Νέα

Δικαστική απόφαση ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ το κάπνισμα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Duracell
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 183
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μην μπλέξουμε με δικαιώματα και υποχρεώσεις γιατί δεν θα βγάλουν άκρη ούτε τα εγγόνια μας.
Εγώ σου γράφω οτι θα μπορούσαν άμεσα να μειώσουν τις βλαπτικές ιδιότητες του προϊόντων καπνού απευθείας στην παραγωγή τους και οχι να κυνηγούν την κατανάλωση τους.
Σύμφωνα και με αυτά που κατά καιρούς έχουν λεχθεί η χρήση αυτών των προϊόντων θα ήταν αποκρουστική το λιγότερο αν δεν περιείχαν αυτές τις ουσίες τα τσιγάρα κλπ.

να αλλα θα αλλαζε κατι?
το ιδιο προβλ δεν θα υπηρχε?

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Το όλο ζήτημα δεν πρέπει να είναι αν θα απαγορευτεί ή οχι το κάπνισμα.
Ο αγνός παρθένος εκ του χωραφιού καπνός, οτι μορφή κι αν πάρει τσιγάρο/τσιμπουκάκι/στριφτό/δεν ξέρω και εγω τι άλλο, δεν πρέπει να βλάπτει και τόσο πολύ. Οι ουσίες που περιέχουν όλα τα παραπάνω, και ξεπερνούν τις 500, είναι που δημιουργούν τα πολλαπλά προβλήματα υγείας.
Για να καταλήξουμε και κάπου.
Θα ήταν απίστευτα πιο εύκολο να ελεχθούν οι παρασκευάστριες εταιρείες τι σκατά βάζουν μέσα στον καπνό παρά να απαγορεύσουν την χρήση του. Μάλλον που θα καταλήξουμε σαν την Αμερική του 1920 με την ποτοαπαγόρευση  :boobies: :boobies: :boobies:

Για τον Νεοκλή...
Αφενός καλώς ήλθες πίσω [size=15pt]κωλοβάζελε[/size]  :grin: :grin: :grin:
Αφετέρου, δεν χρειάζονται καλύτερα κλιματιστικά. Λιγότερο κόσμο χρειάζονται για να μην στοιβάζονται ωσάν τα ζωα  ;)

Αυτό δε το ξέχασες εεεε :2funny: :2funny: :2funny:
Απ ότι μου έχουν πει την μεγάλη ζημιά κάνει το χαρτί που τυλίγουν τον καπνό. Τεσπα λύση μπορεί να βρεθεί αλλά θέληση δεν υπάρχει από κανένα, ούτε απ αυτούς που καπνίζουν, ούτε από αυτούς που δεν καπνίζουν, από μαγαζάτορες, κράτος κλπ.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Η συζήτηση είναι χωρίς αντικείμενο.

Επειδή στην Ευρωπαΐκη Ένωση κάθε χρόνο:

• [li]Πεθαίνουν 650.000 καπνιστές[/li]
    [li]Πεθαίνουν 80.000 παθητικοί καπνιστές[/li]

Επειδή:

• [li]1 στους 2 καπνιστές θα πεθάνει εξ αιτίας του καπνίσματος[/li]
    [li]1 στους 4 καρκίνους στην Ευρωπαΐκη Ένωση οφείλονται στο κάπνισμα[/li]
    [li]3 στους 10 θανάτους από αναπνευστικά νοσήματα στην Ευρώπη οφείλονται στο κάπνισμα[/li]
    [li]1 στους 10 θανάτους από καρδιοαγγειακά νοσήματα στην Ευρώπη οφείλονται στο κάπνισμα[/li]

Επειδή το ετήσιο κόστος από όλες αυτές τις επιπλοκές της υγείας ξεπερνά τα 100 δισεκατομμύρια Ευρώ,

Να είστε σίγουροι οτι ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση τα περιοριστικά μέτρα να μην εφαρμοσθούν σε όλη την Ευρωπαΐκη Ένωση.

Και στην Ελλάδα.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
να αλλα θα αλλαζε κατι?
το ιδιο προβλ δεν θα υπηρχε?
Φυσικά και θα άλλαζε.
Εσύ και εγώ που είμαστε καπνιστές....ίσως και να μην είμασταν  :grin: :grin: :grin:
Συνεπώς δεν θα γεμίζαμε την ατμόσφαιρα με τις βλαβερές ουσίες

Voltaire, αυτό λέω και του λόγου μου.
Πόσο πιο εύκολο και αποτελεσματικό θα ήταν να ελεχθεί το προϊόν στην πηγή του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom