xristospap
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Like
- 9.861
- Πόντοι
- 1.056
Θα μας ενημερώσεις που και το πότε ???ναι ναι το εχω πάρει πολύ ζεστά το θέμα
Θα μας ενημερώσεις που και το πότε ???ναι ναι το εχω πάρει πολύ ζεστά το θέμα
Φίλε μου μάζεψε δυνάμεις,αντοχές και μπόλικο σπέρμα θα σου χρειαστούν γιατι με αυτή τη καργιολα που θα πας να μπλέξεις θα τα χρειαστείς και τα τρία..Θα σε αρμέξει..Τιμή μου κύριε!
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια κύριε!Φίλε μου μάζεψε δυνάμεις,αντοχές και μπόλικο σπέρμα θα σου χρειαστούν γιατι με αυτή τη καργιολα που θα πας να μπλέξεις θα τα χρειαστείς και τα τρία..Θα σε αρμέξει..
Γιατί ψέμματα λέω ξεκωλιάρα??Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια κύριε!
Ντρέπομαι πολυ....αλλά είναι αληθειαΓιατί ψέμματα λέω ξεκωλιάρα??
Έλεγα μήπως έλεγες το αντίθετο αρχιδορουφηχτραΝτρέπομαι πολυ....αλλά είναι αληθεια
απ ότι θυμάμαι σε είχε κεράσει φλόκια ο altec μετά,βάλε τη φωτογραφία πουτανα)Ντρέπομαι πολυ....αλλά είναι αληθεια
Αυτήν λέτε κύριε?απ ότι θυμάμαι σε είχε κεράσει φλόκια ο altec μετά,βάλε τη φωτογραφία πουτανα)
Μπράβο σου είσαι ένα πάρα πολύ κάλο και υπάκουο πουτανακι....Οοοο συγνώμη μια μεγάλη πουτάνα ήθελα να γράψω ..Μην σου χαλάω και τα αξιώματα...Αυτήν λέτε κύριε?
ε μα φυσικάΘα μας ενημερώσεις που και το πότε ???
φιλε μου οτι το αναγνωρίζεις κιολας οτι εχεις βρώμα και θες και πίπα,με ξεπερνάΔεν ειναι κακό.Αν εξαιρέσεις την ασχημη μυρωδιά που εχει για μια γυναικα οταν θα σε γλειψει εκει,δεν υπαρχει κατι αλλο αρνητικό.Περι καρκίνου του πέους το πιστευαν παλιά αλλα οι νεες ερευνες ειναι ξεκαθαρες και λενε με σιγουριά πλεον οτι δεν προκαλει καρκίνο του πεους το σμηγμα ,ειδικα αν ειναι και σε μικρες ποσότητες γυρω απο την βάλανο.Απο καρκινο στο πέος κινδυνευουν οσοι εχουν παράσημα απο το παρελθον οπως κονδυλωματα,Hiv κτλ.
Το σμηγμα περα απο την μπόχα που εχει γι αυτην που θα σου παρει πιπα ας πουμε,δεν εχει κανενα αρνητικό,ισα ισα ειναι και το καλυτερο λιπαντικό για την περιοχη εκει!Γιατροι που ειναι ειδικοί τα λενε αυτά,οχι εγω
Μεγάλες προσδοκίες έχει......φιλε μου οτι το αναγνωρίζεις κιολας οτι εχεις βρώμα και θες και πίπα,με ξεπερνά
εγω αηδίασα με τη φωτοΜεγάλες προσδοκίες έχει......