Michael Scott
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 27.421
- Πόντοι
- 8.346
34 βλεπω εγωΈλα,3 ψωλες περιμένουν να δουν την γυναικούλα σου...
34 βλεπω εγωΈλα,3 ψωλες περιμένουν να δουν την γυναικούλα σου...
"Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα..."34 βλεπω εγω
Ποιος σου είπε ότι δεν θα απολαύσει.. τον έχω μικρό σε σχέση με τα μέλη του μπου... Σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο είμαι μια χαρά... Τσεκαρισμενο... Λοιπόν θες;Χαχαχαχ. Ε οχι, να απολαυσει κατι καλο το κοριτσι..
Και γαμάμε και μας τον αρμέγουν! 2 σε 1ΡΕ ΓΑΜΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΡΜΕΓΕΤΕ;;;
Τι θες να πεις μύστη μου? Οτι η αναζήτηση και η εύρεση του τρίτου έγινε κατά την απουσία του δεύτερου??Είστε σε αναζήτηση τρίτου και η γυναίκα είναι 9αρι.
Δε θα απορήσω αν έχετε ψηλές και φαρδιές πόρτες ήδη.
Εννοώ ότι μπορεί ο ένας από τους δύο, είπε να αλλάξει πλεον την αναζήτηση από κρυφή σε φανερή. Και με τη βούλα που λένε.Τι θες να πεις μύστη μου? Οτι η αναζήτηση και η εύρεση του τρίτου έγινε κατά την απουσία του δεύτερου??
πλάνα αρχείου;Φραπές για καληνύχτα
Αν έχεις εμπειρίες σε cuckold σχήματα στείλε μνμΥπάρχει cuckold ζευγάρι ή που να θέλει τρίο για απόψε που είμαι σόλο;
Όχι χθεσινά έχω και σημερινά.πλάνα αρχείου;
Έχω πολλά, όμως βαριέμαι να γράφω τι έκανα κάπου κάποτεΌχι χθεσινά έχω και σημερινά.
τι ειναι αυτο;ΡΕ ΓΑΜΑΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΡΜΕΓΕΤΕ;;;
Αθήνα, αλλά εργάζομαι Μήλο σαιζόν,Απο που εισαι;
Ρώτησα γιατί μας είχες ενημερώσει ότι δεν θα την ξαναβλέπαμε...αλλά οι προσευχές εισακούστηκαν!Και ο πρωινός φραπές για να ξυπνήσω
Σιγά ρε φίλε δεν είναι κανά μοντέλο, μια απλή 45αρα είναιΡώτησα γιατί μας είχες ενημερώσει ότι δεν θα την ξαναβλέπαμε...αλλά οι προσευχές εισακούστηκαν!