναφέρει ο τίτλος.
Μαζί με τον Θέμη Μάνεση και τον Άγη Γυφτόπουλο είναι οι αγαπημένοι μου ηθοποιοί της καφροδεκατίας του '80  :rockon: :rockon: :rockon:

ρε ο τυπος ειναι ατομο

ειδικα στιν γυρο του θανατο ειναι κορυφη
αθανατες ελληνικες ταινεις
:2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο μανεσης στις φυλακες ανηλικων ειχε μουστακα ρε
χαχαχαχα

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
ρε ο τυπος ειναι ατομο

ειδικα στιν γυρο του θανατο ειναι κορυφη
αθανατες ελληνικες ταινεις
:2funny:
Εχει κανει και ενα πυγμαχο με ογκο που χτυπιεται σε αγωνα για να κανει επεμβαση η τυφλη αδελφη του

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κάποιος -και υποψιάζομαι ποιος- έφτιαξε καινούργιο λογαριασμό, χρησιμοποιώντας το δικό μου νικ και βάζοντας το δικό μου άβαταρ.
Κ.κ. Μοντς, προτίθεστε να κάνετε κάτι επ' αυτού;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Κάποιος -και υποψιάζομαι ποιος- έφτιαξε καινούργιο λογαριασμό, χρησιμοποιώντας το δικό μου νικ και βάζοντας το δικό μου άβαταρ.
Κ.κ. Μοντς, προτίθεστε να κάνετε κάτι επ' αυτού;

ε και τι εγινε
για το νικ σου και το αβαταρ εχεις προβλ ε?
για το ονομα της μακεδονιας και το αστερι τι βεργινας τι εγινε ετσι
δημοκρατικοτατος οπως παντα

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Τι θα γίνει κ.κ. Μοντς;
Θα κυκλοφορούν πολλοί Φέθρυ εδώ μέσα;