Νέα

Διάθεση ημέρας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα White Othellos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 854
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
White Othellos

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.693
Πόντοι
736
OP
OP
White Othellos

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.693
Πόντοι
736
Τι μαλακιες πρωι πρωι ζητα εκει εναν κανονικο ημαρτον δλδ!
Φαντάζεσαι να έχεις πελάτη που θα σου βάζει το κεφαλάκι, θα το βγάζει, θα το βάζει, θα το βγάζει,,,,,πόσο πιο να κρατήσεις και να μην τον διαολοστειλεις χαχαχαχα.

Lady Alexia

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2024
Like
7.525
Πόντοι
1.046
Αυτά είναι ,μου φύγανε τα νεύρα όλα,,,η διάθεση φτιάχτηκε!!!

Φαντάζεσαι να έχεις πελάτη που θα σου βάζει το κεφαλάκι, θα το βγάζει, θα το βάζει, θα το βγάζει,,,,,πόσο πιο να κρατήσεις και να μην τον διαολοστειλεις χαχαχαχα.
Υπαρχουν αναμεσα μας ομως...καλως κακως...θα τους (διαολοστειλουμε) υποδεχτουμε με αγαπη !!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.540
Πόντοι
9.297
Καλή ημέρα στον θαυμαστό κόσμο του bou. Αν δεν βρεθεί ένας μαλάκας, μια μαλακισμενη να μου σπάσει τα νεύρα κάθε ημέρα δεν γίνεται . Μπαίνει η τύπισσα κουνιστη, λυγιστη λες και είναι η μόνη που έχει νιμού . Εύκολα καταλάβαινες ότι πρόκειται περί ελεεινιδας που αναπνέει εις βάρος κάποιου μουνοδουλου. Εν πασει περίπτωση κάνω τον μαλάκα ,γιατί πρέπει να το κάνω και την ρωτάω . "Τι επιθυμεί η κυρία?" . Μου απαντάει, " έναν διπλό καπουτσίνο μέτριο προς γλυκό με μισή λευκή ζάχαρη, μισή μαύρη ζάχαρη, σιρόπι καραμέλας και γάλα αμυγδάλου τόσο όσο να είναι πιο έντονη η γεύση του καφέ που θα βάλεις. Να'ναι ζεστός προς κρύος και να προσθέσεις σοκολάτα από πάνω ". Την γαμας 'η δεν την γαμας Κε πρόεδρε...σταδιαλα με τις παραξενιές σας ,καφές είναι γαμω την πουτανα μου ,πιες τον όπως όλοι οι άνθρωποι.....
Μαζί σου εγώ...απλώς πρέπει να μας πεις περιπου τι απάντησες και αν τελικά η παραγγελία της ήταν όπως την επιθυμούσε...
Έτσι γίνονται τα κοριτσάκια αν απο τα δεκαπέντε έχουν προφίλ στα σοσιαλ μύδια ...στα είκοσι την έχουν δει πολύ άσχημα ακόμα και αν είναι μπάζα.

OP
OP
White Othellos

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.693
Πόντοι
736
Μαζί σου εγώ...απλώς πρέπει να μας πεις περιπου τι απάντησες και αν τελικά η παραγγελία της ήταν όπως την επιθυμούσε...
Έτσι γίνονται τα κοριτσάκια αν απο τα δεκαπέντε έχουν προφίλ στα σοσιαλ μύδια ...στα είκοσι την έχουν δει πολύ άσχημα ακόμα και αν είναι μπάζα.
Τι να κάνω φίλε μου ,σε αυτήν τη δουλειά πρέπει να κάνεις τον μαλάκα με κάποιους/ες ,ειδικά αν είσαι υπάλληλος. Η κοπέλα βία 25αρα ήταν και της είπα να μας ξαναπροτιμησετε και θα είναι χαρά μας να σας ξαναδούμε. (Το αφεντικό ήταν παρών γαρ).

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.188
Πόντοι
2.356

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.540
Πόντοι
9.297
Τι να κάνω φίλε μου ,σε αυτήν τη δουλειά πρέπει να κάνεις τον μαλάκα με κάποιους/ες ,ειδικά αν είσαι υπάλληλος. Η κοπέλα βία 25αρα ήταν και της είπα να μας ξαναπροτιμησετε και θα είναι χαρά μας να σας ξαναδούμε. (Το αφεντικό ήταν παρών γαρ).
Κινηθηκες με ψυχραιμία και διπλωματία,με πελατοκεντρικη λογική...
Υποθέτω ότι είσαι αρκετά μεγαλύτερος της ώστε να έχει μυαλό πιο πολύ από αυτήν..
Κρατησες την θέση σου για πολύ καιρό με την καλή σου αντίδραση .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.540
Πόντοι
9.297

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.819
Πόντοι
2.356
Η ζωή είναι απλά απολαυστικότερη όταν ψάχνεις να βρεις τη θετική πλευρά του θέματος.

Χαλαρά. Δεν είναι κάτι. Όποιο κι αν είναι το πρόβλημα, έχει σίγουρα μία λύση.

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
180
Πόντοι
1
Μπλοκαρισμενος στις στήλες του Ολυμπίου Διός, και μια μαυρουλα να χαζεύει τα μπρελόκ πουτσες στο περίπτερο.. είπα χίλιες φορές να παρατήσω το αμάξι στο πεζοδρόμιο και να χωθώ

Lady Alexia

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2024
Like
7.525
Πόντοι
1.046
Δεν ειναι καπως λιγο εως πολυ περιεργη κακοκεφη μερα η σημερινη;! :confused:

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.819
Πόντοι
2.356

Μπα, δεν βρίσκω. Όλα στο μυαλό είναι.

Απλώς, ενώ είναι ακόμη φουλ καλοκαίρι, και μάλιστα στα πιο ωραία του, έχουμε όλοι μας ήδη τα πρώτα «φθινοπωρινά» τρεξίματα.

Lady Alexia

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2024
Like
7.525
Πόντοι
1.046
Μπα, δεν βρίσκω. Όλα στο μυαλό είναι.

Απλώς, ενώ είναι ακόμη φουλ καλοκαίρι, και μάλιστα στα πιο ωραία του, έχουμε όλοι μας ήδη τα πρώτα «φθινοπωρινά» τρεξίματα.
Ναι ο καιρος ομως ...σε ριχνει πολυ!

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
10.819
Πόντοι
2.356

Μου αρέσει, μωρέ, κι η ανοιξιάτικη κι η καλοκαιρινή ατμόσφαιρα. Πολλές οι επιλογές. Ακόμη, κι αν έχεις δουλειές την ημέρα, μένει χρόνος το βράδυ. Ή ανάποδα.:grin:

Ενώ, όταν μειώνονται πολύ οι φωτεινές ώρες της ημέρας, κι αρχίσει και κανά ψωλόκρυο, έχει κανείς αναγκαστικά να μαζευτεί.

Άρα, τη βρίσκω σούπερ τούτη την εποχή.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.540
Πόντοι
9.297
Καθολου κακοκεφη..μόνο που δεν έχουμε καύσωνα ούτε καμμία φωτιά σε δάσος για εμένα είναι αρκετά αυτά ώστε να είναι ωραία η μέρα.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.540
Πόντοι
9.297
Η γαμημενη ζέστη με ρίχνει γιατί η ζέστη δεν αρμόζει σε ευρωπα'ι'κη χώρα παρά μόνο σε ζούγκλες και ερήμους που εμείς πλησιάζουμε στην δεύτερη εκδοχή.

Lady Alexia

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2024
Like
7.525
Πόντοι
1.046
Η γαμημενη ζέστη με ρίχνει γιατί η ζέστη δεν αρμόζει σε ευρωπα'ι'κη χώρα παρά μόνο σε ζούγκλες και ερήμους που εμείς πλησιάζουμε στην δεύτερη εκδοχή.
Καλα συμφωνω για την ζεστη αλλα ασ μην ειναι ετσι καπως συννεφιασμενος..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom