Basilias777
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2023
- Like
- 315
- Πόντοι
- 21
Οπως το δει κανεις...Για εμενα δεν υπαρχει καλυτερο απο το να σε ρουφαει με λυσσα μια γκομενα ενω τον εχεις απλυτο τελειως!Δεν ηξερα οτι πρεπει να ειμαι σαν κατι φλωρους που ολη την ημερα περιποιουντε τον εαυτό τους και μυριζουν αφρόλουτρο οι ψωλές τους!Νορμαλ δεν ειναι αλλα εγω ετσι την βρισκω...Αηδιαστικέ μύστη, το έχεις πάει σε άλλο λέβελ
καλα εσυ παιχτη εισαι το ΑΠΟΛΥΤΟ Ρσενικο λεμεΟπως το δει κανεις...Για εμενα δεν υπαρχει καλυτερο απο το να σε ρουφαει με λυσσα μια γκομενα ενω τον εχεις απλυτο τελειως!Δεν ηξερα οτι πρεπει να ειμαι σαν κατι φλωρους που ολη την ημερα περιποιουντε τον εαυτό τους και μυριζουν αφρόλουτρο οι ψωλές τους!Νορμαλ δεν ειναι αλλα εγω ετσι την βρισκω...
σωστοςΤελικά ο σκοπός του θέματος ποιός είναι; Να βλέπουμε πουτσες ή να δείχνουμε πουτσες;
χαχαχαMαλακες το εχετε παει σε αλλο επιπεδο το thread
Λοιπόν εσύ εδώ μέσα η τρολλαρεις η μόλις βγήκες από το Δαφνί αλλά με βισμαΟπως το δει κανεις...Για εμενα δεν υπαρχει καλυτερο απο το να σε ρουφαει με λυσσα μια γκομενα ενω τον εχεις απλυτο τελειως!Δεν ηξερα οτι πρεπει να ειμαι σαν κατι φλωρους που ολη την ημερα περιποιουντε τον εαυτό τους και μυριζουν αφρόλουτρο οι ψωλές τους!Νορμαλ δεν ειναι αλλα εγω ετσι την βρισκω...
Δυνάμεις Καταδρομών αλλά αν η ντούντα μεγαλώσει μπορεί πλησιάσει κοντά στα κούτσουρα και μετά να πάθει τίποτα, οπότε τα κορίτσια θα βάψουν τις οπές μαύρες σαν τις καλιακούδες
ΩραίοςΠεριμένοντας παρέα...